To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dettol2
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2011-12-13

PostSubject: Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my    Thu Jan 05, 2012 12:44 am

Orang Nama Ma Kok Wei Ni@ Jason Penipu di Mudah.my. Dia Tipu saya RM200
Dia akan Call menyatakan dia ada barang yang anda mahu atau Wanted kat mudah.my
Dia Akan menggunakan alasa dia perlu wang segerah. dan mengatakan barang yang anda nak tu sudah masuk Lori dan sedia di hantar oleh kawanya seorang pemandu lori terus ke rumah anda.Dia akan menyuruh anda call kepada pemandu lori ini dan dapatkan barang anda dari pemandu lari ini. tetapi saya mendapati orang sebagai pemandu lori ni suara dia sama macam suara Ma kok Wei@Jason.

Dia akan minta anda bank in ke akaun maybank atau Public Bank aseperti di bawa. Lepas selasai bank in no telefon dia tak dapat di call. contact dia melalui email dia kata hanphone hilang masa pergi ambil duit. lepas tu bila u email semula ka dia tak berbelas terus hilang. begitu juga driver tersebut janji nak hantar barang tapi tak sampai sampai batang hidung pon tak nampak

Name:Ma Kok wei@Jason
Asal:Keningau Sabah
No IC:NO IC: 900111-12-6209
Contact: 0165096228/0128302820
Maybank account:110096069134
Public bank account:4507313000
Email: jojo_rarawk@hotmail.com

Alamat:
Lot No 1 Taman shining
BT 1 Jalam masak
89007 Keningau Sabah


Last edited by dettol2 on Fri Jan 20, 2012 1:11 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my    Thu Jan 05, 2012 6:47 pm

aduinaaa..... ngam butul supaya samua urang tahu...... mimang banyak butul penipu..... karaja menipu sj ari2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
dettol2
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2011-12-13

PostSubject: Re: Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my    Thu Jan 05, 2012 7:25 pm

pukutarap. wrote:
aduinaaa..... ngam butul supaya samua urang tahu...... mimang banyak butul penipu..... karaja menipu sj ari2......
betul tu zaman sekaang ni menipu menjadi satu pekerjaan sdh. sana sini tipu.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my    Thu Jan 05, 2012 8:44 pm

sari ni urang, ambil gambar jauh2, kasi masuk sini, pesbuk, blog, porum..... baru tau..... begini sj mau ajar urang begitu, kalou lapur pulis, serewet lg, minta itu ini bukti...... last2 kao pula yg dpt susah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my    Tue Jan 10, 2012 5:25 pm

setuju betul, mana2 penipu masukkan sj dlm internet... fb pun boleh supaya semua org tahu...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my    Today at 5:50 am

Back to top Go down
 
Ma Kok Wei@Jason Penipu di Mudah.my
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Any Other Topics-
Jump to: