To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 apa yang laju sangat?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jerung
Prebet
Prebet


Number of posts : 7
Registration date : 2013-04-03

PostSubject: apa yang laju sangat?   Tue Apr 16, 2013 4:57 pm

nampak video ni tadi, apa pendapat korang tentang ni?

Back to top Go down
finalsam22
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2011-09-13

PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Wed Apr 17, 2013 11:10 pm

la ni ads baru utk Usain Bolt kan..member kata mcm nampak dia kat KLCC hari tu utk shooting lo...
Back to top Go down
hainan
Prebet
Prebet


Number of posts : 12
Registration date : 2013-04-18

PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Thu Apr 18, 2013 2:56 pm

eh? betul ke ni bolt kat msia?
i ada nampak iklan ni kat tepi jalan, entah ada berkenaan ngan video ni x

Back to top Go down
ronlim
Prebet
Prebet


Number of posts : 7
Registration date : 2012-01-23

PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Sat Apr 20, 2013 5:14 pm

tu lah org paling pantas di dunia sekarang! Usain Bolt, takkan korang tak tau ? gambar tu pose terkenal dia semasa Olympic. Usain Bolt ialah duta untuk Celcom LTE , kita tunggulah hari Isnin, tentunya ada banyak hadiah bagi kita..
Back to top Go down
mayt77
Prebet
Prebet


Number of posts : 3
Registration date : 2013-04-22

PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Mon Apr 22, 2013 6:24 pm

usain bolt ada kat sini ke?? alaa.. dah lepas peluang untuk jumpa dia laa..
tapi i nampak promosi celcom kat website.. 199 boleh dapat modem dan guna untuk 3 bulan! berbaloi betul laaa

Back to top Go down
soyacincaubear1
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2012-11-05

PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Fri Apr 26, 2013 5:19 am

Tadi i main fb... nampak ada pertanding la... boleh u sertai.. haha
pose dia punya pattern... sudah boleh lepas tu ambil gambar ...
jimat RM199... tu.. untuk modem dan juga free 3 bulan access
https://www.facebook.com/celcomfirstfanpage/app_633186143361914
Back to top Go down
hazelabell
Prebet
Prebet


Number of posts : 14
Registration date : 2013-05-08

PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Fri May 10, 2013 6:03 pm

ape yg laju sebenar nya..xtau la
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yang laju sangat?   Today at 3:45 am

Back to top Go down
 
apa yang laju sangat?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: