To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 sape suka buffet??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
taniatung
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-20

PostSubject: sape suka buffet??   Mon May 20, 2013 11:32 pm

korang suka x makan buffet? ni favorite i lah.. haha sebab blh makan byk jenis makanan dn jgk sambil sembang dlm keadaan yg agak bagui..kan?
ari tu kawan i bawa i pi The Spread, kat The Garden hotel.. best lah makanan kat sana.. dessert pn ade byk pilihan jgk!! kalo korang ade pigi KL, mestilah pigi cuba, tau? Smile
Back to top Go down
kokocili
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-21

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Tue May 21, 2013 10:03 am

OH, hotel The Spread tu...
I pernah makan lah, cantik jugak restaurant tu...
Makanan pun sedap dan service dekat sana memang good sangat...
Tapi masalah nak i kunjung semula ialah HARGA dekat sana tak murah oh!!!! Crying or Very sad
Back to top Go down
taniatung
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-20

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Wed May 22, 2013 2:31 pm

ala makanan bagui mestilah mahal ckit..i baru jer mohon kad kredit worldmiles SCB tu, blh dpt diskaun bila makan kat sane.. dan smua perbelanjaan kita akan convert jadi mata travel.. tambahan plak, bila kita pigi sign up jer dh blh dpt 40000 mata ganjaran yg blh digunakan utk tukar kpd tiket penerbangan yg percuma.. baloi kan??
utk maklumat yg lanjut korang blh pigi sini: bit.ly/YYtz5u
Back to top Go down
racungoh
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-22

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Thu May 23, 2013 10:08 am

Baru saja pergi web site yang u syorkan tu...
Ada hampir 1000 restaurant yang participant dalam tu...
Setiap restaurant pun ada discount, tak kurang dari 10%!!!
Esok cuti i plan nak pergi KL,macam ni kena stay dekat Eastin Hotel sana kerana The Launge sana ada discount untuk makanan....
Lepas tu nak pergi cuba Japanese Food dekat Tsukitei Japanese Dining, dengar kata meraka punya Shashimi sedap sampai menjilat jari!!!!
Back to top Go down
ahamlee24
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2013-05-23

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Thu May 23, 2013 11:14 am

Wah... kredit kad yg u skor punya memang baik la... macam discount kad shj...
Back to top Go down
liewgigi
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2013-05-22

PostSubject: Re: sape suka buffet??   Fri May 24, 2013 11:46 am

taniatung wrote:
ala makanan bagui mestilah mahal ckit..i baru jer mohon kad kredit worldmiles SCB tu, blh dpt diskaun bila makan kat sane.. dan smua perbelanjaan kita akan convert jadi mata travel.. tambahan plak, bila kita pigi sign up jer dh blh dpt 40000 mata ganjaran yg blh digunakan utk tukar kpd tiket penerbangan yg percuma.. baloi kan??
utk maklumat yg lanjut korang blh pigi sini: bit.ly/YYtz5u
eh best la kad tu, paling suka yg 40k points tu, sy rasa nk pakai utk bangkok trip i lah Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sape suka buffet??   Today at 5:51 am

Back to top Go down
 
sape suka buffet??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Food & Cooking-
Jump to: