To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 pamain imput bula sipak luar nagara

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: pamain imput bula sipak luar nagara   Sun Aug 29, 2010 12:43 am

antah sdh barapa taun tu bula sipak malasia masam idup sagan mati indamau sj..... ini FAM bulat2 mangharapkan samangat patriutik rayat malasia dtg tingu main bula waloupun inda manarik lansung..... dulu, aduinaaaa ransak butul bula sipak malasia, ingat lg sia diurang si milomir, skot..... panuh stedium urang dtg, pandapatan pun ratus ribu ringgit 1 malam..... sikarang baguslah kalou ada 1000 urang dtg menuntun.....itupun mangkali kana suru duduk beselirak (pree seating) supaya mana2 kana kamira, ada tamasuk kunun banyak dtg menuntun.....

baru2 ini itu koc bulasipak sabah sikarang minta FAM pikir semula mo kasi masuk pamain imput..... dia bilang indada nagara lain di dunia yg indada pamain imput, sini malasia sj yg 'spesel'...... kalou ada pamain imput, buli jga jd tarikan, banyak juga duit masuk..... atau mangkali main bula sini malasia utk serunuk2 sj, duit balakang kira...... antah siapa punya idea suru berenti ambil pamain imput dulu..... mo kunun urijinol bakat dlm malasia yg kisil2 sili padi, masam ayam sarama sj..... yg masam inda ngam saiz bula, mo bula yg saiz kisil sikit.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Sun Aug 29, 2010 12:30 pm

Kebaikan ada pamain imput yg tinggi tagap dan linsah:
1. Pertahanan tampatan yg bersaiz kecil buli barajal teknik2 mengawal pamain yg berbadan tinggi tagap dan linsah.
2. Lain kali kalau pasukan nagara bardapan dgn nagara erupa yg basar..inda gantar suda.
3. ...
4. ...

bha..kamurang sambung.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Sun Aug 29, 2010 9:48 pm

3. ramai penuntun
4. banyak duit tikit masuk
5. bulasipak malasia idup balik
6. ada paluang malasia meningkat pigi antarabansa, kalou masam sikarang2 sj, hihihihihi..... mangkali nda mgkin sampai tahap sampiun.....
7. dpt barajal tiknik2 atau skil bagus2
8. .....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Mon Aug 30, 2010 6:09 am

8. Supaya samakin labat sikit duit masyuk sana pukit penaung...
9. Rating nagara pun naik sikit....
10...............................................
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Wed Sep 01, 2010 5:43 pm

fam bilang diurang akan miting pasal ini..... kamu pikir diurang kasi on balik ka ini pamain imput?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Thu Sep 02, 2010 9:31 am

mungkin juga tuan pukutarap.. mungkin diurang suda rasa bagaimana lesunya liga m bila indada pamain imput.
Dulu zaman kegemilangan sabah..saya suka butul bila scot dpt bula dakat2 kutak pinalty..hati berdebar-debar tunggu jaring si scot. teringat lagi tandangan daras si milumir bila mengambil tandangan percuma... Very Happy
Siuk bah kalau ada pamain imput..asalkan jgn tepilih pamain imput ayam mati...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Thu Sep 02, 2010 10:35 pm

ayam mati mimang inda tepilih pasal kana tapis baitu..... kaloulah fam inda satuju ambil pamain imput, hihihihiiii tinggalamlah bulasipak malasia..... antah barapa ratus taun sdh sia inda meningu lansung bulasipak malasia, di newspaper pun sia limpas sj pigi sari bulasipak luar nagara..... palik2 bah idea fam ni, indatau masaman diurang bepikir.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 03, 2010 1:01 am

Butul gaman....sya rasa last sya masuk tetingu main bula dakat stadium pun pada taun 2005...itu pun ngam-ngam kami ada buat pertunjukan payung terjun dakat stadium kangar,perlis....sya rasa-rasa bulasipak malaysia ini banyak dipengaruhi permainan pulitik bah...nda ada kualiti lansung,diurang nda terima keputusan ataupun buah pikiran veteran bulasipak

Yang mendukacitakan lagi....diurang pandai mempelbagaikan formula kunun tanpa melihat pro dan kontra dia...maksud dia 'memalaysiakan bulasipak' kunun...ambil kao jadi bahan belasahan sahaja dengan kelab-kelab dari indun,thailand,singapore sama vietnam... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 03, 2010 6:32 pm

apa inda..... mangkali sini malasia sj satu2nya nagara yg urang2 pulitik yg jd boss..... sana britain pun itu queen lansung inda masuk sampur..... sakali sini malasia..... tiap taun manang tampa tanding.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 03, 2010 7:01 pm

saya pun inda paham kanapa nagara kita butul2 mundur dlm permainan bulasipak. di asia tanggara pun unsit ..kecuali brunei mangkali yg ada fight sama malaysia. padahal saiz pun sama saja.
Macam mana kalau diadakan liga antara suku bangsa di malaysia?... Very Happy cina, dusun, india, malayu.. tingu siapa yg konsisten. Mungkin cina mcm badminton?.... Laughing Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 03, 2010 7:05 pm

inda buli tuan orut..... kao indatau ka pasal 1malasia? jd inda buli, nt barakhir dingan ijik mengijik.....

siapa yg tau serita atau pakta bulasipak malasia dulu2 time diurang si muktar dahari atau james wong? suba banding dingan sikarang, apa bija? nah itulah panyabap......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 03, 2010 7:42 pm

bija taim muktar, james wong, dll.. diurang samangat main utk nagara.. mungkin juga disiplin diurang tinggi..masing2 meningkatkan keupayaan supaya kana pilih main utk malaysia.

sekarang..pemain inda barapa saragas pun buli kana ambil utk main dlm liga karana lebih 20 pasukan termasuk liga perdana..berbanding dulu cuma 1 pasukan sj iaitu pasukan kebangsaan.
Tapi inipun inda buli dijadikan alasan sebab jepun, korea, indonesia..dll pun ada liga tampatan masing2...
Mungkin bagus kalau peneraju dan staff2 FAM diambil dari kalangan org biasa (bukan org politik maupun sultan)..biar karaja diurang mengurus bula saja supaya diurang fokus butul2. kalau inda ada peningkatan buli kasi guring sutung...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Sat Sep 04, 2010 9:54 pm

itulah..... suba ambil si skot jd koc atau pengurus...... barulah ngam..... tp ini, yg diambil mengurus urang2 yg 24jam pakai kut sj, masamana mo manang bulasipak......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Sun Sep 05, 2010 7:29 am

kalau inda silap saya dulu si skot ada akedemi bulasipak di sabah. Kanapa dia inda kasi maju ah? Mungkin indada sukungan moral dan galakan dari kerajaan? saya pikir mungkin dia cuba memancing sokongan kerajaan negeri baitu..tp mungkin kerajaan negeri make dunno saja?

Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Sun Sep 05, 2010 1:10 pm

ya dulu dia ada buat akademi bulasipak tu..... mangkali karajaan negeri inda bg sukungan pun..... taulah urang2 kita ni ada parangai inda sanang ati nampak urang lain sanang atau dpt nama, kalou buli samua yg lain mo dipijak, dia mo saturang sj dia yg untung/maju.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Tue Sep 07, 2010 4:03 pm

Ada ka ini melibatkan ahli-ahli pulitik gaman....sya tingu dari kejauhan sini....makin taruk sabah...baru pandai monungkamang baru-baru ini.... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Tue Sep 07, 2010 10:44 pm

masam2 paktor.....

1. mangkali takasau sama pulitik, tingulah siapa bos2 dia
2. mangkali ada pili kasi, bg san sama sudara main bul pasal basar gaji ba gia tu.....
3. inda banyak duit, mangkali lambat bayar jd indada samangat main
4. indada daya panarik kdp penuntun..... penuntun mo tingu skil bah, mo tingu urang yg sampin main bula, gul balakang kira..... suba kalou pasukan sabah lawan tim kampung dan itu tim kampung kana bagi 79-0, kao pikir penuntun siuk tingu kaitu? keeper sabah tandang kuat2 dr tiang gul, malantun2 begulik pun buli masuk gul lawan, ingat penuntun siuk tingu ka? mimang diurang kataa tabahak2 lah tp antah2 pasukan sabah itu sendiri pun indada mud mo man.....
5. bila indada penuntun, maka indadalah bikin mutivasi sama pamain utk main butul2 bah..... bayangkan diurang main dlm stedium indada penuntun, waloupun lawan butul2, ingat diurang injoi ka main bula tu? pamain pun ada ati mo minta puji bah tp kalou indada penuntun, mo minta puji sama siapa? takan sama itu tukang kabun stedium? diurang ada ati juga bah gia mo kasi tingu rambut diurang yg sdh kana dai kuning tu.....
6. diurang inda sabar2 mo tingu EPL baitu, sabap tu inda besunggu mo main..... antah2 lebi banyak diurang tingu epl drpd tingu rakaman pamainan diurang.....
7. indada pamain imput luar nagara yg buli jd suntu dr segi mainan, skil, disiplin, kumitmen..... asik2 diurang2 sj, skil itu2 sj masamana mo bakambang......
8. mangkali inda sukup stamina..... sia ingat lg dulu ada tis kasargasan (cooper test), itu urang puti sanang2 kasi abis larian bawa 12 minit..... si jaya kasim, hihiihhiiii balik2 ulang pun inda pas...... pamain sabah lain ada yg ulang tis lain ari baru pas...... bikin heran, ari2 main tp inda dpt bawa 12 minit.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Wed Sep 08, 2010 2:06 am

pukutarap. wrote:
masam2 paktor.....

1. mangkali takasau sama pulitik, tingulah siapa bos2 dia
2. mangkali ada pili kasi, bg san sama sudara main bul pasal basar gaji ba gia tu.....
3. inda banyak duit, mangkali lambat bayar jd indada samangat main
4. indada daya panarik kdp penuntun..... penuntun mo tingu skil bah, mo tingu urang yg sampin main bula, gul balakang kira..... suba kalou pasukan sabah lawan tim kampung dan itu tim kampung kana bagi 79-0, kao pikir penuntun siuk tingu kaitu? keeper sabah tandang kuat2 dr tiang gul, malantun2 begulik pun buli masuk gul lawan, ingat penuntun siuk tingu ka? mimang diurang kataa tabahak2 lah tp antah2 pasukan sabah itu sendiri pun indada mud mo man.....
5. bila indada penuntun, maka indadalah bikin mutivasi sama pamain utk main butul2 bah..... bayangkan diurang main dlm stedium indada penuntun, waloupun lawan butul2, ingat diurang injoi ka main bula tu? pamain pun ada ati mo minta puji bah tp kalou indada penuntun, mo minta puji sama siapa? takan sama itu tukang kabun stedium? diurang ada ati juga bah gia mo kasi tingu rambut diurang yg sdh kana dai kuning tu.....
6. diurang inda sabar2 mo tingu EPL baitu, sabap tu inda besunggu mo main..... antah2 lebi banyak diurang tingu epl drpd tingu rakaman pamainan diurang.....
7. indada pamain imput luar nagara yg buli jd suntu dr segi mainan, skil, disiplin, kumitmen..... asik2 diurang2 sj, skil itu2 sj masamana mo bakambang......
8. mangkali inda sukup stamina..... sia ingat lg dulu ada tis kasargasan (cooper test), itu urang puti sanang2 kasi abis larian bawa 12 minit..... si jaya kasim, hihiihhiiii balik2 ulang pun inda pas...... pamain sabah lain ada yg ulang tis lain ari baru pas...... bikin heran, ari2 main tp inda dpt bawa 12 minit.....

Butul tu gaman....sukup sukup pandai pingsan sya tekatawa ulasan kao gaman...... Laughing lagi-lagi la kalou baru abis hari karamaian gaman.... Laughing Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Wed Sep 08, 2010 3:03 pm

hihihiiii..... sabap tu lah bulasipak sini nagara kita perlu tarikan baru, jd misti ada pamain imput..... kalou indada tarikan, jan haraplah sia jauh2 mo dtg dr tamparuli pigi likas mo tingu diurang malawak tanga padang..... bagus sia pigi sana kabun basandar di pukugata beporum.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Wed Sep 08, 2010 7:38 pm

Laughing Laughing semua pukutarap suda ulas...keabisan ulasan suda saya... Laughing Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Thu Sep 09, 2010 4:10 pm

jan begitu bah tuan orut, ulas sj......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 10, 2010 1:06 am

Pandai bah c tuan Orut.....mangkali dia ada bau-bauan bambangan sama pamain bula yang baru monungkamang sini safa.... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 10, 2010 9:43 am

bha sambung ulas lah...

kita tidak buli kasi salah staff FAM 100%. kelemahan pasukan malaysia bergantung juga dgn kecergasan pemain. selalu juga kita tingu first half 0-0 atau 0-1. tp bila 2nd half buli pula kejaringan 0-3,4...
staff FAM inda buli buat apa-apa mengenai kecergasan pemain. ini bergantung kepada usaha/displin setiap pemain itu sendiri. kalau pemain selalu inda sukup tidur pasal selalu 'keluar malam', talampau main bula di ruma, makan yg sadap2 saja (biasanya makanan yg menyehatkan inda sadap), exercise ala kadar saja... masam mana buli jd handal?
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Fri Sep 10, 2010 9:01 pm

mimang sala itu fam tu, hihihihiiii...... pasal inda dpt kasi tanam itu disiplin di kalangan pamain...... suba tingu barisan ini fam, paling unik sini parmukaan bumi..... indada satanding uli nagara2 lain..... suba tingu mainan dr dulu sampai sikarang, kanapa merusut? kanapa nagara lain makin maju? urang2 malasia makin lamah ka? makin buruk mainan ka? apa bija urang malasia sama urang nagara lain? mangkali palahan maju, tp kanapa palahan? kanapa nagara lain yg dulu kana kasi ayam2 uli malasia sikarang 'mangayamkan' pula malasia? suba pikir, masam sia sakap sebulum ini, tukar2 pamain sdh buat, tukar2 koc pun sdh buat, tukar2 sistem pun sdh, naik tarap kalangkapan pun sdh, tukar2 tampat latihan pun sdh, tukar2 sparring partner pun sdh...... kanapa indada kamajuan katara? pasal ada 1 lg yg bulum kana tukar2....... tp susa mo tukar..... indada yg barani..... sia pikir kalou yg ini kana tukar, mangkali ada 1 penomina balaku..... kalou indada kamajuan juga, mimang inda sak lg urang2 malasia ni makin gotuk, makin lamah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Sat Sep 11, 2010 4:01 am

Apakah dia itu gaman..... Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pamain imput bula sipak luar nagara   Today at 12:14 am

Back to top Go down
 
pamain imput bula sipak luar nagara
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Sports-
Jump to: