To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Sat Jan 30, 2010 8:55 am

orud, ptarap... balik ke pangkal jalan kama kamu..sasat jalan sudah kamu itu... sia ingt si ptarap mau balik ke pangkal jalan sudah bila dia sebut pasal panadul dgn 100plus..sikali si orud mambawa ikut jalan sasat...sinang2 pula si ptarap tapangaruh.... Very Happy
mcm sadap btul bah tu umpan pansing kamu tapi ini ari saya puasa..inda mau makan pansing.... Laughing Evil or Very Mad
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Sat Jan 30, 2010 11:42 pm

hahahhaaaa...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Sun Jan 31, 2010 1:16 pm

hihihihiii mari kita balik ka pangkal jalan gaman.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Sun Jan 31, 2010 4:36 pm

itulah bah , patut c tuan orud yang kasi nasihat , dia kan orang agama ....ini dia lagi kasi bawa panjang cerita Very Happy apa tidak c tuan PT pun ikut belakang , ha ha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Sun Jan 31, 2010 6:14 pm

ya bah, sia ni lurus bandul ikut balakang sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Sun Jan 31, 2010 7:17 pm

adei tuan romeo..saya bukan urang agama ooh.. Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Mon Feb 01, 2010 12:23 pm

kalau kita teliti semua thread dlm forum ni, teda yg tidak lari kumpas kan....
so, kalau suda sedar, pandai2 lah kasi betul balik......
bukan tidak biasa...wakakaka
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Mon Feb 01, 2010 1:30 pm

hehe...itu labaitu monkey.. menyimpang talampau sapat tapi buat 'U' turn mimang lambat sikit bah... Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Mon Feb 01, 2010 3:47 pm

antara usaha pertama yang saya buat adalah menjejaki siapa tuan Orud ni ...last2 kenal jugak , wahhh hensom ooo ..cerah2 kulit dia , rambut smart ja pindik , ceria dan senyum selalu Very Happy

sori tuan orud , ada kawan2 jadi guide bah ..

balik topik panadul , siapa ada pengalaman cuba 'mematikan diri sendiri ' dengan makan ubat banyak2 ? atau kawan2 yang cuba buat macamtu ...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Mon Feb 01, 2010 4:51 pm

kalou yg gambar numbur 7 tu lambat, si gaman buli tu suba yg ini.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Mon Feb 01, 2010 10:19 pm

romeo wrote:
antara usaha pertama yang saya buat adalah menjejaki siapa tuan Orud ni ...last2 kenal jugak , wahhh hensom ooo ..cerah2 kulit dia , rambut smart ja pindik , ceria dan senyum selalu Very Happy

sori tuan orud , ada kawan2 jadi guide bah ..

balik topik panadul , siapa ada pengalaman cuba 'mematikan diri sendiri ' dengan makan ubat banyak2 ? atau kawan2 yang cuba buat macamtu ...

ish urg lain bah tu tuan romeo..saya ni keraja di laut bah mana ada kulit putih..lagi satu rambut saya panjang sampai bahu..hihihi
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 12:46 am

ya kan ...salah oranglah tu Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 9:05 am

orud wrote:
romeo wrote:
antara usaha pertama yang saya buat adalah menjejaki siapa tuan Orud ni ...last2 kenal jugak , wahhh hensom ooo ..cerah2 kulit dia , rambut smart ja pindik , ceria dan senyum selalu Very Happy

sori tuan orud , ada kawan2 jadi guide bah ..

balik topik panadul , siapa ada pengalaman cuba 'mematikan diri sendiri ' dengan makan ubat banyak2 ? atau kawan2 yang cuba buat macamtu ...

ish urg lain bah tu tuan romeo..saya ni keraja di laut bah mana ada kulit putih..lagi satu rambut saya panjang sampai bahu..hihihi

ni karangan tuan orud ni, macam lari dari isi dia yg asal ooor..
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 1:23 pm

hahaaa... main teka meneka pula kwn˛ sini ar. c tompinai orudpun mcm c gaman pukutarap ba ini. susah mao dipansing, mgkali pansing tdk sedap, hehe...

psssttt... ada real avatar sdh c miss monkey tu kwn˛. jadi bila lagi dorg c gaman, romeo tompinai orud & yg lain˛ tu taru real avatar? mgkin syapun mao˛ sdh ini taruh, kan aman??? hahaaa... Wink
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 1:33 pm




Pewitttt..nah si gaman PT sudah nampak kaini gambal...kan saya sudah sakap miss monkey mimang santik..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 1:38 pm

atuukoi macam saya rasa saya jd muda balik oo tingu avatar si monkey... Very Happy
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 1:46 pm

santik aa dia punya kalung..berapa harga tu monkey?
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 1:50 pm

hahaaa... ya, org diapun santik. mna sdh c gaman ini? Laughing
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 2:00 pm

jangan2 si gaman ptarap sudah duluan cari si monkey sanbil bawa2 gambar si monkey yg sudah dia print.... Laughing
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 2:21 pm

Yorut_orut wrote:
jangan2 si gaman ptarap sudah duluan cari si monkey sanbil bawa2 gambar si monkey yg sudah dia print.... Laughing

hahahaaaa..
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 2:42 pm

hahaaaa... syapun klucuan o kalo mcm tu. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 7:58 pm



aduinaaaa..... masam pinang kana sinsu tumpul..... indalah sia kalou begitu..... tp bukan si monkey baitu......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 8:07 pm

Laughing Laughing ...sinsu tumpul lebih halus makanan dia bah ptarap.. tapi kalau sinsu makan sabala ..emm lagi lah inda bagus biut sabala ..haha...

mungkin bukan gambar si monkey ..bukan pasal monkey tidak selawa avatar dia tu tapi avatar ini mcm bukan muka dusun bah...... Very Happy


Last edited by Yorut_orut on Wed Feb 03, 2010 12:45 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 8:28 pm

janla kamu parsaya gambar si monkey kunun tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Tue Feb 02, 2010 10:56 pm

samada betul atau tidak itu gambar c monkey ...tatap akan dijejaki , setakat ini baru 2 orang disini yang ditemui dalam senyap , kalau c monkey dalam area kk atau labuan pasti akan ditemui , ha ha

tapi kalau berjumpa pun saya tidak akan panggil dia ' ko ka c monkey...? isskkk bikin malu kalau cakap gitu kan ?

apapun , saya tabik spring dengan c tuan PT dan tuan Orud juga c monkey atas kejujuran dorang , saya tidak tabik diri sendiri pasal saya pun tiada avatar muka sebenar ..cisss
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~   Today at 11:23 pm

Back to top Go down
 
TRY 100PLUS with WATER - NOT PANADOL ~~ it kills~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Health-
Jump to: