To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 siapa tau maria sharapova???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
han123
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: siapa tau maria sharapova???   Wed Jan 22, 2014 2:27 pm

@maria sharapova adalah petenis muda asal Rusia yang pernah menajdi petenis nomer satu dunia di tahun 2005 semasa dia 18 tahun..pd thn 2014 dia adalah no3 dlm dunia yg disahkan oleh persatuan tenis wanita ..dia telah menang 29 wta gelaran perseorangan ..baru2 ini dia menang dlm australian open 2014..tenis raketnya sgt special,cume #madefor her.. ini gambarnya..cantikkan..

Back to top Go down
mikkesho
Prebet
Prebet


Number of posts : 18
Registration date : 2012-02-09

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Wed Jan 22, 2014 11:48 pm

tp ade berita kata dia dh nk bersara lepas Australian Open 2014 ni.. sbb dh nk berkhawin! btui ker ni??? alaaa aku masih ingin tengok dia bertanding lah.. tengok.. dia dh show off cincin dia.. tentu ade byk laki yg patah hati.. huhu!!
Back to top Go down
kokocili
Prebet
Prebet


Number of posts : 2
Registration date : 2013-05-21

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Thu Jan 23, 2014 7:59 pm

hah?? @mariasharapova nak bersara dan khawin??? Cincin tu memnag cantik, pasti #MadeFor dia punya!!!
Sebenarnya dia sebagai duta untuk banyak brand, tak tau pulak lepas khawin masih jadi duta untuk Nike, Jead, TAG , Samsung dan sebaginya tak??

Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet


Number of posts : 53
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Mon Jan 27, 2014 11:11 pm

Maria Sharapova ni memang jadi duta untuk banyak brand seperti Samsung, Celcom, kanebo dan sebagainya! tak tau pulak kerana dia terlalu sibuk dengan aktiviti lain tak trainig yang menyebabkan dia kalah dalam pertandingan baru baru ni!!
Harap-harap dia dapat menjuarai pertandingan yang dianjurkan Celcom di Malaysia akan datang!
Back to top Go down
tennislim
Prebet
Prebet


Number of posts : 21
Registration date : 2011-08-24

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Tue Jan 28, 2014 7:36 pm

tak tau makanan msia yg pedas sesuai maria tak...tungkelly,cepatnya kamu ambil tau tentang celcom dah jadi maria sharapova duta Celcom First Elite
sini ade maria punya berita
http://www.utusan.com.my/utusan/Korporat/20140128/ko_06/Celcom-lancar-Celcom-First-Elite
boleh tak syg jadi maria yg kedua dlm satu bulan?? i pernah main tenis,syg rasa tentu boleh...


Last edited by tennislim on Tue Jan 28, 2014 7:41 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : no)
Back to top Go down
leslie123
Prebet
Prebet


Number of posts : 10
Registration date : 2014-01-28

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Wed Jan 29, 2014 11:27 pm

hi...i ade soalan..siapa tau Celcom First Elite tu apa? apa best sangat?
inikah u maksudkan?celcom.com.my/personal/plans/elite[/url]
Back to top Go down
hattta123
Prebet
Prebet


Number of posts : 1
Registration date : 2014-02-03

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Mon Feb 03, 2014 12:01 pm

syg explain kat u...hanya berbelanja bulanan melebihi RM1, 000 selama 6 bulan berturut-turut atau lebih,kamu boleh menikmati byk keistimewaan.Celcom Pertama Elite adalah satu-satunya pelan yang memberikan pelanggan penghantaran peribadi ke rumah mereka, tempat letak kenderaan terpelihara di kedai-kedai dan juga perkhidmatan concierge peribadi. Ia keutamaan seperti yang saya tidak pernah dilihat! Pemikiran sesiapa? celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Mon Feb 03, 2014 9:15 pm

maria sarapova? dia santik lawa...... dan hibat.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Gabs Shafiee
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 51
Age : 16
Location : Kunak,ResidensiTawau,Sabah.
Humor : I believe what i say and i say what i believe
Registration date : 2013-11-23

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Wed Feb 12, 2014 8:43 pm

Saya kenal Maria sebagai pemain Tenis yg hebat lagi profesional.
Back to top Go down
Gabs Shafiee
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 51
Age : 16
Location : Kunak,ResidensiTawau,Sabah.
Humor : I believe what i say and i say what i believe
Registration date : 2013-11-23

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Wed Feb 12, 2014 8:44 pm

Kalau tak silap Maria pernah menjadi pemain no.1 Dunia dalam bidang permainan Tenis.
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Wed Feb 12, 2014 11:29 pm

yg sia tau dia ni pamain tenis, sia suka tingu..... lawa...... hihihiihihhiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
lolwut
Prebet
Prebet


Number of posts : 6
Registration date : 2014-04-16

PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Wed Apr 16, 2014 4:14 pm

Wimbledon Final 2003 Very Happy Thank me later
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: siapa tau maria sharapova???   Today at 4:39 pm

Back to top Go down
 
siapa tau maria sharapova???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Sports-
Jump to: