To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 3:25 pm

Saya tertanya2 dalam hati ttg bagaimana rakan2 kita terlibat dgn forum online:

1. Kenapa anda minat berforum.

2. Sejarah atau rentetan kisah2 anda berforum.

3. Mungkin anda ada kenangan manis atau pahit berforum? apa itu..

Mari kita berkongsi2 pengalaman..suda tentu rakan2 yg lain teringin mendengarnya juga.

Tq. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 7:31 pm

sia dululah ya gamang...... sia ni, mula2 tajumpa inda singaja porum di internet, mula2 sia mambasa2 sj, lapas tu registerlah dan mulalah juin..... tp karana masi baru, sia tarasa yg samua sakapan2 diurang, aduinaaaa masam advance butul..... tp siapun apa kurangnya kelintung, hihihiiiiii.... lapas 1, 1 lagi, 1 lagi, lumpat sana sini.... ada juga badabat sana sini, rasa manang pun ada, rasa kalah pun ada..... ugama, pulitik, isu2, kadai kupi, bansa, samua sia masuk..... prinsip sia sanang, mana2 sia pigi, sia inda terikat apa2..... kalou mau beporum, beporum bagus2.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 10:41 pm

saya pun ndak ingat sudah sejak bila saya join ini forum di internet. apa yg saya ingat masa tu saya join forum semasa baru saja forum internet ini dalam bentuk Hotmail group. Entah butul kah ndak ingatan saya ni...kalau ndak silap masa itu tahun 99 mangkali atau tahun 2000. sudah lupa bah...

lepas masuk hotmail group...lama kelamaan ada sudah tu forum yg generasi prtama yg tidak dapat attach gambar...sehinggalah sekarang ni..

saya pakai nama saya sendiri dalam berforum tetapi apabila saya join forum yang seterusnya saya pakai nama bushido sudah sehinggalah sekarang.

saya berforum memang ikut hati saja..kalau forum macam mau bergaduh saya pun ikut brgaduh sana he he he... sorrylah kalau ada yang tersinggung. saya pun budak baru belajar.. parampuk juga ni kadang2...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 10:51 pm

Mengenai saya pula, saya sebenarnya bukan suka sangat berforum ini pada waktu dulu, pasal saya lebih suka dgn direct conversations seperti yahoo chat, mirc dan sebagainya. bagaimana pun pada waktu tahun 2004, ketika itu saya tgh mencari bahan utk di jadikan rujukan.. cari punya cari artikel saya itu masih belum ada penulisnya, bagaimana pun saya dapati ia ada di bincangkan dalam mana2 forum serta menjadi topik hangat pula itu.

So saya pun mendaftarlah atas alasan mau mengurik rahsia dan memberi pandangan2 juga. kebetulan pada masa itu otak masih fresh lagi jadi banyak pendapat2 saya yg kebanyakan pembacanya merasa kelainan

ada satu forum tu.. thread yg saya buat mendapat guests yg paling tinggi. dan selepas dari itu saya rasa bagus pula berforum ini, satu kelebihan berbanding dgn lain2 chatting, kita ada masa yg cukup utk mengumpul bahan hujah balas atau pertanyaan sekiranya ada. bagaimana pun pada masa itu saya banyak berlegar2 di dalam forum2 indonesia. (first forum malaysia punya lah)..

intah macam mana hari tu saya tertulis lah pasal forum2 di sabah ini..kemudian terjumpa lah forum org pakai tarbus..nah disitu lah saya melekat seketika kerana pada masa yg sama terjumpa kawan spt pukutarap, bushido, borneo, niche (ehemmm) Very Happy, bluebberry, hot_mama, bonging turagang dan ramai lagi. (yg tidak dapat di sebut saya minta maaf)

itu lah serba sedikit rentetan peristiwa forum saya.
Back to top Go down
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:10 pm

macamana saya mula berforum... infact kalau chek sejarah.. saya lebih kepada mirc, kemudian yahoo group dan sering memberikan komen2 yang memang boleh membuat orang kebanyakkan tidak duduk senang sebab saya ada idea sendiri... kesudahnnya ialah saya sering berlegar-legar dari satu forum ke satu forum.. tapi lama dulu, saya sebenarnya orang lama jadi yang baru2 mungkin tidak pernah dengan nick saya, kalau mirc memang selalulah dengar nick saya ni...

saya lebih kepada nick saya, bila ngam maka saya akan cerita.. tapi bila tidak ngam memang saya tembak habis yg mana mungkin bagi forumer yg lain saya ni taksub, anyway.. saya surf lama forum ini dan terjumpa ceritanya lebih relax.. maka saya join dan lebih-lebih lagi... ada perkataan "I love Sabah"... ini memang saya sangat suka. dan apa bila ada tread yg minta kita bercerita tentang sejarah atau rentetan berforum... ini juga peluang untuk kita bercerita dan pasti ramai yang membaca!

saya juga tertarik dengan perjuangan rakan-rakan forumer seperti bushido dan ramai lagi. sangat jelas....

mungkin ia berbentuk forum pada ketika ini tapi yg pasti ramai yang membaca... lambat laun ia akan menjadi perjuangan bersama...

that's all for now, this is my first post... I will introduce myself nanti....

thanks a lot...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:16 pm

hai taksub, dasat juga nama kaoni, salamat dtg sama kao, ngamla tu kita ramai2 sini proum, sakap[ apa sj yg bagus utk minda kita.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:18 pm

siapun suka juga dgn mirc atau chatting dulu, tp tarasa masam terikat butul, sabap asal kao start, nah inda buli lari sabap takut talimpas itu sakapan urang. Jd bila ada porum, masam bagus juga pasal kalou kao talimpas pun, kao masi buli basa nt.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:20 pm

alpha.wave wrote:
intah macam mana hari tu saya tertulis lah pasal forum2 di sabah ini..kemudian terjumpa lah forum org pakai tarbus..nah disitu lah saya melekat seketika kerana pada masa yg sama terjumpa kawan spt pukutarap, bushido, borneo, niche (ehemmm) Very Happy, bluebberry, hot_mama, bonging turagang dan ramai lagi. (yg tidak dapat di sebut saya minta maaf)

itu lah serba sedikit rentetan peristiwa forum saya.
hihihihiiiii..... masam sia pahamlah...... pobia kah gaman? hihihiiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:31 pm

Aikk kau pun kanal dia kah gaman.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:35 pm

hihihihihihiiiii..... kao pikir mantang2 kao ada kanangan manis sama dia, maka kao sj kanal dia?..... hihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:40 pm

saya pula...ehemmmm(ada pula langow sini takak),saya mula masuk parkataan porum ini sewaktu ada inbitasion dari kawan malalui satu laman bolog sekitar tahun 2000.biasalah,tabiat saya yang tidak suka mangalah kadang-kadang.lapas itu saya pandai sudah subuk-subuk blog the star waktu di samananjung sana.aktiflah kunun.tapi waktu itu,kata-kata mositi kana jaga,ada pangawal ISA.lapas itu,tahun 2004,kobutulan saya kanal seorang porompuan yang sakampung dingan Bushido.porompuan itu masi sikulah sana UUM waktu itu tapi dia sentiasa mengikuti parkambangan post saya dalam blog itu.lapas itu kan,dia pm saya ajak masuk SabahForum.tapi,sayanglah pula mau kasi tinggal itu blog,dalam masa yang sama,saya jarang mamparkatakan tantang Sabah dalam bolog itu.dua tahun salapas itu,saya cerai dingan itu blog dan masuk SF pada 2006.sakarang,saya suda di dalam ILSF atas jemputan tuan besar kita.

kanangan sawaktu boporum???parnah dapat kanalan lalaki tahap VIP tapi saya tidak mau salalu sangat berhubung,sabab saya suma pakarja biasa saja.sakrang tidak tau suda dia di tahap mana.ada juga parnah kana ejek-ejek sabab saya barsahaja mangaku tidak ada sikulah formal.mimang patut,yang katawa itu sikulah tinggi-tinggi.tapi yang tidak patut,yang mengejek-ejek itu tidak parnah ada idea yang lobih bagus untuk disumbangkan dalam porum.ada pula yang minta alamat pirinster,email...tapi,sukuplah satakat diporum ini.manalah tau,diurang yang minta itu dan ini itu adalah ejen ISA...pegi Kamunting nanti saya.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:47 pm

sebelum aktif forum, sa aktif sana ICQ....chatting memanjang...dudis dudat punya bahasa...
forum pertama sa join sana semenanjungan punya..entah apa angin sa regis tu forum..pasal politik melulu...tapi bahagian sa paling suka sana bhgian IT..
pastu tu sa kena bagi link utk satu forum yg berkaitan dengan bidang saya.sa join. jadi ada 2 suda forum sa masuk.lpas tu heboh pasal bersih..abis forum politik tmpat lepak sa tu kena lock..ada kawan bagi link masuk dia punya forum yg baru dia buka.saya join.jadi antara yg terawal..kena ofer mod..sa tolak takut teda masa mo merayau tmpat lain...kmudian seorang kawan lama join forum baru itu.dia bagi link SBF..kemudian dari SBF , kena invite , masuk p sini..pun forum baru juga..kmudian baru2 ada satu lagi forum baru sa masuk..kawan lama juga..nahhhh..berapa punya banyak forum dahh..
adeiiiii..ramai nya kawan kawan maya sa nie...tapi ada juga member forum yg sa suda pernah jumpa..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:49 pm

hihihiiiii, nt inda pasal2 masuk sikul pula kao sana kamunting..... ya bah, sia tingu2 masam banyak butul pangalaman kita samua ni beporum..... patutlah sakapan pun salamba sj samua....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:52 pm

bagus kalau sikul butul-butul,untung juga.kalau kana tahan lama-lama tapi tida barita mau karual,bagus saya bawa baka gata sakali,tanam sana.ada juga kanangan.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Wed Oct 08, 2008 11:55 pm

meck_talika wrote:
bagus kalau sikul butul-butul,untung juga.kalau kana tahan lama-lama tapi tida barita mau karual,bagus saya bawa baka gata sakali,tanam sana.ada juga kanangan.

Nah lujik butul sakapan kau ni meck.
Back to top Go down
taksub
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 101
Age : 41
Registration date : 2008-10-08

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Thu Oct 09, 2008 12:03 am

meck_talika wrote:
saya pula...ehemmmm(ada pula langow sini takak),saya mula masuk parkataan porum ini sewaktu ada inbitasion dari kawan malalui satu laman bolog sekitar tahun 2000.biasalah,tabiat saya yang tidak suka mangalah kadang-kadang.lapas itu saya pandai sudah subuk-subuk blog the star waktu di samananjung sana.aktiflah kunun.tapi waktu itu,kata-kata mositi kana jaga,ada pangawal ISA.lapas itu,tahun 2004,kobutulan saya kanal seorang porompuan yang sakampung dingan Bushido.porompuan itu masi sikulah sana UUM waktu itu tapi dia sentiasa mengikuti parkambangan post saya dalam blog itu.lapas itu kan,dia pm saya ajak masuk SabahForum.tapi,sayanglah pula mau kasi tinggal itu blog,dalam masa yang sama,saya jarang mamparkatakan tantang Sabah dalam bolog itu.dua tahun salapas itu,saya cerai dingan itu blog dan masuk SF pada 2006.sakarang,saya suda di dalam ILSF atas jemputan tuan besar kita.

kanangan sawaktu boporum???parnah dapat kanalan lalaki tahap VIP tapi saya tidak mau salalu sangat berhubung,sabab saya suma pakarja biasa saja.sakrang tidak tau suda dia di tahap mana.ada juga parnah kana ejek-ejek sabab saya barsahaja mangaku tidak ada sikulah formal.mimang patut,yang katawa itu sikulah tinggi-tinggi.tapi yang tidak patut,yang mengejek-ejek itu tidak parnah ada idea yang lobih bagus untuk disumbangkan dalam porum.ada pula yang minta alamat pirinster,email...tapi,sukuplah satakat diporum ini.manalah tau,diurang yang minta itu dan ini itu adalah ejen ISA...pegi Kamunting nanti saya.

kalau berforum pun memang sangat perlu berhati-hati sekarang ni, kadang-kadang cakap terang tidak sekolah balik tapi kalau setakat berforum... kena masuk universiti pula... by the way.. someone need guts to do something...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Thu Oct 09, 2008 9:07 am

Saya si Yorut_orut.
Kesiukan saya mambasa kaurang punia pangalaman berforum. Nampaknya kamu samua "oranglama" dalam berforum.
Sayalah orang yang paling kebaru-baruan dlm forum. Saya sudah lama dingar IT ..IT.. tapi baru saja berjinak2 dgn IT. Saya barajal komputer dari anak2 saja. Pastu anak buah saya ajar main internet pula....tapi paham2lah urang kampung...kena guna ni tmnet 1515 saja. Lambat dan bill kena kuntrul. So..sikijap2 saja on line..
Kalau saya on line...saya suka2 klik sana-sini. Kadang2 jumpa tu web "Inda barapa bagus".. klik lagi..lagi.. tamsuk sabah forum yang dulu2. Saya basa2 sj. Mau daftarpun inda tau..Hihihiii kampungan, kan? Masa berlalu....anak saya sudah basar2 (badan kecik hehe..). Ada satu anak saya yang pandai siiiiiiiikit dari yang lain. Dia ajar saya itu..ini... lama..lama..lama saja tau sudah siiiiiiikit juga. Naa...saya daftarlah dlm forum ini. Dalam forum saya suka menyampuk saja..kurang idea.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Thu Oct 09, 2008 7:00 pm

hihihiiii.... samalah bah kita samua ni yorut..... kami dulu2pun mimang barajal2 dulu, pigi basa porum pun mambasa2 sj..... sdh kompiden barulah pigi manyampuk2..... lama sikit, nah pandai mo malawan sdh..... hihihiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Fri Oct 10, 2008 7:57 am

pukutarap wrote:
hihihiiii.... samalah bah kita samua ni yorut..... kami dulu2pun mimang barajal2 dulu, pigi basa porum pun mambasa2 sj..... sdh kompiden barulah pigi manyampuk2..... lama sikit, nah pandai mo malawan sdh..... hihihiiii.....

Hihihiii....sama juga bah sorita bagi semua yang baru barajal, kan? Taringat saya dulu2 first time nampak screen kompiutor... itu icon pun saya tanya diurang.."apa ini?" hahahaaa... kampungannn...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Fri Oct 10, 2008 6:27 pm

hihihiiiiii..... ya, butul2 kompungan..... hihihihiiii..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Fri Oct 10, 2008 6:30 pm

Pak B tia parnah baforum ikut forum adalah,forum pardana sama forum hal ehwal semasa di tv,ini pun barulah suka-suka baforum,baru satu dua bulan...hihihi Smile
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Fri Oct 10, 2008 7:13 pm

Saya pula kadang2 sj beporum..maklum lah sudah tua2 ini ndak barapa larat sudah..itu pun saya suka yg paranurmal saja. itu pasal kemana2 si alpha pigi misti saya ikut..

harap2 kamu yg masih muda2 ini bulih manarima saya juin2 kamu ya.

ngehehehehhe..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Sat Oct 11, 2008 12:43 am

tp badan masam kao gaman, bagus rihat2lah di rumah..... tingu, jari kaopun bagagar2 sdh manaip, salalu miss sdh key...... hihihhiiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Sat Oct 11, 2008 12:58 am

Ainah si gaman indak mau saya beporum sudah.
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Sat Oct 11, 2008 1:10 am

orud wrote:
Ainah si gaman indak mau saya beporum sudah.

uinah napa ko sudah jadi tambi ni... he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Sponsored content




PostSubject: Re: Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.   Today at 4:30 pm

Back to top Go down
 
Sejarah dan rentetan cerita anda berforum.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: