To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bbphire
Prebet
Prebet


Number of posts : 7
Registration date : 2012-01-05

PostSubject: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Sat May 26, 2012 1:23 am

aaikkksss baru aje member dari US cakap yg model S3 ni dah keluar kat sana...cepatnyer sampai kat M'sia???!!! btui ker ni? ada sesiap yg blh share spec dan harga tak???!!! afro
Back to top Go down
qqbeh
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2011-09-16

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Sat May 26, 2012 2:42 am

ni siap dgn kamera 8 megapixel....

tapi harga tu belum lagi announce la....suspence btui ler...

specs tu canggih jugak dgn android 4.0 dan 4.8" amoled screen lol....

syok x????
Back to top Go down
miniang
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2012-02-06

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Sat May 26, 2012 2:10 pm

harap2 minggu depan blh launch la...i baru ajer pre register utk model baru S3 ni..malas nak beratur masa kat launching lol...macam iphone 4s tu...kena beratur 2 jam baru dpt....sesiapa yg nak beli baik register kat sini lol...

http://bit.ly/Jwo4ko
Back to top Go down
mylar
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2012-03-14

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Sun May 27, 2012 12:16 am

ada baca ttg model baru S3 ni...agak canggih jugak..jika di bandingkan dgn iphone..i akan ambil S3 ni...storage nyer sampai 64GB via micro SD lol..ni blh simpany byk gambar dan video lol...tapi i google utk $$$ dan launching..x der info langsung..ada sesiapa yg tau x???

http://www.flickr.com/photos/61346780@N08/7268024438/in/photostream
Back to top Go down
lurve
Prebet
Prebet


Number of posts : 12
Registration date : 2012-03-12

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Tue May 29, 2012 1:00 pm

mylar wrote:
ada baca ttg model baru S3 ni...agak canggih jugak..jika di bandingkan dgn iphone..i akan ambil S3 ni...storage nyer sampai 64GB via micro SD lol..ni blh simpany byk gambar dan video lol...tapi i google utk $$$ dan launching..x der info langsung..ada sesiapa yg tau x???

http://www.flickr.com/photos/61346780@N08/7268024438/in/photostream

apa la ni..kan kat paper dah cakap launching pada 31 mei ni...nasib baik ada company trip kat KL minggu ni..blh leh pergi kat mid valley utk celcom launching...ni sampai 3 jun aje....ada sesiapa nak tumpang beli x?? nanti charge komisen ok kekeke..
Back to top Go down
meiyingtan22
Prebet
Prebet


Number of posts : 4
Registration date : 2011-12-29

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Wed May 30, 2012 12:31 am

Aku rasa harga runcit adalah RM2199 .... lebih daripada bajet aku ni ... Macam mana dapat harga lebih murah sikit? Adakah launching hanya kat Midvalley?
Back to top Go down
pancake797
Prebet
Prebet


Number of posts : 4
Registration date : 2012-03-14

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Wed May 30, 2012 1:31 pm

x de $$$ tunggu ajer ler...lepas 6 mth cuba cari kat mudah.com.my utk 2nd hand telephone lol kekeke....harga retail biasa nyer lebih mahal..ambil aje kontract dari telco..lagi senang

jika btui2 nak S3 ni dgn harga RM 888, besok pakai baju biru dan pergi kat celcom launching kat mid valley....jika dpt tu blh show off sikit...

ni kena register dulu jika nak dpt S3 besok yer...hari ni hari terakhir lol...cepat2 register dulu..

http://www.celcom.com.my/smartphones/galaxys3.php
Back to top Go down
harryho46
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2012-05-31

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Thu May 31, 2012 1:37 pm

meiyingtan22 wrote:
Aku rasa harga runcit adalah RM2199 .... lebih daripada bajet aku ni ... Macam mana dapat harga lebih murah sikit? Adakah launching hanya kat Midvalley?


eh bukan saje kat Midvalley, boleh dapat kat AEON Station 18 Ipoh dan juga Sutera Mall kat JB, hahah, tapi hanya 3 hari ini saje! Kononnya kalau pakai baju biru dapat diskaun kot, hehe
Back to top Go down
bbphire
Prebet
Prebet


Number of posts : 7
Registration date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Fri Jun 01, 2012 12:50 pm

kat thestar hari ni ada artikel ttg launching SIII kat kl lol....semua org pakai baru biru aje kekeke....

http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2012/6/1/nation/11397539&sec=nation
Back to top Go down
catwang
Prebet
Prebet


Number of posts : 17
Registration date : 2012-02-08

PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Fri Jun 01, 2012 4:10 pm

tadi kat lancaran Celcom sana sangat meriah, ramainya orang dan goodies untuk dapat, banyak shiok!!! aku nampak pakej yg paling murah adalah RM1438 boleh didapati
hmm sayangnya aku tak cukup duitdan nasib untuk dapat S3 pada harga RM888, sini ada maklumat yg terlanjut! Very Happy
http://www.celcom.com.my/smartphones/android.php#android3
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!   Today at 11:26 pm

Back to top Go down
 
Samsung galaxy S3 dah OUT??!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Advertisements / Iklan-
Jump to: