To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

  service telco ini memang teruk!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
limau123
Prebet
Prebet


Number of posts : 51
Registration date : 2014-02-10

PostSubject: service telco ini memang teruk!!!   Mon Feb 24, 2014 2:44 pm

geram betul ni dgn service telco..sebagai seorg ahli perniagaan  telco service amatlah penting utk syg.. pagi ini syg pi telco service ambil sejam utk parking,parking jauh sgt terpaksa jalan kaki..dah sampai telco service kena beratur sampai sejam utk bayar bill..amboi telco service ini memang sangka syg ade byk masa ke.. bayar byk kpd telco ini tapi dpt service yg teruk..tak adekah perkhidmatan VIP bagi syg ke? Evil or Very Mad
Back to top Go down
miniang
Prebet
Prebet


Number of posts : 11
Registration date : 2012-02-06

PostSubject: Re: service telco ini memang teruk!!!   Tue Feb 25, 2014 6:26 pm

brp wak belanja sebulan eh? byk ker? klo cam tu, aku rasa wak blh cuba tengok ni, Celcom First Elite mungkin lebih sesuai bg wak sbb ade VIP.
Back to top Go down
nasalo
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2013-05-28

PostSubject: Re: service telco ini memang teruk!!!   Wed Feb 26, 2014 6:23 pm

Semua ni berkenaan dengan VIP punya service. Kalau nak jadi Celcom First Elite punya ahli, sign Celcom First Elite punya plan.
Lepas jadi ahli banyak kelebihan seperti ada special agent yang service kamau dekat blue cube masa u selesaikan bil kamu tu…
banyak lagi manfaat kamu boleh rujuk sini
https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: service telco ini memang teruk!!!   Thu Feb 27, 2014 6:04 pm

wow memang bestnya plan ini dan senang utk jadi member.. Very Happy 
syg pernah nampak TVC ini kat TV, terkejut syg apabila tau Maria Sharapova duta Celcom Elite First plan..dah biasa tengok iklan dia kat nike, samsung ,Porsche dan tak sangka iklan M'sia juga ade..
syg sgt suka pemain tenis muda Rusia no 3 dlm dunia ini dan byk simpan gambar dia..nak post kat sini jap, selamat menyimak
Back to top Go down
nurulazzin
Prebet
Prebet


Number of posts : 24
Registration date : 2013-08-02

PostSubject: Re: service telco ini memang teruk!!!   Fri Feb 28, 2014 7:33 pm

servis pelan ni mmg best eh!!! terutamanya mereka ade menyediakan tempat parking utk customer, mcm ni mmg senang lah! sbb kebykan servis center pon susah nk parking, korang ade rasa camtu x? setiap kali aku p pon kena pakai setengah jam utk cari parking eh. aiks
tp pelan ni utk pengguna yg pakai seribu sebulan atau ke atas je?? alaa byk sgt eh
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: service telco ini memang teruk!!!   Today at 3:46 am

Back to top Go down
 
service telco ini memang teruk!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: