To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Pansingan Sumandak kah ini?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 9:40 pm

Ada kunu ni sumandak bilang masam ini:

"Dont try to fall in love with me, coz u will be hurt then.. My love is not yours.. My love is just for myself.. Im not as u thought i wud be.. Im sorry.. But i still have mercy, not truly cruel.. This is my way..."
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 9:43 pm

huu bagus lah ayat dia ini.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 9:49 pm

hihihiiiii.....pansingan...... kalou sia kana sakap begini, turus sia bilang....."don wori, i don laik yu, i don lof yu, yu don parasan, yu not beutipul, mani flawo autsaid....."..... dan turus sia muntah...... hihihihihii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 9:51 pm

Misti itu umandak tinguk (berpaling) semua. and say "Why?"
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 10:14 pm

"wai??? i say i don laik yu... mani ladi autsaid, i don no wai, i jes don laik yu.... yu go dai...."
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 10:39 pm

i m hensom boi, some taimes i super boi.. don tarai pansing mee but pansing Yu.. ikan yu bah
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sat Sep 20, 2008 11:05 pm

hihihihiiiii.... turus itu sumandak manasal butul sakap..... inda makan pansingan ini urang dia bilang......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 12:55 am

||||||||| Wanita suka LELAKI yang Macamana Ya??? Anda Tahu Tak???


Pernah tak anda berkenalan dengan seorang gadis yang boleh tahan cun,,,, tapi anda rasa anda

tidak sesuai bersama beliau... Rasa macam takda rangsangan langsung... Tetapi sebaliknya

pula anda lebih ghairah, tertarik dan teruja kepada gadis-gadis tertentu...??? Pelik tak...

Jangan pelik... Ini adalah faktor pheromone.



Anda ada seorang kenalan yang boleh tahan seksi,,, tapi lama-lama berkenalan anda rasa, anda

tidak sesuai untuk berkahwin dengan beliau,,, kadang-kadang tak tau sebab apa,,, rasa macam

tiada rangsangan seksual yang maksimum, sebaliknya pula rangsangan seksual anda terangsang

pada seorang gadis yang sederhana cantik tetapi anda rasa 100% terpikat dengannya,, dan anda

rasa pelik... Jangan pelik,, Ini adalah tindakan hormon pheromone.



Cuba lihat sekeliling anda,,, anda rasa macam banyak pasangan tak sesuai langsung,,, muka

pakwe macam retak seribu,,, tetapi bininya FUhhh mak dato' macam Model kelas A! Nak katakan

mamat tu ada duit tak juga??? Kenapa wanita tersebut suka berdamping dengan beliau??? Jangan

pelik,,, ini kerana wanita tersebut sangat-sangat tertarik dengan Mamat tersebut... Tetapi

jawapan yang sama juga berlaku,,, Cuba anda tanya kenapa gadis itu suka pada lelaki

tersebut??? Beliau sendiri tak dapat nak jelaskan perkara ini... Jawapan yang biasa didengar

ialah,,, Saya rasa keserasian yang tinggi... Kami berdua serasi,,, Saya suka dia ni sebab

dia ni understanding!...



Maaf jawapan wanita tersebut salah... Ini terjadi kerana hormon pheromone telah mengaktifkan

minda bawah sedar beliau untuk tertarik kepada lelaki tertentu, berdasarkan hormon

pheromone yang dimiliki lelaki terbabit. Tahukah wanita memilih pasangannya berdasarkan

hormon pheromone yang dimiliki oleh lelaki-lelaki tersebut;



Ok ujikaji perkara ini;
Jika anda lelaki, sila pilih 10 rakan wanita yang betul-betul anda rapat... Amati wajah 10

wanita yang anda kenal itu,,, Bayangkan yang mana paling serasi dengan anda... Cuba

bayangkan... Yang mana satu yang anda rasa beliau sesuai untuk dijadikan isteri...
(cuba anda fikirkan sejenak... Ok jawapan kepada ujikaji anda tadi ialah,,, Anda akan pilih

seorang wanita yang anda rasa betul-betul serasi)



Rumusan;
Wanita tersebut, selalu berdamping dengan anda,,, beliau ada aura tersendiri yang membuatkan

anda suka kepadamya,,, tetapi tak tau kenapa... Yang kedua... Bau kulitnya yang unik,,,

membuatkan anda rasa seperti... Ermmmm tak dapat nak dijelaskan disini.. Aromanya

ermmhhhpp... Menusuk kalbu... Yang ketiga,,, anda rasa beliau Best... tapi tak tahu sebab

apa... Cuba lihat wajahnya,,, Wanita tersebut bukanlah yang paling seksi atau lawa dari yang

lain... Tetapi ada faktor yang tersembunyi,, yang anda sendiri tidak tahu kenapa... Biar

saya jelaskan,,, Ianya faktor Pheromone... Kenapa??? Saya akan jelaskan sebentar lagi...



Ya; Jawapannya ialah minda bawah sedar anda memilih hormon pheromone yang dimiliki gadis

tersebut; Hormon pheromone adalah penyebab kenapa setiap pasangan terasa ada keserasian yang

tinggi. Ini telah dikaji selidik dan telah disiarkan di dalam rancangan National Geography

2008! Melalui kajian yang dijalankan wanita akan memilih pasangan hidup berdasarkan

pheromone yang sesuai dengan beliau. Ini kerana faktor genetik. Evolusi ini sangat menarik;



Hidung kita tidak pernah menipu,,, Jika bau busuk.. Maka kita akan tutup hidung dan lari

dari kawasan tersebut,,, Ini kerana minda bawah sedar kita memberitahu bau tersebut adalah

berbahaya... Bau memang amat berkuasa,, jika anda terhidu sesuatu maka mungkin boleh

menyebabkan anda pengsan,, Ini boleh dilakukan dengan amonia... Untuk hidup,, manusia perlu

menghidu Oksigen... Jika anda terhidu Karbon Dioksida kemungkinan anda boleh maut.



Disinilah bermainnya kekuatan Androstenone kepada deria hidu manusia...
Rembesan androstenone yang dilakukan pada tubuh kita sungguh unik. Ia menghantar signal

bawah sedar bahawa,,, anda ini seorang yang agresif, seorang lelaki yang berkarisma dan

sebagainya... Ia seperti pergerakan tubuh badan yang boleh dibaca mata. Jika anda bergerak

secara laju dan tergopoh-gapah mata kita akan mengistilahkan orang yang dilihat itu sebagai

gelojoh dan sering melakukan kesilapan dalam rutin hariannya.



Rembesan anderostenone pula unik, ia hanya boleh dibaca oleh hidung setiap individu; Ini

boleh anda kesan dengan cara... Cuba anda hampiri seorang individu yang tidak dikenali.

Tidak kira lelaki dan wanita,,, sekarang cuba anda fikirkan dalam minda anda,,, siapakah

dia??? Orangnya macamana,,, Otak anda akan membantu anda membuat tafsiran... dan

kebarangkalian anda betul adalah 70%. Anda dapat meneka dengan tepat individu yang baru anda

kenali dalam masa 3-5 saat sahaja.



Baiklah jika anda lelaki,,, cuba anda dekati seorang wanita yang anda tidak kenali,,, Dalam

jarak dekat iaitu 2 hingga 3 kaki,,, cuba berada berdekatan dengannya dalam kadar 10-30

saat... Apakah terjadi... Adakah beliau lari jauh dari anda atau duduk diam di tempat yang

sama... Ujikaji begini sesuai dilakukan di ekspo, kedai buku, makmal, dalam lif,

perpustakaan yang mana hanya dia dan anda berada di situ tanpa kehadiran orang lain yang

boleh mengganggu kosentrasi anda dan wanita terbabit...

(Jawapannya anda boleh tahu sama ada anda suka pada beliau dan sebaliknya juga beliau boleh

tahu samada beliau suka atau tidak pada anda) Ini dipanggil Fist Impression!



Selepas 15 saat anda berada di kawasan tersebut,,, cuba lakukan sedikit pandangan ke arah

gadis tersebut,,, dan cuba lakukan sedikit perbualan... Contoh.., (Hi,, Apa khabar??)
Cuba analisis... selepas mendengar jawapan atau jika gadis tersebut hanya diam membisu..

Faktor ini amat bergantung penuh pada hormon androstenone yang dimiliki oleh anda...
Mungkin anda ada sedikit,,, mungkin pheromone anda banyak sehingga dapat memberi kesan aura

yang hebat sehingga gadis tersebut berdebar-debar jantungnya,,, atau mungkin pheromone anda

tiada langsung!


Jadi pesanan saya ,,, Sebelum nak jumpa seseorang yang istimewa,,, lebih-lebih lagi wanita

pujaan,,, Standbye-la Pheromone dalam poket dan gunakanlah Phero-X....



Cuba gunakan Phero-X untuk kesan Aura yang membantu anda dalam kehidupan bersosial yang amat

mencabar dewasa ini.... Sekian!






Apakah Phero-X??? Sila search di google.com.my

( sa tulung tulung urang susah ni kasi promote...memandangkan kamu bersemangat betul pancing memancing ni, cuba kamu guna ni kalau inda menjadi pancingan kamu tu..)
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 12:59 am

Duiii BB, saya ada lah minyak wangi ni. Ada sekali saya kasih pinjam sama kawan yg sudah berumur 65 tahun, tau apa jadi? dia dapat kahwin seorang staff nurse umur 24 tahun, muda setahun dari anak beliau dari isteri pertama.

Perkara tidak bagusnya dia tidak kasih pulang sudah tu minyak Pheromones.

menyesal bagi..

Utk tips lebih advance lagi boleh try tu germany grops. hehe..


Last edited by alpha.wave on Sun Sep 21, 2008 1:06 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 1:05 am

wah bagus tips2 kamu nie......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 1:10 am

alpha.wave wrote:
Duiii BB, saya ada lah minyak wangi ni. Ada sekali saya kasih pinjam sama kawan yg sudah berumur 65 tahun, tau apa jadi? dia dapat kahwin seorang staff nurse umur 24 tahun, muda setahun dari anak beliau dari isteri pertama.

Perkara tidak bagusnya dia tidak kasih pulang sudah tu minyak Pheromones.

menyesal bagi..

Utk tips lebih advance lagi boleh try tu germany grops. hehe..



mataaiiii...macam betul saja ni dongeng ni...muahahaha..tapi kalau betul pun bagus la..sekurang kurang testimoni tuan alpha ni mem'besar'kan mata si gaman baca dia punya teks ( uhuuu..terpancing bah.)
jaat juga tu urang nda kasi balik , tuan alpa?

65 thn? maataaaiiiillaaaahh..tua tu.semangat betul ni beliau ni...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 1:13 am

Betul cerita ni monkey. tidak apa nanti saya bulih dapat semula tu minyak wangi. kawan saya juga jual baitu.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 1:27 am

alpha.wave wrote:
Betul cerita ni monkey. tidak apa nanti saya bulih dapat semula tu minyak wangi. kawan saya juga jual baitu.


mataiiiiii.....inda sa mo dekat dekat sama tuan alpha ni....
bahaya woor...tapi inda apa...sa pun ada juga bah tu benda. uhuuuu.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 1:32 am

monkey wrote:
alpha.wave wrote:
Betul cerita ni monkey. tidak apa nanti saya bulih dapat semula tu minyak wangi. kawan saya juga jual baitu.


mataiiiiii.....inda sa mo dekat dekat sama tuan alpha ni....
bahaya woor...tapi inda apa...sa pun ada juga bah tu benda. uhuuuu.

Tapi bukan bila tu sumandak tercium saja itu minyak dia ikut bah tu. kena ada pendekatan dari satu pihak lagi. kalau utk yg sudah jadi couple, kesan minyak ini cukup bagus. klu yg baru jumpa kesan dia susah mo cakap.

Saya pun pernah terkena bah ini monkey sama satu sumandak. yg saya heran bila saya rindu sama dia..saya bukan ingat rupanya tapi ingat minyak wangi dia pakai tu. itulah salah satu kesan phremonoe.
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 3:45 am

kalau mau tau siapa parampuan yang kita butul butul suka..cuba cara ini..
cuba tutup mata sambil ingat seseorang... orang pertama yang muncul di mata kita itulah orang yang kita butul-butul suka...hihihi Smile
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Sun Sep 21, 2008 10:19 am

bushido wrote:
Ada kunu ni sumandak bilang masam ini:

"Dont try to fall in love with me, coz u will be hurt then.. My love is not yours.. My love is just for myself.. Im not as u thought i wud be.. Im sorry.. But i still have mercy, not truly cruel.. This is my way..."

Kalau saya yang disakap begitu saya akan sakap begini:
Wai u saie laik dat? U lak samting kah? u hab no piling kah? Hau ip u pilll huny? hau u'll sastipai yurselp? U plai wit samting kah? Niber main lah. plawer is not one flower n bug is not one tail.. Laughing Laughing
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 1:12 am

hehe... lucu kamu ni eh...
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 8:45 am

ha ha ha kena pansingan semua tu cara-cara menjawab tu
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 6:09 pm

wai yu luk2 at mi, yu don laik mi, ai don laik yu olso, yu go tu hel..... hihihihihiii.... wen ai wok aut prom hio, ai don luk2 bek animo, yu gud bai.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 8:35 pm

Pak Belalang wrote:
kalau mau tau siapa parampuan yang kita butul butul suka..cuba cara ini..
cuba tutup mata sambil ingat seseorang... orang pertama yang muncul di mata kita itulah orang yang kita butul-butul suka...hihihi Smile


butulkah itu pak B?macam amu tarai ini tapi bila saya ingat...banyak pula yang munsul,jadi saya kana buat pilihan yang tarbaiklah...lagipun,porompuan sakarang ini pandai mamansing bah,bukan saja hati kita,malah nafsu dan duit kita sakali... Laughing


Last edited by meck_talika on Tue Sep 23, 2008 8:38 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 8:36 pm

pukutarap wrote:
wai yu luk2 at mi, yu don laik mi, ai don laik yu olso, yu go tu hel..... hihihihihiii.... wen ai wok aut prom hio, ai don luk2 bek animo, yu gud bai.....

dun tolle me laik dis gamang..i neva laik..hu hu hu
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 8:41 pm

bush,ko satu kampung dengan forumer lama si donna kah di SF kah?dia urang kudat itu,pandai juga dia buat pansingan.....tapi dia baik
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 10:02 pm

meck_talika wrote:
bush,ko satu kampung dengan forumer lama si donna kah di SF kah?dia urang kudat itu,pandai juga dia buat pansingan.....tapi dia baik
nah bush, si metalika bilang si donna baik, masam kaoni inda baiklah, hihihihiiiiii..... main2 sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 10:03 pm

meck_talika wrote:
Pak Belalang wrote:
kalau mau tau siapa parampuan yang kita butul butul suka..cuba cara ini..
cuba tutup mata sambil ingat seseorang... orang pertama yang muncul di mata kita itulah orang yang kita butul-butul suka...hihihi Smile


butulkah itu pak B?macam amu tarai ini tapi bila saya ingat...banyak pula yang munsul,jadi saya kana buat pilihan yang tarbaiklah...lagipun,porompuan sakarang ini pandai mamansing bah,bukan saja hati kita,malah nafsu dan duit kita sakali... Laughing
ya bah, sakali sia pajam mata, aduinaaaaaa banyak butul yg munsul, yg inda santikpun munsul......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Tue Sep 23, 2008 11:17 pm

meck_talika wrote:
bush,ko satu kampung dengan forumer lama si donna kah di SF kah?dia urang kudat itu,pandai juga dia buat pansingan.....tapi dia baik

si donna entah dia sudah kawing kali tu he he tak pernah masuk SF sudah dia ni... kami satu daerah bah di matunggong...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Sponsored content




PostSubject: Re: Pansingan Sumandak kah ini?   Today at 8:01 am

Back to top Go down
 
Pansingan Sumandak kah ini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: