To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 parlimen pensiangan batal

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 5:31 pm

masam sia dingar di radio ari ni, itu keputusan eleksen sana parlimen pensiangan batal & inda sah, butul kaitu? atau sia sala dingar?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 10:39 pm

Betul la ko dingar tu..baru keluar di berita TV3 tadi .....tulah..kalau main buyuk..memang nda lama tu..tapi inda tau butul kah tidak dia main buyuk nda pasti pasal dengar dari cerita saja..lain la kalau kita sendiri nampak bah kan?
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 10:47 pm

tulah kalau masa pilihanraya Gatal penghujungnya nanti walaupun menang akan jadi Batal he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 11:21 pm

poin diurang apa yg sia basa dulu2 di newspaper:
- kaunter 1 sj kana sedia
- ada bantahan bn tp inda kana sain, inda lujik pula, masam diurang buat2 sj itu bantahan kalou begitu
- drpd serita di makamah, si bubudan masam niat kasi langah2 supaya pkr inda dpt salon
- arahan itu timbalan pangarah pilihanraya supaya panamaan salon pkr diterima inda diterima uli itu petugas, masam lawan tokeh pula
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 11:22 pm

dan tinggallah si kurup sbg mentiri yg indada kerusi..... hihihiiii..... kita tunggulah royuan dia, "sia akan buat royuan...." dia bilang..... hihihi, sama pula sakapan kami.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 11:46 pm

pukutarap wrote:
poin diurang apa yg sia basa dulu2 di newspaper:
- kaunter 1 sj kana sedia
- ada bantahan bn tp inda kana sain, inda lujik pula, masam diurang buat2 sj itu bantahan kalou begitu
- drpd serita di makamah, si bubudan masam niat kasi langah2 supaya pkr inda dpt salon
- arahan itu timbalan pangarah pilihanraya supaya panamaan salon pkr diterima inda diterima uli itu petugas, masam lawan tokeh pula

Macam manalah pula si Bubudan ni.. saya kenal dia ni. orang kudat.. ada kaiatan keluarga saya juga... cuma ndak tau lah apa macam ceritanya kalau dah begini. kena siasat dia ni semasa lepas pilihanraya.. sebab kasi lenga2 itu pkr bilang. mungkin butul jugalah kali ada subahat terjadi..maklumlah BN bah itu..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Mon Sep 08, 2008 11:51 pm

o yakah..... minta mahaplah tobpinai..... ya, sia pikir mimang kana siasatlah mangkali dia tu.... mgkin bpr..... mimang inda jd sudah dia itu pagawai p/raya
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Tue Sep 09, 2008 12:11 am

dia punya hal lah ba itu...ndak ada kaitan sama saya apa yg dia buat tu he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Tue Sep 09, 2008 12:33 am

yalah hal masing2, tanggung sendiri.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
paraivagas
Koperal
Koperal


Male Number of posts : 265
Age : 36
Location : Sabah
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Fri Sep 12, 2008 12:47 am

sepandai2 tupai melumpat2 di pukuktarap, akhirnya jatuh di di periuk c bush.

apa lg merayu kalau salah. heran????
Back to top Go down
http://www.sabahforex.com
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Fri Sep 12, 2008 1:09 am

lain padang lain lalang..ada masalah tanya nujum pak belalang? jangang ehh pak belalang nanti pecah tembelang..he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Fri Sep 12, 2008 7:24 pm

mana pak balalang ni? masam sia kanal2 dia ni..... si gaman bilang masam ada tesium-sium sasuatu..... hihihiiii....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Fri Sep 12, 2008 11:34 pm

ya kah gaman kau kanal dia..jumpa dimana ya? macam pernah kita lihat bah kan..hihihi
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Sat Sep 13, 2008 8:15 pm

ya gaman, masam sia kanal2 dia tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Sun Sep 14, 2008 1:33 am

pukutarap wrote:
mana pak balalang ni? masam sia kanal2 dia ni..... si gaman bilang masam ada tesium-sium sasuatu..... hihihiiii....

jan ko bagitu ba igu..eh..nasalaan...pukutarap bogia...sia sini sini juga bah...Pak B baru lapas honey moon sama Mak B...tulah pasal lama tia masuk sini forum hihihi Smile
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Sun Sep 14, 2008 1:48 am

honey moon di mana itu Pak B? Very Happy
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Sun Sep 14, 2008 2:07 am

alphawaves wrote:
honey moon di mana itu Pak B? Very Happy

honeymoon di sabah juga...hasrat di hati mau pigi jauh jauh tapi duit inda cukup...jadi honeymoon sini sini saja lah...hihihi Smile
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Sun Sep 14, 2008 2:08 am

Bah OK baitu, itu tandanya Pak B loves sabah!
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Sun Sep 14, 2008 2:30 am

alphawaves wrote:
Bah OK baitu, itu tandanya Pak B loves sabah!

butul tu...majulah sabah untuk semua...hihihi Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: parlimen pensiangan batal   Today at 11:55 am

Back to top Go down
 
parlimen pensiangan batal
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Politics-
Jump to: