To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Parampuan lebi tua dari bf..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Sun Aug 01, 2010 1:23 pm

bha..kita tunggu pengakuan si paragasu... Very Happy

Back to top Go down
ShangZ@Lewis
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2010-08-01

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Sun Aug 01, 2010 8:53 pm

tulah, orang mau isteri muda dia mau isteri tua...mungkin dia kahwin mentua dye sendiri hahaha
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Sun Aug 01, 2010 9:09 pm

tdk mustahil tu, banyak berlaku, hahaha...
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Mon Aug 02, 2010 4:23 am

butul gaman.....pura pura diurang nda paham kunun.... Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Mon Aug 02, 2010 6:08 pm

mula2 mimang urang inda paduli tua ka muda ka..... sabap taulah, mirinda susa dilapaskan..... lain kali bila sdh tambah tua, aduinaaaaa..... mo sari mirinda yg masi presh.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Mon Aug 02, 2010 10:50 pm

Yorut_orut wrote:
Tu parampuan 24 thn kerani sekolah.......kawan lelaki dia 19thn penganggur (putung gata)... Ni parampuan yg salalu ambil ni lalaki dari ruma lalaki dengan viva mirahnya bawa pigi makan2 mangkali...mcm dating juga lah..

Apa komen kamurang?... Very Happy

sekarang dia 19th dan putung gatah...soalnya, berapa ekar gatah yg dia putung?gatah sendiri kah? kalau pajak org punya, tpaksa bayar sewa...kalau besar kawasan ok..tapi kalau setakat cukup2 utk sendiri...adeiii..susah tu.mungkin tu pasal dia terpaksa la 'memasang dulu' sama n sumandak.kan ni sumandak ada kerja tetap..kemungkinan sa ada bebrapa ,tapi nda baik menuduh kan...tapi cinta itu buta bah ging...kalau butul la durang madly in love...biarlah...tunggu sampai cinta durang celik, masa tu semua pun nda ngam sudah....
tapi kalau butul2 true love...sampai bila2 pun durang bule bertahan asal saja durang saling sinta ( kunu la ).
mana bah si Laa sama si Ally ni...mo juga dengar komen durang
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Tue Aug 03, 2010 8:13 am

tu lalaki sia inda hairan monkey...Sebab bukan juga serius..setakat jalan2 cari makan sj. Perasaan suka tu memang ada..takkan diurang dating kalau indada parasan suka kan.. Tp ni parampuan bah..Saya rasa ni parampuan pun inda juga serius cuma parasaan suka dia lebih sikit dari si lalaki pasal dia sanggup fetch ni lalaki walaupun rumah dia (lelaki) buli dikatakan jauh terpencil dengan jalan masuk kg yg memerlukan speed kurang dari 10 km/sj...

Persoalan sia ialah apakah kemungkinan ni parampuan mau serius kalau tu lalaki mau serius hubungan dengan dia.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Tue Aug 03, 2010 6:55 pm

bikin garam bah kan nampak2 itu parampuan suka lalaki yg masi budak2, patut dia suka yg sdh weteran bah kan tuan orut.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Tue Aug 03, 2010 7:54 pm

Bah gaman tarap..admin sudah merisik dengan bertanya "betulkah pt masih bujang?"

Bah paragasu..ko jan samburu samburu sana aa..hihihi
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Tue Aug 03, 2010 8:34 pm

pukutarap. wrote:
bikin garam bah kan nampak2 itu parampuan suka lalaki yg masi budak2, patut dia suka yg sdh weteran bah kan tuan orut.....
inda rasa garam juga bah tuan pukutarap...cuma tertanya-tanya apa sebabnya... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Tue Aug 03, 2010 10:55 pm

tatanya-tanya sambil garam sikit2 kan tuan orut..... padahal balik2 sudah batantang mata kannnn.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Tue Aug 03, 2010 11:23 pm

batantang mata di pisbuk adalah tuan pukutarap... Very Happy
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Wed Aug 04, 2010 12:58 am

Diurang c gaman-gaman ini tau bah kan status sya......nda parlu la d persualkan....suma pandapat saja bah itu gaman.... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Wed Aug 04, 2010 8:24 am

Ko sudah kawin baini paragasu..kan?.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Wed Aug 04, 2010 5:43 pm

nah, mo rali sdh tu stering kerita......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Wed Aug 04, 2010 7:35 pm

suba sek siapa yg mula2 pulas steering tu ... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Wed Aug 04, 2010 9:30 pm

pust sia paling atas masi ok lg..... pust kadua, mo start tarali stering sdh..... katiga makin rali...... kaampat mo tarajun gaung sdh...... kalima, kana kasi ingat mo tarali stering...... kaanam, mo tingu kunun siapa yg mamulas stering....... nt katujuh, aduinaaaaa masam butul2 mo masuk gaung sdh......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Thu Aug 05, 2010 1:37 am

bantai la bah tua kah nda tu perempuan, biar durang bersuka...si ct kawin datuk k pun kna bising.....padahal itu nda kisah laki yg tua...tapi bila ppuan yg tua..atukoi, lain pula kes dia kunu..

"""""""semua suda tbalik sana gaung.....patagandang, notuntuad pun ada..,,,mataii kara.""""""
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Thu Aug 05, 2010 7:15 am

biasa laba monkey..perempuan tua kawin lalaki muda jadi buah mulut... Very Happy

Tp topik sia bukan laki bini tapi baru bedating2 sj. Yg bikin saya tertarik buka topik ini ialah perempuan pula yg fetch lalaki sebab lalaki indada apa-apa kecuali badan... Very Happy
........bagus bah si monkey, salamatkan semua yg tamasuk gaung...........
hidup kara ....... cheers
Back to top Go down
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Fri Aug 06, 2010 4:42 am

Kao la....panyalamat sya mang....sya rasa salamat di sisimu..... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Fri Aug 06, 2010 12:40 pm

tapi kan... kalau saya sekarang kena fetch oleh parampuan yg tua dari saya...saya buka langkah seribu.. Bayangkan parampuan 65 dtg fetch si orut 56 ...hahahhaha...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Fri Aug 06, 2010 4:45 pm

kita tukar lorong sekejap , dari lorong kanan kepada lorong kiri ...drive pelan2 Very Happy

Ini cerita benar , bukan satu rekaan atau fiksyen drama bersiri korea ...wataknya lelaki muda umur lebihkurang 30an , pasanganya secinta sehati sesuap seperasaan ialah wanita berkerjaya , umur dalam 40an , tapi loaded bro !!

meski umur 40an , tapi kerana pandai jaga body , jaga muka , jaga makan minum ..jaga minda , dan tdk pernah beranak , tidak pernah nikah , maka si wanita tidak nampak umur 40an , orangnya baik lemah lembut , kulit halus mulus cerah menawan , cuma tegas dan kadang2 macam garang siiiikit ...ramai sang arjuna berusaha merebut hatinya , kapten ...Inspektor , menteri , anak menteri , orang Brunei , orang Malaya , dusun , bajau , macam2 ada 'test' ilmu tapi tdk lut ..........

Akhirnya , entah mimpi apa ...si wanita terpikat , tertarik hatinya pada seorang anak kampungan yang tiada punya apa2 , kelulusan setakat Degree biasa , kerja makan gaji , dahlah tidak hensom pendek lagi ...! betul ni ..

hanya utk lelaki jawab ....kalau kita dipihak sang lelaki tersebut apakah tindakan harus dibuat ? menolak atau terima ?
kita suka diapun suka , suka sama suka ...minat sama minat , ssayang sama menyayangi , cuma satu jadi halangan iaitu TABOO tradisi , Umur jarak 10 tahun !

si perempuan cakap ' kalau kita kawin nanti ...tu rumah sia yg di sana XXX , tu kreta perdana sia , tukar jadi hak ko darling ' ..wahhhhh !! siapa bulih tulung jawab .... ???
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Fri Aug 06, 2010 5:57 pm

tuan pukutarap boleh jawab tu... Very Happy

kalau perempuan baru 40 masih ok bah... cuma dekat2 menopause lah.
Kalau suami 65..isteri 55 dan expire, masih boleh diterima sebab sudah ketentuan begitu. tapi kalau perempuan 7 - 10 tahun lebih tua dari suami dan menopause pula tu..hmmm susah mau cakap lah..hihihi...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Fri Aug 06, 2010 10:00 pm

gaman rumeo..... itu bagantung sama kao juga, kalou kao suka butul2 dia, bah ok baitu, banyak duit juga..... lapas dia 'over', dia kasi banar juga kao baitu sari urang kasi kawan2 dia di rumah nt..... tp inda kisahlah kalou dia 'over', ada juga 'altenatip' lain...... takan kao lurus bandul indada 'idea' apa2 gaman.....

sikarang kao ada pilihan samada mo tarus sama gelpren kao sikarang yg mangkali indada banyak duit tp santik muda atau kao baralih sama itu parampuan beumur yg suka kao gaman..... sakali lg bagantung sama kao juga..... kana2 lg mangkali kao sdh 'makan gula2 manis' dia bagi...... atau kao yg minta..... jd inda adil, inda bagus kalou kao kasi tinggal dia pula.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Fri Aug 06, 2010 10:53 pm

alaaa ...jawapan yg sudah sia agak akan dibagi oleh tuan PT Very Happy akhirnya kana tipu juga sigaman ..susah btul mo tipu ko bah tuan PT , tapi kana juga ...ha ha , siou aaa ...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Parampuan lebi tua dari bf..   Today at 4:38 pm

Back to top Go down
 
Parampuan lebi tua dari bf..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Any Other Topics-
Jump to: