To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 best friend.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Fri Dec 05, 2008 12:17 am

Arap2 kami tdk ketemu di porum ini bilang indon...sia juga arap dia tidak penasaran lagi karena tidak ada yang bisa dibikin lagi...masa waktu bisa diputerrr..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Fri Dec 05, 2008 12:27 am

yalah, arap2lah, masa enggak bisa diputerrrr...... harap dia happy n gumbira sikarang ini..... sdh tantu ramai anak sdh..... dan kaopun hepi jugakan rungkud, baguslah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: best friend.   Fri Dec 05, 2008 8:55 pm

ada juga bah juduh itu lama-lama.saya pun apa kurangnya,bulum ada juduh.dulu ada hati suda mau barkawin tapi apa bulih buat,hantaran tarlalu tinggi,rejek sajalah niat.bagus kalau haraga porompuan sakarang ini ada diskaun sikit.malang juga sabab saya tingu trend porompuan sakarang yang mau mansari taman hidup,mositi lalaki yang pandai barkata-kata,walaupun dia tau itu lalaki ada baaaanyak bini.kodua,banyak duit,kotiga,ada korita...kaampat..kolima...sabab itu,kalau kita dapat saturang best pren dari jantina yang barlawanan dengan kita,masam dialah yang sompurna karana tidak mominta lobih dari yang kita bulih bagi...kalau kita jatuh sinta dengan best pren kan bagus!
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Fri Dec 05, 2008 10:50 pm

sampaikan pesanan mu ni meck pd yg lain...jatuhkanlah sinta itu ngam-ngam sama best pren jantina brlawanan...

Ttg trend pompuan skrg lbh suka yg pandai brkata2@ayat power...massam kurang rasional lah yg ini...buli ka kata2 itu membawa kesejahteraan dlm rmhtgga?? Tak heran kalu ramai yg jd mangsa kasanova haprakkk.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 12:28 am

yg sia tingu, parampuan sikarang mo yg banyak duit sj, sabap tu tokeh2 tua diurang sapu sj, diurang terima sj, yg penting lapas kawin buli drive kerita mahal sdh, hihihihiiii..... itu yg sia biasa tingu di kampung2...... kempunan itu muda2 tagap kuat angkat karung padi di kg2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 12:32 am

Jadi itu rumandawi untuk rumunduit la arr..bkn utk yg tagap pendek punya?? he he...
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 12:45 am

rumunduit, hihihiiiiii..... inda kisah tua2 lambik, yg penting duitttttttt!!!!!!!!!.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 12:58 am

bgtulah ba itu puku...diurang suka itu sugardaddy sabab banyak duit...kalu sudah balu...kta sapulah pulak..jd dpt jg kta duit diurang...ha..ha..aii..tdk maulah..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 1:05 am

hihihihihiiiii indalah sia mau labian urang tua, hihihihiiiiii...... nt kana ijik2 kita kawan2......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Kudingki
Guest



PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 2:00 am

di kg-kg saya nampak ramai perempuan kita yg kahwin dgn taukeh cina yg tua, memang saham mereka terus naiklah lepas kawin cina, sebelum tu perempuan biasa sj. Kadang-kadang saya merasa malu pula kerana seolah-olah perempuan kita mudah dimiliki, ada duit terus dapat.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 2:15 am

Ba poingkuro ti tompinai nung miagal diti..inggaa noh koposion di otulen..ayamut noh kanto..suba nasihat2lah terutama keluarga terdekat kita.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 7:47 pm

sia tingu masam trend sdh tu di kampung2, kana2 lg parampuan2 kita yg inda barapa bagus sikul, nah inilah paluang yg diurang inda mo lapas..... kalou ada sj, turus diurang on sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 8:21 pm

Soalnya ialah duit, bukan semesti sina sbnarnya, org apapun diurg tdk pilih, asal ada duit. Sia ada juga test power di kg, masam + respond jg tp, kta nikan role model..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 10:33 pm

bukan pasal duit saja bah,suba pikir...pilak yang tiada ic pun dapat kawin porsuma sama urang kita.jadi,porompuan kita ini masam ada panyakit juga tau,diurang mau diurang takawin sama bansa lain,mau lari dari kobiasaan.saya tingu porompuan-porompuan kita di samananjung,jarang darpada diurang yang mau berboipren sama urang sabah,urang kita.diurang sanggup gadai badan sasara porsuma daripada dikawini urang kita.tidak sanggup saya ada best pren masam itu...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sat Dec 06, 2008 10:51 pm

Yg kta laki2 ni mati-matian prtahan bahasa lah, budayalah, hak dan lain2..c perempuan pula mau lari dari identiti dan entiti bangsa kah?...hooooiii sumandak2, pikirlah secara positif..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 12:10 am

yakan, masam parampuan pula yg kasi rusak ransangan patriotik kita..... kita barabis mo kawin diurang, sambil ada hati mo sakap bahasa momogun sama anak2, diurang pula pigi kawin pilaklah, omlah, sinalah, itulah, inilah, urang putilah..... susa ini begini, lama2 kampunan kita.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 12:23 am

Sumandak2 pun ramai mnuggu...menari2 lenggang sumuyau...aduddui melepak kulitnya....tapi sayang bukan utk kta, tp utk c om, pilak, sian dan masam...masamana ini pukutarap? porolu ada panduan ka ini?
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 12:27 am

hihihihihihiiii.... mungkin perlu buat kod etika pasal mo kawin2 ni utk parampuan2 kita, hihihihiiii.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 12:50 am

pukutarap wrote:
yakan, masam parampuan pula yg kasi rusak ransangan patriotik kita..... kita barabis mo kawin diurang, sambil ada hati mo sakap bahasa momogun sama anak2, diurang pula pigi kawin pilaklah, omlah, sinalah, itulah, inilah, urang putilah..... susa ini begini, lama2 kampunan kita.....

betul gaman..terbaru hati sya cukup terhiris tinguk satu sumandak kita cukup cun lah urang cakap..tapi boifren nya urang nigru..
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 1:01 am

Nampak gaya, kta laki2 ada patriotisme tp diurg berhaluan kiri pula...diurg ingat jejaka2 momogun tdk macho ka?
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 1:19 am

dulu masa sia sikul, sia ada ramai kawan parampuan yg sun melesun tp aduinaaaaa..... inda tau kanapa selira diurang pigi sama bansa lain..... kami gigit lida sjlah.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 1:47 am

Ya.. di skul sia dulupun ada bgtu..nasib baik pljr skolah itu 70% rungus, mlayu 5 dan sina 25...kalu sama banyak..banyak jg yg pg mggatal sama bansa lain tu. Dan dari dulu jglah org laki2 kita ini agak bagus pngamatan ttg soal kawin kumawin ini...tdk ada 1 urgpun dr kami llaki yg ada girlpren bansa lain. Wanita...hiasan dunia...butullah ini sakapan...
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 1:54 am

hihihihihiiiii kalou ada parampuan basa, nah malanting sdh tu......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 1:57 am

Kadang tu kita rasa masam gerigitan butul tinguk. saya macam keliru..dia urang ni menunjuk2 kah atau minta puji..?
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: best friend.   Sun Dec 07, 2008 2:05 am

itulah tu, sampai itu lalaki2 bansa lain sanyum2 sj sama kita pasal parampuan kita mau sama diurang, sama kita pula inda mau..... bikin garam juga....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: best friend.   Today at 5:36 pm

Back to top Go down
 
best friend.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Inspiration & Motivation-
Jump to: