To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Tips Dan Teknik Pemasaran Tanpa Kos Yang Berkesan
by SchulzCube Thu Nov 16, 2017 6:07 pm

» Jualan HOT Produk Resell Rights Kombo 2017
by xbest Mon Nov 13, 2017 9:28 pm

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Sun Oct 29, 2017 12:57 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Cosplay grand finale!!Siapa ada join?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
inazuma
Prebet
Prebet
avatar

Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Mon Nov 10, 2014 11:16 am

Wow..i baru tau yg grand finale fantasy fest akan diadakan di KL..happy sgt sampai tak dpt tidur..adrenaline boost kuk..hehe..ada siapa yg akan pergi lagi?
Back to top Go down
hahalove
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 23
Registration date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Tue Nov 11, 2014 10:52 am

I sudah terlepas fantasy fest pada minggu lepas kat Tropicana mall..busy gila dengan kerja rumah..minggu ni I harap I ada masa untuk join grand finale
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Tue Nov 11, 2014 12:28 pm

Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand
Back to top Go down
inazuma
Prebet
Prebet
avatar

Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Wed Nov 12, 2014 2:32 pm

han123 wrote:
Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand

Jika u benar2 peminat anime,manga dan cosplay..u tak akan kira event tu biasa ataupon grand..i akan cuba join setiap event jika I ada masa..kawan I ada pi minggu lepas ponya event..dia cakap syok sbb dapat tengok banyak character..dan jugak cosplay master
Back to top Go down
limau123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 57
Registration date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Thu Nov 13, 2014 12:02 pm

I dengar event ni sebelum tu..tapi xtau masa dan tempat..haha..grand finale tentu syok..sure byk org yg join kan..ada siapa yg join pertandingan?i mau jumpa dengan anime expert dan jugak cosplay master
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Fri Nov 14, 2014 11:46 am

inazuma wrote:
han123 wrote:
Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand

Jika u benar2 peminat anime,manga dan cosplay..u tak akan kira event tu biasa ataupon grand..i akan cuba join setiap event jika I ada masa..kawan I ada pi minggu lepas ponya event..dia cakap syok sbb dapat tengok banyak character..dan jugak cosplay master

I biasa tak suka pi yg kecil ponya event..bosan je..pi main event cukup tu..mungkin I akan pi grand finale ni sekejap la..harap ada surprise..jika bosan I akan balik je
Back to top Go down
leslie123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 10
Registration date : 2014-01-28

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sat Nov 15, 2014 12:53 am

I baru tau bahawa event ni ada bagi wang tunai, iphone5s dan jugak dota2 merchandise..dan boleh dimenangi dengan mengumpul mata..jika I tau event ni lebih awal tentu I akan join jugak..mugkin lain kali..ada siapa tau lebih detail tentang meeting the master?
Back to top Go down
Irene T
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 9
Registration date : 2014-06-07

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sat Nov 15, 2014 1:59 am

leslie123 wrote:
I baru tau bahawa event ni ada bagi wang tunai, iphone5s dan jugak dota2 merchandise..dan boleh dimenangi dengan mengumpul mata..jika I tau event ni lebih awal tentu I akan join jugak..mugkin lain kali..ada siapa tau lebih detail tentang meeting the master?

Meeting the master adalah sesi perkongsian bersama2 dengan anime,game dan jugak cosplay master..Ryan Kai dan Onnies merupakan antara master yg telah dijemput..i paling suka mereka..hehe
http://www.xpax.com.my/sox2014_meetthemasters#navmenu
Back to top Go down
inazuma
Prebet
Prebet
avatar

Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sun Nov 16, 2014 12:10 am

Kawan sudah ajak pi bersama pada 23rd Nov kat kenanga wholesale city..harap2 dapat jumpa dengan semua master..belajar sesuatu daripada mereka..dan tentu tak akan lupa tangkap gambar
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   

Back to top Go down
 
Cosplay grand finale!!Siapa ada join?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Music & Entertainment-
Jump to: