To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 cadangan saja..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: cadangan saja..   Thu Jul 08, 2010 7:44 pm

pertama sekali..mohon maaf dan ampun kepada admin2 dan mod forum ILSF pasal cadanga saya nie k..

saya ada cadangan utk ILSF..

apa kata tue chatbox forumotion kasi active saja..

mungkin ini boleh up rating ILSF dan mengalakan orang mengujungi forum ILSF,,

sama satu lagi..klu boleh portal ILSF tue kasi simpan pic ttg aktiviti yang telah di buat atau yang akan di buat..

boleh juga letak pic mcm ILSF header di portal hadapan..baru nampak uhmmm lagi..

sekali lagi nak minta maaf atas cadangan saya nie..
Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: cadangan saja..   Fri Jul 09, 2010 1:42 am

Cadangan yg bagus juga..kita tunggu lah apa kata admin nanti.
Back to top Go down
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Fri Jul 09, 2010 5:03 am

harap dapat di pertimbangkan cadangan ini..
Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Fri Jul 09, 2010 6:15 pm

smOOch kids wrote:
pertama sekali..mohon maaf dan ampun kepada admin2 dan mod forum ILSF pasal cadanga saya nie k..

saya ada cadangan utk ILSF..

apa kata tue chatbox forumotion kasi active saja..

mungkin ini boleh up rating ILSF dan mengalakan orang mengujungi forum ILSF,,

sama satu lagi..klu boleh portal ILSF tue kasi simpan pic ttg aktiviti yang telah di buat atau yang akan di buat..

boleh juga letak pic mcm ILSF header di portal hadapan..baru nampak uhmmm lagi..

sekali lagi nak minta maaf atas cadangan saya nie..
hai... slmt dtg ke ilsf... tq atas cadangan, baru terbaca...
ttg chatbox tu, boleh... akan diaktifkan, pd mula dulu mmg telah diaktifkan cuma bila adh ada shoutmix, ia dihentikan... tp akan disambung semulalah...

ttg portal, buat masa ini di portal ilsf ada muzik2 ilsf... bgmanapun, atas cadangan, boleh dikemas kini dr masa ke masa, tq...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sat Jul 10, 2010 1:21 am

thanxx kepada admin yang perihatin..pasal shoutmix tue saya rasa mcm tak berapa sesuai dengan forum..ngam d gunakan utk blog saja..kena taip nama..

harap admin2 dan mod forum ILSF dapat memajukan serta mengemaskini dari masa kesemasa..baru forum ada POWER..
Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sun Jul 11, 2010 5:37 pm

ok baitu shoutmix sia tingu, bukan utk blog sj baitu..... taip namapun sakali sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sun Jul 11, 2010 8:38 pm

mana2 saja bah ..sia ikut saja..
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: cadangan saja..   Mon Jul 12, 2010 1:26 am

ya bah gaman...apa apa pun....tarpulang kapada bos basau la ini barang Very Happy
Back to top Go down
smOOch kids
Prebet
Prebet


Number of posts : 8
Registration date : 2010-07-06

PostSubject: Re: cadangan saja..   Sat Jul 17, 2010 2:31 am

saya just bagi pandangan saja..

Back to top Go down
http://smoochkids.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan saja..   Today at 1:51 am

Back to top Go down
 
cadangan saja..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: Feedbacks & Suggestions-
Jump to: