To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Need a help!
by tungkelly Today at 10:59 am

» Gempak! Jutawan App Guna ROBOT Jana Income Bertubi-Tubi
by xbest Thu May 11, 2017 9:56 am

» Fatherís Day ahead
by ahkeok Sun May 07, 2017 10:49 am

» Mother's day is just around the corner. What to buy???
by ahkeok Tue May 02, 2017 7:44 am

» Wabak Software Hantu Semakin Mengganas
by xbest Tue Apr 25, 2017 3:47 am

» Produk Resell Rights 2017 yg TerLajak LARIS!!
by xbest Sun Apr 23, 2017 7:24 am

» Contoh Soalan Exam Online Pegawai Penerangan S41
by xbest Thu Apr 13, 2017 8:15 am

» Seminar Tajwid Luarbiasa Edisi Ramadhan 2017
by xbest Sat Apr 08, 2017 6:13 pm

» Panduan Google Adsense Pertama Malaysia 2017
by xbest Mon Mar 27, 2017 9:06 pm

» Tyre chitchat
by tungkelly Mon Mar 20, 2017 1:11 am

» Tips Dan Panduan Cari Kerja Kosong Di Singapura Yang Lengkap
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:41 am

» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Sun Mar 19, 2017 7:39 am

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Wed Mar 01, 2017 12:50 pm

» Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China
by SchulzCube Sat Feb 11, 2017 10:40 am

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

» Hard to reach out the text
by nurulazzin Fri Dec 30, 2016 4:43 pm

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
May 2017
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar

Share | 
 

 Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tungkelly
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 59
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Mon Mar 21, 2016 1:59 pm

Member aku panggil aku join sekali utk menang hadiah sbyk RM200,000 eh.
Tapi aku takut ni scam je.
Ade siapa ade join x??
[url= http://m.thecube.my/pimsg/thecubehotdeals;jsessionid=768AABF552BCA9B2FC1EB20708E57AB2?p=50&e=8710914] http://m.thecube.my/pimsg/thecubehotdeals;jsessionid=768AABF552BCA9B2FC1EB20708E57AB2?p=50&e=8710914[/url]
Back to top Go down
limau123
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 54
Registration date : 2014-02-10

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Wed Mar 23, 2016 6:02 pm

Kuiz kontest apa ni? Bleh menang hadiah yg besar cam ni eh??
Tarikh mula bila ye?
Back to top Go down
nurulazzin
Prebet
Prebet


Number of posts : 30
Registration date : 2013-08-02

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Wed Mar 23, 2016 6:08 pm

Jika aq dpt jawab soalan2 semua dgn tepat..dah bleh menang hadiah tu ke??
Back to top Go down
popolan
Prebet
Prebet


Number of posts : 38
Registration date : 2012-01-22

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Wed Mar 23, 2016 6:10 pm

Join je lah.. Join ni tak yah duit kan???
Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 59
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Thu Mar 24, 2016 12:29 pm

limau123 wrote:
Kuiz kontest apa ni? Bleh menang hadiah yg besar cam ni eh??
Tarikh mula bila ye?
Kuiz ni bleh join pakai tlefon. Senang je.
Dah mula bulan lepas. Tapi skrg masih bleh join jgk.
Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 59
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Thu Mar 24, 2016 12:30 pm

nurulazzin wrote:
Jika aq dpt jawab soalan2 semua dgn tepat..dah bleh menang hadiah tu ke??
Ya. Tapi jika pemenang byk. Dia akan buat cam lucky draw tgk siape yg budak bertuah tu hehe
Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 59
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Thu Mar 24, 2016 12:32 pm

popolan wrote:
Join je lah.. Join ni tak yah duit kan???
Mau~~~Tapi tak byk... Kena byr subscription fee utk join..tapi 7hari pertama free punya..hehe
Back to top Go down
spanner222
Prebet
Prebet


Number of posts : 9
Registration date : 2013-06-26

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Mon Mar 28, 2016 12:44 pm

sampai bila boleh dapat hadiah pun tak tahu. RM1 tiap2 hari ko payar ka?
nanti hanya dapat sikit hadiah tapi tak mampu pulang balik sy punya RM1 yg telah bagi ka Celcom beberapa bulan yo
Back to top Go down
tungkelly
Prebet
Prebet
avatar

Number of posts : 59
Registration date : 2011-08-22

PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   Mon Mar 28, 2016 4:18 pm

spanner222 wrote:
sampai bila boleh dapat hadiah pun tak tahu. RM1 tiap2 hari ko payar ka?
nanti hanya dapat sikit hadiah tapi tak mampu pulang balik sy punya RM1 yg telah bagi ka Celcom beberapa bulan yo

Seringgit sehari, max max cuma byr RM31 je. Byr RM31 pastu dpt sebyk 200k
camne? kamu rasa berbaloi tak? fikirlah baik2
keluarga sye dn sye dah menyertai pertandingan tersebut! kami x sabar nk dpt wang hadiah ni
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??   

Back to top Go down
 
Siapa tau tentang kuiz kontes ni ye??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: