To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 few reasons why women rejecting hot guys

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: few reasons why women rejecting hot guys   Sat Oct 18, 2008 3:39 am

kenapa perempuan rejek lelaki?

Masuk kali ni dah 8x anda kene rejek dengan perempuan... nak kata x hensem... anda kurang sikit jer dari david beckham tapi yang pasti lebih hensem dari david arumugam.. (hehehe..jgn terasa ye uncle...) .. nak kate x kaya ...memang la..tp berada la jugak.. tp ttp kene rejek.... kenapa yerk....

Lets check some reasons why women rejecting hot guys....

Berlagak

Nauzubillah... kalau cakap ..dia jer la yg besar..yg hebat..yg bagus... mcm xde satu pun salah...ckp x nak kalah... “awak tau , dari hujung kampung tu ...smpi hujung highway tu.. tanah abang lah yg punya...” “ ala, kalau setakat nk ajak makan kat warung, abg x nak la...not my style”.... maybe that girl “ya” kan jer ckp kamu tu...tp dalam hati ..” oh my God, he is so annoying!”

Its only about you, you and you..
This girl tanyer .. “abang kenapa pilih saya jadi calon isteri?” never ever answer with...
“sbb abg nak ada org jaga abang.ada org tolong gosok baju abang., cuci stokin abg, .ha, pastu.. bangun pagi sarapan dah siap. Biler balik keje, lauk dah siap, rumah dah kemas, air mandi dah cukup panas.nak tido, ada org urut..ada org teman tido...
then abang nak ada org lahirkan anak2 untuk abg.... then ada org bla bla bla..... ITS ONLY ABOUT YOU , YOU AND YOU...

mungkin anda tanya..aper yg salah? Mmg aku kawen nk ada org jaga sumer....
jawapan nyer... MMG SALAH PUN! Knp salah... sbb THE WAY YOU TELL THAT GIRL.. bukan menunjukkan KENAPA KAMU NK MENGAHWINI DIA KERANA DIRINYA SENDIRI... TP CUMER UNTUK KEPENTINGAN SENDIRI...atau dalam kata lain..you dont care about her actually..you just want “somebody” to be there for you... who’s that girl? SHE CAN BE ANYBODY!

Komunikasi skil yg teruk...

Biler kol... asyik2 tanyer... dah mkn...dah mandi, dah cuci baju, dah siram bunger, dah kasi ayam mkn... pastu diam.....pastu ulang lagi... boring nyer .......x de feel nk bercakap dengan org mcm ni...mcm xde benda... you know what...girls observe guys melalui cara percakapan...through conversation, we will know this guys mmg ada knowledge or just auta jer lebih...

Be tough!


Ni satu lagi...arini .. “awak, abang demam la...”
petang nnt “ awak, abang sakit gigi la”
kang mlm nanti “awak...abang sakit kepala la...”
esok pulak “awak...tadikan abang pergi town, terpijak batu besar, patah kuku abang”
lusa “awak..abang nk gi hospital la..selesema lak ...”

whoop! Kadang2 ppuan mmg suker layan lelaki , manjakan... “sakit yer bang..meh ayang picit”...tp kalau sikit sikit sakit, kejap2 sakit, benda tu jadi nmpk mengada2...

“abang ni sakit jer...x nak cakap dah nak mati ker”

ppuan selalu akan bandingkan lelaki didepan nyer dengan ahli keluarga lelaki yg rapat dan baik dengan nyer..contoh ayah...datuk..

selalu ppuan anggap ayah dia hero, kuat, tabah, cekal dan dia mahukan calonnya juga spt ayahnyer..so BE TOUGH! Nak ngadu boleh..tp jangan over...cukup skdr bermanja2.. bukan mengada2..

dont tell her how many girlfren you have before!

Ops! Ini satu lagi...jangan bagitau dia...JUMLAH SBENAR GIRLFREN yg kamu pernah ada...cukup skdr bagitau 2 atau 3 org girlfren kamu yg lama2 even kamu ada 115 org girlfren ...just bagitau .first love ker, awek zaman PLKN ker..awek zaman kerje kilang tunggu cuti semester ker..dah cukup... (bohong sunat ker..huhuuh!)

Mungkin kamu rasa hebat bagitau kawan2 lelaki kamu yg kamu pernah ada 78 org girlfren dalam masa 2 thn.. maybe kawan2 kamu kata..wah...kamu mmg terer... tp jangan bagitau dia..yg dia no.78!
Kenapa?
Sbb ppuan x fikir kamu hottest guy in town kalau kamu kater dia no.78.. jangan fikir yg ppuan akan fikir dia dapat jantan terhangat di pasaran (even if you do!)..tp dia akan fikir you such a jerk person...
“kenapa dia byk awek?...mesti kasanova”
“ni mesti kes xreti jaga awek...sbb tu kene rejek”
“ups! Ada AIDS kot!”

HEHEHEHE...ini sbhgian dari cebisan pemerhatian dari dunia sekeliling..maybe kamu bukan termasuk dalam mana2 kategori diatas..tp ..wujud org seperti diatas..ini just pandangan...

Till then...adios!


PS: saya copy dari sebuah forum lain. pada pendapat anda..adakah anda bersetuju dgn kenyataan di atas?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat Oct 18, 2008 8:54 am

masam butul juga gaman..... dulu sia ada kawan parampuan, 1 hari dia sama boipren dia mo jalan2 sana KL, jd tunggulah diurang bas...... matahari panas butul..... yg si parampuan rileks sj, tp yg lalaki, aduinaaaaaa merungut2 kapanasan, sampai itu parampuan buring butul dingar..... inda lama, sdh tu kwn sia buang dia punya bf..... hihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat Oct 18, 2008 4:09 pm

alpha.wave wrote:


Be tough!


Ni satu lagi...arini .. “awak, abang demam la...”
petang nnt “ awak, abang sakit gigi la”
kang mlm nanti “awak...abang sakit kepala la...”
esok pulak “awak...tadikan abang pergi town, terpijak batu besar, patah kuku abang”
lusa “awak..abang nk gi hospital la..selesema lak ...”

whoop! Kadang2 ppuan mmg suker layan lelaki , manjakan... “sakit yer bang..meh ayang picit”...tp kalau sikit sikit sakit, kejap2 sakit, benda tu jadi nmpk mengada2...

“abang ni sakit jer...x nak cakap dah nak mati ker”

ppuan selalu akan bandingkan lelaki didepan nyer dengan ahli keluarga lelaki yg rapat dan baik dengan nyer..contoh ayah...datuk..

selalu ppuan anggap ayah dia hero, kuat, tabah, cekal dan dia mahukan calonnya juga spt ayahnyer..so BE TOUGH! Nak ngadu boleh..tp jangan over...cukup skdr bermanja2.. bukan mengada2..


Dalam banyak2 penerangan ini..Be tough! ini saja saya setuju..nanti saya bagi hujah2 saya. sabarrr!!!!
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat Oct 18, 2008 10:43 pm

sumandak saya tanya: "apa yang kamu inginkan dari pasangan anda?"

masam mana mau jawab soalan yang masam ni ah? saya paning terus ni...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat Oct 18, 2008 10:48 pm

alpha.wave wrote:


Komunikasi skil yg teruk...

Biler kol... asyik2 tanyer... dah mkn...dah mandi, dah cuci baju, dah siram bunger, dah kasi ayam mkn... pastu diam.....pastu ulang lagi... boring nyer .......x de feel nk bercakap dengan org mcm ni...mcm xde benda... you know what...girls observe guys melalui cara percakapan...through conversation, we will know this guys mmg ada knowledge or just auta jer lebih...


[b]PS: saya copy dari sebuah forum lain. pada pendapat anda..adakah anda bersetuju dgn kenyataan di atas?


Oh ya saya ada plobrem yang ini..he he he aku termasuk dalam komunikasi skil yg teruk..

macam mana nak solve problem ni ahh? mungkin si gamang yang pandai jawab.. ehh ni mesti perempuan yg kena jawab ni... si Anzalina zolie kali ni yang pakar...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun Oct 19, 2008 12:25 am

bushido wrote:
sumandak saya tanya: "apa yang kamu inginkan dari pasangan anda?"

masam mana mau jawab soalan yang masam ni ah? saya paning terus ni...
sia mau sagalanya, bilang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun Oct 19, 2008 12:36 am

kenapa perempuan tanya macam itu ya? he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun Oct 19, 2008 12:54 am

mungkin dia mo tau apa yg ko harapkan baitu tuan, supaya dia buli usahakan...... kira masam dia sayang butul sama kaulah tu, takut kau lari..... jd dia mo barabis usahakan kasi tunai apa yg kao harap dr dia......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Tue Oct 21, 2008 4:21 pm

bushido wrote:
sumandak saya tanya: "apa yang kamu inginkan dari pasangan anda?"

masam mana mau jawab soalan yang masam ni ah? saya paning terus ni...

Jgn berterus terang tuang bush, biar dia tertanya2..

Apa bila kau terus terang sama dia..ertinya satu episod sudah berakhir..dan dia tidak akan mengejar2 kau lagi. kerana dia merasakan sudah tiada misteri sudah yg dia mau gali.

Mungkin kita tidak sedar, tp perempuan suka kepada lelaki yg ada misteri2 sikit..kerana pada dia itu adalah satu kelainan ada pada kau yg tiada pada lelaki lain..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Tue Oct 21, 2008 6:45 pm

hihihihiiii..... pangalaman ka ni gaman? yalah masam butul, sdh dia tau sagalanya, inda sdh dia kajar2 sama kao.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Oct 22, 2008 7:21 pm

nanti apalah saya mau jawab tu? he he kalau tak terus terang kena jawap yg macam mana? he he yg ada pengalaman apa macam tu...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Oct 22, 2008 7:34 pm

hihihiiiii..... suba sia pikir2 dulu apa o jawap..... tp masam ngam juga kayo kao tarus tarang sj sama dia tuan......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Thu Oct 23, 2008 2:59 am

Kadang2 kan, permainan soal lelaki dan perempuan ini kita boleh anggap macam permainan biiliard. kalau tidak pasti boleh masuk lubang kah tak, maka buat safety ball dulu atau pun cuba2 buat snook. pasal kalau tidak macam itu takut sudahlah bula ndak masuk, lawan pula yg kasih masuk itu bula. nah terkebil2 mata kita tinguk itu bula masuk halus saja. lagi tambah mengecewwakan kerana seolah2 kita yg menolong pihak lawan kasih masuk tu bola.

Betul kaini gaman? sila betulkan saya kalau ada silap. ini teori saja ini. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Thu Oct 23, 2008 4:04 pm

santik tiuri kaoni gaman, masam butul juga..... ya sia paham tiuri kaoni..... nasip baik sia ni sampin2 juga main buliat, so sia pahamlah...... ya kalou inda kompiden buli kasi masuk, main sep bol dulu..... jd kaopun salamat, lawan pun inda buli juga dpt puin..... jd kalou itu lawan mo kasi kaluar itu bula, tiba2 tapasang, aduinaaaaa sanang2 kao kasi masuk..... sambil katawa2...... hihihiiiiii.... santik tiuri kaoni gaman...... tp sia kepingin mo test pula, butulkah tiuri santik begini butul2 'santik' & praktikal sana kadai buliat..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 12:54 pm

uina...mcm kmu tau seja apa ppuan mo ar..hahaha...sia ada 1 pengalaman kc rejek lelaki...sia kc share sma kmu la kaum lelaki mudah˛an kmu dpt pengajaran...hahaha...duuuuuuuuluu sia penah ada 1 bf.buli tahan la kunun org dia.punyalah kunun dia sayang sia (dia ckp mcm tue la)...pastue telampau caring...mmg nampak la juga dia sayang banget sma sia Very Happy. org dia baik...smua ok la bha.tapi satu perkara yg buat sia buring kan dia tue telampau melampau caring bha.smpi smua benda yg sia buat mesti repot sma dia.dr jln p keja smpi la balik rumah hp mesti kena on dan laporan msti ada.dia ckp bukan dia nda percaya sia tapi dia bimbang ada apa˛ jd sma sia.ada 1 ari tue hp sia abis cas dia trus kol kwn˛ dan family sia.adui na...nda siuk bha mcm tue.pastu bila jumpa langsung nda pdai buat lawak.serius memanjang...dan sia nda buli sakit.sakit sikit seja riuh trus.sia lg kna marah nda pdai jga diri kunun...tue yg buat sia nda tahan.last˛ sia bilang sia kna paksa kwin sma lelaki pilihan keluarga jd nda buli menolak...kui˛ (buhung sunat).klu kwin sma dia sepanjang idup la menghadap karenah dia yg memboringkan tue...jd nasihat sia sma lelaki˛ ganteng mc c pukutarap...jgn tlampau caring bha.ppuan pun mo privasi sikit nda smua perkara buli kc share sma lelaki bha...lagi pun ppuan mo juga ada masa utk diri sendiri.dan yg paling penting buat la bha lawak bodoh sekali sekala.siuk jugaitu..jgn serius seja mana siuk dating mcm tue...kan MooK. Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 2:18 pm

pada pandapat saya, parampuan ini lebih kurang dengan lalaki juga bah. Kalau lalaki inda suka parampuan yang tidak flexible (flexible maksud saya boleh sesuaikan diri dalam keadaan apapun), parampuan pun inda suka lalaki yang tidak flexible. Bagus ba begini...kalau kau miskin tapi bila bergaul dengan orang berada, kemiskinan ko itu inda katara, begitu juga kalau kau kaya, tapi bila bergaul dengan orang miskin jgn katara kao punya kakayaan (maksudnya jgn berlagak la..), Kalau kau pandai jgn berlagak pandai, Kalau kau bodoh2 sikit jgan pula katara kepandiran kau... Kalau kau berjawatan tinggi jgn pula nda mau masuk kampung suda, bila bercampur dengan org dewasa maka dewasa lah kau jgn tunjukkan sifat kebudak-budakan lagi, tapi bila bercampur dengan remaja.. remajalah kau (jgn jadi miang pula la..). Masa bergurau kau pun bergurau, masa main, main lah kau. But bila masa kerja, kerjalah dengan tekun...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 2:56 pm

wah bagus teori tuan orut ni..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 3:16 pm

sia imagine si tuan orut masam ramaja kalou sampur sama ramaja2..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 3:19 pm

pukutarap wrote:
sia imagine si tuan orut masam ramaja kalou sampur sama ramaja2..... Smile

ok bha klu beliau˛ campur sama belia˛.org bilang klu mo sentiasa muda becampurla sma org muda.lg pun pergaulan mesti seimbang antara org muda dan org tua.baru la siok.cerita pun smua buli masuk.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 3:22 pm

bah tuan orut, masam ada greenlight sj ni..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sat May 30, 2009 3:27 pm

pukutarap wrote:
bah tuan orut, masam ada greenlight sj ni..... Smile

baru yellow light baitu tapi masih buli jalan... Laughing
Back to top Go down
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun May 31, 2009 2:06 am

puan ally sia tida kena bagi green light ka? huhu
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun May 31, 2009 9:41 am

pukutarap wrote:
sia imagine si tuan orut masam ramaja kalou sampur sama ramaja2..... Smile
uina.. inda la bah sampai masam ramaja butul2 nanti tu remaja2 bilang, si tua bangka inda sadar diri... Very Happy
apa yang saya maksudkan ialah kita mesti pandai memahami.
suntu.........ada ini satu urang pastor... bila pastor ini berdoa dalam satu pertemuan aktiviti gereja untuk remaja.. ada ini seorang remaja berpikir negatif, dia bilang dalam hati... bah melalut-lalutlah doa si pastor ini... misti doanya panjang-paaaaaaaaaanjang.. tapi sebenarnya pastor ini berdoa sedarhana sahaja sebab dia tau para remaja inda suka doa panjang berjela-jela.
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun May 31, 2009 11:14 am

ada masa berdoa panjang, ada masa berdoa pendek sj...
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Sun May 31, 2009 12:19 pm

MooK wrote:
puan ally sia tida kena bagi green light ka? huhu

ui...klu tuan MooK semua warna lampu sia bg... geek
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Today at 4:10 am

Back to top Go down
 
few reasons why women rejecting hot guys
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 10Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: