To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tungkelly
Prebet
Prebet


Number of posts : 53
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Mon Mar 12, 2012 6:15 pm

Hey semua…. Siapa di sini yag akan pergi menyaksikan perlumbaan F1 tahun ni????
Siapa agaknya yang akan menang di Sepang nanti??? Surprised
Back to top Go down
gaia2012
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-12

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Tue Mar 13, 2012 12:01 pm

Laju gak enjin F1 ni tiba2 dah kembali ke Malaysia?!! Tahun lepas punya race kat otak masih berbunyi lagi le...Mcmner pun harap2 tahun ni diorg berbanyakkan lagi aktiviti biar meriah skit. Ni video besh event kat klcc!!

on.fb.me/zKSHWS
Back to top Go down
montyashley
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2011-07-27

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 14, 2012 12:18 am

jika di tambah dgn video ni sure syok...Race ends.work never lol

http://www.youtube.com/watch?v=LBFBmiSYFfc
Back to top Go down
tennislim
Prebet
Prebet


Number of posts : 21
Registration date : 2011-08-24

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Wed Mar 14, 2012 3:46 pm

hey, tank sangka pun F1 sudah pun nak mula hujung bulan ni…
Apa kata kita kuatkan semangat tu dengan main game fast and furious ni ….
Siapa yang berani mencabar record saya?!!! Laughing
http://bit.ly/xLDIY7
Back to top Go down
mylar
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2012-03-14

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Thu Mar 15, 2012 3:55 pm


aaiikksss susah jugak nak main game ni..sebab nak guna voice ctrl pulak..tapi ni ada tiket ke F1 Rock koncert utk di menangi lol..so kena prastice lagi geek
Back to top Go down
meesuhaimee
Prebet
Prebet


Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-11

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Fri Mar 16, 2012 10:05 am

aiyoh, u orang tak tau keh sekarang musim F1, banyak lah aktiviti kat KLCC tu….
Siapa tahu mungkin u BERTUAH sangat dapat barangan percuma seperti topi, botol….
So kita cepat beli ticket nanti hujung minggu ni terbang ke KLCC
Back to top Go down
miaospec
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2012-03-16

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sat Mar 17, 2012 9:51 am

Gua caya sama lu punya accurate info la...Petronas skang nak organize Malaysia Grandprix showcase kat Concourse KLCC dari 17 Mac hingga 25 Mac hehe... Ada sape2 berani nak teman tak?
Back to top Go down
titipoh
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-07

PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Sun Mar 18, 2012 4:47 pm

hahahahha.. Jauh nak pergi ni....
Mungkin Michael Schumacher atau Nico Rosberg akan muncul kat KLCC …..
Macam mana pun nak tau lanjut tengok lah ni

http://www.petmos.com.my/
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!    Today at 4:36 pm

Back to top Go down
 
Kehangatan F1 kini bermula!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: