To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Sibuk.... Sibuk..... Sibuk

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Mon Nov 03, 2008 4:50 pm

paling la malas sa kalau tu orang kali-kali sibuk kunu..... apa ba yg dia tu sibuk betul tu...

sooo... bagi kamu la, apa ba ni sibuk ni? betul2 sibuk ka sampai indada masa mo atur siiiikit hal-hal yg mungkin lebi penting...?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Fri Nov 07, 2008 12:20 pm

kadang2 butul2 sibuk tu...... tp banyak kali disabapkan kita sendiri yg inda pandai atur masa...... jd bila inda pandai atur masa, banyak hal inda kasampaian, so paling sanang ialah kasi sala 'kesibukan'......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Fri Nov 14, 2008 5:29 pm

pak B sibuk skarang out station ada kes ceroboh hutan
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Fri Nov 14, 2008 6:19 pm

Patut lah..
kami sudah lama tunggu Pak B di kelas BI...
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Sat Nov 15, 2008 9:22 pm

ya,lama tidak dangar kabar,kami-kami saja yang ada kabar...yang lain samua sibuk.saya pun sibuk juga..sibuk cari nafkah makan.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Sun Nov 16, 2008 12:21 pm

kebelakangan ini nampaknya semua sibuk..sibuk.. jarang masuk forum...Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Tue Nov 18, 2008 2:20 pm

hihihihiiii butul tu, sia kabatulan outstation babarapa hari, ada kabun gata di tampat lain bah inda kana putung2, jd sia pigi sek kanapa inda diputung, hihihiiiiiii...... tp ujung minggu ini, sia ok sdh...... so bulilah sambung2 sini porum.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Tue Nov 18, 2008 2:21 pm

Pak Belalang wrote:
pak B sibuk skarang out station ada kes ceroboh hutan
oo sarjan balalang, kao karaja perutanan pula ah..... bah sdh kao sek kalas bi kami?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Tue Nov 18, 2008 5:06 pm

saya pula inda barapa sibuk (tak sibuk langsung)..hihihiii...
tapi masalah saya ialah komputer..inda buli pakai suda. sekarang guna komputer lama (kawan punya) slow betul..maklumlah pakai dail up lagi..
syukur masi buli lawat2 sini ILSF...
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Tue Nov 18, 2008 9:29 pm

saya pun tidaklah barapa sibuk sangat,suma kalau saya balik kampung,itu saja saya sakap sibuk kapada ISLF sabab saya tidak online.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Wed Nov 19, 2008 2:53 pm

ari ni sia masi outstation, pigi cybercafe samata2 utk kasi kawan2 kamu sini ilsf, takut ketinggalan serita bah.... hihihihiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Wed Nov 19, 2008 6:36 pm

saya pun salalu cc bah,di rumah itu saya rasa masam antar balik itu komputer saaana kampung.banyak yang pakai,bayar bil sikit saja yang menderma.lagipun tidak selesa saya bah,tiada privasi maklumat,samua diurang kurik.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Wed Nov 19, 2008 7:02 pm

meck_talika wrote:
saya pun salalu cc bah,di rumah itu saya rasa masam antar balik itu komputer saaana kampung.banyak yang pakai,bayar bil sikit saja yang menderma.lagipun tidak selesa saya bah,tiada privasi maklumat,samua diurang kurik.

Kalau kompiuter tu mimang milik ko...tiada masalah bah. Ko yang boss kan.. jadi kau pasang password saja...biar kawan2 ko masuk window sebagai guest. Sebagai quest diurang tidak dapat masuk dan ceroboh ko punya privikasi.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Wed Nov 19, 2008 7:06 pm

ah,tidak bagus juga,samua satu kampung.lagipun mula-mula sakap,bayar bil nanti patak-patak.bila bayar,ada saja yang sakap ini bulan dia ada masalah.masamlah saya saturang saja tiada masalah.
Back to top Go down
Yorut_orut
Lord Marshal
Lord Marshal


Male Number of posts : 4976
Location : Sandakan
Humor : begitu laitu...
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Wed Nov 19, 2008 7:22 pm

maksud kau bayar bil karan ka atau internet? kalau pasal bil2 ini susah sikit mau salasai la. tapi kalau sual privikasi masih buli juga. Ko tau juga kasi taru password tu microsoft word kan...So, kawan2 inda buli basa suda tu dokumen2 ko yang ko tak nak kawan2 tau. tapi kalau sual bil...susah mau sakap la..hihihiii...
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Wed Nov 19, 2008 7:23 pm

itulah bah,bil letirik sama itu bil intonit...susah mau pakat mau patak,itu bulum lagi patak bili baras..haha
Back to top Go down
Pak Belalang
Sarjan
Sarjan


Male Number of posts : 338
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Fri Nov 21, 2008 10:21 am

masih sibuk out station
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Fri Nov 21, 2008 8:41 pm

balalang, kao guna bah internet yg guna satelit, supaya sana kao tanga utan pun buli kasi butul ingglis kami, hihihihiiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Sibuk.... Sibuk..... Sibuk   Today at 1:50 pm

Back to top Go down
 
Sibuk.... Sibuk..... Sibuk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Kedai Kopi Talk-
Jump to: