To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
titipoh
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-07

PostSubject: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Mon Jun 04, 2012 1:23 pm

I dengar kata Celcom akan adakan The I Love Tablet Fair hujung minggu ni...
Tapi tak tau pulak mana tempat tu... Siapa yang tahu boleh kongsi dekat sini...
I nak cari Samsung Galaxy tab 7.7 lol..

Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Mon Jun 04, 2012 2:42 pm

inda tau pula titipoh...... mangkali si tuang oru' tau.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bishopten
Prebet
Prebet


Number of posts : 4
Registration date : 2012-04-07

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Tue Jun 05, 2012 3:38 am

oh.yg tu kat One Borneo Mall punya ka? 8 jun - 10 jun
pergi awal sikit sebab biasanya banyak orang je! :S
butir2 dekat sini
http://www.celcom.com.my/smartphones/tabletfair.php

Back to top Go down
catwang
Prebet
Prebet


Number of posts : 17
Registration date : 2012-02-08

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Tue Jun 05, 2012 1:57 pm

celcom tablet fair?? hanya jual tablet jer la?? ade jual iphone dan blackberry ker??
Back to top Go down
andychong24
Prebet
Prebet


Number of posts : 3
Registration date : 2012-06-04

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Tue Jun 05, 2012 2:36 pm


tablet fair? ade bende sebegitu ke? jual tablet aje? wah i pun nak tahu kat mane ni... kene update sdr ttg gadget2 baru kat pasaran kakaka.
Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet


Number of posts : 53
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Wed Jun 06, 2012 12:35 pm

Fair macam ni biasa tak lak stock punya lah…..
Macam PC fair… susah susah baris berjam-jam, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak…
Crying or Very sad bazir masa saja lah
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Thu Jun 07, 2012 8:32 am

saya inda tau bah tuan pukutara'... Very Happy
Back to top Go down
mikkesho
Prebet
Prebet


Number of posts : 18
Registration date : 2012-02-09

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Thu Jun 07, 2012 3:01 pm

catwang wrote:
celcom tablet fair?? hanya jual tablet jer la?? ade jual iphone dan blackberry ker??
xde la, mereka jugak ade smartphone dan gajet lain.. cakap tentang pasal RM888, korang tau x semasa pelancaran samsung galaxy 3, celcom jual model ni dgn hanya RM888 jer..harap mereka buat promo ni dlm fair tu jugak.. utk maklumat yg lanjut, blh check kat sini la.. bit.ly/GSFXvV
Back to top Go down
bishopten
Prebet
Prebet


Number of posts : 4
Registration date : 2012-04-07

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Thu Jun 07, 2012 6:23 pm

tungkelly wrote:
Fair macam ni biasa tak lak stock punya lah…..
Macam PC fair… susah susah baris berjam-jam, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak…
Crying or Very sad bazir masa saja lah

jangan risau la. kalau u x mau beratur, beli yg original harga tu la. lebih mahal kan?
kawan aku beli tu galaxy tab 10.1 semasa fair yg lepas. RM888 ja. tapi kena sign pakej la
Back to top Go down
titipoh
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-03-07

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Fri Jun 08, 2012 1:07 pm

hey, biar betu!!! Galaxy Slll hanya untuk RM888??? Betul keh, macam tak percaya lah…..
Bila dan berapa unit yang akan ada offer macam ni?????
Macam ni I kena pergi sana hari ni jugak untuk tengok betul-betul ada offer macma ni…
mungin dapat barangan percuma jugak... cheers
Back to top Go down
bazinga8888
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2012-02-09

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Sat Jun 09, 2012 1:30 am

awal2 pagi dah banyak orang :/
aku beli tu iPhone4s dgn Celcom plan baru <RM600 ja. bagi free screen protector, casing jugak. 5% off kat bill bulanan kalau u sign up auto billing
Back to top Go down
miniang
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2012-02-06

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Sun Jun 10, 2012 12:40 pm

omg sy ingat hari akhir org mesti x ramai dah.. tapi bukan!!! sy masih tunggu surprise sales mereka dan jugak cabutan bertuah.. harap tidak balik dgn tangan kosong.. korang blh tengok gambar2 hari event tu kat sini.. www.facebook.com/xpaxfb
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Today at 10:52 am

Back to top Go down
 
Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Advertisements / Iklan-
Jump to: