To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Masamana ba mo menguntik perempuan ni?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Tue Aug 11, 2009 1:05 am

hehe.. ketawa saya baca cerita kamu...
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Aug 12, 2009 2:28 pm

Rungkud wrote:
Lelaki tetap ada advantage..kana tulakpun dpt jg puint..1-0. Kalu dpt lg..lg banyak score tu..brkali2 kalu dia mo score la kan..

itupun kalo ada pelung mo score gaman.... Wink
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Aug 12, 2009 9:49 pm

hihihihiiiii sia parsaya, kalou lalaki dpt paluang, banyak kali buli score tu...... parampuan inda dpt manahan jaringan2 gul itu lalaki.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Aug 13, 2009 9:21 pm

pukutarap wrote:
hihihihiiiii sia parsaya, kalou lalaki dpt paluang, banyak kali buli score tu...... parampuan inda dpt manahan jaringan2 gul itu lalaki.....


hehe... syapun prcaya kalo tidak semua ppuan jadi bodoh senang2 bagi peluang. sbab, kalo dia bagi pluang nti tiada chance dia mo reject awal2 lelaki yg mo pok jaringan gol sja.
tongue


Last edited by laa on Thu Aug 20, 2009 6:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Aug 13, 2009 9:34 pm

off topik:

Tiada perempuan yg bodoh bah, yang ada hanya perempuan pemalas.
Very Happy
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Aug 13, 2009 9:55 pm

alphawaves wrote:
off topik:

Tiada perempuan yg bodoh bah, yang ada hanya perempuan pemalas.
Very Happy


hehe... perli nampak, Mr. alphawaves. Smile
Back to top Go down
tangkalamai
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 79
Location : Sandakan
Registration date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Aug 13, 2009 10:09 pm

bah sia paham serita kamu ni tapi biarlah saya main jauh2 saja hehehe..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Aug 13, 2009 11:59 pm

laa wrote:
pukutarap wrote:
hihihihiiiii sia parsaya, kalou lalaki dpt paluang, banyak kali buli score tu...... parampuan inda dpt manahan jaringan2 gul itu lalaki.....
hehe... syapun prcaya kalo tidak semua ppuan jadi bodoh senang2 bagi peluang. sbab, kalo dia bagi pluang nti tiada change dia mo reject awal2 lelaki yg mo pok jaringan gol sja.
tongue
si gaman tu kao kana hati2 sikit, dia ada pok manjaring tu, dia mimang hibat main bula dari kisil, hihihihiiiii..... sia..... main snooker sampin.....
tangkalamai wrote:
bah sia paham serita kamu ni tapi biarlah saya main jauh2 saja hehehe..
jan main jauh2 bah tangkalamai..... main2 dakat2 sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 14, 2009 12:04 am

uinaaaa..... santik bah kaoni tangkalamai..... masam kaoni, inda patut kana kasi nama tangkalamai..... lipan bah arti tu..... kalou masam kao, dingan sagala sanang hati sia mo monguntik.....

Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 14, 2009 12:09 am

nt kau bagambar lg, jgn tutup muka ah.....
apa itu yg masam biji2 sana bawa purut tu? Very Happy
masam basah kuyup sj kaoni, mandikah? atau kana ujan? sia tingu masam siring jalan sj.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 14, 2009 5:08 pm

[quote="pukutarap"]
laa wrote:
pukutarap wrote:
hihihihiiiii sia parsaya, kalou lalaki dpt paluang, banyak kali buli score tu...... parampuan inda dpt manahan jaringan2 gul itu lalaki.....
hehe... syapun prcaya kalo tidak semua ppuan jadi bodoh senang2 bagi peluang. sbab, kalo dia bagi pluang nti tiada change dia mo reject awal2 lelaki yg mo pok jaringan gol sja.
tongue
si gaman tu kao kana hati2 sikit, dia ada pok manjaring tu, dia mimang hibat main bula dari kisil, hihihihiiiii..... sia..... main snooker sampin.....

ba, kalo mcm itu bolehlah kita lawan main snooker ni kan gaman? Smile
Back to top Go down
tangkalamai
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 79
Location : Sandakan
Registration date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 14, 2009 6:19 pm

alalaa..kanapa kau kasi basar gambar ni tuan pukutarap??? ni gambar sewe saya bah Smile
jgn tesalah kuntik nanti saya main kuntaw di bilik forum ni...hehe
bukan tujuan menayang ni tapi saja saya taruh supaya setiap kali saya masuk ruangan ini saya nampak dia dulu...kalau dia nda tutup muka tak lah saya taruh gambar dia..lagi pun dia bilang ok saja, berani lah saya taruh.
tuan pukutarap memang kau ni 'observant' bah hehe..
kesian sewe saya kena hujan,kereta pancut tepi jalan.sempat2 lagi main hujan.
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 14, 2009 8:35 pm

bukan gambar sawo kaotu, mimang kao..... hihihihihiiiii..... tp jan susah, body mimang buli tahan juga...... Very Happy
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
orud
Paranormal Master


Number of posts : 992
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 22, 2009 12:39 pm

pukutarap wrote:
uinaaaa..... santik bah kaoni tangkalamai..... masam kaoni, inda patut kana kasi nama tangkalamai..... lipan bah arti tu..... kalou masam kao, dingan sagala sanang hati sia mo monguntik.....


nah ini kalau kana itu ilmu panah arjuna..memang basah semua badannya..hihihi!
Back to top Go down
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 22, 2009 11:41 pm

ok juga body si tangkalamai ni... Very Happy
Back to top Go down
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Aug 27, 2009 11:04 pm

tangkalamai wrote:
alalaa..kanapa kau kasi basar gambar ni tuan pukutarap??? ni gambar sewe saya bah Smile
jgn tesalah kuntik nanti saya main kuntaw di bilik forum ni...hehe
bukan tujuan menayang ni tapi saja saya taruh supaya setiap kali saya masuk ruangan ini saya nampak dia dulu...kalau dia nda tutup muka tak lah saya taruh gambar dia..lagi pun dia bilang ok saja, berani lah saya taruh.
tuan pukutarap memang kau ni 'observant' bah hehe..
kesian sewe saya kena hujan,kereta pancut tepi jalan.sempat2 lagi main hujan.

nahhh bahaya ini...malam˛ time ujan pancut pla tayar kereta...bukan diplan kaitu...hahaha
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 28, 2009 12:27 am



Aiks..mcm sama pula dgn sewe saya..rambut dia puti suda..heheh..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
tangkalamai
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 79
Location : Sandakan
Registration date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 28, 2009 7:22 pm

sediakan payung sebelum hujan...tu lah pepatah org tua2.mmng behikmat tu kata kata.sama juga malang tak berbau...kita tak pernah menduga bila akan tiba sesuatu pekara yg tak kita mahu...tetapi ianya pasti menimpa kita bila saat nya tiba..!
satu lagi kata kata ntah dari mana sia dengar tu telupa sudah sia...'kesempatan datang secara tiba tiba...'
mmng betul semua org akan bertemu dgn situasi seperti itu.akan tetapi terpulang kpd individu itu sendiri sama ada kesempatan itu akan direalisasikan secara positif atau negatif.
apa komen kawan2.....
saya telupa payung bah tu lah kena basah... Cool
hehe..kopral ally...mmng kebetulan jak bah tu kereta pancut.
bah jeneral Rungkud sama betul sewe kita kan...hehe.
sia sogit nanti hehe Smile
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 28, 2009 7:54 pm

jan klirukn kwn ba tangkalamaai..nanti sia suru itu lipan gigit ko..hehhe..
ko puna sewe ka atuw ko sindri?
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
tangkalamai
Prebet
Prebet


Male Number of posts : 79
Location : Sandakan
Registration date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 28, 2009 8:55 pm

hehe Jnrl Rungkud...lipan tu sia punya kawan,masam mana pun ko suruh gigit sia, tak rela dia gigit..
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Aug 28, 2009 9:15 pm

hihihihiii itu gambar parampuan si tangkalamailah baitu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 29, 2009 6:21 pm

yaaa ka? sikit lg sia mo anu oo..tp tia pa la..sia puna pun hampir ssma, cuma rmbut jak tia sama...hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 29, 2009 7:12 pm

wah tangkalamai, beruntung kau kasi masuk gambar sini ilsf, hehehe...
Back to top Go down
laa
Mejar
Mejar


Female Number of posts : 1066
Location : Kota Bulud
Humor : Buli2.... juga ituuu...
Registration date : 2009-07-27

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 29, 2009 9:38 pm

hehe... cian sumandak c tangkalamai tidak tau apa˛. manasal c tangkalamai kasih masuk gmbar sumandak dia. jgn ba kmu jht sama sumandak c tompinai tangkalami, nanti dia pasang kuntou balanga dia baru kmu tau. hehe... Laughing
Back to top Go down
pukutarap.
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 4779
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2009-08-29

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sat Aug 29, 2009 9:56 pm

indapa, nt balanga dia juga yg tarabang malayang2..... Very Happy ok dia tu, tarasa glemer dia tu.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Today at 5:50 pm

Back to top Go down
 
Masamana ba mo menguntik perempuan ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: