To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Bagaimana Buat DUIT dgn Jual Semula Produk PLR?
by xbest Wed May 23, 2018 12:46 pm

» Tanam Kucai Melalui Ubi Kucai
by xbest Mon May 07, 2018 3:38 pm

» Bisnes Tudung Jana Untung RM15,000 Sebulan
by xbest Thu Apr 26, 2018 8:54 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Sat Apr 21, 2018 5:36 pm

» Bisnes Kereta Sewa Jana RRM25,000 Sebulan
by xbest Fri Apr 13, 2018 3:30 pm

» Seminar Tajwid Luarbiasa 2018
by xbest Wed Mar 28, 2018 2:16 am

» Contoh Soalan Temuduga Latihan Separa Perubatan
by xbest Sun Mar 25, 2018 9:45 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Sun Dec 24, 2017 2:35 pm

» Jualan HOT Produk Resell Rights Kombo 2017
by xbest Sat Nov 25, 2017 3:09 pm

» Tips Dan Teknik Pemasaran Tanpa Kos Yang Berkesan
by SchulzCube Thu Nov 16, 2017 6:07 pm

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 
 

 sape suka buffet??

Go down 
AuthorMessage
taniatung
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-20

PostSubject: sape suka buffet??   Mon May 20, 2013 11:32 pm

korang suka x makan buffet? ni favorite i lah.. haha sebab blh makan byk jenis makanan dn jgk sambil sembang dlm keadaan yg agak bagui..kan?
ari tu kawan i bawa i pi The Spread, kat The Garden hotel.. best lah makanan kat sana.. dessert pn ade byk pilihan jgk!! kalo korang ade pigi KL, mestilah pigi cuba, tau? Smile
Back to top Go down
kokocili
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-21

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Tue May 21, 2013 10:03 am

OH, hotel The Spread tu...
I pernah makan lah, cantik jugak restaurant tu...
Makanan pun sedap dan service dekat sana memang good sangat...
Tapi masalah nak i kunjung semula ialah HARGA dekat sana tak murah oh!!!! Crying or Very sad
Back to top Go down
taniatung
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-20

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Wed May 22, 2013 2:31 pm

ala makanan bagui mestilah mahal ckit..i baru jer mohon kad kredit worldmiles SCB tu, blh dpt diskaun bila makan kat sane.. dan smua perbelanjaan kita akan convert jadi mata travel.. tambahan plak, bila kita pigi sign up jer dh blh dpt 40000 mata ganjaran yg blh digunakan utk tukar kpd tiket penerbangan yg percuma.. baloi kan??
utk maklumat yg lanjut korang blh pigi sini: bit.ly/YYtz5u
Back to top Go down
racungoh
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-22

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Thu May 23, 2013 10:08 am

Baru saja pergi web site yang u syorkan tu...
Ada hampir 1000 restaurant yang participant dalam tu...
Setiap restaurant pun ada discount, tak kurang dari 10%!!!
Esok cuti i plan nak pergi KL,macam ni kena stay dekat Eastin Hotel sana kerana The Launge sana ada discount untuk makanan....
Lepas tu nak pergi cuba Japanese Food dekat Tsukitei Japanese Dining, dengar kata meraka punya Shashimi sedap sampai menjilat jari!!!!
Back to top Go down
ahamlee24
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2013-05-23

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Thu May 23, 2013 11:14 am

Wah... kredit kad yg u skor punya memang baik la... macam discount kad shj...
Back to top Go down
liewgigi
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2013-05-22

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Fri May 24, 2013 11:46 am

taniatung wrote:
ala makanan bagui mestilah mahal ckit..i baru jer mohon kad kredit worldmiles SCB tu, blh dpt diskaun bila makan kat sane.. dan smua perbelanjaan kita akan convert jadi mata travel.. tambahan plak, bila kita pigi sign up jer dh blh dpt 40000 mata ganjaran yg blh digunakan utk tukar kpd tiket penerbangan yg percuma.. baloi kan??
utk maklumat yg lanjut korang blh pigi sini: bit.ly/YYtz5u
eh best la kad tu, paling suka yg 40k points tu, sy rasa nk pakai utk bangkok trip i lah Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sape suka buffet??   

Back to top Go down
 
sape suka buffet??
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Food & Cooking-
Jump to: