To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 8:39 pm

Malahan ada lelaki yg sudah berkahwin tergamak tidak memperdulikan isteri masing kerana tarikan si pondan ini? persoalannya, apakah sebab2 mereka ini meminati pondan?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 8:52 pm

inda taulah gaman, tp kalou sia, bansi butul sia nampak pundan..... idup dlm kepura2an bah diurang tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 9:52 pm

hairan butul saya gaman, memandangkan mereka ini juga adalah sama spesies dgn lelaki..lelaki yg jiwa dia macam mana lah yg sanggup berhubungan dgn pondan ini.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 9:59 pm

ya butul tu.... dan sia salalu tepikir juga, kalou diurang inda berubah, apalah jd diurang tu masa tua nanti? bulum pula sia nampak pundan yg sdh tua bangka.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:00 pm

kalou diurang back to normal bila sdh tua, barmakna diurang sabanarnya buli berubah bah awal2 tp kanapa inda mo berubah?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:05 pm

Iya kan, alasan jiwa mereka sebagai jiwa perempuan nda bulih di terima bah pada saya.
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:32 pm

ini yang minat pondan ini mereka yang menganggur dari segi kejiwaan bah ini... dalam hidup mereka asyik kepuasan saks saja bah kali tu jadi mereka mau meraqsa apa pula sara2 kopuasan kalau dengan pondan... ni adalah satu sikap kunsikang juga ni he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:40 pm

dulu sia limpas sana paking bas dakat padang bandaran waktu mlm, sia nampak ada lalaki basandar sana antara bas sambil itu pundan belutut dapan itu lalaki, nampak butul itu pundan makan pisang..... palui punya lalaki, apa yg siuk dgn lalaki juga.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:46 pm

wekk..nah masam saya termuntah sudah dengar ini cerita..memang palui punya lelaki..
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:47 pm

pukutarap wrote:
dulu sia limpas sana paking bas dakat padang bandaran waktu mlm, sia nampak ada lalaki basandar sana antara bas sambil itu pundan belutut dapan itu lalaki, nampak butul itu pundan makan pisang..... palui punya lalaki, apa yg siuk dgn lalaki juga.....

ko sakap saja dengan dia...nah ambik mu..bilang kasi penampar sekali bah tu he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 10:50 pm

Dia org perasaan butul dia urang santik bah.



hehe..nda sanggup saya oo.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:17 pm

sia tepikir2, santik masamanapun itu pundan masam yg sana tailand, kalou sia tau dia lalaki, aduinaaaaa turus inda selira.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:19 pm

alpha.wave wrote:
Dia org perasaan butul dia urang santik bah.



hehe..nda sanggup saya oo.. Very Happy

aneee lah macha... dengan suara garau lagi kah tuang alpha... he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:28 pm

yg bikin heran, kalou diurang tingu seremin, diurang rasa santik tu.... padahal bida butul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:37 pm

mereka ni macam hidup dalam keadaan ilusi bah.. berjiwa paranormal bah kali tu..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:41 pm

nah butul tu, mungkin ada kaitan paranurmal tu..... suba kasi tarang gaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:48 pm

bushido wrote:
mereka ni macam hidup dalam keadaan ilusi bah.. berjiwa paranormal bah kali tu..

bermakna mereka ini sakti2 kah bush? sakti makan pisang kali..hihihi.
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:57 pm

alpha.wave wrote:
bushido wrote:
mereka ni macam hidup dalam keadaan ilusi bah.. berjiwa kurang normal bah kali tu..

bermakna mereka ini sakti2 kah bush? sakti makan pisang kali..hihihi.

uinah bukan paranormal bah.. kurang normal he he he salah cakapang ku itu... he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Sep 25, 2008 11:59 pm

oic..ko ni tuang bush, kesuspenang sudah aku tahaf dewa gabang.ingat2 butul2 sakti.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 12:00 am

hihihi..... tp masam paranurmal juga tu, satangah nurmal.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 12:02 am

mangkali yang tepat ialah Karanormal ha ha
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 12:05 am

pukutarap wrote:
hihihi..... tp masam paranurmal juga tu, satangah nurmal.....

aduina gamang..bukan setengah nurmal lagi tu tapi memang tidak normal, ada kecacatan kromosom y dan x.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 12:07 am

ya, kacacatang kromosong..... hihihihii.... matai, adalah yg tagur kita ni cakak2 begini kang gamang......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 12:08 am

haha mataiii..mana sudah itu urang, lama nda kenampakan dia.
Back to top Go down
wewin
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 151
Location : Tuaran
Humor : Life is a journey.
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 12:43 am

kalau ada sesiapa yg study di ukm, bangi ataupun yg pernah pegi sana, dulu ada satu kamsis (kampus siswa) tu kafeteria dia semua pekerjanya pondan. atuuk!!! tarus hilang serila sya mau makan.
Back to top Go down
http://gerejamaya.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Today at 1:48 pm

Back to top Go down
 
Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: