To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 anda tidak cantik atau tidak kacak?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Oct 30, 2008 10:59 pm

Kita ramai2 cabar dia kasi upoad pic di sini.... Very Happy
capat2 ....kami dah tak sabar.. bounce
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Oct 30, 2008 11:04 pm

dia tatap inda barani tu..... tingu ahh...... parampuan inda barani manyahut sabaran laa katakannn..... Laughing
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Oct 30, 2008 11:18 pm

Kau punia avatar real person kah ini puutarap?
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Oct 30, 2008 11:29 pm

pukutarap wrote:
dia tatap inda barani tu..... tingu ahh...... parampuan inda barani manyahut sabaran laa katakannn..... Laughing

ada cabaran yg tertentu yg nda perlu kita sahut...tuan yorut ada kasih satu quote yg menarik 'inda cute' kalau jajal..hehehehe...jadi oleh sebab tuan pukutarap suda cakap mcm di atas...nda jadi la sa teruskan niat..thanks for the 'cabaran'..awal2 terus nampak tu umpan kena pasang..
lol!
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Oct 30, 2008 11:32 pm

bukan calang2 si monkey ini...pandai pilih umpan... Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Oct 30, 2008 11:39 pm

Yorut_orut wrote:
bukan calang2 si monkey ini...pandai pilih umpan... Very Happy

bukan pasal umpan tuan yorut...tapi tuan sendiri suda kasi ingatan tu gia...( terima kasih kio)
manis bah tu ayat...sesuai dengan nada seorang bapa kepada anak.hehehehe..( anak yatim bogia sia nie..)
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Fri Oct 31, 2008 7:32 am

monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
bukan calang2 si monkey ini...pandai pilih umpan... Very Happy

bukan pasal umpan tuan yorut...tapi tuan sendiri suda kasi ingatan tu gia...( terima kasih kio)
manis bah tu ayat...sesuai dengan nada seorang bapa kepada anak.hehehehe..( anak yatim bogia sia nie..)

Hai.. baru 7:32 am ni tapi si orut sudah intai2 ILSF, maklumlah orang pinsin ini indada karaja..
Btw, miss monkey.. mana satu ayat manis yang ko rujuk tu? Bukan saya punya ayat kut... nga tapi kalau betul itu ayat saya...it just shows that I am beginning to nyanyuk, mudah lupa... tapi jika ayat itu memang ayat saya... itu menunjukkan bahawa seseorang itu bisa saja terkata sesuatu yang dia tidak intentionally maksudkan. (bayangkanlah jika ayat itu melukakan hati, sedangkan penulisnya tidak bermaksud demikian). cuba gia ko check balik siapa punya ayat itu. If it is mine, sah lah saya suda nyanyuk. tapi kalau bukan.. then convey your compliment to him/her who deserves it.

anak yatim? satu pengakuan yang ikhlas...tambah curious saya nak tingu wajah ko...ko bagi sia private message la.. biar diurang cemburu..hihihiii...
saya ada tanakwagu tau... tapi mungkin dia too young for you, baru thn ketiga di U ...wakaka... promosi habissssssssss...... Razz Razz
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Fri Oct 31, 2008 7:56 pm

ingatkan sayalah yang paling tua di sini....bah,kasilah bah munkey si yorut tingu gambar ko walaupun sasara ikhlas,saya pun mau tingu,tidak taulah diurang pukutarap,alpha samua itu.lagipun,sasara ikhlasnya juga,saya tidak somburu..hehehe.si yorut itu tidak akan komen ko santik atau tidak bah itu,sakadar tingu..atau kasi post lah bah sini forum.apa malu,saya sondiri pun guna avatar gambar sondri.gambar itu basar tapi saya kasi kisil.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Fri Oct 31, 2008 10:42 pm

hehee..ya harap2 lah si monkey kasih pas sini gambar dia tue. tapi si gaman bilang jgn harap sangat lah pasal takut ndak sampai2 sana rumah dia. jalan bukan saja garabol tapi berlubang2 juga..jgn marah my friend.. Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 12:38 pm

Yorut_orut wrote:
monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
bukan calang2 si monkey ini...pandai pilih umpan... Very Happy

bukan pasal umpan tuan yorut...tapi tuan sendiri suda kasi ingatan tu gia...( terima kasih kio)
manis bah tu ayat...sesuai dengan nada seorang bapa kepada anak.hehehehe..( anak yatim bogia sia nie..)

Hai.. baru 7:32 am ni tapi si orut sudah intai2 ILSF, maklumlah orang pinsin ini indada karaja..
Btw, miss monkey.. mana satu ayat manis yang ko rujuk tu? Bukan saya punya ayat kut... nga tapi kalau betul itu ayat saya...it just shows that I am beginning to nyanyuk, mudah lupa... tapi jika ayat itu memang ayat saya... itu menunjukkan bahawa seseorang itu bisa saja terkata sesuatu yang dia tidak intentionally maksudkan. (bayangkanlah jika ayat itu melukakan hati, sedangkan penulisnya tidak bermaksud demikian). cuba gia ko check balik siapa punya ayat itu. If it is mine, sah lah saya suda nyanyuk. tapi kalau bukan.. then convey your compliment to him/her who deserves it.

anak yatim? satu pengakuan yang ikhlas...tambah curious saya nak tingu wajah ko...ko bagi sia private message la.. biar diurang cemburu..hihihiii...
saya ada tanakwagu tau... tapi mungkin dia too young for you, baru thn ketiga di U ...wakaka... promosi habissssssssss...... Razz Razz

adeiii..tuan yorut jangan la macam tu.bukan nyanyuk atau jahat bah itu ayat. sana di topik pasal underwear keluar bah tu..selama2 sa berforum, that is the nice and sweet words , i must say..

Yorut_orut wrote:
Quote :
manalah cute monkey barani buat begitu.


tuan yorut....kalau sa pm sama tuan, macam mana sa buleh pastikan yg tuan tidak kasih tenguk yg lain? sa takut tuan tmakan pansingan ..atau kena psikoloji...abis la muka sa kena kenal..?
anyway..sambung di PM...kekekek yaa..biar ada yg jeles..

pasal tanakwagu tuan tu...memang dia buleh jadi adik saja laa..sudah ada orang dlm hati sa nie..Tuhan suda kasih kurnia sa sama saturang yg cukup syarat macam sa minta sama ..
funny, brilliant, simple, talented, understanding, caring , patience and most important is...he loves me.
how i meet him? dulu musuh ketat masa belajar ..but love changed everything..( my godness..confession sudah nie)
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 12:43 pm

alpha.wave wrote:
hehee..ya harap2 lah si monkey kasih pas sini gambar dia tue. tapi si gaman bilang jgn harap sangat lah pasal takut ndak sampai2 sana rumah dia. jalan bukan saja garabol tapi berlubang2 juga..jgn marah my friend.. Very Happy

macam lubang tikus bah tuan alpa...banyak kan? supaya kalau kena kurik, tu tikus buleh lari ikut lubang lain dan yg memburu tu tikus pula yakin dia suda jumpa lubang yg betul...so, biarlah grabel kah apakah...biarlah...kalau sa kasih jalan lurus duluuuu..sa membayangkan muka sa suda kena tampal sana web porno..wakakakaakaka...jangan marah aahh..
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 1:36 pm

lama suda sia tunggu kemunculan ko monkey...
oo..ayat yg itu pla... saya tak terasapun itu sweet words. But maybe
naluri seorang bapa lah tu.... Very Happy
Adeh... sia angan2 nogi daa kasi kanal sama budak sia...rupa2nya suda ada yang punya.. bah jangan tunggu lama2 nanti talapas lagi... Very Happy
I keep on checking my PM tau....
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 1:43 pm

jangan bah ko rasa kompunan orut,buli juga ko PM kita punya tuan...manalah tau,admin kita bulum bertuan...kekeke
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 1:46 pm

Yorut_orut wrote:
lama suda sia tunggu kemunculan ko monkey...
oo..ayat yg itu pla... saya tak terasapun itu sweet words. But maybe
naluri seorang bapa lah tu.... Very Happy
Adeh... sia angan2 nogi daa kasi kanal sama budak sia...rupa2nya suda ada yang punya.. bah jangan tunggu lama2 nanti talapas lagi... Very Happy
I keep on checking my PM tau....

adeiiii..tunggu kemunculan ?
memang sa ada buat salah nie taw..sorry ahh kalau sa ada tsilap..maap banyak2..
nda la sa mo masuk2 sini...nanti sa tsalah ayat lagi..
bahh..once again..sori sori...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 1:49 pm

meck_talika wrote:
jangan bah ko rasa kompunan orut,buli juga ko PM kita punya tuan...manalah tau,admin kita bulum bertuan...kekeke

wah..macam kau tau2 saja tuan admin kita tu betul2 tondu.. jgn2 dia menyamar saja tu..
bah..kalau dia sudi ..sia tunggu dia punya PM...hihihiiii...
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 1:53 pm

monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
lama suda sia tunggu kemunculan ko monkey...
oo..ayat yg itu pla... saya tak terasapun itu sweet words. But maybe
naluri seorang bapa lah tu.... Very Happy
Adeh... sia angan2 nogi daa kasi kanal sama budak sia...rupa2nya suda ada yang punya.. bah jangan tunggu lama2 nanti talapas lagi... Very Happy
I keep on checking my PM tau....

adeiiii..tunggu kemunculan ?
memang sa ada buat salah nie taw..sorry ahh kalau sa ada tsilap..maap banyak2..
nda la sa mo masuk2 sini...nanti sa tsalah ayat lagi..
bahh..once again..sori sori...

aik..? kanapa suda ko sori..sori..banyak2 ni monkey..? ko tiada buat salahpun...
saya tunggu2 ko sebab saya rindu bah sudah....hihihiii...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 2:08 pm

dooiiiii....ingatkan apa..
lari lagi la sa macam nie...heeeee
takut sa nie...
terus sa rasa tu tune bapa bapa berubah...bahaya nie..wakakakaka...mataiiii ehh..nda mantapss.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 2:14 pm

si yorut tidak barubah bah itu monkey,dia menten saja,maklumlah,dia ingat itu ladang sawitnya mau karual hasil ari ini.bah,apa-apa pun sarita,apa kata kamu kasi tayang gambar-gambar kamu di sini?saya mau tayang tapi saya tidak tau mau kasi tayang...kira nasiblah.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 7:26 pm

meck_talika wrote:
si yorut tidak barubah bah itu monkey,dia menten saja,maklumlah,dia ingat itu ladang sawitnya mau karual hasil ari ini.bah,apa-apa pun sarita,apa kata kamu kasi tayang gambar-gambar kamu di sini?saya mau tayang tapi saya tidak tau mau kasi tayang...kira nasiblah.

saya pun macam si monkey bah...ragu2 kasi upload gambar biarpun yg kabur2 ..pasal ada kunn yang pandai kasi tarang tu pic yang kabur....malulah gia saya nondo...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 8:20 pm

meck_talika wrote:
jangan bah ko rasa kompunan orut,buli juga ko PM kita punya tuan...manalah tau,admin kita bulum bertuan...kekeke

Ya butul juga tu meck. mana lah tau blum berpunya lagi. saya sudah ndak bulih..hehehe..tidak dapat rispun..kakaka..

Nah macam suka dalam sedih saya ini..atukoii.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 9:23 pm

Yorut_orut wrote:
Quote :
saya pun macam si monkey bah...ragu2 kasi upload gambar biarpun yg kabur2 ..pasal ada kunn yang pandai kasi tarang tu pic yang kabur....malulah gia saya nondo...

kalau mo kasih , yg kabur 60%...
kalau tuan yorut , tidak durang minat mo kasih buat apa2 tu....tapi kalau nama tuan yorut mula dengan miss/cik yorut..tatap2 terang terus tu gambar tuan..janganlah tuan bimbang.. Razz
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 10:36 pm

ah,taruh saja.kita-kita saja ini.jangan malu dan segan,kalau saya kata nanti tidak santik,ramai lagi yang kata santik tapi,saya tidak targamak mangata tidak santik bah,hanya santik.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 10:41 pm

Saya rasanya memang kurang kacak. ikhlas ohh saya cakap ini. tidak buhung2 bah..
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 10:44 pm

kalau cakap ndak kacak langsung pun tidak bulih. tapi mimang termasuk dlm kategori tidak dan kurang kacak.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 10:57 pm

bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Today at 11:25 pm

Back to top Go down
 
anda tidak cantik atau tidak kacak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Inspiration & Motivation-
Jump to: