To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 bebaloi ka karana pesen?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jul 03, 2009 9:25 pm

ya mata yg dulu tu mana sudah monkey? Very Happy
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Fri Jul 03, 2009 11:35 pm

hehe... ada cerita mata jugakah? ketinggalan pula saya..
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jul 04, 2009 1:40 am

fashion is about everything.....apa yg melekat d badan kita dari ujung rambut sampai hujung jari kaki itu semua fesyen...dan fesyen yg kita bawa itu sebenarnya mendatangkan rasa puas hati dan keyakinan pd diri sendiri...tapi ada jg yg nda suka dgn fesyen kita...itu ini la yg nda ngam...mmg nda salah org bg komen tapi yg memakai itu adalah diri kita sendiri dan klu kita selesa dgn fesyen kita kenapa mo peduli dgn org lain...lagipun apa saja yg kita pakai itu kan namanya pun suda fesyen...fesyen nda terikat dengan satuČ cara seja...jd nda pyh la heran klu nampak perempuanČ yg bermacam cara lg pemakaian dorg...besa la tue...tapi pasal tue yg pakai kasut tinggi patut kena pada tempatnya...klu yg bawa anakČ bejalan mmg nda sesuai la klu pkai kasut tumit 3".tapi klu yg sumandakČ pkai kasut tinggi nda heran la bha...pasal pemakaian kasut tinggi menyebabkan breast jatuh tue mngkin dlm 20% ada betulnya...tapi yg paling penting sebenarnya adalah 'sokongan'...maksud sia pemakaian 'bra'...sumandak yg masih fit pun breast dia akan jatuh klu dia nda suka pkai bra apatah lagi yg suda ada anak...klu lepas beranak dia nda pkai bra kompom palangayat lg breast dia...jd bapakČ yg suda ada bini tue rajinČ suruh bini kamu pakai bra...klu buli tulung kc pakai lg...hehe Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jul 04, 2009 4:20 pm

ally joe wrote:
fashion is about everything.....apa yg melekat d badan kita dari ujung rambut sampai hujung jari kaki itu semua fesyen...dan fesyen yg kita bawa itu sebenarnya mendatangkan rasa puas hati dan keyakinan pd diri sendiri...tapi ada jg yg nda suka dgn fesyen kita...itu ini la yg nda ngam...mmg nda salah org bg komen tapi yg memakai itu adalah diri kita sendiri dan klu kita selesa dgn fesyen kita kenapa mo peduli dgn org lain...lagipun apa saja yg kita pakai itu kan namanya pun suda fesyen...fesyen nda terikat dengan satuČ cara seja...jd nda pyh la heran klu nampak perempuanČ yg bermacam cara lg pemakaian dorg...besa la tue...tapi pasal tue yg pakai kasut tinggi patut kena pada tempatnya...klu yg bawa anakČ bejalan mmg nda sesuai la klu pkai kasut tumit 3".tapi klu yg sumandakČ pkai kasut tinggi nda heran la bha...pasal pemakaian kasut tinggi menyebabkan breast jatuh tue mngkin dlm 20% ada betulnya...tapi yg paling penting sebenarnya adalah 'sokongan'...maksud sia pemakaian 'bra'...sumandak yg masih fit pun breast dia akan jatuh klu dia nda suka pkai bra apatah lagi yg suda ada anak...klu lepas beranak dia nda pkai bra kompom palangayat lg breast dia...jd bapakČ yg suda ada bini tue rajinČ suruh bini kamu pakai bra...klu buli tulung kc pakai lg...hehe Very Happy

Bahaya jg si ally joe ni..sia ally joe, kalu kasi pakai bra malas sia..kalu mo buka, rajin sikit..hehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jul 04, 2009 6:37 pm

Rungkud wrote:


Bahaya jg si ally joe ni..sia ally joe, kalu kasi pakai bra malas sia..kalu mo buka, rajin sikit..hehe..

bukan lagi rajin kan tuan rungkud tapi cepat dan pantas...haha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sat Jul 04, 2009 7:53 pm

hihihihiiii..... si tuan rungkud mimang begitu allyjoe..... kalou parampuan inda mo kana buka bra, dia mo juga buka..... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 05, 2009 12:11 am

ally joe wrote:
Rungkud wrote:


Bahaya jg si ally joe ni..sia ally joe, kalu kasi pakai bra malas sia..kalu mo buka, rajin sikit..hehe..

bukan lagi rajin kan tuan rungkud tapi cepat dan pantas...haha

Hihii..memanglah begitu..pasal mo tgk yg di sebalik tabir ba..dia lumayan ka apa?hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 05, 2009 12:22 am

pukutarap wrote:
hihihihiiii..... si tuan rungkud mimang begitu allyjoe..... kalou parampuan inda mo kana buka bra, dia mo juga buka..... Very Happy

klu ko tuan mcm mana?....nda osonsog ka? hehehe
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 05, 2009 12:07 pm

ally joe wrote:
pukutarap wrote:
hihihihiiii..... si tuan rungkud mimang begitu allyjoe..... kalou parampuan inda mo kana buka bra, dia mo juga buka..... Very Happy

klu ko tuan mcm mana?....nda osonsog ka? hehehe

Dia lg gerigitan ni ally..itu ari kami pg saana..bila dia nampak ja, dia terus buka..itu durian ba, pasal mo mkn.. Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 05, 2009 12:58 pm

bahaya tue durian tue tuan...banyak duri..haha
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 05, 2009 8:44 pm

kalou sia, sia ni gentleman, lamah lambut, inda mamaksa..... tp mamujuk barabislah..... Very Happy sia kalou memujuk, batu pun buli ansur..... apa lg kalou satakat minta buka bra.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 05, 2009 11:01 pm

Bagus kepakaran ko ni tuan FM
teruskan demi kebahagiaan wanita.. Rolling Eyes
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Mon Jul 06, 2009 9:28 pm

mau minta tunjuk ajarlah dr tuan FM ni... ya, teruskan demi kabahagiaan wanita, hehehe...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Tue Jul 07, 2009 1:34 am

Tetapi...sia nasihatkn tuan FM ni, kalu lembutpun jgnlah trlampau lembut..nanti2 pula jd lelaki lembut..main aw aw pula..hihii. Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Tue Jul 07, 2009 1:46 pm

lemah lembut... ???? he he.. inda pasaya tu.. .tapi kapingan gata tu kalau yg baru mau karas... siok pigang ba! Mangkali si FM praktis di sana tu... Twisted Evil
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 12, 2009 8:08 am

Yala..kapingan gata yg baru mo karas tu siuk dipigang2..masam lambut2 dia. Jd ini buli mengurangkn stress smasa krja di kabun gata kalu lama suda tdk pg ladang saaana anu.. Rolling Eyes Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 12, 2009 3:02 pm

pukutarap wrote:
kalou sia, sia ni gentleman, lamah lambut, inda mamaksa..... tp mamujuk barabislah..... Very Happy sia kalou memujuk, batu pun buli ansur..... apa lg kalou satakat minta buka bra.....
tapi da juga tu gaman yg semakin dipujuk...semakin keras enda membagi juga. tuan gaman ada tips kah cara mo kasih hansur yang macam itu tu.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 12, 2009 6:58 pm

alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
kalou sia, sia ni gentleman, lamah lambut, inda mamaksa..... tp mamujuk barabislah..... Very Happy sia kalou memujuk, batu pun buli ansur..... apa lg kalou satakat minta buka bra.....
tapi da juga tu gaman yg semakin dipujuk...semakin keras enda membagi juga. tuan gaman ada tips kah cara mo kasih hansur yang macam itu tu.

Sebelum si gaman FM pukutarap yg pakar tu mnjawab, biar sia bg teori dulu sb sia tdk prnah jumpa yg degil.. Razz
Pujuk dgn kata2 sj mgkn tdk mujarab..cuba sertai dgn sentuhan2 yg ditujukn di tempat yg "startegic",,hahaha
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 12, 2009 7:32 pm

aduinaaa...... mandalam serita kamu ni..... Smile inda barani sia malawan kamu, hihihiiiii....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 12, 2009 8:48 pm

Rungkud wrote:
alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
kalou sia, sia ni gentleman, lamah lambut, inda mamaksa..... tp mamujuk barabislah..... Very Happy sia kalou memujuk, batu pun buli ansur..... apa lg kalou satakat minta buka bra.....
tapi da juga tu gaman yg semakin dipujuk...semakin keras enda membagi juga. tuan gaman ada tips kah cara mo kasih hansur yang macam itu tu.

Sebelum si gaman FM pukutarap yg pakar tu mnjawab, biar sia bg teori dulu sb sia tdk prnah jumpa yg degil.. Razz
Pujuk dgn kata2 sj mgkn tdk mujarab..cuba sertai dgn sentuhan2 yg ditujukn di tempat yg "startegic",,hahaha

wahh bagus tips ni tuan rungkud, seperti sambil menyelam sambil minum air lah tu. mudah2an ada kaum wanita disini yang boleh komen sikit betul kah atau enda trick dari tuan rungkud ini.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Sun Jul 12, 2009 10:39 pm

Macam butul ba teori sia ni..cuba buat dgn lembut2 betul..kalu dia tepis, biarkn sj..tp terus buat secara berterusan hgga dia brjaya dipujuk.. Rolling Eyes
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Mon Jul 13, 2009 7:07 pm

Rungkud wrote:
alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
kalou sia, sia ni gentleman, lamah lambut, inda mamaksa..... tp mamujuk barabislah..... Very Happy sia kalou memujuk, batu pun buli ansur..... apa lg kalou satakat minta buka bra.....
tapi da juga tu gaman yg semakin dipujuk...semakin keras enda membagi juga. tuan gaman ada tips kah cara mo kasih hansur yang macam itu tu.

Sebelum si gaman FM pukutarap yg pakar tu mnjawab, biar sia bg teori dulu sb sia tdk prnah jumpa yg degil.. Razz
Pujuk dgn kata2 sj mgkn tdk mujarab..cuba sertai dgn sentuhan2 yg ditujukn di tempat yg "startegic",,hahaha
boleh tuan jelaskan lgkah mana tempat strategik tu? minat mau belajar bah, hehehe...
Rungkud wrote:
Macam butul ba teori sia ni..cuba buat dgn lembut2 betul..kalu dia tepis, biarkn sj..tp terus buat secara berterusan hgga dia brjaya dipujuk.. Rolling Eyes
teringat saya 1 cerita, seorg lelaki mengurat kawan perempuan di ofis... mula2 perempuan itu tdk mau sb dia langsung tdk suka itu lelaki... tanpa putus asa, itu lelaki terus berusaha memujuk perempuan itu menonton wayang... dia janji setakat tingu wayang sj... pujuk, pujuk, pujuk, last2 itu perempuan bilang oklah... durang pun pigi tingu wayang... sambil menonton wayang, tangan si lelaki perlahan2 merayap menyentuh paha itu perempuan, mula2 itu perempuan marah & mengelak... lelaki itu berjanji setakat sentuh2 paha sj... pujuk2, tepis2, pujuk2, last2 ituperempuan biarkan tangan si lelaki merayap... sampai pangkal lg tu... kemudian si lelaki start memujuk lg lepas tingu wayang pigi hotel... punyalah marah si perempuan, cuma kawal suara sb di panggung, takut menarik perhatian penonton2 lain... pujuk2, pujuk2, si lelaki janji kasi masuk 1 inci sj, pujuk2, pujuk2... last2 si perempuan yg 'baik hati' ini bilang ok sambil cakap, "tp janji tau, masuk 1 inci sj..." si leaki bilang no problem, janji tetap janji.. maka membaralah semangat si lelaki tdk sabar pigi hotel... belum habis wayang sdh duran keluar pigi cari hotel... di hotel, durangpun bergustilah dgn intro yg perlahan2 & penuh sopan... lepas tu si lelaki pun menunaikan janjinya, 1 inci sj... bila si perempuan mula syok, dia meminta si lelaki melanggar sj janjinya, tp si lelaki bilang, "tdk boleh, sdh janjikan 1 inci sj... sdh janjikaaaannnn..." Smile
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Mon Jul 13, 2009 8:44 pm

Adeeeh ini betul kah kawannya tuan garadu atau siapa ini..macam detail pula cerita ni.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 16, 2009 8:50 am

hihihihiiii..... masam detail butul in serita..... Smile mangkali si garadulah tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Thu Jul 16, 2009 10:51 pm

masih dlam tajuk ka ini?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bebaloi ka karana pesen?   Today at 5:52 am

Back to top Go down
 
bebaloi ka karana pesen?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: