To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 nampak seluar dalam, apa komen kamu?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Apr 17, 2009 4:54 pm

gontulak wrote:
ya, ada gambar2 ori? hehe...

bahaya juga ba ini... mana tau gambar sendiri yg org ter upload... bukanka biru jadinya... Embarassed
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Apr 17, 2009 10:31 pm

Rungkud wrote:
Pesen trbaru..baju pompuan corak guni@karung..sapa mo beli?
baru sampai..potongan 30%..na blumba sumndak2 tu nanti hihi.

Endada gambar dia kah tuan?
Back to top Go down
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Fri Apr 17, 2009 10:32 pm

pukutarap wrote:
siapa2 jumpa parampuan begini, suba kamu ambil gambar..... kasi upload sini..... hihihihiiiii....

Saya satuju butul gaman ni sakapan..ini lah yang saya suka sama si gaman ni, kalau hal macam ni dia laju butul..hihihi,

Oh ya kebetulan saya pakai nokia n82 sekarang ni nanti saya try2 tinguk, asal ada gambar pantat saja saya ambil kasih load sini..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sat Apr 18, 2009 12:54 am

pantat saja kah? kalau yang sabalah dapan inda buli ka?.... Very Happy
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sat Apr 18, 2009 11:21 am

hahahaa... sebelah dpn susah sikit ambil..
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sat Apr 18, 2009 11:55 am

orud wrote:
Rungkud wrote:
Pesen trbaru..baju pompuan corak guni@karung..sapa mo beli?
baru sampai..potongan 30%..na blumba sumndak2 tu nanti hihi.

Endada gambar dia kah tuan?

Blum ada tu tuan..baru dlm planning..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 1:40 am

bah, siapa2 yg ada kamira hp tu, suba2lah sari nasip ambil gambar parit.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 3:04 am

Yorut_orut wrote:
pantat saja kah? kalau yang sabalah dapan inda buli ka?.... Very Happy

yang dapan tu yang mahal sikit orut..silap2 penempiling dapat.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 3:33 pm

Stakat ini..blum ada yg mo tayang bahagian depan..kalu suda di prgkat itu, tdk makna lg mereka mengenakan pakaian..lbh baik telanjang sj.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 5:09 pm

siapa dpt gambar sebelah depan tu mcm kena jakpot...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 6:20 pm

wah...!! kalau betul2 kana jckpot, saya habiskan masa mencari yang begitu... Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 10:08 pm

Walupun ramai gurl2 atau yg tdk gurl suda suka tayang pantat sampai nampak seluar dalam..ttp utk mereka tayang yg bahagian depan, rasanya lambat lg..mgkn limpas 2020 pun belum lg sb sbnarnya mereka masih ada rasa malu utk menayang kemaluan..hehehe.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 10:44 pm

tp sia inda parsayalah ada yg barani butul kasi tunjuk2 yg sabalah dapan...... (hihihihihihiiiiii pansingan.....)
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Sun Apr 19, 2009 11:58 pm

Kalu 1 by 1..itu lain seritalah kan..itu mmg 360 dgree punya..bebas dn puas..hahaha..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon Apr 20, 2009 1:47 am

1 by 1?...... kalou begitu jan seritalah..... sukarila kasi tunjuk.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon Apr 20, 2009 1:33 pm

apa lah kamurang ni....ni pun jadi cerita..adei.
cuba fikir balik, sepa designer dia?lelaki.
cuba bagi nama2 designer yg kamu tau, yg besa buat fashion....sepa yg design ni lingerie ppuan?lelaki. cuba tengok project runaway atau nest top model di astro, lelaki lah yg paling banyak terlibat di belakang dan depan tabir....jadi bahan dia, yg ppuan..sepa yang suka menengok? yg lelaki juga..
sa pakai juga tu benda2 ( thongs, g-string, bikini. lace panties) tapi tidak pula sa tpikir mo kasih tayang...gila kah...sendiri mo pikir ma.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon Apr 20, 2009 2:07 pm

Mare nampak..ya butul ko sakp tu monkey. Kami suma serita2 sambil gurau aje ba tu. Jan lg ko mara, sb sia suda klik + ko tu, sb pointnya ngam..hihii.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon Apr 20, 2009 4:03 pm

Rungkud wrote:
Mare nampak..ya butul ko sakp tu monkey. Kami suma serita2 sambil gurau aje ba tu. Jan lg ko mara, sb sia suda klik + ko tu, sb pointnya ngam..hihii.

hehehe..nda marah la bro rungkud...cuma gelihati...kalau urang suda mo kasih tenguk, tenguk sajalah...sa pun menenguk juga kalau sa nampak mcm tu.bukan apa, sa mo tenguk, mahal kah underwear dia....apa jenama...ada 'lima puluhsen' ka melakat di kulit...wakakakaka..
kalau yg opurak kulit nda apa,,,tapi kalau yg gelap...eh buruk ooor.
guys pun nda kalah juga bah....pakai sluar jeans yg loose..smpai nampak getah seluar dlm....bah, tatap2 orang mo tenguk...dari garis pinggang tu buleh tau...mantap kah tidak..wakakakakakakaka...mataiiiii. Razz lol! ( memancing ikan di darat, terpancing buaya darat )
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Mon Apr 20, 2009 4:11 pm

kalou lalaki nampak serual + parit, masam urang inda paduli bah..... suba parampuan kasi kerual parit, aduinaaaa..... yg parampuan2 lain yg nampak pun buli senyum, apa lg lalaki..... mimang banyak lalaki designer, tau kanapa ramai? mgkin diurang mo design pakaian yg buli kasi enjoy lalaki, parampuan pula terima sj itu style..... sia bukan manantanglah sb sia enjoy juga tingu...... kana2 lg nampak parit, aduinaaaaa......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 22, 2009 2:13 am

Ini bnyak disumbang oleh pereka pesen kalu diikutkn...tp sapa yg pakai? hihii.
Masa tdk buli undur, ditangguh atau dipercepat..dia ttp brjalan..fesyenpun berubah
ikut masa. Adakah cara mau kasi berenti ini prubahan supaya ikut kehendak majoriti..kalu sia,
tiada masalah yg bgini..skurang2nya ada santapan biji mata sia...huhuuhua..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 22, 2009 2:23 pm

nasib baik tidak macam dulu2..asal kunu tnampak urang punya 'anu' bakatut tu mata...hehehehe...


Quote :
Ini bnyak disumbang oleh pereka pesen kalu diikutkn...tp sapa yg pakai? hihii.
akibat sumbangan ni la, maka pemandangan yg sepatutnya indah menjadi sumbang.

Quote :
skurang2nya ada santapan biji mata sia...huhuuhua.
itu pasal la tu pesen kena buat mcm tu..lelaki jak tau mcm mana punya stail yg boleh menarik hati durang..yg ppuan pun terima sja pesen yg dibuat tanpa bfikir...'fashion atau exsploitation'
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 22, 2009 4:56 pm

nasip baik inda samua parampuan masam si monkey yg ada kasadaran..... kalou inda, aduinaaaaaa indadalah santapan biji mata kami, hihihihiiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 22, 2009 7:21 pm

tiada kemungkinankah latest fashion yang akan datang lebih 'baik' dari fashion yang ada sekarang?..... Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 22, 2009 8:02 pm

Ya..harap pesen akan datang lbh polite..fesen menampakkan bentuk tubuh badan pun dah dikira seksi dan mampu menarik prhtian lelaki..tayang2 parit atas n bawah ini..perlu dikaji semula.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Wed Apr 22, 2009 8:29 pm

Yorut_orut wrote:
tiada kemungkinankah latest fashion yang akan datang lebih 'baik' dari fashion yang ada sekarang?..... Very Happy
lebih 'baik'? lebih 'baik' yg mcmana? Laughing
Rungkud wrote:
Ya..harap pesen akan datang lbh polite..fesen menampakkan bentuk tubuh badan pun dah dikira seksi dan mampu menarik prhtian lelaki..tayang2 parit atas n bawah ini..perlu dikaji semula.
bolehkah? saya rasa tdk boleh... tau kenapa? sb perempuan ni sinonim dgn sifat yg suka tunjukkan 'kecantikan'... mcm tempat2 lain, ada yg mahu leher panjang, telinga panjang berlubang, bibir berlubang, hidung bergading, tangan penuh gelang, pusat beranting2, berjalan berinjut guna huung kaki, tapak kaki kecil, breast implant, tatoo, dan banyak lg... semuanya kerana mahu kelihatan cantik... lgpun, kuranglah 1 lg 'keindahan' dunia pd lelaki jika perubahan ini berlaku... hehe...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: nampak seluar dalam, apa komen kamu?   Today at 8:14 am

Back to top Go down
 
nampak seluar dalam, apa komen kamu?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: