To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Yesterday at 4:56 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Yesterday at 4:54 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Father’s Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
July 2017
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tungkelly
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 59
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Mon Mar 12, 2012 6:15 pm

Hey semua…. Siapa di sini yag akan pergi menyaksikan perlumbaan F1 tahun ni????
Siapa agaknya yang akan menang di Sepang nanti??? Surprised
Back to top Go down
gaia2012
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-12

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Tue Mar 13, 2012 12:01 pm

Laju gak enjin F1 ni tiba2 dah kembali ke Malaysia?!! Tahun lepas punya race kat otak masih berbunyi lagi le...Mcmner pun harap2 tahun ni diorg berbanyakkan lagi aktiviti biar meriah skit. Ni video besh event kat klcc!!

on.fb.me/zKSHWS
Back to top Go down
montyashley
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2011-07-27

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 14, 2012 12:18 am

jika di tambah dgn video ni sure syok...Race ends.work never lol

http://www.youtube.com/watch?v=LBFBmiSYFfc
Back to top Go down
tennislim
Prebet
Prebet


Number of posts : 21
Registration date : 2011-08-24

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 14, 2012 3:46 pm

hey, tank sangka pun F1 sudah pun nak mula hujung bulan ni…
Apa kata kita kuatkan semangat tu dengan main game fast and furious ni ….
Siapa yang berani mencabar record saya?!!! Laughing
http://bit.ly/xLDIY7
Back to top Go down
mylar
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2012-03-14

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Thu Mar 15, 2012 3:55 pm


aaiikksss susah jugak nak main game ni..sebab nak guna voice ctrl pulak..tapi ni ada tiket ke F1 Rock koncert utk di menangi lol..so kena prastice lagi geek
Back to top Go down
meesuhaimee
Prebet
Prebet


Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Fri Mar 16, 2012 10:05 am

aiyoh, u orang tak tau keh sekarang musim F1, banyak lah aktiviti kat KLCC tu….
Siapa tahu mungkin u BERTUAH sangat dapat barangan percuma seperti topi, botol….
So kita cepat beli ticket nanti hujung minggu ni terbang ke KLCC
Back to top Go down
miaospec
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2012-03-16

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sat Mar 17, 2012 9:51 am

Gua caya sama lu punya accurate info la...Petronas skang nak organize Malaysia Grandprix showcase kat Concourse KLCC dari 17 Mac hingga 25 Mac hehe... Ada sape2 berani nak teman tak?
Back to top Go down
titipoh
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-07

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sun Mar 18, 2012 4:47 pm

hahahahha.. Jauh nak pergi ni....
Mungkin Michael Schumacher atau Nico Rosberg akan muncul kat KLCC …..
Macam mana pun nak tau lanjut tengok lah ni

http://www.petmos.com.my/
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    

Back to top Go down
 
Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: