To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 anda tidak cantik atau tidak kacak?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 10:58 pm

tidak kacak?adusss,macam terasa pula Pak B,taulah Pak B mimang tida hensem tapi yang paling penting Mak B bilang Pak B lah yang paling hensem di dunia,cukuplah tu Mak B sudah cakap Pak B hensem selebihnya kalau urang lain mau cakap Pak B tida hensem Pak B tak kisah....hihihi Smile
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sat Nov 01, 2008 11:00 pm

meck_talika wrote:
bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah

Pansingan ohh..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 3:02 am

alpha.wave wrote:
meck_talika wrote:
bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah

Pansingan ohh..


memang pansingan tu tuan alpha.....heeee.salah bah cara dia pasang umpan tu.
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 3:11 am

wah santiknya..gambar ramah2!!
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 10:18 am

monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
Quote :
saya pun macam si monkey bah...ragu2 kasi upload gambar biarpun yg kabur2 ..pasal ada kunn yang pandai kasi tarang tu pic yang kabur....malulah gia saya nondo...

kalau mo kasih , yg kabur 60%...
kalau tuan yorut , tidak durang minat mo kasih buat apa2 tu....tapi kalau nama tuan yorut mula dengan miss/cik yorut..tatap2 terang terus tu gambar tuan..janganlah tuan bimbang.. Razz

Baa... korang tunggulah gate hati saya terbuka untuk upload gambar saya disini... untuk sementara waktu ini saya sedang cari2 tu kunci gate hati saya dulu..hihihiii....
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 10:33 am

Yorut_orut wrote:
monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
Quote :
saya pun macam si monkey bah...ragu2 kasi upload gambar biarpun yg kabur2 ..pasal ada kunn yang pandai kasi tarang tu pic yang kabur....malulah gia saya nondo...

kalau mo kasih , yg kabur 60%...
kalau tuan yorut , tidak durang minat mo kasih buat apa2 tu....tapi kalau nama tuan yorut mula dengan miss/cik yorut..tatap2 terang terus tu gambar tuan..janganlah tuan bimbang.. Razz

Baa... korang tunggulah gate hati saya terbuka untuk upload gambar saya disini... untuk sementara waktu ini saya sedang cari2 tu kunci gate hati saya dulu..hihihiii....

ok,tuan yorut nanti Pak B tulung tilik-tilik di mana sudah itu kunci gate hati tuan yorut....hihihi Smile
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 12:39 pm

monkey wrote:
alpha.wave wrote:
meck_talika wrote:
bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah

Pansingan ohh..


memang pansingan tu tuan alpha.....heeee.salah bah cara dia pasang umpan tu.

hehe monkey..nampaknya saya saurang sajalah tertinguk gambar rama2 semalam..aduii seksi habis..btw kenapa kau padam sudah itu gambar monkey?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 1:22 pm

[quote="Pak Belalang"][quote="Yorut_orut"]
monkey wrote:
Yorut_orut wrote:
Quote :
saya pun macam si monkey bah...ragu2 kasi upload gambar biarpun yg kabur2 ..pasal ada kunn yang pandai kasi tarang tu pic yang kabur....malulah gia saya nondo...


ok,tuan yorut nanti Pak B tulung tilik-tilik di mana sudah itu kunci gate hati tuan yorut....hihihi Smile

inda payahlah kau tilik2 tu kunsi saya pak B sebab saya sudah jumpa...tapi masalahnya sudah batagar...hihihiiii...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Sun Nov 02, 2008 9:22 pm

alpha.wave wrote:
monkey wrote:
alpha.wave wrote:
meck_talika wrote:
bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah

Pansingan ohh..


memang pansingan tu tuan alpha.....heeee.salah bah cara dia pasang umpan tu.

hehe monkey..nampaknya saya saurang sajalah tertinguk gambar rama2 semalam..aduii seksi habis..btw kenapa kau padam sudah itu gambar monkey?

sa pikir balik...nda mo la sa kasih yg real...
lagipun sa teringat tu advise tuan yorut...naahh..terus sa padam..kekekeke
tuan alpha saja kah? bahh...kalau sama tuan alpha sa tidak kisah...pasal ada satu kawan yg kasih 'rekomen' tuan memang seorang yg baik..tapi cuma perlu hati2 sebab psikoloji tuan ..heeee
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:32 am

nah, menuduh lah kunun si gaman ni......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:36 am

monkey wrote:
alpha.wave wrote:
monkey wrote:
alpha.wave wrote:
meck_talika wrote:
bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah

Pansingan ohh..


memang pansingan tu tuan alpha.....heeee.salah bah cara dia pasang umpan tu.

hehe monkey..nampaknya saya saurang sajalah tertinguk gambar rama2 semalam..aduii seksi habis..btw kenapa kau padam sudah itu gambar monkey?

sa pikir balik...nda mo la sa kasih yg real...
lagipun sa teringat tu advise tuan yorut...naahh..terus sa padam..kekekeke
tuan alpha saja kah? bahh...kalau sama tuan alpha sa tidak kisah...pasal ada satu kawan yg kasih 'rekomen' tuan memang seorang yg baik..tapi cuma perlu hati2 sebab psikoloji tuan ..heeee

hihihi..ndak apa..saya zip lah mulut saya. case closed!
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:40 am

ah..... kamu malu2 lagi kasi tingu muka, sia dr dulu sdh guna muka butul2...... ada yg parsaya, ada yg inda, tp mo buat masamana kalou mimang itulah muka sia...... takan sia ambil di internet baru kamu parsaya (masam urang lain)...... urang nampak hensem ka inda, apa sia paduli......yg panting duit gata, hihhihihihiiiiiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:42 am

hihihi..masam sudah ndak bulih sudah ikut kamu punya persakapan ini. penuh dgn psikologi ohh.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:43 am

meck_talika wrote:
bukan tidak kacak bah itu alpha,suma urang bulum puji,bila ko kasi tayang nanti urang pujilah bah itu...hah
mo umpan udang idup bah metalika, kalou udang mati, kompom ikan yg 'bilis2' sj pigi manyambar.......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:47 am

alpha.wave wrote:
hehee..ya harap2 lah si monkey kasih pas sini gambar dia tue. tapi si gaman bilang jgn harap sangat lah pasal takut ndak sampai2 sana rumah dia. jalan bukan saja garabol tapi berlubang2 juga..jgn marah my friend.. Very Happy
mimang garabol tu gaman, kalou jalan bagus pun dia kasi kita jalan saaaanna jalan yg inda bagus..... patu 5 minit sj sampai sdh rumah dia, ini mo 1 jam, aduinnaaaaaa...... tp, masam sia tesium2 bah gaman kao saturang sj yg betuah.......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 12:54 am

pukutarap wrote:
alpha.wave wrote:
hehee..ya harap2 lah si monkey kasih pas sini gambar dia tue. tapi si gaman bilang jgn harap sangat lah pasal takut ndak sampai2 sana rumah dia. jalan bukan saja garabol tapi berlubang2 juga..jgn marah my friend.. Very Happy
mimang garabol tu gaman, kalou jalan bagus pun dia kasi kita jalan saaaanna jalan yg inda bagus..... patu 5 minit sj sampai sdh rumah dia, ini mo 1 jam, aduinnaaaaaa...... tp, masam sia tesium2 bah gaman kao saturang sj yg betuah.......

Nah mula sudah si gaman mensium2..hihihi..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 1:10 am

tp sia kompiden bah apa yg sia tesium bau2 tu butul......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 1:11 am

hihihi..ada hint apa2 kah gaman..bikin suspen saja kau ni gaman.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 1:15 am

hint? hint dia..... kaopun tau mimang butul apa yg sia tesium tu...... hihihihihiii......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Mon Nov 03, 2008 1:18 am

aduina saya butul2 indak tau gaman..hihihi..
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Tue Nov 04, 2008 3:35 pm

bah,siapalah yang sudi paparkan gambar dulu ini ah?
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Tue Nov 04, 2008 3:39 pm

meck_talika wrote:
bah,siapalah yang sudi paparkan gambar dulu ini ah?
saya org baru di ILSF jadi kasi duluan lah org lama.... Very Happy
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Wed Nov 05, 2008 9:05 pm

ya bah kan,urang lama dulu atau yang ada pangkat,kita ini orut mositi kana ikut girilan..tapi kalau tidak sabar suda,bila-bila masa bah itu orut,jangan rasa malu.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Thu Nov 20, 2008 6:44 pm

kanapa kita takut untuk diketahui identiti kita?malu?berasa kekurangan?sebenarnya,kita boleh mengatasi kekurangan itu dengan keyakinan.tiada seoarng pun di dalam dunia ini yangs sempurna dari paras rupa.pandang-pandanglah pada cermin,jangan membayangkan imej orang lain tetapi di dalam cermin itu adalah imej anda yang sebenar yang tidak mungkin anda dapat tipu...seperti kata-kata urang putih yang saya tidak faham,THE OBJEK IN THE REAL VIEW MIRROR MAY APPEAR..CLOSER THAN THEY ARE.terimalah hakikat bahawa,tubuh kita hanyalah pinjaman dan setiap orang adalah sama dari segi kekurangan dan kelebihan.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Fri Nov 21, 2008 8:54 pm

aduinaaaaaa...... bisa sakapan kaoni metalika......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: anda tidak cantik atau tidak kacak?   Today at 5:57 pm

Back to top Go down
 
anda tidak cantik atau tidak kacak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Inspiration & Motivation-
Jump to: