To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 few reasons why women rejecting hot guys

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AuthorMessage
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Tue Sep 15, 2009 9:50 pm

kalu tuan FM..mmg tia syak lg..pemahaman mmg sukup tggi, trutama yg prkara2 yg ada trsirat..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Tue Sep 15, 2009 9:50 pm

hihihihii susah kao tuan FM mo mamansing si laa..... masam terer dia ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 12:06 am

Rungkud wrote:
tiapalah..tp ingatlah pesanan sia ni..kalu pandai tunjukkanlah kepandaian, kalu cantik tunjukkanlah kecantikan..tp kalu malu apa mo tunjuk ar? hahaha..

pesanan sia sama ko laa.. jgn sesekali kasih tunjuk kemaluan walaupun ko malu..hahahaha..lucu cerita kamu ni..
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 12:26 am

ini la salah satu sebab kenapa ppuan merejek lelaki...lelaki ni suka sangat ckp yg bnyk tersirat...hahaha
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 2:46 pm

pukutarap wrote:
hihihihii susah kao tuan FM mo mamansing si laa..... masam terer dia ni.....

terrer ka gaman? terrer apa tu ar? terrer reject lelaki kali, hehe... Smile
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 2:50 pm

orud wrote:
Rungkud wrote:
tiapalah..tp ingatlah pesanan sia ni..kalu pandai tunjukkanlah kepandaian, kalu cantik tunjukkanlah kecantikan..tp kalu malu apa mo tunjuk ar? hahaha..

pesanan sia sama ko laa.. jgn sesekali kasih tunjuk kemaluan walaupun ko malu..hahahaha..lucu cerita kamu ni..


tulah c asih tu tompinai orud, ada² saja ayat dia bawa masuk ILSF o. heheee... nasiblah sya sudah fmilier dgn ayat² mcm tu. Wink
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 2:54 pm

tapi apa²pun sya brsetuju dgn cakapan c ally joe, salah satu sbab ppuan reject lelaki ni sbab lelaki selalu bagi ayat trgantung & trsirat. bnyak brahsia & seolah² tdk mao brkongsi dgn ppuan. betul ka wahai lelaki² semua? Laughing
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 6:59 pm

ally joe wrote:
ini la salah satu sebab kenapa ppuan merejek lelaki...lelaki ni suka sangat ckp yg bnyk tersirat...hahaha

ow..ada arapan lg ni..maknanya, kalu berenti dr brcakap bnda2 yg trsirat..maka, potensi direjek brkurangan dn peluang tdk direjek mningkat..hehehe..ba, tuan FM..kta tobat..supaya??..??..hahaha..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 7:15 pm

ally joe wrote:
ini la salah satu sebab kenapa ppuan merejek lelaki...lelaki ni suka sangat ckp yg bnyk tersirat...hahaha
tp dingan kapakaran basakap yg tesirat jugalah banyak parampuan masuk parangkap, hihihiihihihiii......
laa wrote:
pukutarap wrote:
hihihihii susah kao tuan FM mo mamansing si laa..... masam terer dia ni.....
terrer ka gaman? terrer apa tu ar? terrer reject lelaki kali, hehe... Smile
terer, tp dia bulum sukup terer, tingu bf dia sikarang dia inda dpt rejek...... inda barani rejek, hihihihihiiiii.....
laa wrote:
tulah c asih tu tompinai orud, ada² saja ayat dia bawa masuk ILSF o. heheee... nasiblah sya sudah fmilier dgn ayat² mcm tu. Wink
familiar? hihihihihiiiiiii...... kira2 buli tahan juga si laa ni pasal banyak parkataan2 yg dia sdh familiar......
laa wrote:
tapi apa²pun sya brsetuju dgn cakapan c ally joe, salah satu sbab ppuan reject lelaki ni sbab lelaki selalu bagi ayat trgantung & trsirat. bnyak brahsia & seolah² tdk mao brkongsi dgn ppuan. betul ka wahai lelaki² semua? Laughing
ya butul...... tp masam susah juga mo kasi lapas ini parangai, pasal ini jugalah kebulihan yg membulikan lalaki survive sampai sikarang..... dan masi barkasan kalou digunakan pd parampuan...... tp kalou sdh ramai parampuan masam si laa, susah sdh mo guna itu tirik...... nasip baik inda ramai masam si laa.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 11:44 pm

ally joe wrote:
ini la salah satu sebab kenapa ppuan merejek lelaki...lelaki ni suka sangat ckp yg bnyk tersirat...hahaha
pukutarap. wrote:
tp dingan kapakaran basakap yg tesirat jugalah banyak parampuan masuk parangkap, hihihiihihihiii......
tapi selalunya yg masuk ini perangkap ialah perempuan jenis bosing, gobuk, kara dan manuk...hahaha...klu perempuan mcm kami 2 c laa mmg nda terpedaya sma itu perangkap...hahaha
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Wed Sep 16, 2009 11:50 pm

semakin rancak hal2 merejek ni, hehe...
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Sep 21, 2009 6:39 pm

pukutarap. wrote:
terer, tp dia bulum sukup terer, tingu bf dia sikarang dia inda dpt rejek...... inda barani rejek, hihihihihiiiii.....
alahaaa... gaman, apa yg mao direject ni? tiada yg brani monguntik ba...Razz


pukutarap. wrote:
familiar? hihihihihiiiiiii...... kira2 buli tahan juga si laa ni pasal banyak parkataan2 yg dia sdh familiar......
taklah bnyak gaman... kbetulan yg ngam² sya sudah dgrlah... Smile



pukutarap. wrote:
ya butul...... tp masam susah juga mo kasi lapas ini parangai, pasal ini jugalah kebulihan yg membulikan lalaki survive sampai sikarang..... dan masi barkasan kalou digunakan pd parampuan...... tp kalou sdh ramai parampuan masam si laa, susah sdh mo guna itu tirik...... nasip baik inda ramai masam si laa.....
oo... itu mcm ka gaman? ya loh, betul juga nanti tdk best pula kalo prangai semua org sama saja, bagus saja kan. tiada corak, hehe... hahaaa... bahaya ar... kalo mcm sya ni gaman, tapi tdk juga kali kalo guna yg btul² pugai smulajadi punya. hehe... Razz
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Sep 21, 2009 6:43 pm

ally joe wrote:
ally joe wrote:
ini la salah satu sebab kenapa ppuan merejek lelaki...lelaki ni suka sangat ckp yg bnyk tersirat...hahaha
pukutarap. wrote:
tp dingan kapakaran basakap yg tesirat jugalah banyak parampuan masuk parangkap, hihihiihihihiii......
tapi selalunya yg masuk ini perangkap ialah perempuan jenis bosing, gobuk, kara dan manuk...hahaha...klu perempuan mcm kami 2 c laa mmg nda terpedaya sma itu perangkap...hahaha

ya, sya sukung tu ally. kbnyakan yg masuk prgkap ni ppuan² yg jenis tdk kisah ba. tdk teliti dari begining, half & ending se²org lelaki tu. hehe... jgn marah wahai lelaki² semua sana. Razz
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Sep 21, 2009 6:44 pm

pandai kao basakap oo laa..... kalou masam kao ni, kao yg merejek lalaki, bukan kana rejek.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Sep 21, 2009 6:46 pm

laa wrote:
ya, sya sukung tu ally. kbnyakan yg masuk prgkap ni ppuan² yg jenis tdk kisah ba. tdk teliti dari begining, half & ending se²org lelaki tu. hehe... jgn marah wahai lelaki² semua sana.
sia sukung sakapan kaoni...... tp mungkin talampau ramai parampuan yg tahap2 pikiran begitu kan pasal talampau ramai bah yg masuk parangkap..... sikit sdh yg inda masuk parangkap......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Sep 21, 2009 7:34 pm

pukutarap wrote:
pandai kao basakap oo laa..... kalou masam kao ni, kao yg merejek lalaki, bukan kana rejek.....

pukutarap wrote:
laa wrote:
ya, sya sukung tu ally. kbnyakan yg masuk prgkap ni ppuan² yg jenis tdk kisah ba. tdk teliti dari begining, half & ending se²org lelaki tu. hehe... jgn marah wahai lelaki² semua sana.
sia sukung sakapan kaoni...... tp mungkin talampau ramai parampuan yg tahap2 pikiran begitu kan pasal talampau ramai bah yg masuk parangkap..... sikit sdh yg inda masuk parangkap......

ya gaman, itu sya punya pikiranlah. tdk taulah pula kalo ada pndpt yg lain, hehe...
Back to top Go down
vivivi
Prebet
Prebet


Number of posts : 10
Registration date : 2012-02-09

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Fri Mar 23, 2012 1:46 pm

ni tak sama dgn kes saya.. kes saya iaah suami ku reject saya.. dia skrng ni ada hubungan sulit dgn orang lain.. apa yg saya patut buat ?
ajarlah saya.. semalam ni tengok video ni, rasa pompuan ni agak kesian juga..
http://xpax.com.my/video/1/
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Fri Mar 23, 2012 3:17 pm

vivivi wrote:
ni tak sama dgn kes saya.. kes saya iaah suami ku reject saya.. dia skrng ni ada hubungan sulit dgn orang lain.. apa yg saya patut buat ?
ajarlah saya.. semalam ni tengok video ni, rasa pompuan ni agak kesian juga..
http://xpax.com.my/video/1/

cari lain sebagai pengganti..Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Tue Mar 27, 2012 4:12 pm

buang sj laki kao tu, mau simpan pun indada guna..... hati dia malakat sdh sama tu parampuan..... kasi buang sj sana dlm lungkang......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Apr 02, 2012 2:08 pm

sukung kao pukutarap..Very Happy
Back to top Go down
minzi
Prebet
Prebet


Number of posts : 25
Registration date : 2012-01-28

PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Mon Apr 02, 2012 6:13 pm

vivivi wrote:
ni tak sama dgn kes saya.. kes saya iaah suami ku reject saya.. dia skrng ni ada hubungan sulit dgn orang lain.. apa yg saya patut buat ?
ajarlah saya.. semalam ni tengok video ni, rasa pompuan ni agak kesian juga..
http://xpax.com.my/video/1/

u lagi kesian la... u punya kes mmg teruk.. hubungan sulit mmg teruk tau.. cerai aje lahh
lepas tngok video ni, rasa kesian noh pompuan ni.. akhiran video ni baru aje keluar..

http://xpax.com.my/video/2/

skrng aku faham, mana-mana pihak call dia punya kekasih dulu segala salahfaham boleh dielakkan. . aku pi call saya punya darling dulu.. mau ckp dgnnye I Love You !



Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: few reasons why women rejecting hot guys   Today at 8:14 am

Back to top Go down
 
few reasons why women rejecting hot guys
View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: