To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Need a help!
by nurulazzin Yesterday at 3:40 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Tue Apr 25, 2017 3:47 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Apr 23, 2017 7:24 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
May 2017
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar

Share | 
 

 Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 1:45 am

A True Story From The Philippines !
A young lady from the Southern Philippines has been killing people and kept their meat in her Refrigerator. She apparently enjoys eating human meat.
She also said that she had many dinner parties for her relatives and Friends and gave them this human meat to eat without them knowing it.
Her guests said that they found her cooking very good, but they did not know however what type of meat she was using. She is from the Philippines .
She also killed her own husband to get the meat. She was eventually arrested by the police. They found the grisly chopped body parts as pictures attached .



Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 1:49 am

aduinaaaaa lain pula sia rasa malam2 begini nampak serita begini.... mimang ada, sana nagara2 urang putih pun ada juga begini..... gilakah diurang ni? inda waras mangkali.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 1:49 am

mana si monkey tu, suru tingu ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 1:50 am

hihihi..dia tahan luya kali tu gaman..
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 1:56 am

wah,sadisnya,tapi memang di beberapa tampat di dunia ini masih ada aktiviti kanibalisme,terutama di sabalah sabalah afrika dan juga barat,terutama pengamal-pengamal ajaran sesat...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 2:18 am

mana lg tampat2 sini bumi yg kanibalisme? kamu taukah?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 2:52 am

pukutarap wrote:
mana si monkey tu, suru tingu ni.....

adie adie adieeee..nda sa takut tenguk gmbar macam tu..sa tenguk dekat dekat lagi..mana tau gambar tipu...
sa besa suda tenguk keadaan begitu..kamu belum nampak yg terburai utak..terburai tali perut..yang pipis tu kepala kena hentak besi lagi...biasa ja tu..
tapi kan sa teringat satu cerita dlm buku mastika pasal ni kanibalisme..tu urng putih yg terselamat cakap..rasa daging urang macam daging khinzir...dia sendiri nda menyangka rasa dia bgitu sedap.( dia terpaksa ikut makan sebab kalau tidak tu urng kanibalizme sana Fiji akan makan dia.)....

terus sa rasa mo muntah teringat tu khinzir...kalau lah rasa dia betul betul macam daging urang.....mataiiiiiiii.kulit pun hampir sama warna pink..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 2:55 am

hihihhiiiii..... bilang inda apa2 tingu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda
avatar

Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 3:02 am

pukutarap wrote:
hihihhiiiii..... bilang inda apa2 tingu.....


kalau pasal tu bahagian badan urang tu inda sa mo muntah...besa suda sa tenguk tu..yang sadisss..yang badan putus dua, keluar semua tali perut suda kamu nampak? mata terkeluar ?

maksud sa tu sa imajen tu daging kinzir bah...macam daging tu urang kan? tulah mungkin dia rasa sedap tu..tekanan mental kali tu pprempuan.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Wed Oct 01, 2008 3:13 am

bukan takanan mental tu, mimang inda waraslah, kalou waras, mana mo makan daging urang..... gila baitu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
kunut
Prebet
Prebet


Number of posts : 33
Registration date : 2008-10-04

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Sat Oct 04, 2008 11:01 pm

betul la kan durang bilang,kita inda bole menilai urg dari rupanya..tingu ini amoi masam malu2 kucing innocent saja
Back to top Go down
liwanranau
Prebet
Prebet


Number of posts : 39
Registration date : 2012-09-20

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Sun Sep 23, 2012 1:27 pm

di china pun ada mcm ni, makan bayi lagi tu... mungkin susah cari makanan.....
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal
avatar

Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Sun Sep 23, 2012 9:06 pm

inda heran tu, mimang banyak parangai pelik2 manusia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL
avatar

Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Mon Oct 01, 2012 7:23 pm

kalau betul2 tiada sdh makanan ..anjing pun tada , kucing pun tiada , rumput pun tiada , tinggal mayat saja yang ada , dan saya pula sudah 8 hari tada satu pun masuk dalam perut , sia sanggup makan mayat !! janji ada tenaga ..jangan mati kebuluran !

Idi amin , bekas presiden itu juga makan mayat ....

dalam satu kemalangan udara di pergunugan Andes , ramai penumpang yang selamat ...ada juga yang mati , dorang terpaksa makan mayat utk hidup , mayat itu pula adalah kenalan mereka , tapi demi utk hidup ..mahu tidak mahu kena makan juga , kalau tidak alamat mati kebulur !!

tapi kalau zaman sekarang , makan mayat itu bukan kerana terpaksa ..makanan ada sana sini , air ada sana sini , cakap saja mau makan apa ? ada ....
kalau makan mayat juga itu orang gila , sakit otak atau sengaja mau try apa rasa daging manusia , mungkin dornag sdh puas makan ayam kambing sapi unta kuda .....
Back to top Go down
szka
Prebet
Prebet


Female Number of posts : 14
Registration date : 2012-10-03

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Fri Oct 05, 2012 10:15 pm

menurut org sina... since derang mmg ada dagang daging-daging manusia mati di china, rasa dia persis babi tapi lebih sweet (mangkali tu daging org ada diabetes kot .. hehe) n unik... nda lah sa tau, babi pun x pernah makan... tp tu yg derang sakap lah...
Back to top Go down
http://just4share-ing.blogspot.com/
niche
Special Rank
avatar

Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   Sat Oct 06, 2012 12:05 am

romeo wrote:
dalam satu kemalangan udara di pergunugan Andes , ramai penumpang yang selamat ...ada juga yang mati , dorang terpaksa makan mayat utk hidup , mayat itu pula adalah kenalan mereka , tapi demi utk hidup ..mahu tidak mahu kena makan juga , kalau tidak alamat mati kebulur !!
saya ada nampak ni di tv... kisah benar.. dorang makan daging kawan2 yg ditanam dlm salji/ais sb ketiadaan makanan... tdk lupa dorang di sana 72 harikah...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)   

Back to top Go down
 
Orang makan orang - (amaran: Kalay luya..jgn tinguk!!)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Paranormal & Mystery-
Jump to: