To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Tips Dan Teknik Pemasaran Tanpa Kos Yang Berkesan
by SchulzCube Thu Nov 16, 2017 6:07 pm

» Jualan HOT Produk Resell Rights Kombo 2017
by xbest Mon Nov 13, 2017 9:28 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Sun Oct 29, 2017 12:57 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar

Share | 
 

 cadangan saja..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: cadangan saja..   Thu Jul 08, 2010 7:44 pm

pertama sekali..mohon maaf dan ampun kepada admin2 dan mod forum ILSF pasal cadanga saya nie k..

saya ada cadangan utk ILSF..

apa kata tue chatbox forumotion kasi active saja..

mungkin ini boleh up rating ILSF dan mengalakan orang mengujungi forum ILSF,,

sama satu lagi..klu boleh portal ILSF tue kasi simpan pic ttg aktiviti yang telah di buat atau yang akan di buat..

boleh juga letak pic mcm ILSF header di portal hadapan..baru nampak uhmmm lagi..

sekali lagi nak minta maaf atas cadangan saya nie..
Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: cadangan saja..   Fri Jul 09, 2010 1:42 am

Cadangan yg bagus juga..kita tunggu lah apa kata admin nanti.
Back to top Go down
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Fri Jul 09, 2010 5:03 am

harap dapat di pertimbangkan cadangan ini..
Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Fri Jul 09, 2010 6:15 pm

smOOch kids wrote:
pertama sekali..mohon maaf dan ampun kepada admin2 dan mod forum ILSF pasal cadanga saya nie k..

saya ada cadangan utk ILSF..

apa kata tue chatbox forumotion kasi active saja..

mungkin ini boleh up rating ILSF dan mengalakan orang mengujungi forum ILSF,,

sama satu lagi..klu boleh portal ILSF tue kasi simpan pic ttg aktiviti yang telah di buat atau yang akan di buat..

boleh juga letak pic mcm ILSF header di portal hadapan..baru nampak uhmmm lagi..

sekali lagi nak minta maaf atas cadangan saya nie..
hai... slmt dtg ke ilsf... tq atas cadangan, baru terbaca...
ttg chatbox tu, boleh... akan diaktifkan, pd mula dulu mmg telah diaktifkan cuma bila adh ada shoutmix, ia dihentikan... tp akan disambung semulalah...

ttg portal, buat masa ini di portal ilsf ada muzik2 ilsf... bgmanapun, atas cadangan, boleh dikemas kini dr masa ke masa, tq...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sat Jul 10, 2010 1:21 am

thanxx kepada admin yang perihatin..pasal shoutmix tue saya rasa mcm tak berapa sesuai dengan forum..ngam d gunakan utk blog saja..kena taip nama..

harap admin2 dan mod forum ILSF dapat memajukan serta mengemaskini dari masa kesemasa..baru forum ada POWER..
Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sun Jul 11, 2010 5:37 pm

ok baitu shoutmix sia tingu, bukan utk blog sj baitu..... taip namapun sakali sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sun Jul 11, 2010 8:38 pm

mana2 saja bah ..sia ikut saja..
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral
avatar

Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: cadangan saja..   Mon Jul 12, 2010 1:26 am

ya bah gaman...apa apa pun....tarpulang kapada bos basau la ini barang Very Happy
Back to top Go down
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sat Jul 17, 2010 2:31 am

saya just bagi pandangan saja..

Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan saja..   

Back to top Go down
 
cadangan saja..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: Feedbacks & Suggestions-
Jump to: