To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 03, 2011 8:49 am



OBJEK terbang tidak dikenali (dalam bulatan)
berlegar-legar dekat bandar Agudos, Brazil.

SAO PAOLO - Seorang pengguna jalan raya berjaya merakamkan gambar sebuah objek terbang yang tidak dikenali (UFO) berlegar-legar dekat bandar Agudos, Brazil lapor laman Fox News kelmarin.
Laman itu memetik laporan stesen televisyen G1 di Brazil yang menyiarkan rakaman UFO tersebut yang berlegar dalam ketinggian yang rendah.
Namun, UFO itu hilang buat seketika di celah awan sebelum satu cahaya yang terang muncul dan hilang di tepi awan.
Dua bebola cahaya misteri kemudian muncul dan ia bergerak turun ke kawasan belukar.

hmmm.... Rolling Eyes boleh picaya ka ni UFO ini????
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 03, 2011 5:24 pm

wah.... butul2 ufo tu..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 03, 2011 7:46 pm

susa mau parcaya bah... pasal kita sudah terdidik sama agama masing2. Tp kalau kita buang tepi dulu tu ajarang agama..inda mustahil juga bah ada alien..takkan planet bumi saja yg ada hidupan di antara billions (inda terkira) planet di angkasa lapas..
Back to top Go down
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Fri Mar 04, 2011 8:12 am

Yorut_orut wrote:
susa mau parcaya bah... pasal kita sudah terdidik sama agama masing2. Tp kalau kita buang tepi dulu tu ajarang agama..inda mustahil juga bah ada alien..takkan planet bumi saja yg ada hidupan di antara billions (inda terkira) planet di angkasa lapas..

iya...sia sukung 100%...
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Fri Mar 04, 2011 4:04 pm

mmg ada alien... kalau ada pti, mesti ada juga alien... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Fri Mar 04, 2011 7:57 pm

Ikut pikiran saya....mustahil juga alien yg begitu canggih sehingga boleh merentas angkasa raya inda ada kesan yg jelas (paling jelas) di bumi. Lain lah kalau alien itu sebesar ibu jari saja dan kapal angkasa diurang pula menggunakan power yg lain dari yg lain..indada kesan bunyi.. kapal diurang inda pandai tabakar walaupun memasuki atmospera bumi.. lebih keras dari meteor.. inda dimakan api langsung...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Sat Mar 05, 2011 11:26 am

sia pikir2, kaloupun butul ini ufo ada, mangkali inda juga diurang mau menunjul tariak2 kasi tau kadatangan diurang..... diurang main jauh2 sj..... antah2 sdh banyakpun diurang yg sdh marasap dlm kumpulan manusia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Bryan Cassey Rufus
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2011-03-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Wed Mar 16, 2011 11:18 am

tombirang no itu,, tp manataw btul juga gia kan,, hehe,, Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Wed Mar 16, 2011 8:56 pm

sini sakarawala, mimang banyak yg mistiri..... inda heran kalou ada mahluk lain..... pasal takan di bumi sj ada urang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 17, 2011 7:18 am

yg biking herang...kanapa ufo malu2 munsul?..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 17, 2011 11:50 am

mangkali pasal muka diurang bida..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
*SuRuN*
Koperal
Koperal


Number of posts : 269
Location : hehe...sini guas gata
Humor : bulih bah klu kauuuu....
Registration date : 2010-12-30

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 24, 2011 12:53 pm

mangkali pasal diurang xda baju kan....
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 24, 2011 3:08 pm

mangkali diurang kesiang bah sama kita. mana tau diurang itu amat mengairahkan ... tapi inda ngam dna sama manusia bumi.. Very Happy
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Thu Mar 24, 2011 4:37 pm

haha... antara manusia di bumi, mgkin banyak sdh ufo... Very Happy mgkin ada di kg2 yg tumbak sawit... atau potong getah... Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Fri Mar 25, 2011 2:13 pm

hahaha..mangkali ko betul simbabalad.

Semalam saya tingu tu history channel ..menurut teori diurang kunun2nya kita ini (manusia) berasal dari planet lain. mimang planet lain kunun sudah maju sebelum manusia di bumi. tu alien pigi bumi utk melombong emas tapi diurang perlu tenaga kerja yg banyak..lalu diurang cipta manusia dengan mengklon dari sel diurang sampur sama sel lain..trus jd muka manusia mcm kita sekarang, sedangkan muka diurang sendiri bida...Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Fri Mar 25, 2011 3:17 pm

hihihihiiii..... kita ensem2 santik2..... muka diurang bida..... atau mangkali diurang tarasa ensem..... nampak kita yg bida...... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Fri Mar 25, 2011 4:26 pm

inda tau lah..mangkali diurang nampak nini muyang kita bida trus diurang kasi tinggal sini plinit bumi.. terpaksa nini muyang kita mula dari '0'.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Sat Mar 26, 2011 3:19 pm

mgking pasal kita mo pakai pakaiang bah.... pasal ufo ni indada pakaiang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....   Today at 3:48 am

Back to top Go down
 
UFO & Alien...betul2 wujud ka itu.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Global Issues-
Jump to: