To Know is To Love Sabah
Selamat dtg ke ILSF... jgn segan & malu... sila login/daftar dan kongsikanlah idea2 & maklumat 'bernas' anda...

To Know is To Love Sabah

Anything about Sabah, the Land Below The Wind.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Harap anda semua sihat-walafiat, ceria, tenang & gembira ketika ini... selamat berforum... tq...
Hai...

*Never take life too serously... Nobody gets out alive anyway...
I Love Sabah Forum
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 49 on Wed Jun 20, 2012 3:37 pm
Latest topics
» Teknik Forex Sebenar Dan Cara Belajar Forex Malaysia
by SchulzCube Thu Dec 01, 2016 6:45 am

» Panduan Exam Online Penolong Pegawai Tadbir N29
by xbest Tue Nov 29, 2016 3:36 pm

» Rahsia Cikgu Jana RM60K Dgn Smartfon Android
by xbest Sun Nov 06, 2016 2:15 pm

» any new plan for celcom postpaid?
by popolan Fri Nov 04, 2016 11:32 am

» let's talk about telco plan
by tungkelly Fri Oct 28, 2016 11:02 pm

» Celcom will launched Iphone7 but!!!!!!!!!!!!!!!
by popolan Fri Oct 21, 2016 11:19 am

» mana yg kamu urg suka, parampuan yg seksi ka atau parampuan yg purest?
by SchulzCube Wed Oct 19, 2016 7:16 am

» Lihat Bukti RM1200 Masuk Akaun CIMB
by xbest Wed Oct 12, 2016 8:42 am

» Rahsia Jana RM30,000 hanya dengan WeChat
by xbest Wed Oct 05, 2016 4:38 pm

» Rahsia Jana RM50K Seminggu Dgn FOREX
by xbest Mon Aug 15, 2016 10:41 am

» Teknik & Panduan Lulus Exam MUET
by xbest Thu Aug 04, 2016 4:50 pm

» Jana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER
by xbest Fri Jul 15, 2016 7:11 pm

» Bha mana jak tuh mauk line yang okay di Sabah ni?
by hahalove Thu Jun 30, 2016 12:16 pm

» Tips Jika Kereta Anda Di Langgar Dari Belakang
by SchulzCube Sat Jun 25, 2016 10:46 am

» Seminar Google Adwords GStep UP 2016
by xbest Sat Jun 25, 2016 6:48 am

» Shopping at Courts Mammoth?
by nurulazzin Thu Jun 23, 2016 12:10 pm

» First Gold upgrade
by carriefire Fri Jun 10, 2016 2:47 pm

» Tanda Tanda Demam Denggi Dan Ubat Demam Denggi Yang Berkesan
by SchulzCube Sat Jun 04, 2016 6:39 pm

» Jadi Jutawan Dgn Forex Sebenar
by xbest Fri Jun 03, 2016 3:45 pm

» Ubat Sakit Gout-Kencing Manis Dan Pelbagai Jenis Kanser Lain
by SchulzCube Fri Jun 03, 2016 1:40 am

ILSF Shoutbox
I Love Sabah Forum
I Love Sabah time
ILSF Links
Top posters
pukutarap
 
Yorut_orut
 
pukutarap.
 
romeo
 
Rungkud
 
alphawaves
 
paragasu
 
SiokSondri
 
laa
 
orud
 
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 Masamana ba mo menguntik perempuan ni?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
ally joe
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Female Number of posts : 498
Location : saaaaaaaaaana ranau
Humor : buli bha klu ko
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 05, 2009 1:03 pm

makanya...jujur....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 05, 2009 8:41 pm

ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 05, 2009 11:07 pm

Wuii..ini cara mgurat yg paling gentleman di zaman ini..timbak lurus saja ini..hihiii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Jul 06, 2009 1:13 pm

pukutarap wrote:
ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
begitu la bah kalau sedar diri...wakakakaka..nah mataiiiii jan marah ah tarap....sa gurau saja..
sa pernah ada buipren yg nda ensom...kulit gelap lagi..tau tau la kalau ada kacukan om..( memang kamu kutuk sa ni)..tapi nda jadi .orang dia ni lurussss..dia cakap terus terang...kalau nda suka, dia cakap ja..ada ppuan lain suka sama dia..masa tu, kami kunu sembunyi2 bercouple..tau tau la masih belajar..jadi sa tarik diri..malas sa mo main rebut rebut ni..lagipun kalau parent sa tau, memang kena pancung kepala sa...
jadi, kalau ko bilang soal muka, itu nda betul juga..mungkin pe'el yg nda ngam....
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Jul 06, 2009 2:32 pm

monkey wrote:
pukutarap wrote:
ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
begitu la bah kalau sedar diri...wakakakaka..nah mataiiiii jan marah ah tarap....sa gurau saja..
sa pernah ada buipren yg nda ensom...kulit gelap lagi..tau tau la kalau ada kacukan om..( memang kamu kutuk sa ni)..tapi nda jadi .orang dia ni lurussss..dia cakap terus terang...kalau nda suka, dia cakap ja..ada ppuan lain suka sama dia..masa tu, kami kunu sembunyi2 bercouple..tau tau la masih belajar..jadi sa tarik diri..malas sa mo main rebut rebut ni..lagipun kalau parent sa tau, memang kena pancung kepala sa...
jadi, kalau ko bilang soal muka, itu nda betul juga..mungkin pe'el yg nda ngam....

O bgitu ka monkey..mgkn ko kapel main2 jak ba tu kan..teda feeling sama itu mix om tu mgkali..
skrg dgn..? Suspect
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
gontulak
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Number of posts : 465
Registration date : 2009-02-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Jul 06, 2009 9:23 pm

pukutarap wrote:
ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
hehe... betul tu, begitulah cara gentleman... tabik ko tuan FM...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Tue Jul 07, 2009 1:28 am

Inipun salah satu cara monguntik porompuan ba ni..kalu itu sumandak kana sual bgini, tdk tau apa dia mo jwb..wlupun dia maow..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
SiokSondri
Leftenan Kolonel


Male Number of posts : 1143
Location : KK
Humor : Siok ba tu...
Registration date : 2008-10-01

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Tue Jul 07, 2009 1:50 pm

monkey wrote:
pukutarap wrote:
ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
begitu la bah kalau sedar diri...wakakakaka..nah mataiiiii jan marah ah tarap....sa gurau saja..
sa pernah ada buipren yg nda ensom...kulit gelap lagi..tau tau la kalau ada kacukan om..( memang kamu kutuk sa ni)..tapi nda jadi .orang dia ni lurussss..dia cakap terus terang...kalau nda suka, dia cakap ja..ada ppuan lain suka sama dia..masa tu, kami kunu sembunyi2 bercouple..tau tau la masih belajar..jadi sa tarik diri..malas sa mo main rebut rebut ni..lagipun kalau parent sa tau, memang kena pancung kepala sa...
jadi, kalau ko bilang soal muka, itu nda betul juga..mungkin pe'el yg nda ngam....

sama ooommmm ... ka ka ka.. indada org len suda ka? ni la ba kalau perempuan ni... dorang ni talampau begantung sama sinta, sampai mau kana bawa p papua pun dorang akun!!! padahal siok2 juga ba di sini ni... ada juga yg lurussss kalau mau betul! Laughing
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 09, 2009 2:32 pm

SiokSondri wrote:
monkey wrote:
pukutarap wrote:
ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
begitu la bah kalau sedar diri...wakakakaka..nah mataiiiii jan marah ah tarap....sa gurau saja..
sa pernah ada buipren yg nda ensom...kulit gelap lagi..tau tau la kalau ada kacukan om..( memang kamu kutuk sa ni)..tapi nda jadi .orang dia ni lurussss..dia cakap terus terang...kalau nda suka, dia cakap ja..ada ppuan lain suka sama dia..masa tu, kami kunu sembunyi2 bercouple..tau tau la masih belajar..jadi sa tarik diri..malas sa mo main rebut rebut ni..lagipun kalau parent sa tau, memang kena pancung kepala sa...
jadi, kalau ko bilang soal muka, itu nda betul juga..mungkin pe'el yg nda ngam....

sama ooommmm ... ka ka ka.. indada org len suda ka? ni la ba kalau perempuan ni... dorang ni talampau begantung sama sinta, sampai mau kana bawa p papua pun dorang akun!!! padahal siok2 juga ba di sini ni... ada juga yg lurussss kalau mau betul! Laughing

aiyarrrr...ada lah bah orang lain..tapi kalau gete gete'on...buat apa...sikit2 mo kuis bahu la, telinga la, mo duduk pun dekat2....stail mengurat jarak dekat...adehhh. yang mengurat jarak jauh pun ada..hari2 kirim salam...hari2 kirim salam....sampai semua orang tanya'eeh. kamu ada pa apa kah ni?..isshh..kin panas hati, sa pi jumpa btul2.tergagap menjawab...paluiiiii.sudah depan mata nda sanggup mo cakap..
sa bkan begantungggggg la kunu sama sinta...tapi mo keserasian...
weeeiiiii...sioksendiri...sa cakap nda jadi kapel gia tu...sa pun sadar juga akibat dia...sama ada leher sa putus dipancung oleh beliau atau disumpah jadi katak...wakakakaka....ada juga bah pikiran sa...tu pasal nda jadi terusss..
Back to top Go down
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 09, 2009 2:46 pm

Rungkud wrote:
monkey wrote:
pukutarap wrote:
ally joe, sia rasa sia ni jujur..... kao ada bf sdhkah? si monkey inda mo sia, mgkin pasal muka sia, sudikah kao jd gf sia? Smile
begitu la bah kalau sedar diri...wakakakaka..nah mataiiiii jan marah ah tarap....sa gurau saja..
sa pernah ada buipren yg nda ensom...kulit gelap lagi..tau tau la kalau ada kacukan om..( memang kamu kutuk sa ni)..tapi nda jadi .orang dia ni lurussss..dia cakap terus terang...kalau nda suka, dia cakap ja..ada ppuan lain suka sama dia..masa tu, kami kunu sembunyi2 bercouple..tau tau la masih belajar..jadi sa tarik diri..malas sa mo main rebut rebut ni..lagipun kalau parent sa tau, memang kena pancung kepala sa...
jadi, kalau ko bilang soal muka, itu nda betul juga..mungkin pe'el yg nda ngam....

O bgitu ka monkey..mgkn ko kapel main2 jak ba tu kan..teda feeling sama itu mix om tu mgkali..
skrg dgn..? Suspect

bah, kan dulu sa suda bilang...kolek kolek, pastu baru selek selek......lelaki tampan jadi hiasan, lelaki kaya jadi simpanan, yang budiman itulah jadi pasangan....yg mo kasih jadi pasangan ni yang susah mo cari.....
tapi sa suda jumpa.....sa mo jaga baik2....jauh2 sa cari...depan mata saja...itu la orang cakap kalau suda sintaa....ekekekeke....
Back to top Go down
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 09, 2009 7:14 pm

aieee..... sia ni dapan mata sikarang ni, masam ada harapan ni, hihihiihiiii..... indahnya dunia ini masam sia yg pounya..... Smile
baguslah moneky, jan banyak2 kami sini, om pula yg ko suba2 mo tangkak.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
monkey
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Number of posts : 762
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Jul 10, 2009 10:31 am

uinaaaaa..jan ko perasaaan..depan mata maksud sa tu...butul butul dekat sama sa..hidup2 depan mata..bukan dalam forum.....
bermata coklat( hazel), kulit cerah..campuran dusun iban ( macam sia) semua bidang dia buleh masuk kecuali satu bidang...bidang logop logopon..wakakakaa..mataiiiiiii..ni dia nda minat..rokok pun dia inda minat.....
masam mana dia menguntik? secara tidak sengaja...entah macam mana "terbersuka" pula...dlm kelas sa jenis 'buragas', sampai lecturer cakap sa ironlady...sidia pula jenis cool and lowprofile...mungkin pasal minat kami yg sama....kami suka baca buku komik kungfu..wakakakakaka....memang kamu inda picaya kan..tapi itulah hakikat...pasal buku saja buleh melakat pula..adeeiiiii..
Back to top Go down
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Fri Jul 10, 2009 10:24 pm

Wah perbincangan ini semakin menarik..teruskan semua kawan2. Very Happy
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 12, 2009 7:46 am

Mcm pandei2 suda sia skit monguntik ni...hahahaha..
Ada itu ari, sia cek in d satu hutel ba..dia punya receptionist, buli tahan jglah..masa sia cek in tu sia cuba2 usik2 dia..sia bilang ( pasal dia banyak taik lalat di muka).."banyak jg tai lalat ko, buli bg 1 ka?" sia bilang..dgn penuh happy dan senyuman, dia blang buli..sampaila sia pg ke bilik, perempuan itu tia berenti senyum dan pandai suda mo silik2. Jd petuanya tu, kena steady, slumber, ada joke sikit, tenang, tdk berapa serius, nada suara kena jaga..jan trlalu kuat, seolah macam brbisik2 sj tp masih buli didengar. Dan satu lg ialah sia rasa ttg pakaian, trlalu kemaspun mgkn dorg akan segan..ttp pakaian yg simple tp kelihatan rapi, itu satu modal yg baik..dan 1 lg jan lupa..mo kana ensem sikit jgla..hahahahahaha...
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 12, 2009 3:11 pm

Mengusik tapi tidak kelihatan sebagai mengusik, macam tidak kelakar tapi memang kelakar.

Apabila sudah mata si umandak sudah silik2 tu bermakna..hatinya sudah ditembusi. tinggal beberapa langkah saja tu.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 12, 2009 6:51 pm

Itu sumandak pun tau ba itu dorg diurat dan itu yg dorg mau sbnarnya..cuma kena cara dia baru mnjadi dan brhasil hihii..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 12, 2009 8:17 pm

mimang diurang tau tu..... malah itulah yg diurang tunggu2, panik diurang kalou indada yg mengurat..... mana2 parampuan yg inda kana urat tu, hihihihiiiii.... paham2lah..... sadar dirilah.... malah kalou kao tiap2 hari mengurat, mula2 dia masam jual mahal sj, last2 bila kao inda mnegurat dia, dia tarasa masam ada sasuatu inda kana tu sama dia..... apa lg kalou lansung inda tingu sdh muka dia, limpas dapan mata kaopun masam kao indada reaksi, aduinaaaaa..... balik2 dia tu pigi tingu seremin apa balaku..... dia barabis pikir tu apa yg dia ada buat sampai kao inda hirau sdh..... sabap tu ada kis2 di mana bila balik2 kana urat, last2 buli jd bini...... mula2 bansi, last2 pandai suka.....
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
alphawaves
Moderator
Moderator


Number of posts : 1799
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 12, 2009 9:06 pm

pukutarap wrote:
mimang diurang tau tu..... malah itulah yg diurang tunggu2, panik diurang kalou indada yg mengurat..... mana2 parampuan yg inda kana urat tu, hihihihiiiii.... paham2lah..... sadar dirilah.... malah kalou kao tiap2 hari mengurat, mula2 dia masam jual mahal sj, last2 bila kao inda mnegurat dia, dia tarasa masam ada sasuatu inda kana tu sama dia..... apa lg kalou lansung inda tingu sdh muka dia, limpas dapan mata kaopun masam kao indada reaksi, aduinaaaaa..... balik2 dia tu pigi tingu seremin apa balaku..... dia barabis pikir tu apa yg dia ada buat sampai kao inda hirau sdh..... sabap tu ada kis2 di mana bila balik2 kana urat, last2 buli jd bini...... mula2 bansi, last2 pandai suka.....


wahh gaman..ini sudah masuk analisis saikologi perilaku manusia sudah ni..tapi apapun memang saya sangat setuju ni gaman.
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Sun Jul 12, 2009 10:12 pm

Inilah hakikat dan kebenarannya..perempuan mmg utk diurat, dorg memerlukan usikan2 yg sbnarnya cubaan imengurat tu..sebenarnya, perempuan dan penguratan ( hihi..apa punya istilah ni?) tdk buli dipisahkn bagai mee hoon dan soup..hahaha..rasanya, kalu ada permpuan yg tdk kana urat, mangkali dorg buli damam tu..masa kta bawa brgurau senda tu, dorg cukup happy krn product mereka laku..cara dorg respon bla kta cuba bwa brgurau tu dah buli baca, dia sambutan ka tdk..tp, ada jg kes yg mula2 tdk berapa suka, tp oleh krn si lelaki muka tebing, tdk berenti mengurat, akhirnya perempuan tunduk..jgn lelaki yg trlampau teruklah..itu susah sikitlah mngkali.. Laughing
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Garadu
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Number of posts : 593
Registration date : 2009-04-05

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Mon Jul 13, 2009 7:55 pm

sebab itulah banyak perempuan jd bini lelaki2 yg kaki perempuan... sdh tau kaki perempuan pun sanggup juga jd bini, sdh 1 tahun baru pandai menyesal... lelaki2 yg womanizer ni kalau pasal mengurat mmg hebat... mengurat pasal mo dpt yg 'itu' sj... bila durang tdk henti2 berusaha mengurat, yg cantik2 pun boleh tersungkur atas katil... yg lelaki2 yg bagus2 pula susah dpt...
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Tue Jul 14, 2009 11:59 pm

Macam sialah tu garadu..sia bagus ni, itu sb susah mo dpt.. Rolling Eyes
Tp apapun, trpulang kd para wanitalah..samada mo turutkn perasaan dgn jatuh trpikat kpd
lelaki cassanova atau tdk. Klu romantisme yg dibuat sandaran utk memilih calun asangan hidup, maknanya maka si romeo lah yg akan beoleh kemenangan.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
tiebisnes
Lans Koperal
Lans Koperal


Number of posts : 112
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Jul 15, 2009 12:11 am

mengurat pun pakai saikologi ka? setahu saya mengurat ni adalah bakat! ada yg perlu diasah dan ada juga yg inda perlu diasah... trus jadi saja! cara mengasah ialah dengan menaikkan rasa konpiden diri utk mengurat... tapi bgi saya kan, utk lebih konpiden utk mengurat ialah dgn kasi offer tu sumandak tuk dibelanja.... paling kurang pun kasi dia "bunga yg mahal"....
Back to top Go down
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Wed Jul 15, 2009 11:02 pm

pakai bunga2 segala ar tiebisnes hehe..mengurat ni kena selamba jak baru jd, tp kalu kentara ko mo mngurat, mmg kurang mnjadi. Ada jg keadaan kalu brnasib baik, kta yg kana urat dulu dgn si mandak bg signal yg trpancar pd pandangan matanya..kena baca body language dorg..hehehe..
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
pukutarap
Lord Marshal
Lord Marshal


Number of posts : 5044
Location : sini sabah
Humor : ambikmu.....!
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 16, 2009 8:37 am

Rungkud wrote:
pakai bunga2 segala ar tiebisnes hehe..mengurat ni kena selamba jak baru jd, tp kalu kentara ko mo mngurat, mmg kurang mnjadi. Ada jg keadaan kalu brnasib baik, kta yg kana urat dulu dgn si mandak bg signal yg trpancar pd pandangan matanya..kena baca body language dorg..hehehe..
ini sia inda satuju tuanku..... hihihihihiiii..... tingu lalaki yg kaki parampuan, yg katara butul mo mengurat, yg mo dpt itu anu sj, diurang yg salalunya dpt sumandaks, lawa2 lg tu..... dgn penguratan diurang yg indada hentinya, tesungkur turus si sumandak..... Smile
Back to top Go down
http://ilovesabah.forumotion.net/forum.htm
Rungkud
FIELD MARSHAL
FIELD MARSHAL


Male Number of posts : 2055
Location : LDU-KUDAT
Humor : Senang runding punya...
Registration date : 2008-11-30

PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Thu Jul 16, 2009 11:52 pm

pukutarap wrote:
Rungkud wrote:
pakai bunga2 segala ar tiebisnes hehe..mengurat ni kena selamba jak baru jd, tp kalu kentara ko mo mngurat, mmg kurang mnjadi. Ada jg keadaan kalu brnasib baik, kta yg kana urat dulu dgn si mandak bg signal yg trpancar pd pandangan matanya..kena baca body language dorg..hehehe..
ini sia inda satuju tuanku..... hihihihihiiii..... tingu lalaki yg kaki parampuan, yg katara butul mo mengurat, yg mo dpt itu anu sj, diurang yg salalunya dpt sumandaks, lawa2 lg tu..... dgn penguratan diurang yg indada hentinya, tesungkur turus si sumandak..... Smile

Ya..sia trima ktidak setujuan tuanku itu..cuma apabila kta pecahkn kpd dua situasi iaitu di tempat awam yg sasarannya hanya hadir secara express..method rapid fire tdk dpt digunakan krn kesuntukan masa. Method yg lbh effetif ialah slumber dn brsahaja. Ttp skiranya pd situasi sasarannya statik di radius itu, maka method rapid fire lbh brkesan dn brhasil..jd bg cassanova brtaraf pro sudah tentu dia mggunakan dua2 cara itu.
Back to top Go down
http://runguskudatblog.extrablog.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Masamana ba mo menguntik perempuan ni?   Today at 5:35 pm

Back to top Go down
 
Masamana ba mo menguntik perempuan ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
To Know is To Love Sabah :: I LOVE SABAH Lobby :: Ladies Talk-
Jump to: