To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 10:52 pm

serita pasal pundan kaini..isk2..saya mimang anti butul ini spesies. pasal kuat makan pisang baitu. dia nda kira pisang kaling kah atau negro semua dia guring jadi guring pisang..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 11:05 pm

ya bah, pasal diurang indada sara lain mo makan apa bah, tarpaksa makan pisang sjlah, inda memili lg tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 11:14 pm

pukutarap wrote:
ya bah, pasal diurang indada sara lain mo makan apa bah, tarpaksa makan pisang sjlah, inda memili lg tu.....

kui kui..tekatawa saya ini serita si gamangs..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 11:17 pm

suma itu sjlah, kalou pisang amas, diurang suka butul, kalou pisang tanduk, aduinaaaaa bepikir diurang banyak kali, susa kasi abis bah...... hihihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 11:52 pm

Quote :
ya, kacacatang kromosong..... hihihihii.... matai, adalah yg tagur kita ni cakak2 begini kang gamang...


[/quote]haha mataiii..mana sudah itu urang, lama nda kenampakan dia.[quote]


Maattaaaiii....cerita pundan kamu? aiyarr..siap dengan sindiran lagi..uhuhuu..pakai istilah matai laah...nda mantap nie...adakah..

Sa belajar pakai make up dari ni pundan2 lar..pasal kalau mo menari mo kena pakai make up tabal2...sa asal simpleton , inda pandai touch up2..jadi ladies sejak pandai pakai ni benda2 make up..jadik, sa sangat berterma kasih sama ni pundans yg mengajar sa pakai make up and menari and to knoe about guys...fuuhhh..
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Sep 26, 2008 11:59 pm

pukutarap wrote:
suma itu sjlah, kalou pisang amas, diurang suka butul, kalou pisang tanduk, aduinaaaaa bepikir diurang banyak kali, susa kasi abis bah...... hihihihiiiii.....

hihihi lucu ini sakafang si gaman.. takut kanyang lebih kah gaman..
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Sep 27, 2008 12:06 am

eeeh...geli...gelii...geli butul Pak B kalau nampak pundan...macam mau muntah pun ada...hihihi Smile
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Sep 27, 2008 12:12 am

Masam ini ok kah Pak B?

[/URL]
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Sep 27, 2008 12:26 am

orud wrote:
Masam ini ok kah Pak B?

[/URL]

nah...habis mangkuk ajaib Pak B kana muntah...hihihi Smile
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Sep 27, 2008 12:43 am

hihihihihii...... parasan butul sdh diurang santik tu dapan seremin..... padahal bida butul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Wed Oct 22, 2008 9:10 pm

tp saya tertanya2, sdhpun diketahui pondan tu lelaki, mengapa masih ramai kaum lelaki yg berminat melanggani mereka?
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Oct 23, 2008 2:05 am

niche wrote:
tp saya tertanya2, sdhpun diketahui pondan tu lelaki, mengapa masih ramai kaum lelaki yg berminat melanggani mereka?
Ini di sebabkan peminat mereka ini juga bukanlah dalam kategori yg seratus peratus lelaki tulin. mengimbas kembali perbualan saya dgn seorang gay di suatu masa dulu. saya mengajukan satu pertanyaan kepada beliau. isitu samada pondan dan gay boleh 'masuk line'.. mengikutnya " ohh..apa taknya siap bertonggeng lagi".

dan di suatu dulu juga saya ada seorang rakan lagi, yg secara fizikalnya adalah seorang lelaki sempurna bagaimana pun beliau tidak minat perempuan, buktinya beliau sudah berkahwin dan sudah di kurniakan dua org anak sebaya saya..kemudiannya mereka bercerai kerana sungguh pun dia ada seorang isteri..nafsunya hanya terbongkar dan boleh melayani isterinya apabila dia di kerjakan dulu oleh boyfriendnya. pelik kan? antara lain cerita..masanya juga banyak di habiskan dgn boyfriendnya.

Ok selepas mereka bercerai..kebetulan pada masa yg sama dia juga ada sikit certificate, maka saya adalah perkenalkan dia kepada beberapa org rakan utk tujuan bagi peluang kerja..dan pada masa yg sama saya juga seolah2 menjadi rakan rapatnya..minum pagi sama2, tengah hari atau malam kadang2 makan sama. apa yg saya perhatikan..dia ini, sekiranya ada seorang perempuan seksi lalu di hadapan kami..matanya langsung tidak melirik atau melihat kepada ke'seksian' si perempuan itu.

Bagaimana sekiranya yg lalu tadi adalah seorang lelaki yg berbadan sasa, saya perhatikan lagi..tiba2 air mukanya menjadi seperti ceria dan boleh kenampakan seolah2 ada satu sifat perempuan menjelma pada dirinya. ini boleh di lihat dari cara dia bercakap..cara dia mengedip2kan matanya.. dalam satu peristiwa..dia sanggup mengejar seorang lelaki atas urusan bisnes konon..tapi sebenarnya dia ingin mengayat lelaki itu. pun begitu nasib lah, kalau lelaki itu jinis dia juga..maka ibarat aliran cas elektrik. on lah! klu lelaki itu adalah lelaki normal tiada apa yg akan berlaku.

dan dia ini pula dalam kes pondan, huuuh jgn cakap lah..kami naik kereta ramai2 round2 chow kit, sanggup dia pusing selama 15 kali utk tengok pondan yg sama! 3 org rakan saya lagi dalam kereta tersebut cuma mampu utk ketawa kerana kami faham..dia sudah tergoda dgn pondan tersebut. sedangkan pada pandangan mata kami sebagai lelaki yg normal..apa yg ada pada pondan? wekkkk! lelaki baitu.

OK ini pula mengikut penelitian saya selama ini dgn beliau lagi. bagaimana kalau lelaki yg dia mahu itu adalah lelaki normal yg tidak akan masuk line dia? pertama dia akan meyakinkan konon bahawa mereka yg suka melayani pondan ini adalah lelaki normal juga. keduanya dia akan menjual minyak lah, dgn mengatakan hubungan gay dgn gay, atau gay dgn pondan adalah lebih baik dari hubungan seorang lelaki dan perempuan..itu lah perkataan yg saya selalu dgr setiap kali dia mengayat lelaki yg bukan jenis dia, bagaimana pun dia suka atau minat.

itulah serba sedikit.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Jun 19, 2009 10:05 pm

Bah tuan orud? endada sudah kah gambar2 pundan ini.. Very Happy
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jun 20, 2009 1:39 pm

trus terang... he hee... sa perna terjerabak dgn hal2 pundan ni... Mad
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jun 20, 2009 3:16 pm

tiebisnes wrote:
trus terang... he hee... sa perna terjerabak dgn hal2 pundan ni... Mad

Ha??..trjerabak camna? Mlggan ka atau brkelakuan cam pondan?
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jun 20, 2009 4:37 pm

Rungkud wrote:
tiebisnes wrote:
trus terang... he hee... sa perna terjerabak dgn hal2 pundan ni... Mad

Ha??..trjerabak camna? Mlggan ka atau brkelakuan cam pondan?

hi hiii... terjerabak ka terjebak? dua makne tu...! Twisted Evil
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jun 21, 2009 3:50 am

Sapa2 yg suda trjebak minat pundan, berentila..dorg tu lelaki..bikin gali baitu..hheehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jun 21, 2009 10:58 am

tiebisnes wrote:
trus terang... he hee... sa perna terjerabak dgn hal2 pundan ni... Mad
hihihihiiiiiii tesilap malanggan ka tuan? Very Happy masam parampuan bah kan..... lapas tu, kao stop atau ah turuskan sj.....? Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jun 21, 2009 1:10 pm

pukutarap wrote:
tiebisnes wrote:
trus terang... he hee... sa perna terjerabak dgn hal2 pundan ni... Mad
hihihihiiiiiii tesilap malanggan ka tuan? Very Happy masam parampuan bah kan..... lapas tu, kao stop atau ah turuskan sj.....? Laughing

puku... soalan bonus pun ko mou tanya ka? Laughing kau perna dengar ka cerita "mati pun mati la...."... Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jun 21, 2009 1:20 pm

hihihihihiiiii..... mungkin si tiebisnes bilang, "ah, matipun matilah...., kalou inda sikarang, lain kalipun mati juga....." Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jun 21, 2009 8:14 pm

Kalu yg spotligt tu..buli lg ditiru2, kasi taru sj kain ka apakah dlm bra, asalkan sudah kembung2 tu nampak mcm gunung suda..tp yg saaana bawa tu apa mcm tu..sia ingat masih lg melingkar tu ulal tu..hihiihii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Tue Jun 23, 2009 9:00 pm

silap2 dia punya ular sawah lagi besar punya.. Very Happy
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Tue Jun 23, 2009 9:21 pm

dan melingkar lg tu, hahahahahaaa...
Back to top Go down
rumputt
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 49
Age : 35
Location : Komuniti Utara Sabah
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Wed Jun 24, 2009 5:09 pm

Kenapa Sesetengah org Minat Pondan? hahaha!!! sblm aku ikut menyampuk celoteh ging2 semua, aku mo jwb dulu tajuk topik ni. Sy brpendapat brdasarkan imaginasi sndiri dan tinjauan secara x langsung time jln2 mangansau d KK hihihi...

1. Ada kwn (yg mmng jajal2 jgk laa) cakap klu sudah kepipitan daripada ndada buli laitu bilangnya.
2. Ad jg yg sy nmpk bnyk kali pusing2 mencari tp yg tulin ndada sdh, nah disapu jalaa yg nda tulin tuuu.
3. Kdg2 1 kali tinguk ndada beza jg baa muka dorg ni malah ada yg mmng nmpk lawa ooo....jan pikir yg ituuuttt tu dulu laa hihihi!!
4. Setiap org siapa juga, sdh d tetapkn rejekinya dan mungkin rejeki dorg la yg minat sm dorg tuu...

hahahaa!!!! bah kaa.....
Back to top Go down
http://utarasabah.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Wed Jun 24, 2009 5:59 pm

betul juga pendapat tuan rumputt ini. tapi paling munasabah ialah yg no.3 itu bah. itu memang macam saya pernah dengar pernah terjadi tu. hahahaa.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: