To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Cosplay grand finale!!Siapa ada join?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
inazuma
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Mon Nov 10, 2014 11:16 am

Wow..i baru tau yg grand finale fantasy fest akan diadakan di KL..happy sgt sampai tak dpt tidur..adrenaline boost kuk..hehe..ada siapa yg akan pergi lagi?
Back to top Go down
hahalove
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Tue Nov 11, 2014 10:52 am

I sudah terlepas fantasy fest pada minggu lepas kat Tropicana mall..busy gila dengan kerja rumah..minggu ni I harap I ada masa untuk join grand finale
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Tue Nov 11, 2014 12:28 pm

Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand
Back to top Go down
inazuma
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Wed Nov 12, 2014 2:32 pm

han123 wrote:
Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand

Jika u benar2 peminat anime,manga dan cosplay..u tak akan kira event tu biasa ataupon grand..i akan cuba join setiap event jika I ada masa..kawan I ada pi minggu lepas ponya event..dia cakap syok sbb dapat tengok banyak character..dan jugak cosplay master
Back to top Go down
limau123
Prebet
Prebet


Number of posts : 51
Registration date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Thu Nov 13, 2014 12:02 pm

I dengar event ni sebelum tu..tapi xtau masa dan tempat..haha..grand finale tentu syok..sure byk org yg join kan..ada siapa yg join pertandingan?i mau jumpa dengan anime expert dan jugak cosplay master
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Fri Nov 14, 2014 11:46 am

inazuma wrote:
han123 wrote:
Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand

Jika u benar2 peminat anime,manga dan cosplay..u tak akan kira event tu biasa ataupon grand..i akan cuba join setiap event jika I ada masa..kawan I ada pi minggu lepas ponya event..dia cakap syok sbb dapat tengok banyak character..dan jugak cosplay master

I biasa tak suka pi yg kecil ponya event..bosan je..pi main event cukup tu..mungkin I akan pi grand finale ni sekejap la..harap ada surprise..jika bosan I akan balik je
Back to top Go down
leslie123
Prebet
Prebet


Number of posts : 10
Registration date : 2014-01-28

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sat Nov 15, 2014 12:53 am

I baru tau bahawa event ni ada bagi wang tunai, iphone5s dan jugak dota2 merchandise..dan boleh dimenangi dengan mengumpul mata..jika I tau event ni lebih awal tentu I akan join jugak..mugkin lain kali..ada siapa tau lebih detail tentang meeting the master?
Back to top Go down
Irene T
Prebet
Prebet


Number of posts : 9
Registration date : 2014-06-07

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sat Nov 15, 2014 1:59 am

leslie123 wrote:
I baru tau bahawa event ni ada bagi wang tunai, iphone5s dan jugak dota2 merchandise..dan boleh dimenangi dengan mengumpul mata..jika I tau event ni lebih awal tentu I akan join jugak..mugkin lain kali..ada siapa tau lebih detail tentang meeting the master?

Meeting the master adalah sesi perkongsian bersama2 dengan anime,game dan jugak cosplay master..Ryan Kai dan Onnies merupakan antara master yg telah dijemput..i paling suka mereka..hehe
http://www.xpax.com.my/sox2014_meetthemasters#navmenu
Back to top Go down
inazuma
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sun Nov 16, 2014 12:10 am

Kawan sudah ajak pi bersama pada 23rd Nov kat kenanga wholesale city..harap2 dapat jumpa dengan semua master..belajar sesuatu daripada mereka..dan tentu tak akan lupa tangkap gambar
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Today at 8:02 am

Back to top Go down
 
Cosplay grand finale!!Siapa ada join?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Music & Entertainment-
Jump to: