To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AuthorMessage
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Tue Aug 04, 2009 10:47 am

Liat tai mau diurat ka atau nakalanut nigontulak.. Rolling Eyes
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Wed Aug 05, 2009 9:41 pm

kalou nakalanut sia inda minat..... Very Happy si gaman mungkin minat.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Thu Aug 06, 2009 7:07 pm

pukutarap wrote:
ya, biar diurang jeles, siapa suru sumbung2..... tp indataulah dia ni sumandak ka atau inda..... antah2 pundan, hihihihihiiiiii...... jan mareeee...... Very Happy

naa...ini la baini...sikitē cakap urg sumbung... Evil or Very Mad
Back to top Go down
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Thu Aug 06, 2009 10:04 pm

pukutarap wrote:
kalou nakalanut sia inda minat..... Very Happy si gaman mungkin minat.....

nakalanut pun gia gaman kalau antara top ten sana KK. masam mau mau saja sia tu.
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Fri Aug 07, 2009 12:42 am

nakalanut? hehehe... mcm getah tayar mati sdh, masih mau? atau mcm kasut kulit... tp dia top10, masih mau???? Very Happy
Back to top Go down
vivivi
Prebet
Prebet


Number of posts : 10
Registration date : 2012-02-09

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Fri Mar 23, 2012 1:48 pm

saya ingat saya pompuan yang kira bagus dah.. tapi sumi masih tak mau saya... semalam balik rumah, aku namapak ada lipticks kat bajunye...
mampoi, tentunye ada pompuan lain.apa yg saya patut buat ?
tampar dia ? macam pompuan ni
http://xpax.com.my/video/1/
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Tue Mar 27, 2012 4:11 pm

hihihihihiiii..... bah suka kao meniru urang manampar dlm vidiu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
minzi
Prebet
Prebet


Number of posts : 25
Registration date : 2012-01-28

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Mon Apr 02, 2012 6:15 pm

vivivi wrote:
saya ingat saya pompuan yang kira bagus dah.. tapi sumi masih tak mau saya... semalam balik rumah, aku namapak ada lipticks kat bajunye...
mampoi, tentunye ada pompuan lain.apa yg saya patut buat ?
tampar dia ? macam pompuan ni
http://xpax.com.my/video/1/

kenapa suami u tak mau u ? begitu kejam ??? ksian awek aje.. tapi apa yg awek blh buat ? tunggu aje lah.

tu ending video
http://xpax.com.my/video/2/
barulah saya faham skrng, kalau mau elak ape ape yg berlaku kelak, ataupun ape ape salah faham, u haru call u mia kekasih dulu !
aku pi call saya punya darling dulu.. mau ckp dgnnye I Love You ! haha..
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Wed Apr 11, 2012 11:12 am

cantik , lawa , seksi itu semuanya terlalu objektif , mata setiap orang tidak sama dalam menilai makna cantik , lawa , harum atau seksi , si A bilang si anu cantik ...tapi si B bilang tidak cantik pun , satu orang lagi biasa saja ..pasal apa ? pasal semua orang tidak sama cara penilaian , dimana dia menilai ,

setiap perempuan ada cantiknya yg tersendiri , mungkin dia kurang pada hidung [maklum hdiung Dusun ] tapi mata dia lawa , mungkin muka dia tidak rata tapi body dia bagus , mungkin mata dia juling tapi sikap dan akhlak dia terpuji ,

setiap orang samada lelaki atau perempuan juga ada kelemahan dan kekurangan , tiada yang betul2 sempurna 100% dalam semua segi , mungkin dia pangkat besar, gaji ribu raban , tapi rupanya pemalas dan pemarah , mungkin dia jantan tampan menawan disukai ramai , tapi rupanya kedekut tahi idung masin , pengotor dan ego sombong , mungkin juga dia bagus dihadapan umum , dibelakang umum dia ada sisik tapuk ...
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Fri Apr 13, 2012 1:30 am

sia suka samua parampuan yg santik2..... tp misti santik parangai jugalah..... kalou inda santik, jan haraplah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)   Today at 1:56 am

Back to top Go down
 
ciri-ciri porompuan idaman anda(khas untuk lalaki bujang)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: