To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 apa pandpt kamu ttg wikileaks?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Tue Jan 11, 2011 8:31 pm

wikileaks banyak kasi kerual rasia2 nagara2 lain..... apa kumin kamu?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 9:12 am

sia suka juga ini wikilik ini....banyak kita tau resia2.....pandai gia itu pengasas dia pilih negara utk tempat kasi jadi pusat, dia pilih yg negara yg x sekatan media...sia harap2 wikilik kasi busur resia bila harga gata mau naik & mau turun supaya dapat taget bila ngam mau kasi turun kepingan....keeehoiiii!!! hahaha Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 9:25 am

ada buruk ada baik... tapi bagus jgn ada wikileaks bah ..
Back to top Go down
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 9:41 am

ya lah kan...bagus lagi tiada...abis belum tau semua betul yang diurang sakap...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 6:25 pm

itu wikileaks, itu katua dia julian asange, indada mural bah..... siapa dia yg jd tukang buka rasia urang..... apalah dia dpt? dulu mula2 dia bilang dia kunun mo kasi butul apa yg inda butul..... dia dpt kasi butullah? apa yg inda butul? dlm dunia kita sikarang manada yg susi murni..... umpama ada 1 urang di kampung yg sibuk tukang kasi paca2 rasia bah, bagus ka urang begitu? padahal indadapun rasia2 yg ada kana mangana sama dia..... indada pun yg kasi susa dia..... rasia2 yg dia kasi paca pula melibatkan kasalamatan urang lain masam agen2 cia, tantara2 dan masam2 lg..... atau paling sikitpun buli buat urang bagadu, inda sanang ati...... kalou dia kana kasi mati pun sia inda heran..... tingu muka dia pun indada seri, inda seria, pusat masam mo mati sj...... indada mural lansung...... biasalah bah urang mangumpat sini sana, sakap yg negatip2 pasal urang lain, siapa dia yg kunun2 mo jd rubin hud tukang kasi tau, puiiiiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 8:17 pm

itu lah sia bilang.. bagus indada ini wikileaks.. cuma sedikit bagus kalau wikileaks sampin butul mendedahkan korupsi karajaan supaya rakyat inda kana kasi budu2.. tapi adakah wikileaks buli siasat korupsi mana2 karajaan?
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 10:12 pm



inilah si julian assange...... dia ni bagas hacker komputer..... barmakna dr awal dia ni mmg bukan urang bagus..... antah time mula2 dulu, antah barapa banyak laman web dia seroboh..... mangkali kasi rusak..... atau mangkali suri duit..... mangkali dingan wikileaks lah pangakhiran karjaya dia..... kotoh..... sikarang dia butul2 inda mo kana hantar sana sweden atas tuduhan merugul 2 parampuan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Wed Jan 12, 2011 10:16 pm

antah apa gila dia mo kasi paca rasia2 urang..... sia nampak samata2 mo glemer sj..... komponi kredit kad & paypal pun sdh tutup akaun dia..... dia pikir dia akan jd hiru, hihihihiiiii..... Very Happy sia inda nampak apa2 kabaikan lansung perbuatan dia..... kasi gadu urang adalah......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Thu Jan 13, 2011 7:09 am

begitulah jadinya kalau org pintar salah guna pemberian tuhan... Tapi kesiukan juga bah dia pasal talampau glemer sudah... Very Happy
Back to top Go down
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Thu Jan 13, 2011 5:48 pm

glemer yg membawa kpd kemusnahan... Very Happy percayalah kamu, kesnya tdk akan berakhir begitu sj... negara2 yg 'terkena' tdk akan diam biarkan apa yg berlaku berlalu begitu sj...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Fri Jan 14, 2011 2:40 pm

inda sanang sdh dia idup tu..... kamu pikir kalou amerika kala bisara, atau nagara2 yg telibat kala bisara, kalou kana bawa di kut lah, diurang akan diam2 sj kah? atau kamu pikir nagara2 yg mandpt kasan drpd parbuatan si julian ni akan diam2 paluk tubu sjkah? sikarang inipun dia sdh kana pasang tag di tangan supaya satelait buli sari dia kalou dia lari..... dan sala basar kalou buka itu tag..... Very Happy mangkali pigi jamban pun buli tau..... tahniahlah sama dia, mangkali dia rasa urin sikarang ini..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: apa pandpt kamu ttg wikileaks?   Today at 8:03 am

Back to top Go down
 
apa pandpt kamu ttg wikileaks?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Global Issues-
Jump to: