To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 10:47 pm

Mukadimah~

Dengan ini, sa ingin menyatakan rasa terima kasih dan bangga yang tidak terhingga kerana Sis Niche mengundang sa menjoinkan diri di dalam forum yang comel loteh warna dia ni..

Isi~

Hai geng...sa rasa nda perlu la bah sa kasi kenal diri sa pasal semua urang tau pasal munyit, kan?
Bah...mari kita sukung forum sis Niche ni...bukan senang mo buat ni barang...perlu sabar dan tekun, rajin dan usaha.
Sa ucapkan tahniah atas 'kelahiran' forum baru ni..dan yg lebih mmbuat sa macam mo menangis bangga, forum ni ada hasil tangan sis Niche , seorang perempuan...


Penutup~

Kepada semua geng forum , di sini sa ingin memohon maaf terlebih dahulu sekiranya ada bahasa sa yng kasar atau ayat yg ndak sesuai..macam besa lah..kalau sa masuk kandang kambing, sa mengembek, takkan sa mengaum..jadi kalau ada sesiapa member2 kita yg terlebih lebih tu, kita kasi ingat la dengan cara halus manis...kio?
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 10:53 pm

hai monkey, sia happy betul dgn kehadiran sis monkey... ya, harap ada sesiapa yg sudi memberi cadangan2 & kita akan cuba murnikan lagi forum ILS ini. Marilah kita berforum secara happy, aman & saling ingat-mengingati antara 1 sama lain...
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 10:58 pm

Nah si BB sudah munsul..si alphawaves bila lagi ini..? mungkin bisuk2 dia sampai laitu..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 11:08 pm

orud wrote:
Nah si BB sudah munsul..si alphawaves bila lagi ini..? mungkin bisuk2 dia sampai laitu..

uiksss bro leprachun @ orud...nama sa MONKEY bah...bila masa sa jadi si BB ni? ngeheheee...ko baca nie

telah ku lemparkan semua kenangan itu,
jauh di sudut hati yg telah beku,
sesaat ku toleh ke arah mu,
kau tiada di situ..

kalau dulu kita bersama,
gurau dan senda riang ketawa,
tapi kini hilang entah ke mana...

ku tinggalkan gubuk kenangan itu,
bersama sejuta perasaan yang lara
kelak di suatu masa kita bersua,
anggap la itu perkenalan yang pertama




cheeewwaaaaaaaahhhhhh...jiwang karat sa ni malam...

bah...for the new forum, sa pun jadi new person juga...sedang kan ko pun jadi si Orud...ngehehehee...cuma si gaman tetap setia..nanti sa saun si tondu masuk sini..
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 11:13 pm

saya tau lah nama tuan monkey..tapi saya segan mo sebut bah..hihihi..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 11:16 pm

orud wrote:
saya tau lah nama tuan monkey..tapi saya segan mo sebut bah..hihihi..


jan ko macam tu bah....kawan lama bah kita ni...jangan la ber'tuan tuan' sama sa ...sa pula yg segan ..heeee
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Sun Sep 07, 2008 11:34 pm

orud wrote:
Nah si BB sudah munsul..si alphawaves bila lagi ini..? mungkin bisuk2 dia sampai laitu..


sa sama alpha ikut jalan yng sama...nanti sa kasi tau dia supaya masuk sini....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:02 am

monkey wrote:
orud wrote:
Nah si BB sudah munsul..si alphawaves bila lagi ini..? mungkin bisuk2 dia sampai laitu..

uiksss bro leprachun @ orud...nama sa MONKEY bah...bila masa sa jadi si BB ni? ngeheheee...ko baca nie

telah ku lemparkan semua kenangan itu,
jauh di sudut hati yg telah beku,
sesaat ku toleh ke arah mu,
kau tiada di situ..

kalau dulu kita bersama,
gurau dan senda riang ketawa,
tapi kini hilang entah ke mana...

ku tinggalkan gubuk kenangan itu,
bersama sejuta perasaan yang lara
kelak di suatu masa kita bersua,
anggap la itu perkenalan yang pertama

cheeewwaaaaaaaahhhhhh...jiwang karat sa ni malam...

bah...for the new forum, sa pun jadi new person juga...sedang kan ko pun jadi si Orud...ngehehehee...cuma si gaman tetap setia..nanti sa saun si tondu masuk sini..
aduinaaaaa..... masam mo manangis sdh sia ni..... kao gaman inda mo manangis ka? sedi baitu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:05 am

ada yg tersembunyi kah di sebalik sajak2 sedi dia ini..masam dia rindukan seseorang saja ini.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:10 am

alalahhh sajak tu utk kamu dua laaaa...jaat betul kamu mo kasi main main sa ahhh...malas sa macam ni..macam sa mo resign saja dari jadi mod...sa bawa diri lagi saaannaaaa forum yg ehemm ehemm di mata, ehem ehemm di jiwa...ahahaaaaahaa...

nda bah ..gurau saja bah tu..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:15 am

kao taukah bb, kalou kami 2 indada, masam inda komplete idup kao sini porum.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:16 am

saya sukung ini sakapan YB pukutarap..oppsss YB pula??
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:18 am

hihihihiiiii..... banyak butul sdh galaran sia.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:26 am

pukutarap wrote:
kao taukah bb, kalou kami 2 indada, masam inda komplete idup kao sini porum.....

iyah kah? mungkin kita saling memerlukan antara bertiga tigaan ni...tapi sa ada partner crime juga sini bah...si mamat ada, si sky ada, si alpa ada....heheheee....kita ngam tu story line kali..heheeeee..

bah sa mo p sanaaaa room sebelah..bukan sbf laa..ada lagi part crime tmpat lain...cerita pun lain2...inda masuk book kali tu cerita sama kamu...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:27 am

bah...baik baik kamu sini aahh...kalau sa sempat sa raun lagi sini sebelum tidur...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:34 am

monkey wrote:
alalahhh sajak tu utk kamu dua laaaa...jaat betul kamu mo kasi main main sa ahhh...malas sa macam ni..macam sa mo resign saja dari jadi mod...sa bawa diri lagi saaannaaaa forum yg ehemm ehemm di mata, ehem ehemm di jiwa...ahahaaaaahaa...

nda bah ..gurau saja bah tu..
uinaaaa, inda parasan pula sia kaoni moderatur, baguslah..... inda buli main2 taruk2 sama kao lg ni..... nt kana tiau nanti.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 12:35 am

monkey wrote:
pukutarap wrote:
kao taukah bb, kalou kami 2 indada, masam inda komplete idup kao sini porum.....

iyah kah? mungkin kita saling memerlukan antara bertiga tigaan ni...tapi sa ada partner crime juga sini bah...si mamat ada, si sky ada, si alpa ada....heheheee....kita ngam tu story line kali..heheeeee..

bah sa mo p sanaaaa room sebelah..bukan sbf laa..ada lagi part crime tmpat lain...cerita pun lain2...inda masuk book kali tu cerita sama kamu...
ok bah kalou kao..... biasalah tu, si balalang mgkin sdh juga suru kao berenti..... hihihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 1:15 am

sa sudah ajak member dari room sebelah tu p melawat ni ILSF....amoi tu Orrud, pukutarap...AMOI..nah..begitu baik hati sa mensari sumandak utk kamu..nanti sa bawa lagi ramai ramai masuk sini...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 2:13 am

Nah beruntung betul sahabat kita pukutarap dan Orud di carikan amoi oleh Ms Monkey.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 2:14 am

pukutarap wrote:
monkey wrote:
pukutarap wrote:
kao taukah bb, kalou kami 2 indada, masam inda komplete idup kao sini porum.....

iyah kah? mungkin kita saling memerlukan antara bertiga tigaan ni...tapi sa ada partner crime juga sini bah...si mamat ada, si sky ada, si alpa ada....heheheee....kita ngam tu story line kali..heheeeee..

bah sa mo p sanaaaa room sebelah..bukan sbf laa..ada lagi part crime tmpat lain...cerita pun lain2...inda masuk book kali tu cerita sama kamu...
ok bah kalou kao..... biasalah tu, si balalang mgkin sdh juga suru kao berenti..... hihihihiiiii.....

Kenapa PB suruh kau berhenti BB?
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 5:09 pm

monkey wrote:
sa sudah ajak member dari room sebelah tu p melawat ni ILSF....amoi tu Orrud, pukutarap...AMOI..nah..begitu baik hati sa mensari sumandak utk kamu..nanti sa bawa lagi ramai ramai masuk sini...
bagus my dear... beruntung si orrud & pukutarap ada kawan mcm kau... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 5:39 pm

untung? mana? siapa? siapa yg untung? kawan? itu sigu? ah susa mo parsaya, rumah dia talampau jauh..... jalan pun garabol..... rusak pikap 'vigo' sia, bajatuhan dinding, hihihiiiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 5:42 pm

intah bila sampai itu AMOI.
Back to top Go down
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 7:27 pm

boleh saya tau siapa amoi tu? amoi siapa?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Mon Sep 08, 2008 7:34 pm

antahlah si gaman tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...   Today at 9:27 pm

Back to top Go down
 
chatterz chatterz chatterz..the crazie monkey is here...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 7Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: New Members Introduction-
Jump to: