To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 serita si anuar + saipul bulum abis

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Mar 17, 2011 11:53 am

kompom..... sikarang ini itu pandawaraya barabis mo minta kabanaran ambil dna si anuar pasal 3 bukti sebulum ini ditulak makamah..... takan makamah bilang inda buli juga..... Very Happy di lubang panta' si saipul ada 3 propail dna, sala satu sama dgn dna yg kana ambil dr tawol sama burus gigi di anuar time kana jil..... abislah di anuar, dakat sdh mo takajar buntut dia..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Fri Mar 18, 2011 9:51 am

tapi si saipuul pun patut kana ukuman juga pasal dia indada kasi tau siapa2 lagi yg main sama dia...tingu saja ada 3 dna.. yg dua lagi siapa punia? tu bodigad punya mangkali?..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Fri Mar 18, 2011 9:07 pm

nt dia besumpa lg tu yg si anuar sj yg ada susuk panta' dia, hihihiihihiiii..... mangkali yg 2 propail dna tu ufo punya...... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Mar 23, 2011 3:15 am

tambah lagi tuduhan...ADA KLIP SEX VIDEO lagi kunun si anual kan?...mcm manalah dia mau lapas ini...mcm kes suasuilek pula. Kalau mcm csl (masi manang jadi porosidin mca) ok juga tp kalau kes si nual ini jgn arap buli manang tanding apa2 jawatan lg..kompom hansur punya jika didapati betul kes video itu.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Mar 23, 2011 12:31 pm

ya bah..... yg lusu, itu datuk T inda mo kasi tingu urang lain, jd masamana urang tau itu palakun mimang si anuar..... bg tingulah supaya urang buli manilai..... lg lusu, dulu dia mangantam si saipul, tiba2 mangantam lg parampuan, masa sibuk turun naik makamah bisara kis mangantam si saipul pula tu...... dlm panta' si saipul ada 3 propail DNA, si karpal tanya si saipul, "porensik periksa ada 3 DNA dlm panta' mu..... adakah barmakna kao juga main antam2 sama urang lain salain dr si mr.Y?" si saipul jawap, "inda satuju....." Very Happy hihihihihiiiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Mar 24, 2011 10:37 am

Bila saipool sakap "inda setuju" erti nya dia inda mangaku sample lain itu ada. dengan itu sample 'Y' pun turut inda buli pakai sebagai bukti lah. mungkin itulah pasal timbul pula kes video yg bukan main panta'...butul2lah pulitik amuno kuturrrr..haha...

Bagi saya kan..kalau butulpun, itu hal peribadi si anual bah. biar Tuhan sendiri kasi ukum dia. Kita pun tidak tau berapa ramai pemimpin pulitik yg kuat main bula di galanggang dalam negeri, luar negeri, galanggang tertutup..tapi mesti banyak tu (mungkin semua). ..
Back to top Go down
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Mar 24, 2011 12:49 pm

mimang2 telampau banyak itu YB2 yang kuat mimbula tuan orut...suma diurang x kedapatan saja....
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Mar 24, 2011 1:59 pm

asal kerual nagara, mmg inda miss main bula..... Laughing tp lusu bah, main panta' pun inda buli, maing dapang pung inda buli..... jd mana yg buli?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Mar 24, 2011 2:57 pm

kasiang anual..dia saja yg kana intip maing bula...
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Mar 24, 2011 4:40 pm

jgn2 ada juga video clip dia kena curi2 tangkap di rumah... Shocked
Back to top Go down
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Mar 28, 2011 9:28 am

nahh...ada lagi terbaru,tu c umi hafilda sakap2 yang ada 18 bidiu sik melibatkan pemimpin pambangkang.....perintah sakap harap2 sakapan si umi hafilda tu ada bukti yg kukuh...siasatan akan di jalan kan....tapi suba kita pikir balik, diurang mau siasat kaa singaja mau tingu itu bidiu???? mangkali siuk diurang bilang....
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Mar 28, 2011 11:55 am

Misti tingu dulu baru siasat bah... Laughing Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Mar 28, 2011 6:20 pm

jan haraplah si anuar akan dpt ikut pulitik lg, mmg dia akan kana kasi sibuk sj turun naik makamah, last2 dia angkat tangan tu mangaku kala..... Very Happy butul ka inda dia main panta' sama si saipul, atau yg dlm vidiu, makan bataun2 juga tu mo salasai..... masa tu mau mati tua sdh dia, hihihihihiiiii...... Laughing urang2 yg menudu, salagi menyukung amuno, kompom salamat.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Mar 29, 2011 8:54 am

gud bai babai la anuar.......
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Mar 29, 2011 1:31 pm

mimang gud bai sama dia..... mo lawang amuno? jan haraplah buli manang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Fri Apr 01, 2011 10:14 pm

terbaru... berita tadi polis mengesahkan video tersebut tulin... mmg tulin tp adakah si anwar pelakonnya? itu yg org mau tahu... kalau setakat tulin atau tdk, rakyat biasa pun boleh membezakannya... tdk perlu pakar...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Apr 04, 2011 9:29 am

iya, itu g kita mau tau...sepa urang dia...adakah anwar???azmin ali???....pendedahan mimang singaja kana kasi lambat2, supa panas serita dia...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Apr 04, 2011 5:33 pm

hihihihiiii mangkali pulis pun inda mo kasi sapat baini kis pasal arahan urang atas suru kasi palan2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 05, 2011 8:57 am

nanti tiada puin diurang utk PRU akan datang mangkali kan... Smile
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 05, 2011 12:08 pm

mimang tu, masa pru lah time sasuai butul kasi sinsasi mana2 serita.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 05, 2011 2:13 pm

serita2 begini pansingan undi bagi mereka yg gabungkan politik dgn agama. tapi saya pikir ini inda ngam. Tingu saja kes sua sui lek ..indada kasan sama penyukung sina. bukan pasal sina indada mural atau indada larangan seks haram tapi org yg pandai berpikir sudah tantu paham.. skandal seks indada kaitan dengan pentadbiran nagara. Apa yg butul2 patut dibenteras ialah rasuah seperti kes pkfz, hydro bakun, pewaja steel, dll yg melibatkan duit berbiliun. (mungkin skandal seks indada pun mengelapkan wang berbiliun bah).

mana kita tau org lain (montiri2) butul2 bibas dari gudaan seks?
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 05, 2011 7:00 pm

huhuhhhh..... diurang lg yg numbur 1......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Apr 06, 2011 9:42 am

iya...itu montiri la yg paling numbur 1 itu...bukn diurang yg kena guda, diurang yg mengguda baitu....
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Apr 06, 2011 12:05 pm

saya inda menudu montiri2 ada skandal tapi semua berpotensi bah..
Back to top Go down
Catun
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 358
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2010-04-02

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Apr 06, 2011 1:46 pm

nie kis mimang tidak pandai habis nie kalo gini..video sex kana tanya d parlimen..samua mantiri2 tinguk..hahaha..Tuan Yorut..sia pun tidak mau tudu mantiri2 ada skandal.. Shocked
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Today at 11:21 pm

Back to top Go down
 
serita si anuar + saipul bulum abis
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: