To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Jan 01, 2017 5:37 am

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
January 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share | 
 

 Blackberry Curve 9320

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2011-07-27

PostSubject: Blackberry Curve 9320   Fri Jul 06, 2012 1:50 pm

Hey...model baru ni dah ada kat pasaran kan?? ada sesiapa yg dah beli ker...BB lama I dak rosak ler..kena beli yg baru skrg lol...yg model ni ok x???
Back to top Go down
vivivi
Prebet
Prebet


Number of posts : 10
Registration date : 2012-02-09

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Sat Jul 07, 2012 12:05 pm

hari ni Celcom launch model ni dlm beberapa lokasi di bawah.. mungkin u blh pi sana cuba tengok.. kalo betui betui suka, boleh beli la..
hari ni juga ada 85% discount kalo u pi lokasi kat bawah..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo Sabah
Blue Cube Spring Mall Sarawak.
Back to top Go down
thomasim87
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2012-07-04

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Mon Jul 09, 2012 1:48 am

85% diskaunt? Betulkah ni...sangat baguslah...i selalu tak dapat deal ni la...BB ni sekarang ada OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, bijak.....

vivivi wrote:
hari ni Celcom launch model ni dlm beberapa lokasi di bawah.. mungkin u blh pi sana cuba tengok.. kalo betui betui suka, boleh beli la..
hari ni juga ada 85% discount kalo u pi lokasi kat bawah..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo Sabah
Blue Cube Spring Mall Sarawak.
Back to top Go down
popolan
Prebet
Prebet


Number of posts : 36
Registration date : 2012-01-22

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Tue Jul 10, 2012 2:30 pm

thomasim87 wrote:
85% diskaunt? Betulkah ni...sangat baguslah...i selalu tak dapat deal ni la...BB ni sekarang ada OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, bijak.....

vivivi wrote:
hari ni Celcom launch model ni dlm beberapa lokasi di bawah.. mungkin u blh pi sana cuba tengok.. kalo betui betui suka, boleh beli la..
hari ni juga ada 85% discount kalo u pi lokasi kat bawah..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo Sabah
Blue Cube Spring Mall Sarawak.

wow macam ni kena beli 1 utk sendiri lol....sgt murah lol...tapi dgn HSDPA tu kena ada data line yg stabil kan...macam ni telco mana yg ok ya??
Back to top Go down
Kooimin87
Prebet
Prebet


Number of posts : 19
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Wed Jul 11, 2012 11:37 am

i punya buddy baru saje beli BB curve 9320 tu...sangat best price..cuma RM388 tau...tapi dia perlu sign package dulu lah..ini info tentang package tu
http://www.celcom.com.my/smartphones/


popolan wrote:
thomasim87 wrote:
85% diskaunt? Betulkah ni...sangat baguslah...i selalu tak dapat deal ni la...BB ni sekarang ada OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, bijak.....

vivivi wrote:
hari ni Celcom launch model ni dlm beberapa lokasi di bawah.. mungkin u blh pi sana cuba tengok.. kalo betui betui suka, boleh beli la..
hari ni juga ada 85% discount kalo u pi lokasi kat bawah..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo Sabah
Blue Cube Spring Mall Sarawak.

wow macam ni kena beli 1 utk sendiri lol....sgt murah lol...tapi dgn HSDPA tu kena ada data line yg stabil kan...macam ni telco mana yg ok ya??
Back to top Go down
tennislim
Prebet
Prebet


Number of posts : 21
Registration date : 2011-08-24

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Thu Jul 12, 2012 11:09 am

mmg berbaloi lol...RM 388 utk BB baru..aku pon baru ajer beli sebijik utk anak i....ni package yg i ambil....

Back to top Go down
tuliperfancy
Prebet
Prebet


Number of posts : 16
Registration date : 2012-07-12

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Fri Jul 13, 2012 5:56 pm

yalah..memang berbaloi..sebab BB ni sudah ada GPS dan tempoh hayat untuk bateri sudah meningkat.. masa tu u x perlu risau akan sesat lagi


tennislim wrote:
mmg berbaloi lol...RM 388 utk BB baru..aku pon baru ajer beli sebijik utk anak i....ni package yg i ambil....

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Today at 7:13 am

Back to top Go down
 
Blackberry Curve 9320
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: