To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 nampak seluar dalam, apa komen kamu?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Mojibap
Prebet
Prebet


Number of posts : 59
Registration date : 2009-01-31

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun May 24, 2009 1:18 pm

suke saye bace crite kamu ttg seluar dlm nie... Very Happy dan tambah suke krane kaum pompuan rileks je tunjuk seluar dlm kat kite... harap mrke tak berhenti tunjuk sluar dlm... hehe...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun May 24, 2009 2:42 pm

Ooohh ko suka tinguk seluar dalam ya mojibab? Yang dalam seluar? Twisted Evil
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
MooK
Lans Koperal
Lans Koperal


Male Number of posts : 161
Age : 33
Location : pin up pin
Registration date : 2009-04-19

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon May 25, 2009 11:09 pm

kalau suka tingu seluar dalam, pigi mana² supermarket pegi di bahagian seluar dalam.. sana banyak tu pelbagai jenis dan warna lagi kawkoawkoawkwa... tapi kalau mau puas hati pegi di tanjung aru ramai org puteh kasi tayang seluar dalam...
Back to top Go down
http://www.keningaukini.com
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon May 25, 2009 11:15 pm

hehehe... yg dijual di supermarket tu tiada 'sentimental value'... Very Happy kalau yg org putih pula, mcm tiada feeling kerana mmg begitu kebiasaan durang... yg tdk tersengaja yg ada feelingnya... hehehe...
Back to top Go down
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon May 25, 2009 11:18 pm

yang seluar dalam sama dalam seluar mana yg bagus tu arr...
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon May 25, 2009 11:23 pm

tdk tau oh mana satu yg bagus... hehehehehehhehehehe... Laughing
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue May 26, 2009 3:33 pm

Bah ini? macam mana ni...

Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue May 26, 2009 7:47 pm

hihihiiiii..... inda ok ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Jun 19, 2009 9:55 pm

Bah apa sudah jadi cerita serual dalam ini.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sat Jun 20, 2009 5:47 pm

Tred ini suda lama dikasi tggl..tuan gaman pukutarap pun tdk suda upload gambar sluar dlm..
tp kalu yg gambar sana atas tu, tia payah lah..bikin muntah sj..hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Jun 21, 2009 11:10 am

hihihihiii..... bulum dpt ambil gambar real bah.... ada banyak juga sia nampak tp inda ngam timing mo gambar, nt kana tampar, hihihihiiiii..... Smile kadang2 time jalan2 sana kaki 5 kadai, adalah tu di dapan sia parampuan2 yg nampak serual dalam, mo sj sia kasi kerual hp kamira sia tp nt katara butul.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu Sep 02, 2010 12:39 am

sia nampak di intenet..... buli tarima jugakah ini juga antara paktor banyak kis2 balaku?

Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu Sep 02, 2010 8:41 am

inda buli tarima tuan pukutarap. indada begini pun tatap juga banyak kes berlaku pasal pemikiran manusia jaman sekarang talampau kreatif bah..imaginasi tinggi.. Very Happy
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu Sep 02, 2010 8:44 pm

Sebagai lelaki yang sihat Very Happy sesekali ternampak perempuan yang pakai seksi begini memang teruja ..ini betul cakap !

TAPI ..itu kalau perempuan yang cantik lawa, pinggang ramping , halus mulus , licin ..putih melepak ,

kalau perempuan itu kurang lawa , yang lemak lebih banyak dari isi ..kemudian ada garis2 selulit kiri kanan , mengelebar mcm telinga gajah , aduhhh ..yang begini kurang selera mau tengok , pandang sekali ja..

apapun , biar lawa macamna sekalipun , lama2 muak juga mo tengok ..kalu kena lagi yang mengada , sengaja kasi tonggek dia punya punggung , sengaja kasi ayun kiri kanan mcm itik berjalan , hmmm ..lagilah hilang selera , ini betul2 punya cakap ... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Thu Sep 02, 2010 10:32 pm

samada ini pesen ka inda, sia tepikir, butul ka ini pesen? adaka parampuan sambarang sj ikut pesen inda meningu ngam ka inda? mangansam ka inda? lujik dia, apa yg 'sulit' tu misti kana tapuk, apa2 yg dakat2 itu tampat 'sulit' pun kana tapuk waloupun inda barapa tatapuk..... kalou lalaki yg pakai serual dlm sj jalan2 sana kadai2 pun inda ngam tingu, apa lg parampuan...... bukan sia bilang akan kana rugullah, tp masam inda barapa ngamlah bah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Sep 03, 2010 12:44 am

Hihihi...sya agak kurang paham dengan perangai perempuan ini gaman kalou berkaitan dengan sara pemakaian sebegini....

Sya parna bertanya bah pasal pakaian sebegini sama diurang...diurang sakap ini pesen bah...lapas itu sya kasi tau masamana kalou kana rugul.....diurang sakap itu la lalaki saitan dia bilang... Laughing

Sya ada tanya juga apa parasaan diurang sebenarnya...diurang sakap ini berkait rapat dengan kesantikan,semangat berkubar-kubar dan keserunukan memperagakan susuk tubuh dan pakaian.......... Question

Pandai pening sya memikirkan pahaman diurang sebegini.....mangkali mem-mem kita sini ILSF ada ulasan lanjut berkaitan pemakaian sebegini.... Laughing
Back to top Go down
romeo
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2804
Location : Key-Key
Humor : Redah saja........
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Sep 03, 2010 2:32 pm

sia pula tepikir , tuhan sdh bagus2 cipta itu barang betapuk , antara dua paha ! bukan antara dua mata , bukan dibelakang , bukan dileher , bukan diatas kepala , atau didahi berjuntai mcm buah pinang ! kenapa mau dikasi dedah2 lagi ..? kenapa tutup jgn tdk saja ?
itu kan nama dia kemaluan , bukan dipanggil kehormatan !

bagus2 tuhan jadikan itu punggung disebelah dibelakang tubuh , bukan diperut atau dikaki , supaya tdk ketara kenampakan orang lain sekiranya berlaku apa2 , seperti tercirit ka , seluar kuyak ka , terduduk tahi ka ..

yang pandai2 kasi buka , pakai seluar tapi sengaja kasi bogel2 tu pantat kenapa ? kalau memang sdh menjadi kesukaan dia main tayang2 pantat , bagus jgn pakai seluar langsung , ambil daun tampal ja ..

ini pendapat peribadi saja ..
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Sep 03, 2010 2:42 pm

hihihihiiii mutut...... mutut gaman...... atau...... mangkali pandangan lalaki dan parampuan inda sama..... mangkali kalou parampuan nampak parit urang lain, diurang nampak santiiiiiiiiik butul..... turus ada ati mo ikut, mo kasi kala lg..... sabap tu kita sakap masamana sakalipun, diurang buat inda tau sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sat Sep 04, 2010 2:00 pm

Ada sya parna tanya seurang perempuan pasal pemakaian baik begini bah....dibilangnya lelaki tingu ini pada pandangan berbeza,pasal napsu seks saja...diurang kunun bila pakai masam itu dapat menonjolkan satu bentuk seni keyakinan,kemegahan dan keberanian kewanitaan.... Laughing hihihi...pandai sya teketawa sambil tetelan bihis gaman kalou masam ini.... Razz
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sat Sep 04, 2010 9:37 pm

kayakinan? kabaranian? kamagahan? apa kunun yg magah tunjuk2 parit? oh barani ka kunun begitu? bah suba tunjuklah yg lebi barani......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Sep 07, 2010 2:04 pm

Kao masam kasiukan bah kan gaman...kao juga la gaman... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Sep 07, 2010 2:29 pm

hihihiiii diurang bulum barapa barani bah gaman..... kalou diurang lagi barani, sia tabik ooo.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Sep 07, 2010 7:02 pm

Sya pun masam mao tabik bah....eh! mana bah kumin mem-mem sini ILSF....atau serita ini nda masuk sana pus diurang.... Very Happy
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Tue Sep 07, 2010 10:24 pm

diurang nampak tu, suma mangkali diurang inda mo mengulas apa yg diurang minat.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paragasu
Mejar Jeneral
Mejar Jeneral


Male Number of posts : 1457
Location : Dimana?
Registration date : 2010-05-09

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Sep 08, 2010 2:30 am

Hihihi....... Very Happy Laughing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Today at 11:25 pm

Back to top Go down
 
nampak seluar dalam, apa komen kamu?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: