To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 10:41 pm

bah ini soalan bonus untuk Admin dan semua ahli ILSF... biar teka-tekaan dulu saya ni...

Admin masih bujang bah kan? - apa jawapan member2 yang lain.
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 10:52 pm

sabagai pominat karas,saya dangan ponuh yakin bahawa admin kita ini sumandak dalam lingkungan 25-30...opppss,admin marah kaini ahh?dan.....kalau suda kawin pun apa bulih buat...taik kambing suda bulat-bulat dan tidak bulih leper atau tumpuk-tumpuk lembik lagi.

admin kita ini nampak agak serius sikit,pamalu sampai pakai spek karatas.kanapa tidak buka?manalah tau urang soporti si rungkud manjadi perindu(promosi sikit bah rungkud!).saya agak,melalui post,avatar sarta lagu-lagu dalam sanarai streaming yang tarsanarai dia itu,dia seorang yang sentimental....mungkin,dan mungkin dia porolu seorang kawan untuk barsarita dan boleh menghiburkan dia.siapalah agaknya?bukan mau ambil tugas suaminya kalau ada........agak sajalah.
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 10:57 pm

admin kita ini karaja pulis atau tantara?suriiiga aku sabab pangkat-pangkat kita ini ada kaitan dangan aksi lasak.
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 10:58 pm

saya pun sebagai pominat @ sakrat idmayo bilang tu urang kampung... rasa-rasanya ms adming kitak ini masi bujangang bah..

badasarkan mindak bawak sadar saya yang di bawak tempurung kelapak ini mimang ini ms adming kita ini jenis yang sentimental tapi berpikiran tegas... betul kah ms adming?

nanti saya tambah-tambah lagilah he he lain kali saya ramal berat badan sekali ha ha ha
jangang marah bah tuang adming..he he sekali nopo nga lelaki gia si tuang adming kita ni he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:01 pm

hehehe lucu kamu ni... it's ok, tiada masalah... tekaan2 kamu hampir tepat..
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:03 pm

kosianlah bah saya ini kalau si taun admin botukar jadi lalaki...tidak sanggup saya mau jadi gay.sokurangnya pun,ehemmm.....masam ada pasaing ini,malah si rungkud pun sorupa agaknya.si gaman puku pula sadang mananti si noy.manalah tau ada borang kusung...
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:07 pm

uinah jangang ko putus harapang bah meck... sudah ko leptenon tu.. kalau ko putus arapang nanti turun pangkat ko jadi tehlipton he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:13 pm

Kalu itu cik admin masi sumandak...sia ambil, kalu masih bujang..ko ambil meck...tp kalu suda kahwin...suru dia punya suami ambil dialah.... Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:45 pm

nanti si pukutarak macang mana pula? he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:51 pm

Tuan jeneral pukutarap suda ok sama c noy mangkali...dia porlu bg peluang pd yg lain utk peluang ini... Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:53 pm

oh ya kah.. kalau macam itu.. saya pula? ha ha ha
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Mon Feb 09, 2009 11:57 pm

Ko ambil bahagia jg dlm prsaingan sihat ni..kalu ko berani, ko pm dia...hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Tue Feb 10, 2009 12:00 am

ha ha ha.. naik saham terus ms adming kita ni... jangan ko tengseng bah tuang adming..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Tue Feb 10, 2009 11:37 am

kadang2 ni saham naik bagus juga ni. sanang btul pula naik saham kan... kasi promo skit saja sudah naik saham... hi hee..

bagi sya, tuang adming tu mcm orang kuat tantara... atau ada org tantara di sebelah dia.. tu yg dia tau betul tu pangkat2 dlm tantara!
Back to top Go down
meck_talika
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 914
Location : kb-km
Humor : otonob po maa ilo tadau nga waro no BINABANG ku
Registration date : 2008-09-16

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Tue Feb 10, 2009 6:25 pm

jaga-jaga kita kalau bogitu..jangan nakal-nakal....taulah admin kita ini tinggal saturang saja porompuan sakarang sini ISLF sementara monunggu kekambalian si Noy,Monkey dan lawatan-lawatan si Niche di sini.kalau admin kita sumandak,kompom masih bujang laitu tapi yang buat saya kalut,manalah tau admin suda borpunya..ensom banyak dari si meck atau tagap butul barbanding si bush atau tinggi lampai dari si rungkud....?nampak gaya kalau bogitu pomilik hati admin kita,kana borobutlah saya dangan si tuan pukutarap ini tanpa saya ingat pangkat lagi...hehehe
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Tue Feb 10, 2009 8:19 pm

Dlm situasi ini..admin beruntung krn, bukan sj forumnya terus berkembang tp dgn dia2 sekali naik saham. Persaingan yg sengit memenangi hati sseorg yg ramai admirenya...sapa mo undur diri dulu kasi tau arr?
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Admin
Admin


Number of posts : 435
Registration date : 2008-09-06

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Tue Feb 10, 2009 8:41 pm

hehe tq pd kamu semua kerana merancakkan lg ilsf... forum in milik kita semua, tanpa kamu, forum ini tdk akan berkembang... tq
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Tue Feb 10, 2009 8:47 pm

hehe..jawapan yg slumber...
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Wed Feb 11, 2009 12:56 am

bah tobpinai meck... masam mana ini?
ko jadi gaban atau baja hitam?
saya jadi plastikmeng lah.. kita terpaksa batarung ni mau berebut ci ms adming yang cantik menawang ni he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Sponsored content




PostSubject: Re: Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?   Today at 11:53 am

Back to top Go down
 
Admin kita ni sumandak kah? Masih bujang kah?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Inquiry / Ask-
Jump to: