To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Tips Beli Barang Online Murah Dari China Dengan Selamat
by SchulzCube Today at 6:55 am

» Tips Cari Jodoh Muslim Online Anda Yang Terbaik
by SchulzCube Tue Jun 12, 2018 7:07 am

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Fri Jun 08, 2018 5:18 am

» Tips Dan Rahsia Dari Seorang Jutawan Homestay Malaysia
by SchulzCube Sat Jun 02, 2018 8:47 am

» Jana Keuntungan dgn Jual Semula Produk MRR
by xbest Mon May 28, 2018 6:32 pm

» Bagaimana Buat DUIT dgn Jual Semula Produk PLR?
by xbest Wed May 23, 2018 12:46 pm

» Tanam Kucai Melalui Ubi Kucai
by xbest Mon May 07, 2018 3:38 pm

» Bisnes Tudung Jana Untung RM15,000 Sebulan
by xbest Thu Apr 26, 2018 8:54 pm

» Bisnes Kereta Sewa Jana RRM25,000 Sebulan
by xbest Fri Apr 13, 2018 3:30 pm

» Seminar Tajwid Luarbiasa 2018
by xbest Wed Mar 28, 2018 2:16 am

» Contoh Soalan Temuduga Latihan Separa Perubatan
by xbest Sun Mar 25, 2018 9:45 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Sun Dec 24, 2017 2:35 pm

» Jualan HOT Produk Resell Rights Kombo 2017
by xbest Sat Nov 25, 2017 3:09 pm

» Tips Dan Teknik Pemasaran Tanpa Kos Yang Berkesan
by SchulzCube Thu Nov 16, 2017 6:07 pm

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Thu Sep 07, 2017 8:07 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Sun Jul 23, 2017 4:56 am

» Formula Tarik Rezeki 2015
by xbest Wed Jul 12, 2017 6:36 am

» Need a help!
by limau123 Wed May 31, 2017 2:19 pm

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
June 2018
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Cosplay grand finale!!Siapa ada join?

Go down 
AuthorMessage
inazuma
Prebet
Prebet
avatar

Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Mon Nov 10, 2014 11:16 am

Wow..i baru tau yg grand finale fantasy fest akan diadakan di KL..happy sgt sampai tak dpt tidur..adrenaline boost kuk..hehe..ada siapa yg akan pergi lagi?
Back to top Go down
hahalove
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 23
Registration date : 2013-10-25

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Tue Nov 11, 2014 10:52 am

I sudah terlepas fantasy fest pada minggu lepas kat Tropicana mall..busy gila dengan kerja rumah..minggu ni I harap I ada masa untuk join grand finale
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Tue Nov 11, 2014 12:28 pm

Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand
Back to top Go down
inazuma
Prebet
Prebet
avatar

Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Wed Nov 12, 2014 2:32 pm

han123 wrote:
Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand

Jika u benar2 peminat anime,manga dan cosplay..u tak akan kira event tu biasa ataupon grand..i akan cuba join setiap event jika I ada masa..kawan I ada pi minggu lepas ponya event..dia cakap syok sbb dapat tengok banyak character..dan jugak cosplay master
Back to top Go down
limau123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 57
Registration date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Thu Nov 13, 2014 12:02 pm

I dengar event ni sebelum tu..tapi xtau masa dan tempat..haha..grand finale tentu syok..sure byk org yg join kan..ada siapa yg join pertandingan?i mau jumpa dengan anime expert dan jugak cosplay master
Back to top Go down
han123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 22
Registration date : 2013-12-09

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Fri Nov 14, 2014 11:46 am

inazuma wrote:
han123 wrote:
Event ni macam biasa je..tak ada apa2 special..i tak akan pi event macm ni..lebih baik tunggu event pada dec..lebih grand

Jika u benar2 peminat anime,manga dan cosplay..u tak akan kira event tu biasa ataupon grand..i akan cuba join setiap event jika I ada masa..kawan I ada pi minggu lepas ponya event..dia cakap syok sbb dapat tengok banyak character..dan jugak cosplay master

I biasa tak suka pi yg kecil ponya event..bosan je..pi main event cukup tu..mungkin I akan pi grand finale ni sekejap la..harap ada surprise..jika bosan I akan balik je
Back to top Go down
leslie123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 10
Registration date : 2014-01-28

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sat Nov 15, 2014 12:53 am

I baru tau bahawa event ni ada bagi wang tunai, iphone5s dan jugak dota2 merchandise..dan boleh dimenangi dengan mengumpul mata..jika I tau event ni lebih awal tentu I akan join jugak..mugkin lain kali..ada siapa tau lebih detail tentang meeting the master?
Back to top Go down
Irene T
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 9
Registration date : 2014-06-07

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sat Nov 15, 2014 1:59 am

leslie123 wrote:
I baru tau bahawa event ni ada bagi wang tunai, iphone5s dan jugak dota2 merchandise..dan boleh dimenangi dengan mengumpul mata..jika I tau event ni lebih awal tentu I akan join jugak..mugkin lain kali..ada siapa tau lebih detail tentang meeting the master?

Meeting the master adalah sesi perkongsian bersama2 dengan anime,game dan jugak cosplay master..Ryan Kai dan Onnies merupakan antara master yg telah dijemput..i paling suka mereka..hehe
http://www.xpax.com.my/sox2014_meetthemasters#navmenu
Back to top Go down
inazuma
Prebet
Prebet
avatar

Male Number of posts : 17
Registration date : 2014-08-10

PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   Sun Nov 16, 2014 12:10 am

Kawan sudah ajak pi bersama pada 23rd Nov kat kenanga wholesale city..harap2 dapat jumpa dengan semua master..belajar sesuatu daripada mereka..dan tentu tak akan lupa tangkap gambar
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cosplay grand finale!!Siapa ada join?   

Back to top Go down
 
Cosplay grand finale!!Siapa ada join?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Music & Entertainment-
Jump to: