To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 serita si anuar + saipul bulum abis

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Apr 07, 2011 10:36 am

ada kasi tingu lgi tu gambar di tv3 (siaran berita).. mimang muka mcm anual bah..hehehe...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Fri Apr 08, 2011 2:15 am

sdh sia tingu di youtube, mmg masam muka dia tp kabur bah.... masamanapun inda buli kasi kompom itu si anual..... kesuali ada bukti lain.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 26, 2011 1:55 pm

hihihihiiii..... mau dakat tatangka' sdh si anual..... Very Happy itu DNA 'lalaki Y' kunun dia punya.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 26, 2011 2:37 pm

walaupung dia kana tangka' ..org kurang parcaya sudah bah..diurang anggap mcm kes bidiu itu juga..cuma satu komplot..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Apr 26, 2011 2:48 pm

hihihhiiii..... jan kao tuang oru'..... pasal panatik pulitik ni, yg inda lujik pun urang parsaya.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Apr 27, 2011 11:51 am

peguam anuar sakap..singaja tu si saipool pigi kasi tayang muka di cctv supaya ada bukti yg dia pigi sana kondo yg tampat anual pigi..hahaha...

hihihihi..saya mau tau bah apa reaksi si saipool kalau didesak untuk mengasi tau dna siapa yg lain itu.. Very Happy
Back to top Go down
kuntau
Prebet
Prebet


Number of posts : 89
Registration date : 2010-08-13

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Apr 27, 2011 3:10 pm

kalau betullah itu DNA si anwar, tdk jd masalah sb suka sama suka, haha... sb kalau tdk suka, senang2 si saiful tolak atau lari... lgpun ada DNA lain lagi, bermakna si saiful ni mmg suka di'main belakang'... Laughing tindakan susulan nt, sama ada buang kes sb dua2 suka sama suka, atau penjara dua2 juga... dan dua2 berhenti politik...
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon May 02, 2011 9:32 pm

pakar cakap confirm dna si anwar... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue May 03, 2011 10:50 pm

hihihihiiii abislah si anuar...... mo tatangkap sdh tontolow......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Jan 09, 2012 8:05 pm

hihihihiiii..... si anuar bibas tuduhan meliwat si saipul..... Very Happy hakim hari ini bilang itu bukti dna inda dpt ditarima.....

amuno sabanarnya tasapit bah..... mo kasi panjara si anuar, takut nt sukungan makin maningkat..... mo kasi lapas tuduhan, makinlah lg sukungan maningkat pasal panyukung si anuar akan sakap.... "nah tingu, mimang si anuar inda salah bah..... tambirang butul ni amuno....."

tp panyukung2 si anuar, jan dulu kamu begumbira pasal biasalah stategi pulitik.... masam time amuno rampas kuasa sana perak dulu, mula2 hakim bilang PR manang.... tp lapas tu bila rayuan kana buat, BN pula memerintah..... damikian juga yg sikarang ni, mula2 kasi manang pasal kalou umum si anuar kana panjara, antah2 huru-hara KL..... jd kasi sanang ati dulu, bila rayuan nt baru tukar kaputusan..... masa itu momentum inda masam sikarang sdh, jd indada huru-hara basar2an...... jd kita sama2 tingu lapas rayuan masamana.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Jan 10, 2012 5:24 pm

haha saya setuju... skrng mmg anwar dibebaskan tp tengoklah keputusan rayuan nt...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Thu Jan 12, 2012 7:46 pm

satuju sama kamu..... tingu rayuan dulu..... jan dulu kamu siuk2, nt lain jd nt...... BN baitu, jgnlah tepikir mo lawan2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Fri Jan 13, 2012 10:36 pm

haha... strategi sj semua tu...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Jan 16, 2012 12:36 pm

proses perundangan yg ada dalam negara kita , ada mahkamah rendah , ada mahkamah Tinggi , mahkamah Rayuan dan mahkamah persekutuan ...

setiap individu warganegara malaysia adalah berhak mendapatkan peluang2 perbicaraan mengikut tahap kes dan mengikut keadaan kes , sbb ada juga kes yang tdk boleh rayu ..

kes Saiful Anwar , kalau anwar boleh minta penangguhan perbicaraan sebanyak lebih 50 kali , bermakna Saiful juga berhak membuat rayuan kes , bawa rayuan ke mahkamah rayuan ..

proses di mahkamah rayuan adalah sedikit berbeza dgn mahkamah Tinggi ..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Mon Jan 16, 2012 11:08 pm

kita sama2 tunggu apa kaputusan satarusnya.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Jan 17, 2012 3:33 pm

saya aga2 mimang rayuan si saipul kana tulak tu..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Jan 17, 2012 6:54 pm

faktor utama kenapa Hakim melepaskan Anwar ialah , dia enggan menerima / keberatan menerima 100% intergriti bukti yg disertakan ....

integriti bukti ...

bukti hanya ada pada saiful
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Jan 17, 2012 8:59 pm

itu dna mimang si anuar punya..... tp masamana mo parsaya yg itu dna mimang diambil dr lubang taie si saipul, kan...... kana2 lg ada 3 propail dna dlm lubang taie si saipul, jd kalou butullah si anuar menjubur, inda sala juga pasal si saipul rila juga kana jubur urang lain..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Tue Jan 17, 2012 9:56 pm

haha... lucu cerita kamu ni... mgkin akan ada rayuan, jd kena tunggu keputusan rayuan... mgkin akan memakan masa lg bertahun2...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Jan 18, 2012 1:53 pm

itu DNA mmg anwar punya , mcna air mani si Anwar ada dlm lubang jubur si saiful itu kita tdk tahu , mungkin anwar relakan dirinya kena lancap kemudian ambil itu air mani dia pam dalam jubur saiful , atau air mani dia jalan sendiri naik bas panjat masuk dlam jubur saiful ...

atau air mani anwar bkn diambil dari jubur saiful tapi dari jubur jantan lain ..

semua pihak samada pendakwa atau pembela mengatakan ada kemasukan ..karpal bilang dorang suka sama suka !!

dlm jubur saiful sendiri ada 2 DNA asing !

pada saya , ini sebenarnya kisah peribadi antara anwar dan saiful , patut kes ini hanya bersaing antara dua orang jantan ini , dorang yang main pedang2 ..
dua orang jantan main cucuk2, patut dua orang inilah kasi selesai dimahkamah, jangan bawa dan jangan heret rakyat masuk campur atau jangan jadikan rakyat sebagai perisai pada kes peribadi , sendiri buat sendiri tanggunglah baru dinamakan lelaki sejati ...

ini tidak , ada mcm2 teori ditimbulkan dan macam2 orang dikaitkan , dulu bilang mahkamah kangaroo ...sekarang mahkamah kangaroo itulah yang bebaskan dia , dulu minta hakim ditukar sbb konon berat sebelah , akhirnya hakim itulah jugak yg melepaskan dia ,

bahawa selama ini kita terperangkap dalam teori konspirasi ...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Wed Jan 18, 2012 5:59 pm

main padang? hihihihihiiii.... paham..... paham..... Very Happy mangkali buli siasat tu kanapa sampai ati butul si saipul pigi lapur pulis dia kana jubur..... mangkali ada pihak ke3 yg mangansam kadudukan si saipul sbg palakun utama? atau mangkali si anuar ilang minat sdh sama dia? indatau ada lg ka parampuan beminat si saipul yg sdh kana tau suka bejubur...... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: serita si anuar + saipul bulum abis   Today at 2:20 am

Back to top Go down
 
serita si anuar + saipul bulum abis
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: