To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 bebaloi ka karana pesen?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jun 26, 2009 1:06 pm

pukutarap wrote:
ya, sia puji juga parampuan yg sanggup menyiksa diri...... Very Happy

kalou janda manjaling lalaki tagap, ada bah yg dia pikir tu.....

janda saja kah?
aiyar.......kenapa janda saja? yang masih bujang nda kah? yang suda kawin nda kah?
macam juga kamurang...tidak kira bujang kah, kawin kah, janda kah...asal ada ciri2 yg menarik perhatian tatap menjadi jelingan....
apa laaa..

Quote :
nah si janda anak 1 menjeling2 juga tu. Very Happy

jangan kan janda anak 1.....yg ramai anak pun menenguk bah tu....
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jun 26, 2009 1:18 pm

ok...i sa mo buat confession laaa..( ngehehehehehe )
actually, kalau guy yg pigi gym ni memang menarik bah potongan badan dia...tapi jangan yg tlampau bermasel masel.....asal fit tu badan kira ok bah...dan jangan putih melepak ( memberi gali)..., jangan yg teda bulu ...nahhhh tenguk tu...sot suda otak kamu..maksud sa yg teda bulu roma terutama di kaki...eiiiyeeer...geli ooh.
guys yg kerja heavy duty otomatikly memang terbentuk masel kan...so, kkadang kalau sa trnampak orang mcm ni memang sa tenguuuuuuuk tu badan dia....
potongan badan lelaki yg bermasel pun kira pesen juga bah tu......baru menarik kalau pakai apa saja baju.....betul tidak...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jun 26, 2009 4:32 pm

kami tasampat sakap janda sj baitu, bulum lg tasakap yg bujang, yg sdh kawin, baranak pinak..... sia ni karaja heavy duty juga monkey, ada masel2 sikit, masamana? si jeneral rungkud sama si gaman tu inda payah tingulah, diurang indada masel..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jun 26, 2009 8:58 pm

pukutarap wrote:
kami tasampat sakap janda sj baitu, bulum lg tasakap yg bujang, yg sdh kawin, baranak pinak..... sia ni karaja heavy duty juga monkey, ada masel2 sikit, masamana? si jeneral rungkud sama si gaman tu inda payah tingulah, diurang indada masel..... Smile

hahaha si gaman..ya kami kasih iya iya saja sakapan dia tu monkey..butul lah kami ni endada masel.
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jun 27, 2009 12:14 am

ha...ha... lama inda surf, makin ransak pula kamu ni...

ada ba sa tebasa duuuulu ttg kewujudan organ2 badan manusia ni... ada tiori yg mengatakan, kalau organ/komponen badan manusia tu selalu kana pakai... lama-lama ia akan berkembang membesar dan mempunyai bentuk2 tertentu. Cth ialah kaki... duuulu kunun kaki kita ni nda ada tapak kaki, btuknya lonjong saja tapi sebab balik2 kana pakai waktu berjalan... maka ia melebar la seperti btuk kaki kita sekarang ni... begitulah adanya... hihihi.. Laughing
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jun 27, 2009 8:59 am

persoalan nya.."berbaloi kah kerana fesyen?"

jawapan sa..."baloi"

yang penting tidak menganggu keselesaan diri sendiri....biar orang "sakit mata" atau "sakit hati" melihat, jangan kita yg sakit..
pandai2lah bah pilih fesyen.....ikut kesesuaian diri....

cakap la apa...mini skirt, legging, jeans kuyak rabak, topless, apa saja fesyen terkini..cuba saja yg penting cuba..kalau orang cakap ngam..ngam laa tu..kalau orang komen..bidaa betul..tanya dia apasal bida..kalau jawapan logik..terima saja..tapi kalau ko rasa mo teruskan saja fesyen tu ...pakai saja bah...kalau nda tahan kena kutuk, beli lain fesyen..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jun 27, 2009 12:55 pm

alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
kami tasampat sakap janda sj baitu, bulum lg tasakap yg bujang, yg sdh kawin, baranak pinak..... sia ni karaja heavy duty juga monkey, ada masel2 sikit, masamana? si jeneral rungkud sama si gaman tu inda payah tingulah, diurang indada masel..... Smile

hahaha si gaman..ya kami kasih iya iya saja sakapan dia tu monkey..butul lah kami ni endada masel.

aiyarrr..memang endada masel....selain dari masel di badan...kami juga mo tenguk tu masel di "otak"..( sa mo cakap kepala tapi tu pkataan sensitif buat masa sekarang....ngehehehe)
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jun 28, 2009 11:02 pm

pesen ni bagi saya ada kena mengena ngan duit dan promosi... dan bila serita ttg duit dan promosi... kaum perempuan la yg terus licak kalau dangar ni promosi atau jualan murah! jadi org2 yg buat pesen ni suda kaji juga... kalau buat pesen, biarlah indada atau entah apa-apa tu pesen, yg penting ngam promosi dan ngam harga..... trus la menarik pihak perempuan!

jadi cerita pasal pesen, perempuan la yg selalu jadi mangsa!
Back to top Go down
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jun 28, 2009 11:05 pm

dorang inda pikir bebaloi ka inda... yg penting dorang "up to date" laaa kunun! Twisted Evil ada kawan perempuan sya, dia beli spek harga RM400.00 baa... sekali dia pakai, langsung inda ngam ba.... mcm mata lalat saja dia pakai! beeeeesar dan hitam bekilat dan terjojol lagi tu! tapi kerana dia ni gf saya.. sia bilang "lawa" juga la! takut dia kecil ati...
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Mon Jun 29, 2009 6:49 pm

hihihiiiii pesen bah kan...... biar mata masam mata kumpuan mata lalat, asal rasa ngam di hati, bah on sjlah kan...... :Dpaduli urang sakap, yg penting suka, on sj, inda kisa bida..... kalou urang bilang bida, tanya itu urang kanapa bida..... kalou lujik bidanya, tp masi suka, on sj, biarlah bida, biarlah mana2 jalan, samua urang nampak itu kebidaan, dlm hati, "uinaaaa..... samua urang tatarik sama sia....." sampai telain sara jalan pasal parasan samua urang meningu, sambil itu urang tesenyum2 kebidaan..... tp mimang ada yg santiklah..... suka sia meningu juga, bukan pasal dia punya pesen tp pasal body dia santikkah, muka santikkah..... pasal serual dia pit butulkah sampai ta'sap' buah mangga, nampak dia punya serual dalamkah..... Laughing enjoy sia meningu..... tahan inda mo meningu, tp masam otumatik bah ini lihir bepusing..... hihihi...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Mon Jun 29, 2009 6:52 pm

Garadu wrote:
saya baca di internet, biasanya perempuan2 yg suka pakai kasut tinggi ni buah dada/susu dia jatuh... sebabnya otot bhg dada longgar, maka breast jatuhlah... nasip baik pakai bra, kalau tdk, ketara betul tu jatuh... Smile
hihihihiiiii ini serita baru ni...... mo tingu ni.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Tue Jun 30, 2009 2:56 pm

Pesen kasut tggi ni pd sia masam tdk banyak tmpat yg sesuai utk dipakai..kalu dlm upis masam si monkey mmg buli sb keadaannya slamat..tp kalu suda diluar, mgkn agak bahya krn mgkn ada lubang, lantai tdk rata dsbnya...lbh2 yg tumit trlalu tggi sampai 4", itu suda bahya. Sa tgk pompuan yg suka pakai ini ialah pompuan yg bekerja di tempat cuci mata sprt tmpat hburan dll.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Tue Jun 30, 2009 3:03 pm

pukutarap wrote:
Garadu wrote:
saya baca di internet, biasanya perempuan2 yg suka pakai kasut tinggi ni buah dada/susu dia jatuh... sebabnya otot bhg dada longgar, maka breast jatuhlah... nasip baik pakai bra, kalau tdk, ketara betul tu jatuh... Smile
hihihihiiiii ini serita baru ni...... mo tingu ni.....

mulai sikarang kalau mo sari partner.. jan sari yg pakai kasut tinggi... Laughing
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Tue Jun 30, 2009 11:09 pm

Oo kalu pompuan yg pakai kasut tggi, maknanya dia mghadapi masalah "kejatuhan dada" ar..hihii..Apapun pesen itu kalu dipakai dgn cara yg brpadanan trmasuk keadaan tmpt itu sndiri, maka ia akan dapat menaikkn imej para wanita.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Wed Jul 01, 2009 8:40 pm

hihihihiiii tp inda katara juga bah tu, pasal diurang pakai bra..... jd kalou dr luar, nampak spotlait masam kansang butul, sakali di rumah masa mo mandi, sakali buka baju dlm, ueewekkkkk.... tajatu..... Laughing (mataila ni kana tiau)
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Wed Jul 01, 2009 8:47 pm

pukutarap wrote:
hihihihiiii tp inda katara juga bah tu, pasal diurang pakai bra..... jd kalou dr luar, nampak spotlait masam kansang butul, sakali di rumah masa mo mandi, sakali buka baju dlm, ueewekkkkk.... tajatu..... Laughing (mataila ni kana tiau)

Macam pernah tinguk saja gaman.. Very Happy
Back to top Go down
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 11:15 am

eh, betulkah pakai kasut tiggi boleh 'menjatuhkan' breast?
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 12:55 pm

alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
hihihihiiii tp inda katara juga bah tu, pasal diurang pakai bra..... jd kalou dr luar, nampak spotlait masam kansang butul, sakali di rumah masa mo mandi, sakali buka baju dlm, ueewekkkkk.... tajatu..... Laughing (mataila ni kana tiau)

Macam pernah tinguk saja gaman.. Very Happy
uuhhhh..soalan psiko ni..ngehehehe

memang pernah tenguk bah tu tuan alpha..takkan dia berhalusinasi dia nampak ppuan buka baju dan terus nampak keadaan spotlite tu ppuan macam tu kan...tapi sepa punya dia nampak, only god knows....jan saja dia bersilat cakap dia nampak tru internet or youtube or else...kita tenguk la apa macam dia mo bsilat...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 12:59 pm

gontulak wrote:
eh, betulkah pakai kasut tiggi boleh 'menjatuhkan' breast?


aiyarrr..ni lagi saturang ni...itu pun ko pcaya kah?kalau ada gf, ko tanya gf ko...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 1:05 pm

tiebisnes wrote:
dorang inda pikir bebaloi ka inda... yg penting dorang "up to date" laaa kunun! Twisted Evil ada kawan perempuan sya, dia beli spek harga RM400.00 baa... sekali dia pakai, langsung inda ngam ba.... mcm mata lalat saja dia pakai! beeeeesar dan hitam bekilat dan terjojol lagi tu! tapi kerana dia ni gf saya.. sia bilang "lawa" juga la! takut dia kecil ati...

ko nda jujur...knapa ko nda kasi tau saja perkara yg benar...kalau cara ko sampaikan betul..nda dia marah tu...
tapi sa sndiri pun nda suka tu stail cermin mata..macam mak datin....
Razz
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 1:15 pm

monkey wrote:
tiebisnes wrote:
dorang inda pikir bebaloi ka inda... yg penting dorang "up to date" laaa kunun! Twisted Evil ada kawan perempuan sya, dia beli spek harga RM400.00 baa... sekali dia pakai, langsung inda ngam ba.... mcm mata lalat saja dia pakai! beeeeesar dan hitam bekilat dan terjojol lagi tu! tapi kerana dia ni gf saya.. sia bilang "lawa" juga la! takut dia kecil ati...

ko nda jujur...knapa ko nda kasi tau saja perkara yg benar...kalau cara ko sampaikan betul..nda dia marah tu...
tapi sa sndiri pun nda suka tu stail cermin mata..macam mak datin....
Razz

Salah satu rahsia dalam menjaga perhubungan dengan wanita serta membuatkan dia terus tergila2 dengan kita ialah menjadi seorang lelaki yg sering memberikan cabaran kepada seorang wanita..tidak mudah tunduk dengan permintaan wanita..contohnya sekiranya dia mengajak kita berjalan2..tidak semestinya kita mesti ikut kemahuan dia..berikan gambaran kepada wanita terbabit bahawa kita ini susah utk di jinakan..

Apabila seorang lelaki itu senang dijinakan bermakna dia adalah barang murah..(saya tidak maksudkan siapa2 disini ya) dan perempuan nalurinya dia tidak suka barang yg murah, melainkan dia terpaksa membelinya. bagaimana pun jauh di hatinya sering teringat2 barang yg lebih mahal tadi. (ini saya terbaca dalam satu buku bah)

Jadi kalau ada gf tu...jgn terlalu menuruti kemahuan dia..jadikan diri kita sebagai satu cabaran kepada wanita tersebut..wanita sukakan cabaran.
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 1:26 pm

alphawaves wrote:
monkey wrote:
tiebisnes wrote:
dorang inda pikir bebaloi ka inda... yg penting dorang "up to date" laaa kunun! Twisted Evil ada kawan perempuan sya, dia beli spek harga RM400.00 baa... sekali dia pakai, langsung inda ngam ba.... mcm mata lalat saja dia pakai! beeeeesar dan hitam bekilat dan terjojol lagi tu! tapi kerana dia ni gf saya.. sia bilang "lawa" juga la! takut dia kecil ati...

ko nda jujur...knapa ko nda kasi tau saja perkara yg benar...kalau cara ko sampaikan betul..nda dia marah tu...
tapi sa sndiri pun nda suka tu stail cermin mata..macam mak datin....
Razz

Salah satu rahsia dalam menjaga perhubungan dengan wanita serta membuatkan dia terus tergila2 dengan kita ialah menjadi seorang lelaki yg sering memberikan cabaran kepada seorang wanita..tidak mudah tunduk dengan permintaan wanita..contohnya sekiranya dia mengajak kita berjalan2..tidak semestinya kita mesti ikut kemahuan dia..berikan gambaran kepada wanita terbabit bahawa kita ini susah utk di jinakan..

Apabila seorang lelaki itu senang dijinakan bermakna dia adalah barang murah..(saya tidak maksudkan siapa2 disini ya) dan perempuan nalurinya dia tidak suka barang yg murah, melainkan dia terpaksa membelinya. bagaimana pun jauh di hatinya sering teringat2 barang yg lebih mahal tadi. (ini saya terbaca dalam satu buku bah)

Jadi kalau ada gf tu...jgn terlalu menuruti kemahuan dia..jadikan diri kita sebagai satu cabaran kepada wanita tersebut..wanita sukakan cabaran.

betul cakap tuan alpha tu....tu yg sa maksudkan bukan setakat badan ada masel sikit..tapi tu 'otak' pun ada masel sikit..boring la kalau teda cabaran...tapi bukan maksud kena berbalah sentiasa.....tenguk keadaan dan apa perkara laaa....
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 02, 2009 1:33 pm



wah cantik avatar monkey.. Very Happy
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jul 03, 2009 11:24 am

TQ TQ.....

Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jul 03, 2009 3:33 pm

santik tp bukan itu mata dia tu..... Very Happy

dulu lain mata...
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Today at 8:00 am

Back to top Go down
 
bebaloi ka karana pesen?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: