To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 7 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 7 Guests

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Masamana ba mo menguntik perempuan ni?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Jul 29, 2009 7:13 pm

hihihiiiii masam main bul pula ada gul2..... yg kao dingar tu laa bukan pasal lalaki parampuan tu tp pasal main bula..... Smile

mo tanya bah..... sdh seri 1:1, lapas tu sdh lama 'sama2'..... kemudian itu lalaki kasi tinggal itu parampuan, apa sdh jaringan gul? balik 1:0 atau banyak jaringan gul? Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Kiel
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 6
Age : 30
Location : ranau
Humor : sama2 ba kita ni..
Registration date : 2009-07-29

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Jul 29, 2009 10:55 pm

sanang ja ba kalau kasi tinggal cari lain la balik..
mcm tukar baju ja ba sanang dia..
Back to top Go down
Kiel
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 6
Age : 30
Location : ranau
Humor : sama2 ba kita ni..
Registration date : 2009-07-29

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Jul 29, 2009 10:57 pm

tia pyh ba mo paning2 gaman..
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 30, 2009 12:34 pm

pukutarap wrote:
hihihiiiii masam main bul pula ada gul2..... yg kao dingar tu laa bukan pasal lalaki parampuan tu tp pasal main bula..... Smile

mo tanya bah..... sdh seri 1:1, lapas tu sdh lama 'sama2'..... kemudian itu lalaki kasi tinggal itu parampuan, apa sdh jaringan gul? balik 1:0 atau banyak jaringan gul? Smile


Ooopppsss! tia puas hati nampak. hehe... sebenarnya syapun tia tau napa sampai 3 ja situasi kena buat. cubalah kasih panjang2 sikit kan? tapi sya rasa utk 3 situasi ni sesuai utk topik thread ni. kalo perlu ada situasi yg ke-4, 5 & 6 mgkin kita boleh buka topik baru. amacam gaman pukutarap? hehe... mgkin forumer2 yg lainpun banyak idea yg boleh dikongsi. gaman, mgkin masa tu musim bola piala dunia ba mangkali, tulah tiba2 timbul idea buat mcm ni, hehe... Smile
Back to top Go down
simbabalad
Sarjan
Sarjan


Number of posts : 374
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 30, 2009 9:03 pm

pukutarap wrote:
hihihiiiii masam main bul pula ada gul2..... yg kao dingar tu laa bukan pasal lalaki parampuan tu tp pasal main bula..... Smile

mo tanya bah..... sdh seri 1:1, lapas tu sdh lama 'sama2'..... kemudian itu lalaki kasi tinggal itu parampuan, apa sdh jaringan gul? balik 1:0 atau banyak jaringan gul? Smile
mendalam erti perkataan ni... hehehe..
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 01, 2009 11:14 pm

laa wrote:
mcmna skalipun cara mguntik perempuan, yg penting ada sya dingar org ckp :

kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia luahkan. tapi tu perempuan tidak terima
= lelaki menang 1 : 0
kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia tidak luahkan.
= lelaki kalah 0 : 1
kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia luahkan. tu perempuan terima
= seri 1 : 1


Smile

Napa pula lelaki yg meluahkn tp tia ditrima tu dianggap menang 1-0? krn dia brani kana malu ka? hehehe..Strategi meluahkn tanpa mngetahui sis prempuan ( mo trima ka tdk) adalah silap. Patut, kawan2 dulu, mesra2 dulu..dah agak serasi barulah luahkn..atau tggu pmpuan tu tanya..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Aug 02, 2009 11:35 pm

apa yg menghairankan, perempuan2 sekarang ni kira pandai2 juga... tp bila ada lelaki yg berusaha mengurat, dgn apa cara sekalipun, sampai chong2 lagi, boleh juga itu perempuan melekat, hehehe... sdh takdir lelaki perempuan akan bersama.. dpt yg bagus, maka baguslah... dpt yg teruk, maka teruk jugalah kehidupan durang...
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 6:17 pm

Rungkud wrote:
laa wrote:
mcmna skalipun cara mguntik perempuan, yg penting ada sya dingar org ckp :

kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia luahkan. tapi tu perempuan tidak terima
= lelaki menang 1 : 0
kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia tidak luahkan.
= lelaki kalah 0 : 1
kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia luahkan. tu perempuan terima
= seri 1 : 1


Smile

Napa pula lelaki yg meluahkn tp tia ditrima tu dianggap menang 1-0? krn dia brani kana malu ka? hehehe..Strategi meluahkn tanpa mngetahui sis prempuan ( mo trima ka tdk) adalah silap. Patut, kawan2 dulu, mesra2 dulu..dah agak serasi barulah luahkn..atau tggu pmpuan tu tanya..

kalo lelaki luahkan perasaan dgn ppuan, tapi ppuan tu tidak trima, memg lelaki tu menang. sebab, sekurang2nya, lelaki itu sudah menjadi lelaki. lebih kurang berani kena malulah ba mksud dia tu. lelaki kena sntiasa gentleman ba berbnding ppuan. kalo tak diterima, tak bermkna dia kalah, normal kan? bukan mcm ppuan, sma ada diterima atau tak diterima, ppuan sudah digelar "perigi mencari timba".

ya betul, memnglah tak boleh meluah sembarang. kalo diperhatikan, setiap 3 situasi 1:0, 0:1 & 1:1 tsebut, mempunyai bnyak perkara yg tersirat & memrlukan ulasan yg pjg. tak spatutnya lakukan sstu perkara tanpa berfikir kan?

tapi kan tuan rungkud, contohnya kalo sudah kawan2, sudah mesra2, sudah serasi. baru tu lelaki mluah, tau2 tu ppuan sudah ada boy? mcmnalah tu ar? Wink
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 6:56 pm

tapi kenapa lah sampai jadi mesra tu Laa? sepatutnya bila sudah ada boy, pandai2 lah jaga hubungan tu.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 7:13 pm

parampuan talam 2 muka tu gaman, hihihiiiii..... makan dapan balakang..... on sana sini.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 7:31 pm

aik nah saya enda berapa suka kalau peremuan macam tu.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 7:53 pm

sia kalou jumpa parampuan begini, dan parangai pun begitu juga, santik butul pun, sia inda tingu pun..... waloupun dgn muka sia yg ensem begini, pandai memili juga sia......
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 8:01 pm

tinguk mesti tinguk juga gaman, free baitu cuma bila sudah dapat kasih tinggal lah sebelum dia kasih tinggal kita..paling bagus kasih ikat sana kabun gatah, kasih merasa dia kana gigit nyamuk.. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 8:05 pm

yalah, butul juga..... misti tingu jugalah, pree baitu...... kalou kana bg san lg, buli ambil juga tu..... Twisted Evil
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Aug 03, 2009 8:38 pm

alphawaves wrote:
tapi kenapa lah sampai jadi mesra tu Laa? sepatutnya bila sudah ada boy, pandai2 lah jaga hubungan tu.

hehe... ni sya pernah nmpak kwn sya sndiri yg pernah buat mcm tu ba. kwn sya cuma mo ambil ksempatn sma tu lelaki sbb lelaki tu bnyak duit. lepas tu lelaki blanja dia bpluh ribu, suma dia sudah dpt, baru dia kasih tggal tu lelaki. hmmmm..... Sad
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Tue Aug 04, 2009 10:32 am

laa wrote:
Rungkud wrote:
laa wrote:
mcmna skalipun cara mguntik perempuan, yg penting ada sya dingar org ckp :

kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia luahkan. tapi tu perempuan tidak terima
= lelaki menang 1 : 0
kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia tidak luahkan.
= lelaki kalah 0 : 1
kalo lelaki tu suka 1org perempuan, dan dia luahkan. tu perempuan terima
= seri 1 : 1


Smile

Napa pula lelaki yg meluahkn tp tia ditrima tu dianggap menang 1-0? krn dia brani kana malu ka? hehehe..Strategi meluahkn tanpa mngetahui sis prempuan ( mo trima ka tdk) adalah silap. Patut, kawan2 dulu, mesra2 dulu..dah agak serasi barulah luahkn..atau tggu pmpuan tu tanya..

kalo lelaki luahkan perasaan dgn ppuan, tapi ppuan tu tidak trima, memg lelaki tu menang. sebab, sekurang2nya, lelaki itu sudah menjadi lelaki. lebih kurang berani kena malulah ba mksud dia tu. lelaki kena sntiasa gentleman ba berbnding ppuan. kalo tak diterima, tak bermkna dia kalah, normal kan? bukan mcm ppuan, sma ada diterima atau tak diterima, ppuan sudah digelar "perigi mencari timba".

ya betul, memnglah tak boleh meluah sembarang. kalo diperhatikan, setiap 3 situasi 1:0, 0:1 & 1:1 tsebut, mempunyai bnyak perkara yg tersirat & memrlukan ulasan yg pjg. tak spatutnya lakukan sstu perkara tanpa berfikir kan?

tapi kan tuan rungkud, contohnya kalo sudah kawan2, sudah mesra2, sudah serasi. baru tu lelaki mluah, tau2 tu ppuan sudah ada boy? mcmnalah tu ar? Wink


hehehe..senang jak ba tu..balik ke asal cerita bunga dan kumbang..bunga banyak kuntum dn kumbang jg banyak ekor..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Aug 05, 2009 9:44 pm

hihihihiiiii ya, kumbang banyak 'ikur'..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 07, 2009 6:06 pm

Enda paham saya sakapan urang2 pakar2 menguntik ini.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 07, 2009 9:51 pm

hhihihiiii..... kumbang bah tuan spy..... kumbang2 ni masing2 ada 'ikur' sabalah dapan..... Very Happy kao tuan, sabalah mana ikur, dapan ka balakang? Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 07, 2009 11:25 pm

alaaaa sinang seja bha klu mo menguntik...smua kumbang pandai tue klu bab menguntik...tapi samada diterima oleh bunga atau tidak itu yg jadi masalah dan persoalan...klu diterima kira hibat suda tue tapi klu ditulak mungkin "ikur" tue kumbang nda berapa panjang laitu....hahahahaha
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 07, 2009 11:49 pm

Lelaki tetap ada advantage..kana tulakpun dpt jg puint..1-0. Kalu dpt lg..lg banyak score tu..brkali2 kalu dia mo score la kan..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Aug 09, 2009 11:13 pm

ally joe wrote:
alaaaa sinang seja bha klu mo menguntik...smua kumbang pandai tue klu bab menguntik...tapi samada diterima oleh bunga atau tidak itu yg jadi masalah dan persoalan...klu diterima kira hibat suda tue tapi klu ditulak mungkin "ikur" tue kumbang nda berapa panjang laitu....hahahahaha
hihihihiiiii ikur inda barapa panjang??? gaman, ikur kao panjang ka inda?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Aug 09, 2009 11:32 pm

uinah..bah kah! sudah masuk ikur ni lain serita sudah ini..

Pasal ikur panjang kah enda bulih kasih mudifaid baitu gaman. Very Happy
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Aug 09, 2009 11:40 pm

nah dingar tu ally, buli modifaid si xspy bilang...... modifaid masamana tu, balah 4? atau sambung polypipe?
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
x-spy
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 183
Registration date : 2009-04-02

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Aug 09, 2009 11:51 pm

oooh yg itu endada pengalaman ooh saya tuan gaman..

tapi..banyak cara baitu. kita tinguk saja telinga sesetengah kaum iban yg bulih di panjangkan..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Today at 9:46 pm

Back to top Go down
 
Masamana ba mo menguntik perempuan ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: