To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 drama lawak cari bini

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
klsa
Prebet
Prebet


Number of posts : 3
Registration date : 2012-11-08

PostSubject: drama lawak cari bini   Fri Mar 11, 2016 3:20 pm

sekarang nie susah nak cari bakal bini ....tpie bila tgok drama pendek nie mmg terbaik laaa...kelakar romatik semuanya ada .....pelakon pon best.apa lagi jom tgok video nie Cool

Back to top Go down
carriefire
Prebet
Prebet


Number of posts : 18
Registration date : 2013-09-03

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Tue Apr 05, 2016 4:25 pm

usha2 nmpk forum ni soo i pon alang2 nk share2 laa yg episode 1 dh ada but only promo maybe dorg akan update video full so viral2 laa kt kwn korg cheers

Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet


Number of posts : 53
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Wed Apr 06, 2016 10:33 am

Promo je ke ??? episode full takda ka...
Back to top Go down
tempoyak
Prebet
Prebet


Number of posts : 15
Registration date : 2013-12-13

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Wed Apr 06, 2016 10:37 am

tungkelly wrote:
Promo je ke ??? episode full takda ka...

ada ni link kwn saya bagi ni rasanya ep1 dan 2 je ada yg lain blm lagi

http://www.celcomescape.com/event/ceciter-projekcaribini
Back to top Go down
gupinter87
Prebet
Prebet


Number of posts : 14
Registration date : 2012-09-11

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Wed Apr 06, 2016 10:47 am

cite apa pulak ni??? and awat link celcom tu?? celcom punya ke??
Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet


Number of posts : 53
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Wed Apr 06, 2016 10:55 am

ni plk i jumpa kt youtube watak mboroi  dia ni laa suggest kwn untk cari bini.... Very Happy


Back to top Go down
hahalove
Prebet
Prebet


Number of posts : 22
Registration date : 2013-10-25

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Thu Apr 07, 2016 4:54 pm

gua dh tgok citer ni mmg kelakar laa sebaikla ada subtitle aku ni tak berapa phm bahasa kelate
tapi ep 3 tak keluar lagi ke????
Back to top Go down
weiyaow
Prebet
Prebet


Number of posts : 4
Registration date : 2013-06-04

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Thu Apr 07, 2016 5:08 pm

hahalove wrote:
gua dh tgok citer ni mmg kelakar laa sebaikla ada subtitle aku ni tak berapa phm bahasa kelate
tapi ep 3 tak keluar lagi ke????

maybe episode 3 kena beli sbb kwn aku celcom user then dia ckp ep 3 kena beli dlm rm1 je tak mhl pon
Back to top Go down
limau123
Prebet
Prebet


Number of posts : 51
Registration date : 2014-02-10

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Fri Apr 08, 2016 11:19 am

weiyaow wrote:
hahalove wrote:
gua dh tgok citer ni mmg kelakar laa sebaikla ada subtitle aku ni tak berapa phm bahasa kelate
tapi ep 3 tak keluar lagi ke????

maybe episode 3 kena beli sbb kwn aku celcom user then dia ckp ep 3 kena beli dlm rm1 je tak mhl pon

so kena ada celcom laa nie rasanya bpe ep eh ?
Back to top Go down
noorfaridahh
Prebet
Prebet


Number of posts : 17
Registration date : 2013-07-30

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Fri Apr 08, 2016 11:23 am

rasanya dalam berbelas episod kot.. laaa enjoy laa cite ni..cuba sekali2 tgok citer malayu
Back to top Go down
Kooimin87
Prebet
Prebet


Number of posts : 19
Registration date : 2012-06-30

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Fri Apr 08, 2016 11:31 am

peh klw berbelas ep mmg mhl laa satu pon dh rm1...waste money
Back to top Go down
sabahan33
Prebet
Prebet


Number of posts : 5
Registration date : 2013-11-21

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Fri Apr 08, 2016 11:36 am

Kooimin87 wrote:
peh klw berbelas ep mmg mhl laa satu pon dh rm1...waste money

bagi aku ni cite bila msa tengah jem ke boleh layan citer ni rm1 je pon tak ada laa mhl sgt pon Surprised
Back to top Go down
kkhomeboy
Prebet
Prebet


Number of posts : 4
Registration date : 2014-04-15

PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Mon Apr 11, 2016 12:18 pm

ye aku pon rasa citer ni tambah kn masa lapang aku..so takda laa mengantuk je
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: drama lawak cari bini   Today at 8:13 am

Back to top Go down
 
drama lawak cari bini
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Music & Entertainment-
Jump to: