To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jul 04, 2009 3:00 pm

barapa santik pun, di luar nampak mcm parampuan betul.. tapi kalau di bawah mcm dua senjata.. uina bikin geli juga bah itu...uakkkkkkkk....
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jul 04, 2009 5:36 pm

Org lelaki slalunya trpikat pd seseorg (pompuan) melalui kecantikan mukanya, oleh itu mereka selalu trpedaya dgn kecantikan seorg pondan bla make-up sbg seorg pompuan..tp bg lelaki yg normal pula, selera mereka akan jatuh mndadak bila mengetahui org yg disangka perempuan cantik itu sebenarnya adalah pondan..tp bg mereka yg minat?? camna tu? gohit truska? Mad
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jul 04, 2009 11:44 pm

isk isk..apa pun enda ku mahu ooh.. Shocked
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 05, 2009 12:01 am

Bagus orud..ini barulah namanya lelaki sejati..jgn dua jati sudah.. Shocked
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 05, 2009 8:58 pm

bukan buli parsaya si gaman tu..... Very Happy
tau kanapa pundan aktif kerual waktu malam sj? pasal kalou waktu siang, katara pundan, hihihihiiiii..... sabap tu si gaman aktip waktu malam, kan gaman..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Mon Jul 06, 2009 11:30 pm

Isk isk gaman jangan ko begitu bah.. kana sumpah saya sama kinoringan kalau saya 'bermain2' pundan ini. biarlah perempuan tidak cantik kah, sudah berumur kah..janji perempuan..hehehe
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Jul 09, 2009 7:22 pm

hihihihiiii main2 sj bah gaman..... tp, banyak butul yg minat pundan, palui butul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Jul 10, 2009 10:43 am

Garadu wrote:
alamak... kalau beginilah yg datang sama saya, saya tembak terus guna bakakuk... Very Happy
tapi garadu, bayangkan kalau dalam dunia ni tinggal kamu dua urang lagi....( after the doomsday kunu..)....
bayangkan dia punya la perfect dia punya kecantikan...body and the look...cuma dia asal lelaki dan suda lagi kunu dia operate yang di bawah menjadi 'batu belah batu bertangkup'......mustahil ko dapat tahan perasaan ko tu kan....
wakakakaka..nahhh mataiii...marah si garadu ni..
sa terbayang bayang si garadu mintuntuad sambil berdoa 'God, please save me from this temptation'......

Razz
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Jul 10, 2009 10:10 pm

monkey wrote:
Garadu wrote:
alamak... kalau beginilah yg datang sama saya, saya tembak terus guna bakakuk... Very Happy
tapi garadu, bayangkan kalau dalam dunia ni tinggal kamu dua urang lagi....( after the doomsday kunu..)....
bayangkan dia punya la perfect dia punya kecantikan...body and the look...cuma dia asal lelaki dan suda lagi kunu dia operate yang di bawah menjadi 'batu belah batu bertangkup'......mustahil ko dapat tahan perasaan ko tu kan....
wakakakaka..nahhh mataiii...marah si garadu ni..
sa terbayang bayang si garadu mintuntuad sambil berdoa 'God, please save me from this temptation'......

Razz

Oh my god...lucunya hahaa..
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 12, 2009 8:00 am

Kalu dlm keadaan sprt yg dibayangkan dlm mitos si monkey ini, mgkn bukan stkat si garadu sj yg trsepit dgn pilihan, tuan FM pukutarappun trpaksa mangakun suda itu, tuan gaman alpha, tuan SS, c orut dn siapun tdk trkosuali tu.. Laughing Laughing confused
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 12, 2009 9:13 pm

adeehhh..endada kumin dari saya. Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 12, 2009 10:35 pm

Tp buat masa ini, keadaan masih normal..belum lg darurat, kenapa mesti pilih pundan..tdk bikin bihis ba dorg tu, bikin geli ada.. Razz
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Mon Jul 13, 2009 7:40 pm

monkey wrote:
Garadu wrote:
alamak... kalau beginilah yg datang sama saya, saya tembak terus guna bakakuk... Very Happy
tapi garadu, bayangkan kalau dalam dunia ni tinggal kamu dua urang lagi....( after the doomsday kunu..)....
bayangkan dia punya la perfect dia punya kecantikan...body and the look...cuma dia asal lelaki dan suda lagi kunu dia operate yang di bawah menjadi 'batu belah batu bertangkup'......mustahil ko dapat tahan perasaan ko tu kan....
wakakakaka..nahhh mataiii...marah si garadu ni..
sa terbayang bayang si garadu mintuntuad sambil berdoa 'God, please save me from this temptation'......

Razz
kalau tinggal 2 org, itu lain ceritalah... islampun makan babi bila darurat... tp sekarang ni, kenapa banyak2 batu belah batu bertangkup, mau juga pigi cari yg pondan? Smile
Rungkud wrote:
Kalu dlm keadaan sprt yg dibayangkan dlm mitos si monkey ini, mgkn bukan stkat si garadu sj yg trsepit dgn pilihan, tuan FM pukutarappun trpaksa mangakun suda itu, tuan gaman alpha, tuan SS, c orut dn siapun tdk trkosuali tu.. Laughing Laughing confused
bukan kamu sj, saya pun on sj... apa lg kalau tnggal kami dua si monkey sj...
Rungkud wrote:
Tp buat masa ini, keadaan masih normal..belum lg darurat, kenapa mesti pilih pundan..tdk bikin bihis ba dorg tu, bikin geli ada.. Razz
ya, sekarang masih dlm kehidupan yg baik, pundan buang jauh2 sana pisuk...
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Jul 17, 2009 11:49 am

Rungkud wrote:
Kalu dlm keadaan sprt yg dibayangkan dlm mitos si monkey ini, mgkn bukan stkat si garadu sj yg trsepit dgn pilihan, tuan FM pukutarappun trpaksa mangakun suda itu, tuan gaman alpha, tuan SS, c orut dn siapun tdk trkosuali tu.. Laughing Laughing confused

Tertidak kesuali si tuan jeneral rungkud... Laughing
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Fri Jul 17, 2009 11:52 am

Quote :
Rungkud wrote:
Kalu dlm keadaan sprt yg dibayangkan dlm mitos si monkey ini, mgkn bukan stkat si garadu sj yg trsepit dgn pilihan, tuan FM pukutarappun trpaksa mangakun suda itu, tuan gaman alpha, tuan SS, c orut dn siapun tdk trkosuali tu.. Laughing Laughing confused
bukan kamu sj, saya pun on sj... apa lg kalau tnggal kami dua si monkey sj...
Rungkud wrote:
Tp buat masa ini, keadaan masih normal..belum lg darurat, kenapa mesti pilih pundan..tdk bikin bihis ba dorg tu, bikin geli ada.. Razz
ya, sekarang masih dlm kehidupan yg baik, pundan buang jauh2 sana pisuk...

aiee... si monkey pun pundan ka? Twisted Evil
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sat Jul 18, 2009 12:44 am

mgkin dia pundan, hehehe...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 19, 2009 2:19 pm

Uii jan kamu sakap si monkey pundan..nanti dia mare tu..hihi.. c monkey ni sumandak lesung pipit tu..lawa dia ni..jan main2..hehehe.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Sun Jul 19, 2009 8:43 pm

hihihiiii butul tu, daling sia baitu, ada lasung pipit kiri kanan.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Mon Jul 20, 2009 2:13 pm

SiokSondri wrote:
Quote :
Rungkud wrote:
Kalu dlm keadaan sprt yg dibayangkan dlm mitos si monkey ini, mgkn bukan stkat si garadu sj yg trsepit dgn pilihan, tuan FM pukutarappun trpaksa mangakun suda itu, tuan gaman alpha, tuan SS, c orut dn siapun tdk trkosuali tu.. Laughing Laughing confused
bukan kamu sj, saya pun on sj... apa lg kalau tnggal kami dua si monkey sj...
Rungkud wrote:
Tp buat masa ini, keadaan masih normal..belum lg darurat, kenapa mesti pilih pundan..tdk bikin bihis ba dorg tu, bikin geli ada.. Razz
ya, sekarang masih dlm kehidupan yg baik, pundan buang jauh2 sana pisuk...

aiee... si monkey pun pundan ka? Twisted Evil
aiseymennnnn...ko cakap sa pundan? kekekeke...sa nda kawan sama ko SS....
macam mana ko buleh terimajen yg sa ini pundan..sungguh pun sa garagas alah2 tomboi.....sa masih ada ciri2 ppuan worrr...warhahahaha
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Mon Jul 20, 2009 2:25 pm

pukutarap wrote:
hihihiiii butul tu, daling sia baitu, ada lasung pipit kiri kanan.....


uhhhhh..itu duluuuuuuuu.
sekarang gatah sudah turun hargaa....
orang main forex sekrang....
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Mon Jul 20, 2009 6:24 pm

nah bukan pondan bah si monkey... mugkin lebih2 sikit drpd tomboi, hehehe...
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Mon Jul 20, 2009 7:53 pm

jangan saja kamu patah hidung c monkey karate nanti hahaha...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Tue Jul 21, 2009 10:33 pm

buli mangarate ka dia tu? kalou bulipun, lambik sj baitu.... Laughing mangkali mongoduntung dia buli....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Tagitung
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 4
Age : 29
Location : Kota Morudu
Registration date : 2009-07-23

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Jul 23, 2009 5:07 pm

Bah hilou... baru lagi saya disini ni... mau ikut sarata juga ni.. mau bagi kumin2 kunu...hehehehehe... lucu butul sa tabasah post2 kamurang sini ni... doi banyak sorita bulih di kungsi... sualan ni lama sudah sa mau tanya... kanapa ada urang suka pundan???
Back to top Go down
Tagitung
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 4
Age : 29
Location : Kota Morudu
Registration date : 2009-07-23

PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Thu Jul 23, 2009 5:12 pm

doi malu butul saya.. skrg ni sa di KL bah... balajar.. kamurang tau kah ramai butul pundan dari sabah balajar di kolej. doi managis saya nampak durang, bagus kalu santik... ni semua masam tu tasu gurapon....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?   Today at 4:10 am

Back to top Go down
 
Kenapa Sesetengah org Minat Pondan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: