To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 nampak seluar dalam, apa komen kamu?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Apr 28, 2009 7:20 pm

first time saya dengar istilah mum's jean... betullah, patutlah yg remaja suka tunjuk seluar dlm...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Apr 28, 2009 10:01 pm

Tp mum pun masi ada parit ba..lbh2 yg masi muda. Pd dorg, biarla dia mmg mum..janji pakaian tu mcm mumia..eh eh..silap..masam sumandak nakalanut..hahahaha..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Apr 28, 2009 10:32 pm

mgkin si monkey ni 'tdk sudah suka' pakai seluar yg nampak parit, hehehe... Laughing atau masih lg suka? hehehe...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Apr 28, 2009 11:28 pm

Ko pgla tnya si monkey ontulak...samada dia trima atau tulak ko puna prtanyaan.. Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 29, 2009 1:38 pm

sontoloyo betul oh....kin manas kamurang nie....

sbenarnya saiz badan mempengaruhi seseorang itu utk memilih pakaian seperti sluar jeans ni...
mum's jean sebenarnya seluar yg high cut pada pinggang nya..tau tau la kalau suda beranak pinak ni, perut ada lebihan isi sikit.jadi sluar jeans yg jenis ni sesuai utk menutup atau menyembunyikan lemak yg suda terbentuk itu..lain bentuk lemak orang yg dah kawin berbanding lemak perut yg belum kawin(.sa ada tanya member2 yg guys sama ada durang suka perut yg kempis atau ada sikit lemak, jawap durang..kalau buleh yg ada lemak sikit.kalau nipis pun teda pumping balik .durang bilang lahh)...walau bgaimanapun, sekarang ni..mama2 tidak peduli suda tu lemak2 yg terkeluar..durang bantai juga pakai tu seluar yg lowcut..fesyen punya pasal laa..

sa pakai juga ni seluar jeans yg lowcut tapi tidak la smpai nampak parit...gila kah..ada banyak jenis cutting bah tu..kenapa kamurang asyik fokus yg nampak parit belakang...kamu nda pernah nampak yg parit depan?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 29, 2009 1:59 pm

oooooooo...... si daling monkey buli juga pakai yg bukan mum's jean dia bilang..... suba kao gambar monkey, gambar bhg pinggang sj kasi tingu kami..... Laughing

kami pokus serita parit balakang sj pasal bulum nampak parit yg dapan bah, hihihihiiiii...... suba kalou kami suda nampak parit dapan, parit balakang mana kami minat sakap sdh, hihihihiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 29, 2009 5:31 pm

pukutarap wrote:
oooooooo...... si daling monkey buli juga pakai yg bukan mum's jean dia bilang..... suba kao gambar monkey, gambar bhg pinggang sj kasi tingu kami..... Laughing

ni pancingan ikan di kolam..waakakaka...

kami pokus serita parit balakang sj pasal bulum nampak parit yg dapan bah, hihihihiiiii...... suba kalou kami suda nampak parit dapan, parit balakang mana kami minat sakap sdh, hihihihiiii.....

huuuu..bukan setakat bahasa rasmi dan sopan kamu guna...macam2 istilah kamu akan terkeluar bila kamu nampak parit depan tu...pernah tu sa tumbuk kazen sa masa kami duduk2 minum di kadai..adakah dia cakap tu seluar ppuan..'woww...oh babe! 1 inci lagi nampak lah dia punya *&^%$ ' di depan2 tu ppuan yg masa tu sedang melimpas.....saya pula yg malu......yg pakai tu ppuan jenis putih melepak lagi..aiyar
.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 29, 2009 6:19 pm

hihihihiiiii indada kumin apa2 si daling sia...... inda tasakap.......

tp..... mgkin parampuan pun begitu juga bah...... suma diurang ni inda barani batarus tarang masam lalaki...... itu normal baitu, kalou inda minat, mgkin inda normal..... ada 1 parampuan sia kanal, dr dulu sampai sikarang, pakaian & parangai masam lalaki, dia minat parampuan drpd lalaki, ada kes sium2 lg, sampai sikarang bulum kawin2, sikarang susa sdh jumpa dia, indatau mana sdh dia, batapuk sdh dia inda barani jumpa urg.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun May 03, 2009 2:43 am

waduh laku juga ya..kalau topik seluar dalam ni... he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun May 03, 2009 9:15 pm

i hiii sensasi juga ba serita seluar dalam ni...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon May 04, 2009 11:30 am

serita siok baini, hihihiiiiii..... ari2 bulu nampak.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue May 05, 2009 8:22 pm

Latihan minda ba ini..sb apabila kta nampak serual dlm, parit atas dan bawah ( depan blum pernah lg)..minda kta kuat imagin tu.. Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri May 08, 2009 4:31 pm

ya, mcm latihan minda juga tu, hehe...
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 8:50 pm

hi hiii apa la kunun kesudahan serita seluar dalam ni? happy suda semua ka?
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 9:50 pm

Rasanya selagi endada yang nampak real punya parit..macam masih enda puas hati lagi ni..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 10:03 pm

suba kalou ada siapa2 yg dpt gambar nampak serual dlm, sagar balik samua, hihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 10:08 pm

Misti tarang mata semua..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 10:11 pm

suba kao gaman, pusing2 sari serual dlm, hihihiiiii..... standby kamira..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 10:14 pm

bah nnt lah kalau ada kesempatan..psl saya ni penakut sikit bah gaman..tamparan wanita itu lebih bisa dari tamparan seorang peninju...hihihi
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed May 13, 2009 11:55 pm

hihihihiiii bila lg mo suba panampar gaman..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu May 14, 2009 12:16 am

pukutarap wrote:
suba kao gaman, pusing2 sari serual dlm, hihihiiiii..... standby kamira..... Very Happy

Kalu mo tngkap pic serual dlm, kena pandai cover line...pura2 ambil gambar2 yg lain dulu..bla ada peluang baik..terus tangkap gambar. Jd, gambar dpt diambil tanpa kana bagi hadiah pnampar..hihii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu May 14, 2009 1:20 am

pura2 gambar tampat lain, kasi pokus sedia (takan sikit), dpt san sj, turus kasi hala sana serual dlm, tinggal klik...... sanyum2 kao jalan & rasa glemer kasi masuk sini ilsf..... Very Happy mana si monkey ni? taruk kita ni dia kasi tiau.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu May 14, 2009 12:05 pm

hehehe... saya sikarang sadang berburak sama anak saya yg balik bersuti.. saya tanya pandapat dia.. dia bilang itu parampuan mimang sadar yg 'G' string diurang kanampakan tapi diurang tida paduli sabap mimang diurang sangaja kasi tayangggggggggg.... Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu May 14, 2009 6:05 pm

Kalu mmg dorg sngaja kasih tayang, tiada serita kena penampar kalu bgitu sb itu mmg objektif dorg. Ada show free, ktapun ambil sjlah peluang tu. Tp sia brharp, janlah pakai serual dlm yg sudah ada pata dunia..hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu May 14, 2009 9:51 pm

kalau sdh ada peta dunia, hehehe org tdk selera langsung utk melihta, malah menyesal kerana ternampak... saya heran juga kalau org menampar sesuatu yg durang senagaja tunjukkan...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Today at 1:48 pm

Back to top Go down
 
nampak seluar dalam, apa komen kamu?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: