To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Fri Oct 24, 2008 9:30 pm

bah,kita sarita pasal ini..jangan malu-malu.sini,kita lalaki yang banyak.mungkin ada yang tidak puas hati dengan ciri-ciri gf dia yang ada sekarang,suba saritakan.

kalau sayalah,oleh karana saya ini suda dikira tua tapi bulum tua bangka lagilah,saya suma inginkan porompuan yang sadarhana saja.tidak porlulah bah santik butul,janji dia tidak malayan kita dengan leteran setiap hari.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 12:11 am

Susah saya mo cakap perempuan macam mana saya mau ini. kadang2 sudah jumpa..bila kawan lama sikit sudah saya boring..

tapi sampai hari ini saya rasa belum jumpa yg 100% menepati citarasa. heii susahnya cari.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 11:39 am

parnah cari dari tampat jauh,maksuda saya dari daerah lain?kita biasa bogini kan.biasalah di bandar,banyak porompuan dari daerah sabah ini yang kita jumpa.tapi kan,kadang kebahagiaan itu cuma di balakang rumah kita saja...pandang-pandanglah sumandak sabalah rumah kita...manalah tau,janji tiada kaitan saudara.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 7:06 pm

steps sia masamana parampuan yg sia suka...... Laughing

1. kateguri santik, talampau santik pun bagus, sadarhana santik pun bagus juga..... kalou inda santik, tingu dululah paktor2 lain, hihihihiiiii..... lagipun, kalou bini santik, kao sendiri yg hepi bah kasi tunjuk sama kawan2, rasa banggalah katakan..... dan santiasa ada 'selira', hihihiiiiii..... sabap kalou inda masuk kateguri santik, kao sendiri malu kasi tunjuk sama kawan2, pasal kao tau butul apa persepsi partama dlm hati kawan2 kalou nampak bini kao..... "aduinaaaaaa, bida butul bini si pukutarap ni, inda santik lansung, mana si pukutarap jumpa dia ni..... tp ngam jugalah pasal si pukutarap pun bukan hensem, bau2 gata lagi, sama padanlah, masam pinang di balah kapak....."

2. ada karaja, karaja yg bagus sikitlah...... taulah sikarang ni, minyak sdh naik, barang2 samua mahal, kalou inda sukup duit, nt sendiri susa, kalou ada anak2 lglah susa, nt anak2 urang lain minum susu dumex, anak kao minum susu sap junjung..... atau susu gantung sj..... kalou indada karaja, sia pikir bagus2 dululah, takan2 dulu kalkulator sukupkah pandapatan gata sia.....

3. parampuan yg fleksibel, inda sumbung, masuk mana2 kaadaan pun ok sj..... jalan kaki di jalanan belumpur pun inda merungut, inda gali..... sia inda suka yg sikit2, eeeeeee galinyaaaaa..... eeeee ada lumpurlah.....eeee bau busuklah..... eeee kuturnyaaaaa.....

4. sentiasa ceria, muka gumbira..... bikin sanang hati bah, kao tensen2 pun kalou nampak dia, tensen kaopun ilang sabap dia ceria..... takan masa kao tensen, nampak lg muka bini yg 'menensenkan', dingan mulut yg munsung masam patuk itik, aduinaaaaa sapat kao mansari tali mo gantung diri.....

5. hurmat kaluarga sia..... misti dia sedia hurmat kaluarga sia, masam sia juga akan hurmat kaluarga dia..... inda mau yg sumbung masam mo mati, masam bini YB pula, maka2 bini pemutung gata sj.....

6. IQ yg bagus sikit..... supaya buli dibawa bebinsang apa2 atau sini ILSF, supaya inda sanang2 kana tirik, kana tipu uli banggali yg jual2 kain sana kg2, uli salesman2 yg jual barang2 guris dan manang...... kalou IQ randah butul, sakali balik dr kabun gata, sdh ada barangan yg dia kunun guris dan manang, hepi lg tu kasi tau kao yg dia manang guris, padahal samua yg diguris samua ada 'kamanangan'...... padahal akan bayar ribu2.....

7. lasak sikit..... inda mo yg sikit2 aduuuhhhhh sakit parut sia..... aduuuuuhhhh sakit dugal sia...... aduuuuuhhhh sakit gestrik sia..... aduuuuhhhh sakit kapala sia...... aduuuhhhhh mangantuknya sia...... aduuuuuhhhhh laparnya sia..... aduuuhhhhh...... aduhuuuuuhhhh......

8. sia suka yg inda pen'jeles'..... inda mau yg sikit2 jeles, sikit2 samburu..... samburu tu bagus, suma jan malampau..... baru kao basakap sama parampuan lain, "kamu pigi mana?"..... sakali kao masuk dapur, sdh
kao nampak itu mulut itik mansung..... baru kao beserita2 sama parampuan lain time ada ramai2, tiba2 tukkkkkkkk...... kapala kao kana katuk toslait......

9. sia inda suka parampuan yg mulut murai.... pek pok pek pok pek pok..... inda abis2 mengumpat urang lain..... masamlah diri sendiri perfect.... bikin malu bah, "eeee kamu taukah bini si pukutarap tu mulut busuk butul..... sdhpun laki putung gata sj, busuk lg mulut, dlm 10 parkataan dia sakap, 8 kasi buruk urang....."

10. pandai malawan sikit, inda mau yg ikuuuuuuuuuuttt sj, ikuuuuuuuuuuttt sj..... suru itu ini, ya baaaannnnggggg..... bgtau itu ini, ya baaannnnggggg..... misti ada pendirian sendiri..... inda pak turut...... tujuannya utk check and balance bah..... inda mau pula yg talampau malawan, asik2 malawan, sikit2 malawan, indada asas pun mo malawan, apa2 sakap kao samua mo dilawan, masam indada yg dia inda mo lawan, samua mo dilawan..... kalou bini sia begini, sikijap sia buang..... Very Happy

hihihihiiiiii..... masam serewetkah sia? samua yg sia sakap di atas tu basic bah..... hal kawin2 ni sampai jd laki bini bukan kuntirik satu dua taun sjbah, ia kuntirik seumur idup, sabap tu pilihlah yg bagus2 dulu, kalou inda dpt yg bagus butul, ambil yg sadang2 tp masi dlm kateguri bagus, inda dpt lagi, ambillah yg kurang sikit, inda dpt lagi,
ambillah yg ada parangai baik siiiiiikkkkiit...... inda dpt lagi, nah tangkaplah mana2...... lantak kaoulah..... kalou inda mo tangkap mana2, sendiri yg marana badan..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 7:24 pm

yang penting santik menurut mata saya okeylah.. dan..he he to be continue..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
niche
Special Rank


Number of posts : 599
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 8:42 pm

dgn cerita2 kamu ni, terpaksalah saya adjust balik sikap saya nie, hehe...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 8:44 pm

niche wrote:
dgn cerita2 kamu ni, terpaksalah saya adjust balik sikap saya nie, hehe...

Kenapa pula mo ejes tuan? Very Happy
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 8:58 pm

pukutarap wrote:

hihihihiiiiii..... masam serewetkah sia? samua yg sia sakap di atas tu basic bah..... hal kawin2 ni sampai jd laki bini bukan kuntirik satu dua taun sjbah, ia kuntirik seumur idup, sabap tu pilihlah yg bagus2 dulu, kalou inda dpt yg bagus butul, ambil yg sadang2 tp masi dlm kateguri bagus, inda dpt lagi, ambillah yg kurang sikit, inda dpt lagi,
ambillah yg ada parangai baik siiiiiikkkkiit...... inda dpt lagi, nah tangkaplah mana2...... lantak kaoulah..... kalou inda mo tangkap mana2, sendiri yg marana badan..... Laughing

ya,pilihan itu mositi tapat bah,kalau tidak tapat pun hampir-hampir tapat dalam hati.hebat pilihan kow pukutarap.yang kasiannya si tuan niche kita ini(kadang saya kerilu bah ini,samada si tuan niche kita ini sama dingan si tuan admin kita),tarapakasalah hanya mambasa kumin kita.tapi ini satu langkah yang bagus juga bah,sabagai info untuk porompuan kita manganai sitarasa lalaki ini mansari pasangan.
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:08 pm

pukutarap wrote:


hihihihiiiiii..... masam serewetkah sia? samua yg sia sakap di atas tu basic bah..... hal kawin2 ni sampai jd laki bini bukan kuntirik satu dua taun sjbah, ia kuntirik seumur idup, sabap tu pilihlah yg bagus2 dulu, kalou inda dpt yg bagus butul, ambil yg sadang2 tp masi dlm kateguri bagus, inda dpt lagi, ambillah yg kurang sikit, inda dpt lagi,
ambillah yg ada parangai baik siiiiiikkkkiit...... inda dpt lagi, nah tangkaplah mana2...... lantak kaoulah..... kalou inda mo tangkap mana2, sendiri yg marana badan..... Laughing

Saya rasa bukan serewet baini gaman. tidak salah juga bah kita ada taste kan. lagipun kalau tinguk dari segi berian hari ini..aduina masam ndak padan lah berian sampai 50 ribu, last2 dapat yg ndak berapa ngam di hati kita. alang2 ada kerualga yg masam kasih jual sama anak, apa salahnya kita gunakan hak kita sebagai pengguna bestari..hihihi Very Happy
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:29 pm

ahhh,pengguna bestari?tiada istilah pongguna bestari kalau dapat yang second hand atau third hand.kalau dapat lain yang uncountable hand,masamana Very Happy ?tapi,itu tidak apa bah,janji dia borubah baik untuk kita.suma stu sajalah kita rugi,kita kana bayar untuk ambil dia padahal urang lain dapat free..haha.tapi kalau sayang itu mengatasi segala,samua itu no hal punyalah.topuk serela,tanya apa mau.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:41 pm

itulah tu, kalou basa butul2 puin2 sia tu, samua yg basic2, yg patut ada pd samua parampuan..... so kalou ada siapa2 parampuan yg basa ni, nah itulah sacara general siri2 parampuan idaman kalbu lalaki..... hihihiiii..... siapa2 yg indada sikap begitu, masam takaluar sikit drpd list..... tp jan susalah pasal ada juga bah lalaki yg mau..... Tuhan maha adil..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:45 pm

ya,god is just!samuanya ada pasangan,itu suma siri-siri dari idea si pukutarap,tapi saya sotuju.
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:45 pm

meck_talika wrote:
ahhh,pengguna bestari?tiada istilah pongguna bestari kalau dapat yang second hand atau third hand.kalau dapat lain yang uncountable hand,masamana Very Happy ?tapi,itu tidak apa bah,janji dia borubah baik untuk kita.suma stu sajalah kita rugi,kita kana bayar untuk ambil dia padahal urang lain dapat free..haha.tapi kalau sayang itu mengatasi segala,samua itu no hal punyalah.topuk serela,tanya apa mau.

Biasalah baitu meck. org cakap tiada hal yg tidak berisiko sebenarnya. dalam hal memilih pasangan hidup ini..siapa yg tidak mau bini cantik, lawa dan semua yg bagus2 lah.

Cuma apa bila kita sudah berusaha mau mendapat yg terbaik tapi dapat yg kurang baik juga, maka nah itu kena tinguk banyak sebab2 kenapa terjadi macam itu. salah satunya mungkin kita dapat kurang lawa pasal kebetulan kita pun kurang lawa juga, antara lain lagi mungkin juga..tuhan bilang itu lah juduh kita..ertinya kita sudah usahakan macam mana pun memang itu juga lah yg jadi bakal bini kita, pasal tuhan pun adil juga..kalau semua yg santik2 saja kana kahwin, maka kasian pula sama yg tidak santik. membujang sampai kemati.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:49 pm

ya,butul itu orud.yang panting kalau mau butul-butul lawa,kana cermin diri dululah,mana tau kita saja yang tidak sadar diri bahawa kita mimang tidak ensem tapi mau juga yang butul-butul santik.
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Oct 25, 2008 9:51 pm

hehe lagi butul sakapan kau ini tuan..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sun Oct 26, 2008 1:23 am

tp biasa mimang itu muka dulu yg kita tingu, kalou santik barulah kita ada hati mo jual kelintung, hihihihiiiii..... kalou inda lawa, kita indada niat sikitpun mo mulakan langkah partama..... waloupun itu parampuan mungkin bagus butul parangai..... jd siapa2 yg rasa diri dia tu lawa, kira kamu ada advantage sikitlah barbanding yg inda lawa.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Mon Oct 27, 2008 9:52 pm

tapi kan,jika dibandingkan muka dengan parangai,saya turus-tarang menolak porompuan yang santik tapi parangai tidak elok.tapi kalau parangai elok,tidak barapa(bukan tidak santik butul) santik sikit pun buli juga bah..hehe
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Tue Oct 28, 2008 12:58 am

masalah dia metalika, yg muka dulu bah kao nampak...... itu parangai lain hari baru kao tau, itupun kalou kao ada paluang mo tau...... sabap tu sia bilang siapa2 yg santik masam ada advantage sikit...... paling kurangpun diuranglah yg kana tingu dulu......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Fri Oct 31, 2008 8:17 pm

harap harap kita tahu kolobihan dan kokurangan itu porompuan lebih awal.bukan juga kita barat sabalah sama itu kolobihan tapi apa yang saya parnah sakap,saya memilih kesederhanaan.(pssssssstt...pukutarap,si munkey itu porompuankah,saya musykil sikit sabab dia defensif sikit adanya pasal porompuan,kalau butul,saya kana minta maaflah ini)
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Nov 01, 2008 1:20 pm

meck_talika wrote:
harap harap kita tahu kolobihan dan kokurangan itu porompuan lebih awal.bukan juga kita barat sabalah sama itu kolobihan tapi apa yang saya parnah sakap,saya memilih kesederhanaan.(pssssssstt...pukutarap,si munkey itu porompuankah,saya musykil sikit sabab dia defensif sikit adanya pasal porompuan,kalau butul,saya kana minta maaflah ini)


ooi oiiiii...meck..napa ko nda trus tanya sama tuan punya badan...nda mantaps oh ko nie taw..
bila masa pula sa defensif nie? cuba ko kasitau di bab mana tu ar? wakakakaka..
nda la bah sampai minta maaf...forum bah ni..share ko punya pendapat..
( pssssst juga sama ko..kanapa musti ko tanya sama si tarap ? tanya terus sama si niche bah, atau si alpha..)
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Nov 01, 2008 1:35 pm

ya bah,salama ini saya ingat ko butul-butul lalaki,sabab itu saya katakan...di forum ini salain pihak admin,saya tingu samua lalaki bah.tapi,saya pun kompius samada admin pun porompuan,manalah tau lalaki juga.pasal defensif itu,adalah kerat-kerat ayat tu ntah mana tu dia punya tred,saya tak barapa ingat sabab,yalah,saya tidak manyangka ko porompuan.mana tau,saya pun mangaku porompuan tapi suda talanjur saya mangaku lalaki.kalaulah saya porompuan,saya pikat si pukutarap...ada puku gata bah.atau si yorut,ada kalapa sawit.....tapi hakikatnya saya tidak buli sabab saya mimang lalaki dan tidak parnah mau jadi porompuan.haha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Nov 01, 2008 4:59 pm

meck_talika wrote:
ya bah,salama ini saya ingat ko butul-butul lalaki,sabab itu saya katakan...di forum ini salain pihak admin,saya tingu samua lalaki bah.tapi,saya pun kompius samada admin pun porompuan,manalah tau lalaki juga.pasal defensif itu,adalah kerat-kerat ayat tu ntah mana tu dia punya tred,saya tak barapa ingat sabab,yalah,saya tidak manyangka ko porompuan.mana tau,saya pun mangaku porompuan tapi suda talanjur saya mangaku lalaki.kalaulah saya porompuan,saya pikat si pukutarap...ada puku gata bah.atau si yorut,ada kalapa sawit.....tapi hakikatnya saya tidak buli sabab saya mimang lalaki dan tidak parnah mau jadi porompuan.haha
aduinaaaaaa...... lalaki ba dia tu metalika...... hihihihihiiiii..... hihihihihihiiii..... tingu sakapan2 dia, samua tune lalaki, hihihihihiiiiiiii...... sia kompiden diatu lalaki..... bah gaman, stand by kao, ada nt urang mo pasang silat......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Nov 01, 2008 9:32 pm

pukutarap wrote:
Quote :
aduinaaaaaa...... lalaki ba dia tu metalika...... hihihihihiiiii..... hihihihihihiiii..... tingu sakapan2 dia, samua tune lalaki, hihihihihiiiiiiii...... sia kompiden diatu lalaki..... bah gaman, stand by kao, ada nt urang mo pasang silat...

terima kasih..nda payah lagi sa kasih terang jantina sa nie...wakakakaka
kalau ko kasih tau awal2 nda la si metalika ni poning2 mo pikir ..heeeee..
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Nov 01, 2008 9:49 pm

ya kan,lalaki bah si monkey itu....yakinlah.bukan apalah,saya pun jarang tingu urang punya profile,inikan pula mau PM.yang saya tau,saya kasi masuk post.itu saja.tapi kalau si monkey itu porompuan,kira ok jugalah,sekurangnya pun ada juga porompuan yang mencurahkan idea di sini selain daripada pihak admin kita.tapi kan....tingu sakapan si monkey pasal porompuan ini,kira 60% lah juga kompom porompuan.jangan saja dia gay atau pundan gitu....hahaha
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Sat Nov 01, 2008 9:58 pm

nda la bah payah mo kira apa jantina..yg penting kita happy berforum di sini...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Today at 4:11 am

Back to top Go down
 
ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 10Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: