To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 'Layan macam pelacur'

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: 'Layan macam pelacur'   Sun Jun 05, 2011 8:37 am

'Layan macam pelacur'

berita harian
2011/06/05
Isteri ‘dingin’ di ranjang punca lelaki cari kepuasan di luar

KUALA LUMPUR: Seorang isteri mesti patuh dan melayan suami seperti ‘pelacur kelas pertama’ bagi memastikan pasangan mereka tidak terjebak dalam pelbagai gejala tidak sihat, termasuk mencari hiburan di luar, keganasan rumah tangga dan pembuangan bayi.
Malah, kegagalan isteri melayan kehendak seks suami adalah antara punca utama kegagalan rumah tangga apabila pasangan mereka sebaliknya beralih kepada teman wanita, perempuan simpanan serta pelacur bagi mendapatkan kepuasan itu. Peringatan itu disuarakan Naib Presiden Kelab Isteri Taat yang baru ditubuhkan di negara ini, Dr Rohaya Mohamed.

“Tanggungjawab isteri bukan saja untuk memasak, mengemas rumah dan menjadi ibu malah turut membabitkan aspek seksual. Lelaki berkahwin dengan wanita yang menyamai atau jauh lebih bagus daripada pelacur (di ranjang), sudah pasti tidak akan curang.

“Nafsu lelaki jauh lebih besar daripada wanita dan tidak boleh diketepikan. Daripada membiarkan mereka bergelumang dengan dosa, seorang isteri itu harus melakukan apa saja bagi memenuhi keinginan nafsu suami.

“Justeru, tanggungjawab kami adalah untuk membantu isteri menjadi lebih taat kepada suami. Seorang isteri hanya perlu memenuhi empat syarat untuk masuk syurga – menunaikan solat wajib, berpuasa ketika Ramadan, melindungi maruah dirinya serta taatkan suami,” katanya selepas majlis pelancaran kelab berkenaan di Kelab Golf Perangsang Templer dekat sini, semalam.
Kelab Isteri Taat mempunyai 1,000 ahli di seluruh dunia termasuk 800 orang di negara ini. Ia ditubuhkan Global Ikhwan Sdn Bhd yang sebelum ini dikaitkan dengan kumpulan al-Arqam. Kelab pertama dilancarkan di Jordan pada 1 Mei lalu, cawangan Malaysia semalam dan diikuti kelab di Jakarta, Indonesia pada 19 Jun depan.

Organisasi syarikat itu juga merancang untuk menubuhkan cawangan kelab sama di Eropah termasuk London dan Rome pada masa depan.

Rohaya berkata, penubuhan kelab itu terbuka kepada semua golongan isteri tanpa mengira kaum dan agama serta menawarkan latihan dan khidmat nasihat termasuk pendidikan seks supaya golongan isteri dapat memberi perkhidmatan terbaik kepada suami masing-masing
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Sun Jun 05, 2011 2:10 pm

Very Happy Laughing Laughing pasti dia ini layan laki mcm palasur kalas partama..Ikut lojik, bulikah dia bagi service begitu sampai umur dia 65 - 70 tahun? Kalau inilah satu2nya jawapan masalah laki makan jalan, maka apa fomula kalau dia (bini) sudah 60 tahun?.. Very Happy

Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Sun Jun 05, 2011 5:14 pm

jan bilang 60 taun, mangkali 45 taun pun sdh kesundang...... Very Happy tp mangkali diurang satuju laki kawin muda baitu...... misti mau taat satia......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Sun Jun 05, 2011 6:19 pm

dia inda kasi canang pun..semua bini2 tau bah paranan diurang..barapa bagus pun service kalau laki miang, tatap miang juga. panarangan dia indada salah juga bah tapi talapau hot bah..hahahhaa...
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Sun Jun 05, 2011 6:31 pm

susa la kalau cara begini pula mo ikat suami.... musim datang perang jepun camana laitu kalau laki mau juga...? kasi juga ka? atau ada cara lain.... hehehhe...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Sun Jun 05, 2011 6:44 pm

macam mana cara yg dikatakan masam 'pelacur kelas pertama' tu ah? hehehehe...
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Mon Jun 06, 2011 1:42 am

sia ingat , isteri patut layan laki semaksima mungkin , dlam hal makan minum , tempat tidur , dlam dan luar rumah , dihadapan umum atau dibelakang umum , isteri patut kena bagi perhatian

apalagi berkaitan soal seks , lagilah mustahak ! sebagaimana perempuan menjaga penampilan luar maka patut begitulah juga jaga 'soal dalaman ' bukan muka ja lawa putih bersinar , telinga harum mewangi , tapi .....soal dalaman tdk jaga , makan minum tidak jaga , sekali buka santut huhhhh ....ada bau bosou !

mana sudah para wanita dalam ni forum , dorang baca kompom menjawab ni ...ha ha
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Mon Jun 06, 2011 10:41 am

bau bosou?...hahaha...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Mon Jun 06, 2011 2:01 pm

aduinaaaa..... adaka pula bau bosou? masam si gaman tau2 sj ni...... Laughing satuju sama si tuang oru'...... kalou lalaki sundal, buat masamana pun tatap sundal juga, mo pigi makan di luar juga...... hal2 'daging' ni, dr ribuan tahun dulu sdh ada jual manjual..... kanapa ada panjual? sabap ada pambali..... dan kanapa sdh ribuan taun pun masi lg ada panjual? sabap sampai sikarangpun masi lg ada pambali..... walou makin mahal jualan, pambali tatap inda putus2, malah batambah lg..... barmakna buat masamanapun, tatap lalaki tu lalaki jugalah...... masam sia parna sakap dulu, kita ni masam itu anjing juga bah, nampak mana2 batina yg mangaluarkan 'aura', nah barabut sdh pigi mangajar buntut..... nasip baik kunun kita ada akal, jd indalah katara butul mangajar buntut..... tp, kalou dpt paluang, fuhhh.........!!!!!! drpd 10, mangkali dakat2 indada yg inda ambil paluang...... sia kasian pula kumpulan parampuan yg dpt ni idea, makin basar kapalalah lalaki......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Tue Jun 07, 2011 11:53 am

manjadi-jadi laitu lalaki ..menuntut..sama bini, mengugut "nanti saya pigi makan di luar" dia bilang..merujuk kapada ceramah/usapan si Dr Rohaya Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Tue Jun 07, 2011 10:21 pm

hihihihiiii..... main ugut2 sdh..... bah, nt sia mo pigi makan sana luar tau, lapar sia ni.... suba kalou kao inda mo malayan sia bagus2.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Fri Jun 10, 2011 12:26 am

makin ransak pula ni serita dlm srtkbr..... Very Happy si rohaya inda barani sdh manjawab walou kana telipon.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Fri Jun 10, 2011 12:49 pm

tesasull sakap bah dia tu... Saya pujilah cara dia layan suami..tapi just wondering apakah hal itu berterusan atau bila ada mood saja.. Very Happy
Back to top Go down
arman
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 141
Registration date : 2011-05-05

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Fri Jun 10, 2011 3:33 pm

berita ini memalukan kaum wanita, seolah2 wanita perlu buat sehabis baik seks utk dptkan perhatian suami.. beginilah cara pemikiran kuno.. memalukan kaum, bangsa & agama...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Mon Jun 13, 2011 7:12 pm



dia satuju & sukung butul oo...... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: 'Layan macam pelacur'   Today at 8:23 pm

Back to top Go down
 
'Layan macam pelacur'
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: