To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Sun Sep 28, 2008 1:00 pm




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATHIN

Saya ingin mengambil kesempatan ini, untuk memohon maaf segala keterlanjuran kata, kelucahan bahasa, keterlaluan gurau senda dan kekurangan budibahasa..
Semoga di Hari Raya yang tiba ini akan memberikan sinar baru dan membawa keberkatan bagi kita semua...tidak kira muslimin atau pun bukan..sebab kita sama sama menumpang di bumi yang Allah.

sekian

Daripada


Monkey
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Sun Sep 28, 2008 1:17 pm

samalah, saya juga mengucapkan selamat hari raya kpd semua rakan2 yg beragama Islam, semoga anda semua bahagia & gembira, dan semoga perpaduan di negara kita akan terus dpt diperbaiki & dipelihara.
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Sun Sep 28, 2008 3:33 pm

Saya pun ucapkan selamat hari raya kepada kawan-kawan kelmarin yang sudah mula cuti hari isnin. Tak lupa juga ucapkan selamat hari raya kepada semua ahli ilsf yang beragama muslim. maaf zahir dan batin. cheers bounce
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
wewin
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 151
Location : Tuaran
Humor : Life is a journey.
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Sun Sep 28, 2008 3:39 pm

monkey wrote:



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATHIN

Saya ingin mengambil kesempatan ini, untuk memohon maaf segala keterlanjuran kata, kelucahan bahasa, keterlaluan gurau senda dan kekurangan budibahasa..
Semoga di Hari Raya yang tiba ini akan memberikan sinar baru dan membawa keberkatan bagi kita semua...tidak kira muslimin atau pun bukan..sebab kita sama sama menumpang di bumi yang Allah.

sekian

Daripada


Monkey

Heehe... same la monkey... Selamat hari lebaran tuk semua.
Back to top Go down
http://gerejamaya.blogspot.com
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Sun Sep 28, 2008 11:55 pm

Back to top Go down
paraivagas
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 265
Age : 36
Location : Sabah
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Fri Oct 10, 2008 12:11 am

pak b da kawin ka Very Happy
Back to top Go down
http://www.sabahforex.com
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Fri Oct 10, 2008 12:16 am

dah ada Mak B ba dia ni... Laughing

sa masih mau ucap selamat hariraya aidil fitri kepada rakan2 muslim sekalian... maaf zahir dan batin. rasanya belum terlambat....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)   Today at 9:55 am

Back to top Go down
 
Ucapan selamat...........( apa apa saja bentuk ucapan..)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Any Other Topics-
Jump to: