To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Pelbagai jenis produk perangsang sex khusus untuk wanita yang dingin

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ahalimf
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2013-05-13

PostSubject: Pelbagai jenis produk perangsang sex khusus untuk wanita yang dingin   Mon May 13, 2013 10:35 am

sex

Cat Women perangsang sex paling popular di malaysia dan singapore





Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?
Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women..mengatasi germany sex drop mahu pun spanish fly.
Cecair tanpa rasa dan pewarna, produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik, nes, kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.
Mengandungi ekstrak bungaan, ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid malahan tiada kesan sampingan.
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju, badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)



Adakah isteri anda dingin seks?Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

Cat Women ...sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.biar melawan...atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
Tanpa rasa dan pewarna,produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nes,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.

Kandungan:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan.

Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Aturan pakai:
Kandungan: 10ml
Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur.... pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi....lepas hajat........Cat Women memang miaaauuuu....katanya

Harga Rm 120 termasuk post.







Apa Itu Inverma Spanish Fly

Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

Spanish Fly boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 13 titik Spanish Fly boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman.spanish-fly (Baca arahan sebelum menggunakan) Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

SPANISH FLY RM 70





Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar
Klik Di Sini Untuk Zoom Gambar




Apa itu german Sex drop

Original German sex drop sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.

German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German sex drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan) German sex drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

Kandungannya
Air,Fructose, Melatonin dan Canitis
Cara guna: boleh dicampur apa jua minuman kecuali air bergas dan alcohol, Tiada pewarna dan perasa.

Harga Rm 90 termasuk post
Berminat utk detail sila ke website:
Atau hubungi 019 5460533 utk tempahan.


berminat
bankin 1. Bankin Akaun :
Nama : Abdul Halim
Nama Bank : Maybank Berhad

Acc No :1570 9092 9702

Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 0702 0002 2932 09
lepas bankin sms butit bankin time, dan alamat penuh nanti saya pos. guna pos laju
harga ini termasuk sabah sarawak .

GERMAN SEX DROP RM 90
CAT WOMEN RM 120
SPANISH FLY RM 70
SEMUA TERMASUK POS
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Pelbagai jenis produk perangsang sex khusus untuk wanita yang dingin   Wed May 15, 2013 10:27 am

tongue
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Pelbagai jenis produk perangsang sex khusus untuk wanita yang dingin   Sun May 26, 2013 5:11 pm

bah tuang oru'..... apa lg? Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Pelbagai jenis produk perangsang sex khusus untuk wanita yang dingin   Today at 9:31 pm

Back to top Go down
 
Pelbagai jenis produk perangsang sex khusus untuk wanita yang dingin
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Business & Entrepreneurship-
Jump to: