To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 2 Bots

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Masamana ba mo menguntik perempuan ni?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 23, 2009 12:24 am

Prcaya dan yakinlah bahwa stiap insan di dunia ini ada pasangannya..jd bagi mereka yg belum kejumpaan..harap brsabar..ada tu ada..bukan tdk ada. Kalu tdk prcaya..tgk OKU sekalipun, dorg tetap ada pasangannya.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 23, 2009 3:53 am

Cinta di tolak dukun bertindak. Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 23, 2009 9:44 am

Macam kata2 perjuangan c kawang sj ni.. Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 23, 2009 10:57 am

Rungkud wrote:
Prcaya dan yakinlah bahwa stiap insan di dunia ini ada pasangannya..jd bagi mereka yg belum kejumpaan..harap brsabar..ada tu ada..bukan tdk ada. Kalu tdk prcaya..tgk OKU sekalipun, dorg tetap ada pasangannya.
ya, sabar sj..... jan panik, tunggu sj..... mgkin waktu kao sdh tua bingkuk indada gigi baru dpt kawin, hihihihiiiii......
alphawaves wrote:
Cinta di tolak dukun bertindak. Very Happy
nah, ini kapakaran si gaman ni.....
Rungkud wrote:
Macam kata2 perjuangan c kawang sj ni.. Laughing
mimang pajuang.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 23, 2009 10:35 pm

Ap yg ponting dlm bidang ponguntikan porompuan ini..ialah mncuba. Tdk brani buat sndiri..cuba minta tolong kawan..tolong smpaikn salam dulu ka atau suru kawan smpaikn bilang "i lap u" ka. Tp masala pakai posman ini..kadang2 posman yg sangkut..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
datu
Prebet
Prebet


Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 23, 2009 11:08 pm

mengurat perempuan? betul tu, mesti berani mencuba, kalau harap prempuan yg dtg mengurat kita, alamat sampai ke tualah ko... mesti berani start, jgn malu2... mengurat tu perkara normal, yg tdk mengurat yg ab-normal...
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Apr 29, 2009 5:01 pm

ari tu saya nampak sorang tu suba2 menguntik perempuan... sara2 bgini

a. dia p dekat tu perempuan
b. dia pura2 tanya mcm2... tapi dia tanya soalan2 budu spt "mau pigi mana"?
c. si perempuan respon tp mcm inda berapa layan
d. laki2 tu paksa diri lagi.. tanpa makin byk soalan budu tapi kali ni sampur2 lawak jenaka siiiikit
e. si perempuan masih lagi inda layan tapi mula senyum2
f. laki2 tu mula kompiden dan makin banyak merapu inda ketentuan spt tanya jenis HP, suda makan ka blum, mau belanja makan la...
g. si perempuan tu akhirnya rspon... dgn "apa ka sibuk2..."
h. laki2 semakin konpiden
i. akhirnya dorang bercerita sambil katawa2...

jadinya kan, sala satu cara menguntik ni ialah mesti tunjuk budu dulu... seba perempuan ni pun pada mula2nya mimang suka laki2 yg budu2 siiikit .... Laughing
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Apr 29, 2009 5:02 pm

tapi mesti berani stat bilang si datu.........
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Apr 29, 2009 9:53 pm

Saya dapat dari email bah ini:

Semua FILM baik itu komedi, petualangan, action, drama atau apapun itu, jika ada seorang Wanita dan seorang Pria TERJEBAK dalam sebuah PETUALANGAN baik
sengaja maupun tidak, maka mereka akan merasakan KETERTARIKAN satu sama lain... Pikirkan baik-baik semua film yang pernah anda tonton, baik itu Spiderman, Transformer, Harry Potter atau FILM APAPUN itu dan coba perhatikan bagian ROMANTIKA nya... Bukankah jika ada seorang Wanita TERJEBAK dalam sebuah
petualangan dengan seorang Pria mereka akan SALING TERTARIK?

Coba pikirkan pengalaman anda atau teman anda, dimana ada satu "petualangan" yang membuat teman anda baik pria maupun wanita menjadi saling tertarik...
contohnya jika ada tugas khusus dari kampus yang melibatkan pria dan wanita, pasti ada saja yang akhirnya pacaran... atau Grup Pencinta Alam yang terdiri dari Pria dan Wanita sedang naik gunung, dan setelah pulang ada saja yang pacaran...

atau kerja lapangan dari kantor yang melibatkan pria dan wanita... atau mungkin pada saat liburan...

Apapun itu, anda pasti menemukan banyak bukti tentang ini.

Petualangan adalah "HAL SEXY" bagi Wanita... namun dengan syarat, Petualangan yang MENUMBUHKAN chemistry (hubungan batin).

Jika petualangannya tidak SERU dan MEMBOSANKAN, maka sama saja bohong!

Ingat, PETUALANGAN yang penuh CHEMISTRY.

Lalu bagaimana kita bisa berpetualang dan menumbuhkan chemistry hanya dalam 10 menit?

Salah satu TOOLS atau ALAT yang paling cepat adalah STORY TELLING. Coba pikirkan dan bayangkan saat dimana teman anda yang "tukang cerita" bercerita, pasti anda merasakan sekeliling anda menjadi "blur" dan menjadi "background" karena anda TERFOKUS pada cerita teman anda yang begitu serunya bukan?

Dan pasti anda *MERASAKAN* rasa yang ingin teman anda UTARAKAN dalam CERITA nya bukan?

Dengan kata lain, cerita teman anda MENUMBUHKAN EMOSI didalam diri anda yang membuat anda merasakan apa yang dia ceritakan...

Jika ceritanya sedih, maka anda turut merasa sedih...jika ceritanya tentang seseorang yang menyebalkan, maka anda juga jadi merasa sebal dengan orang yang
diceritakan... jika ceritanya seru, maka andapun akan merasa seru.

Intinya, STORY TELLING dapat menumbuhkan EMOSI dalam diri seseorang dan EMOSI tersebut dapat meyakinkan SIAPA SAJA.

Apa yang membuat wanita jatuh cinta? sudah tentu EMOSI bukan?

Hmm...

Sekarang pertanyaan saya kepada anda:

Bagaimana jika anda memiliki kemampuan melakukan story telling yang dapat membuat wanita merasakan HASRAT yang membara untuk anda?

Bahkan lebih dari itu...

Bagaimana jika anda memiliki kemampuan melakukan story telling yang dapat membuat wanita merasakan HASRAT yang membara untuk anda dan membuat nya YAKIN
bahwa ANDALAH HASRATNYA yang dia cari SEUMUR HIDUPNYA?

Hmm...

Skill ini sangat luas dan perlu latihan konsisten untuk dapat menguasainya... jika anda dapat menguasainya, maka anda akan menjadi orang yang BER-KARISMA seperti para public speaker dan motivator DUNIA. Andapun tidak hanya dapat membuat wanita menyukai anda, tapi banyak orang akan menyukai anda.

Saya ingat seorang teman sekaligus peserta seminar saya yang sebenarnya SUDAH menguasai teknik story telling dengan benar, namun karena dia MALU untuk
bercerita, maka sia-sia lah semua kelebihannya itu... Pada saat saya "melepaskan" rasa malunya itu, story tellingnya benar-benar menyentuh hati saya sebagai
seorang pria... apalagi wanita.

Saya akan memberikan anda TEKNIK untuk ber-story telling...

Yang pertama adalah: Apapun cerita anda... pastikan itu menumbuhkan EMOSI.

Bagaimana caranya?

contoh cerita sedih:

"lalu si wanita itupun menjadi SEDIH"

>> Nah kata "sedih" diatas TIDAK dapat membuat orang lain merasakan rasa sedih...

Sekarang coba lihat ini:

"lalu matanya tertunduk..."

"tatapan mukanya kosong..."

"Hampa..."

"Tak ada gairah..."

"..."

"Semuanya hanya rasa sakit yang menusuk..."

"Cuma ada air mata..."

"Air mata di matanya yang tercurah..."

"Tidak ada hal lain..."

"selain itu..."

Nah dengan MENG-EKSPRESIKAN bagaimana rasa sedih itu, digabungkan dengan intonasi suara dan ekspresi wajah yang mendukung, maka ATMOSFER serta AURA yang diciptakan cerita anda akan sangat mempengaruhi EMOSI orang lain yang mendengarnya.

Perlu di-ingat bahwa Wanita lebih SENSITIF secara EMOSI daripada PRIA. Wanita amat sangat cepat tersentuh dengan story telling, makanya mereka suka
bercerita dan gosip. Ingat, wanita tersentuh dengan story telling yang menumbuhkan EMOSI, bukan gombal-gombal atau pujian yang tidak pas...

Cobalah berlatih story telling dengan teman anda dan ceritakan pengalaman anda lalu buatlah mereka tertawa jika cerita anda lucu... buatlah mereka menangis jika
cerita anda sedih... buatlah mereka senang jika cerita anda senang...
Back to top Go down
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Apr 29, 2009 10:41 pm

atuuukoi... sangat menarik ni... buli klik oooo...
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 30, 2009 10:19 am

berhati hati ketika kamu bercerita dengan ppuan skiranya kamu mau jadikan cerita kamu tu sbagai platform utk mendapat perhatian....kalau ppuan yg biasa2, maksud saya..tidak memikir atau mengulas cerita, sebaliknya terima saja..senangla...tapi kalau kamu jumpa ppuan yg berfikir apakah yg tersirat disebalik cerita kamu tu nah...susah sikit..

ada baiknya macam ni " just be yourself..be wut u are...be natural"......kalau hebat mana pun kamu mengurat dengan teknik2...kalau teda chemistry..at the end...no happy ending..
jadikan dia kawan baik kamu dulu....kamu juga perlu keserasian kan...suka macam mana pun kalau tidak serasi susah juga...makanya...tulah timbul istilah 'collect-collect, select-select'....
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Apr 30, 2009 8:35 pm

Ya betul juga sakapan monkey ini. Very Happy

P/S: anyway kiut ohh avatar baru monkey ni.
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun May 03, 2009 3:10 am

kalau telampau terus tarang pun perempuan ndak mau.. terlampau berahsia pun perempuan ndak mau. jadinya lelaki hanya perlu cakap kalau perlu.. diam saja kalau ndak perlu he he he

ada betul kah ini perempuan ilsf??
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun May 03, 2009 9:13 pm

bush.. kalau saya diam2 tida besakap... lain pula yg saya bikin... hi hi hiii Evil or Very Mad
Back to top Go down
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 04, 2009 10:03 am

SiokSondri wrote:
bush.. kalau saya diam2 tida besakap... lain pula yg saya bikin... hi hi hiii Evil or Very Mad

siok sondiri suda la tu kan... hahahah
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Tue May 05, 2009 1:18 am

Yg pntg kena gaya..kalu tdk ada idea, lbh baik diam2 drpd jual minyak atau merapuh..kalu tdk, lglah pompuan meluat.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri May 08, 2009 5:35 pm

monkey wrote:
berhati hati ketika kamu bercerita dengan ppuan skiranya kamu mau jadikan cerita kamu tu sbagai platform utk mendapat perhatian....kalau ppuan yg biasa2, maksud saya..tidak memikir atau mengulas cerita, sebaliknya terima saja..senangla...tapi kalau kamu jumpa ppuan yg berfikir apakah yg tersirat disebalik cerita kamu tu nah...susah sikit..

ada baiknya macam ni " just be yourself..be wut u are...be natural"......kalau hebat mana pun kamu mengurat dengan teknik2...kalau teda chemistry..at the end...no happy ending..
jadikan dia kawan baik kamu dulu....kamu juga perlu keserasian kan...suka macam mana pun kalau tidak serasi susah juga...makanya...tulah timbul istilah 'collect-collect, select-select'....
saya mo jd saya yg asli... jumpa si monkey terus kiss, hehehe... sb saya suka kiss org.. Laughing
Back to top Go down
bushido
Kapten
Kapten


Male Number of posts : 920
Location : Sama Macam Dulu
Humor : Lord Marshal Post: 3000
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri May 15, 2009 1:20 am

kalau begitu..bermakna macam2 lah itu cara menguntik perempuan..
mau yang kreatip dan kreatop bah itu he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
newpips
Prebet
Prebet


Number of posts : 61
Location : Kota Belud
Registration date : 2009-03-18

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri May 15, 2009 8:23 am

bushido wrote:
kalau begitu..bermakna macam2 lah itu cara menguntik perempuan..
mau yang kreatip dan kreatop bah itu he he

ha...ha... santik ni perkataan baru dari si busido... kreat two top... ini selepas diberi imbuhan...
Back to top Go down
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 18, 2009 4:31 am

ada ba pengalaman sy menguntik suamandak.... tp ni yg dulu la... jan kasi cerita org lain.. biar la kita ja yg tau.... hehehehehe

time tu ada kwin... tau la jiwa org muda ni... mcm sy sekarang ni pn masi dlm lingkungan org muda lagi.... memang pn muda kan... setiap kali ada keramaian.. bukan moginum semata2 yg di cari... tp sumandak yg penting utk d cari... jadi.. time tu mo menjelang pagi suda ba kunun ni.. jd kami moginum pn sikit suda... kami time tu bukan d kem lagi... d dalam tu rumah suda... ada tu saturang sumandak... cantik jg la .... kazen2 tu tuan rumah kunun.... jd kawan2 yg lain becerita2 la... ada yg ada sumandak suda... jd sy ni pn tengah menguntik la ba kunun ni... fuh.. hebat suda ayat sy... temakan suda ba ni sumandak... mula pegang2 tangan suda kami.. sambil2 ada peluk2 suda... hampir2 suda la terkiss d depan kawan2.. rapat suda tu muka bercerita.....

tp tu 1 org kawan jajal betul ba.. dia yg bikin spoil... dia bercerita sama tu tuan rumah... tdk tau kenapa tiba2 dorang begaduh.... tuan rumah halau kami semua ni pulang dia suruh keluar... pigang parang lagi tu.. apa lagi semua tu kawan2 pn lari ... sy pn ikut lari la... tetingal la tu sumandak... sy ingat dia ikut.... sampai pintu ja trus tu tuan rumah tutp pintu... semua kami tergumpul la d luar.... pas tu dorang sambung moginum d dalam tu rumah... berabis sy panggil tu perempuan tp tu tuan rumah cakap tu perempuan.... jan keluar.. jan ikut dorang... semua dorang tu isap gam... pencuri ayam lagi debilang... apa lagi suda malu... pulang la kami semua... hampeh ni... suda naik lagi napsu tu... hehehehe... rugi betul tu ayat sy....
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 18, 2009 7:43 am

Inda buli pakai ko punya kawan ni fonsus..kalu tdk, dpt suda ko itu sumndak tu..inilah namanya gantung dn penasaran..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 18, 2009 8:17 am

bukan setakat gantung ba..... kana kasi sakit hati lagi... suda la kana ckp isap gam.. curi ayam lagi ba... adeh...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 18, 2009 8:38 am

Telampau jg tuan rumah tu, sampai menuduh org curi ayam..sia berani jamin fonsus, ko tdk curi ayam, tp ko curi hati sumandak itu..hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
fonsus
Koperal
Koperal


Number of posts : 285
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 18, 2009 9:18 am

dia takut ba kali tu kazen dorang kana kasi tambah rosak... hahahaha
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon May 18, 2009 2:00 pm

Apa yg rosak? Manada yg rosak tu...masi ok smua tu wlupun selepasnya.. Twisted Evil
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Today at 11:22 pm

Back to top Go down
 
Masamana ba mo menguntik perempuan ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: