To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 sa sasat suda nie

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lost mon
Guest



PostSubject: sa sasat suda nie   Sat Apr 18, 2009 12:17 pm

sori la geng2 ILSF....
sa lupa apa paswod sa sini..so sa nda buleh masuk...
mungkin ditakdirkan sa kena balik semula di pokok sa yg asal sana sebelah...sbf..
salam sayang utnk semua..
sa bzzzzzzzz banget ni tahun....banyak kerja wooorr...
apa pun harap geng2 ku semua sihat sihat walafiat hendaknya.
sa teda masa mo online bah nie...kalau sa masuk sini pun sa guna mobile saja mensurfing....pigi tenguk2 apa perkembangan di sini. itupun kalau sa ada masa...
bah, steady kamurang di sini aah..
pukutarap? belum dpat2 sumandak lagi? wakakaka..salah teknik bah ko mengurat....
tuan alpha, salam manis.
sis niche, salam mesra..
yg lain lain...salam mesra juga la .ehehehe
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Sat Apr 18, 2009 12:31 pm

siapa ni aa.... bunyi macam perdana menteri baru saja... hi hi hii
Back to top Go down
monkey1
Guest



PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Sat Apr 18, 2009 12:42 pm

takkan tuan sioksondri inda kanal bah sa punya gaya becakap nie..adeiiii,,,
sa bah ni si monkey
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Sat Apr 18, 2009 12:48 pm

lost mon wrote:
sori la geng2 ILSF....
sa lupa apa paswod sa sini..so sa nda buleh masuk...
mungkin ditakdirkan sa kena balik semula di pokok sa yg asal sana sebelah...sbf..
salam sayang utnk semua..
sa bzzzzzzzz banget ni tahun....banyak kerja wooorr...
apa pun harap geng2 ku semua sihat sihat walafiat hendaknya.
sa teda masa mo online bah nie...kalau sa masuk sini pun sa guna mobile saja mensurfing....pigi tenguk2 apa perkembangan di sini. itupun kalau sa ada masa...
bah, steady kamurang di sini aah..
pukutarap? belum dpat2 sumandak lagi? wakakaka..salah teknik bah ko mengurat....
tuan alpha, salam manis.
sis niche, salam mesra..
yg lain lain...salam mesra juga la .ehehehe

Kalu bzzzzzzzzzzzz banget tu..tia pa lah..tp kalu lupa psword sj..buli request ba tu..
apapun tq sb masi sudi join kitaurang..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Sat Apr 18, 2009 12:52 pm

siou monkey1, maksud saya bukan org yg inda sya dpt teka... tapi tu kesibukan banget ba yg saya refer spt "perdana menteri" tu... Laughing

sibuk2 pun... lawat la juga kami di sini... dan lagi, sibuk apa tu aa... kasi share la kawang2 klu ada "hong"...
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Sat Apr 18, 2009 7:09 pm

Ni mimang miss monkey bah ni. anyway tuan admin bulih buatkan satu password bah tu moneky.

Lain cerita terima kasih kerana sudi melawat kami disini.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Sun Apr 19, 2009 1:39 am

lost mon wrote:
sori la geng2 ILSF....
sa lupa apa paswod sa sini..so sa nda buleh masuk...
mungkin ditakdirkan sa kena balik semula di pokok sa yg asal sana sebelah...sbf..
salam sayang utnk semua..
sa bzzzzzzzz banget ni tahun....banyak kerja wooorr...
apa pun harap geng2 ku semua sihat sihat walafiat hendaknya.
sa teda masa mo online bah nie...kalau sa masuk sini pun sa guna mobile saja mensurfing....pigi tenguk2 apa perkembangan di sini. itupun kalau sa ada masa...
bah, steady kamurang di sini aah..
pukutarap? belum dpat2 sumandak lagi? wakakaka..salah teknik bah ko mengurat....
tuan alpha, salam manis.
sis niche, salam mesra..
yg lain lain...salam mesra juga la .ehehehe
aduinaaaaa...... banget banget bzzzzzz, ada masa juga kao mengijik sia aah..... bah, juin2 jugalah sama kami sini bah..... inda silap sia, masam si gaman rindu sdh sama lips kaotu..... Very Happy sama tatu.... Laughing kan gaman?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Mon Apr 20, 2009 1:49 pm

pukutarap wrote:

aduinaaaaa...... banget banget bzzzzzz, ada masa juga kao mengijik sia aah..... bah, juin2 jugalah sama kami sini bah..... inda silap sia, masam si gaman rindu sdh sama lips kaotu..... Very Happy sama tatu.... Laughing kan gaman?

wahahahaha...sa ingat suda apa paswod sa..
weiiii..bro ptarap...ada pun sa malas2 mo masuk sini pasal kamu suka mo toro2 bah..tapi sa memang bz banget dong.
sa teda la tpikir mo ijik ko bro, sa main2 saja bah tu.
lips? tatu? aikss..bkin manas nie..hehehe.
tunggu la sa punya projek semua selesai....masa tu mungkin sa dptlah join kamu selalu mcm dulu.
bah, logot2 kamu sini ahh.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Mon Apr 20, 2009 3:59 pm

hhihihiiiiii..... monkey...... suba gia kao kasi tingu lips kao balik tu, bagagar trus si gaman tu...... Very Happy ok bah kalou kao, kalou sibuk banget, bah kasi kurang sibuklah..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Mon Apr 20, 2009 7:18 pm

monkey wrote:
pukutarap wrote:

aduinaaaaa...... banget banget bzzzzzz, ada masa juga kao mengijik sia aah..... bah, juin2 jugalah sama kami sini bah..... inda silap sia, masam si gaman rindu sdh sama lips kaotu..... Very Happy sama tatu.... Laughing kan gaman?

wahahahaha...sa ingat suda apa paswod sa..
weiiii..bro ptarap...ada pun sa malas2 mo masuk sini pasal kamu suka mo toro2 bah..tapi sa memang bz banget dong.
sa teda la tpikir mo ijik ko bro, sa main2 saja bah tu.
lips? tatu? aikss..bkin manas nie..hehehe.
tunggu la sa punya projek semua selesai....masa tu mungkin sa dptlah join kamu selalu mcm dulu.
bah, logot2 kamu sini ahh.

Selamat kembali monkey.. Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Mon Apr 20, 2009 7:19 pm

pukutarap wrote:
hhihihiiiiii..... monkey...... suba gia kao kasi tingu lips kao balik tu, bagagar trus si gaman tu...... Very Happy ok bah kalou kao, kalou sibuk banget, bah kasi kurang sibuklah..... Smile

hihihi si gaman tukang memansing.. Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sa sasat suda nie   Today at 3:54 pm

Back to top Go down
 
sa sasat suda nie
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Forum :: Guest Room (Bilik Tetamu / Pelawat)-
Jump to: